Josefin

Postat av Cassandra den 2008-08-30 09:36:42





Josefin i bilder | 4 kommentarer


Idag försvinner internet

Postat av Cassandra den 2008-08-30 09:15:25


Idag kommer våran internet att försvinna i denna lägenhet, fast vi får internet på en gång i den andra lägenheten, men vi måste vänta tills en kille på comhem kommer hem till oss och fixar ett uttag, för vi har bara ett gammalt för tv typ och vi har tv, bredband, telefon med comhem och då behöver man deras utag :P

Idag ska vi fixa klart med golv och tapisering i lägenheten, sen imorn så flyttar vi över alla möbler. De kommer ta ett bra tag :P Vi har många kartonger packade :) Tur var så har vi mycket hjälp så de kanske inte tar så lång tid :P

En sak som är skönt, de är att Josefin är så himla snäll så de kommer gå jätte bra att flytta. Hon säger inte mycket hon, eller jo när hon är hungrig så blr hon lite ledsen :P Annars kollar hon runt lite eller sover lite, eller så byter man lite blöja :P Så hon är världens snällaste lilla tjej :)


Vardagen | 0 kommentarer


Utan internet

Postat av Cassandra den 2008-08-29 21:03:03


Jag kommer få tillbaka internet i mitten av nästa vecka,så nu kommer de bli dåligt med bloggande om jag inte får tag i en data :) Jag hoppas ni fortsätter läsa bloggen, fast jag bara försvinner ett litet tag. Sen när jag börjar skriva igen kommer ni kunna läsa om bla, Josefin, våran vardag och "renoveringen" i nya lägenheten :) Tapeter och så var lite förstört i lägenheten och de var inge snyggt golv, de var typ matgolvskit fult :P  Så vi ska lägga golv och tapisera och få allt i ordning.

Jag bjuder på en bild på våran lilla tjej :)
Bilden är tagen idag och hon har på sig en matchande outfit från Åhlens :)





Vardagen | 0 kommentarer


Godmorgon

Postat av Cassandra den 2008-08-29 07:22:00


Och så var man vaken igen, jag och Christofer somnade typ vid 3 :P Sen så gick vi upp nu vid halv 7 :P Inte mycket sömn men vi kunde inte somna igår, vi är för stressade och spända för flytten :) Idag blir de lägga golv och tapisera och imorn kommer vi flytta över alla saker :)Så de här kommer bli jätte bra :) Jag uppdaterar mer ikväll om våran dag :)


Vardagen | 1 kommentarer


Vill bara säga godnatt

Postat av Cassandra den 2008-08-29 01:28:54


Nu går vi och lägger oss. Sov gott, så kanske vi hörs imorn :)



Vardagen | 0 kommentarer


Kan bli lite dålig uppdatering

Postat av Cassandra den 2008-08-28 23:51:04


Imorn får vi nycklarna till lägenheten :) Så nu kanske de inte blir sån bra uppdatering. Men ska göra mitt bästa. Ska ringa till comhem imorn och fixa att vi har bredband där på måndag då vi ska vara ute ur denna lägenhet :) De här ska bli jätte kul :) Längtar tills hela lägenheten är klar :) Jag kommer ta före och efter bilder så ska ni få se hur snyggt vi kommer att få :)

Nu ska jag fortsätta att packa. Nu är de inte mycket kvar :) De känns faktist lite tomt eller tomt och tomt, allt står i kartonger. Ni kanske förstår vad jag menar :P Haha. Kankse uppdaterar innan jag går och lägger mig. Idag kommer jag och Christofer vara uppe tills vi känner att vi är klara :)


Vardagen | 1 kommentarer


Älskar mammalivet

Postat av Cassandra den 2008-08-28 15:50:35


Måste bara säga att jag älskar mammalivet. De är så himla underbart att vara mamma. Jag har världen snällaste och underbaraste dotter :) Visst är det alltid skönt att sova om natten och även ha långa sovmornar. Men Sovmornar får jag ändå :) Josefin sover länge, hon vaknar när hon ska ha mat :) Sen sover hon bra på nätterna, men vissa nätter är hon mer vaken och de är hur underbart att bara ligga och titta på sin dotter och bara mysa med henne :) Jag älskar helt enkelt att vara mamma!


Vardagen | 3 kommentarer


Godmorgon

Postat av Cassandra den 2008-08-28 07:39:44


Och så var man vaken igen. Kom i säng vid 3. För när jag skulle lägga mig i sängen vid kvart över 1 så ville Josefin ha mat och när hon hade ätit klart så ville hon inte sova och jag kan inte gå och lägga mig när hon är klarvaken. Så vi gick upp och kollade lite på tv. Nu är Christofer på jobbet och jag sitter vid tven och Josefin ligger i våran säng och sover typ. Tror jag ska försöka gör henne sällskap. Sova lite längre än halv 8, annars kommer jag inte kunna vara vaken ikväll :P Så illa är de inte, är i så trött, men kanskeblir försig.

Min och Josefins dag ser ut så att vi ska packa och tvätta, vi måste även förbi centrum en snabbis. Igår sa Michaela att det var typ föräldrargrupp i handen. Skulle gärna gå om jag inte har så himla mycket att göra. Måste få klart är hemma. Men någon annan gång ska jag nog gå :)


Vardagen | 2 kommentarer


Vad gör jag uppe så sent?

Postat av Cassandra den 2008-08-28 00:48:49


De man kan undra är vad jag gör uppe såhär sent. Mina två älsklingar sover så sött :) Men själv kan jag inte sova. Känner mig så stressad utav flytten. Sen har vi sådär mycket kvar att packa, eller det är mest småsaker som man inte vet vart man ska göra av dom. Helst vill man bara slänga allt :P Och då känner jag att jag hellre vill vara uppe och fixa med flytten istället för att sova. Nu har jag chansen att packa nu när Josefin sover, för annars får jag inte den tiden av henne att göra det. För när hon är vaken vill hon vara med sin mamma :) Man ska inte klaga :D Men nu tänkte jag fortsätta packa lite innan jag ska gå och lägga mig. Sov så gott ni andra :)


Vardagen | 1 kommentarer


Ny design

Postat av Cassandra den 2008-08-27 23:06:51


Vi vill tacka Michaela som hjälpte oss med våran design :) Vad tycker du? Visst blev de hur bra som helst :)




Bloggdesign | 7 kommentarer


Sovmorgon

Postat av Cassandra den 2008-08-27 11:37:03


Idag hade jag och Josefin sovmorgon :) Kl 11 gick vi upp. Fast vi var uppe mellan 6 och 7 för dåskulle Josefin ha mat och sen kunde hon inte somna om. Idag ska vi in till den stora staden och träffa min mormor för att byta födelsedagspresenten jag fick av henne :) Sen ska vi hem och packa :D Tror jag ska försöka gå förbi skatteverket för att fixa en adressändring :)




Vardagen | 1 kommentarer


Kort uppdatering

Postat av Cassandra den 2008-08-27 00:19:06


Bvc besöket gick bra! Josefin väger nu 3750g och var 53,5. Så hon väver som hon ska och kurvan är perfekt :) Sen trippen till ikea gick bra. Köpte lite småsaker, som lite ramar, en liten nalle till Josefn och burkar som man kan ha mat i skafferit :) Vi gick även förbi babyland för att kolla på en sänghimmel och de hittade vi, sen köpte vi även en babysitter till henne. Så när vi kom hem så satte vi ihop den och Josefin älskade att sitta i den :)


Vardagen | 0 kommentarer


Ingen rubrik

Postat av Cassandra den 2008-08-26 13:37:49


Idag ska vi till BVC och väga och mäta och så :) Sen efter ska vi på en tripp till Ikea, vi ska kolla på lite saker till flytten :) Just nu packar jag för att vi ska hinna klart till fredag :) Tänk vi flyttar om 3 dagar, wieee. Så då vet ni om vi inte uppdaterar så mycket då. Vi längtar tills vi ska få flytta. De ska bli helt underbart! Så nu kommer vi ligga i och packa, för de har vi inte vart så bra på, men nu är våra kartonger slut så måste säga till min morfar om fler :P

Igår fick vi även dopkorten, så nu ska jag bara skriva klart dom sen kommer vi skicka ut dom :) Dom blev grymt gulliga, kan visa dom sen när jag skickat ut dom. För jag vet några som ska få inbjudan läser bloggen :P

Josefin ligger och sover nu, så därför passar jag på att packar och skriver hära :) Idag har hon vart trött av sig, hon har inte vart mycke vaken, men igår var hon nästan vaken hela tiden, så hon tar väl in de nu ;) Men nu ska jag fortsätta packa innan hon vaknar :)


Vardagen | 3 kommentarer


Sötnos

Postat av Cassandra den 2008-08-25 17:00:24





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Min måndag

Postat av Cassandra den 2008-08-25 10:43:54


Nu ska jag till centrum och möta Denise. Hon ska följa med mig och kolla på tapeter :) Vi ska även göra små ärenden i centrum. Sen när vi är klara så får vi se vad som händer. Idag ska även Christofer på Aik match så ikväll får jag vara själv hemma :( Eller själv och själv, jag har min underbara dotter att umgås med :) Men nu måste jag dra, annars kommer jag missa tiden som jag och Denise ska ses :) Hörs senare!


Vardagen | 1 kommentarer


Våran helg

Postat av Cassandra den 2008-08-24 21:38:39


Lördag : Igår var de en heldag hemma hos mina föräldrar. De var där vi hade ett litet kalas för mig. Jag fick massa fina presenter :) Tack alla som var där :D Jag tycker jag bestämde bra mat, för det var så himla gott :D Man fick välja mellan pasta eller potatissallad, eller båda och kycklingklubba, men massa tillbehör, bla mellon :D Mums. Vi kom hem ca 9 igår kväll. Innan vi kom hem så åkte vi förbi och hyrde 3 filmer :) Vi kan verkligen rekomendera run fatboy run, den var grymt kul och bra :D

Söndag : Idag var vi och köpte en bärsele från blocket, jätte bra skick och för 250 kr tycker vi bara var och så till :) Sen efter så åkte vi till mamma och hämtade maten som blev över igår, så nu har vi lunch ett bra tag framöver :) Efter de lämnade vi maten hemma och sen tog vi en trip förbi babyland och de blev några klädesplagg till Josefin, de hade nämligen rea :) Sen resten av dagen har vi bara städat och packat :) 

Bilder från helgen :)


    





Josefin i bilder | 2 kommentarer


Våran familj

Postat av Cassandra den 2008-08-24 15:36:23


Här kommer en bild tagen på våran familj :) Den är tagen igår. De kommer
en bättre uppdatering i kväll, vi måste packa och så nu, sen har vi tvätt tid nu kl halv fem :P





Vardagen | 4 kommentarer


Lite kalas

Postat av Cassandra den 2008-08-23 10:37:21


Nu ska jag och Christofer göra oss iordning. Sen ska vi åka och köpa de sista till kalaset. För idag ska jag ha ett ltet kalas för min släkt. Vi ska ha det hemma hos mina föräldrar för att de är så litet hos oss och för att vi har lite kartonger överallt, eftersom vi ska flytta :) Så kl 4 kommer dom, men måste hem till mina föräldrar innan för att fixa med maten och så :) Ska ni göra idag då? :D


Vardagen | 1 kommentarer


Då var de fredag igen

Postat av Cassandra den 2008-08-22 18:12:42


Idag har jag vart i centrum hela dagen med denise. Har köpt mig en ny jacka och tröja. En mypys overall till Josefin, men ska gå och byta den  till en strörre för att hon inte ska växa ur den :) Christofer har vart och hämtat ett glasbord vi köpt från blocket idag. Så det kommer bli skit snyggt i våran nya lägenhet :) Längtar tills vi ska flytta för det kommer bli så himla snyggt :D Nu är jag hemma hos mina föräldrar och väntar på att Christofer ska hämta mig. Jag är här för att fixa lite med maten till imorn, eller när jag kom hit hade min mamma redan fixat de som skulle fixas så jag har bara tagit de lugnt :) Men nu ska jag gå och mysa framför tven med Josefin :D

Vad har du haft för dig idag?


Vardagen | 1 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2008-08-21 08:22:03


Nu ska jag göra ordning mig och Josefin. Jag har en återbesöks tid kl 10 på MVC. Sen ska jag hem och packa igen. Igår blev de inte så mycket packning för Josefin var lite mammig. Hon ville inte ligga någon stanns,hon ville bara vara i min famn. Sen idag har jag tvätt tid, så ska tvätta. Sen ska jag och mamma åka och handla lite tills på lördag då släkten ska fira mig :P


Vardagen | 5 kommentarer


20-08-08

Postat av Cassandra den 2008-08-20 10:37:29


Då var man ett år äldre :) De känns inget speciellt, förutom att jag får gå på systemet nu :P Tack till er alla som Grattade mig igår :) Sen vill jag tacka min familj och min mamma, pappa och bror för en underbar födelsedag. Idag ska jag fortsätta packa, de är inte långt kvar tills vi flyttar och vi har en hel del att packa.

I månadgs var vi på BVC och Josefin har gått upp bra i vikt och växt bra :) Nu väger hon 3550g och är 53 cm lång :) De är så himla kul att gå till BVC när hon växer som hon ska :) Hon har en jätte bra kurva :)

Just nu ligger Josefin brevid mig och myser. Hon är hur söt som helst :) Våran underbara dotter. Nä, men nu måste jag ta hand om henne hon börjar skrika lite nu :)


Vardagen | 1 kommentarer


Grattis till mig

Postat av Cassandra den 2008-08-19 11:32:19





Här är en bild på mig nu och för 20 år sen. Tänk att jag har vart så liten och nu har jag en dotter som är just så liten, eller hon är mindre, jag vägde runt 3800g när jag födes och igår när vi var på bvc fick vi veta att Josefin vägde 3550g :) Och idag blir jag 20 år. Jag börjar bli gammal :D

Imorse innan Christofer gick till jobbet fick jag min present, ett halsband, men en bricka och på brickan stod de på ena sidan de datumet vi blev tillsammans och andra var när våran dotter föddes och på andra sidan stod de, mitt hjärta är du fast på engelska :) Han är så söt :) Sen skulle jag fått frukost på sängen med han ska göra de i helgen istället för jag var inte sugen på frukost kl 5 i morse :P



Men när han var på jobbet fick jag ett sms av honom där de stod:
Ja må hon leva ja må hon leva uti hundrade år ett tjugofaldigt hurra hurra hurra hurra
hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra
hurra hurra hurra hurra (20 st) :) jag älskar dig <3 hade jag alla pengar i världen skulle
jag ge dig dom, men nu har jag inte det så du får mitt hjärta. hoppas det blir en bra födelsedag :)<3



Ikväll ska vi äta hos mina föräldrar :) Men nu får ni ha en bra dag, för de ska jag ha :D
Tack till er som ringt, smsat och skrivit på bloggen :)
Ni andra, glöm inte att gratta mig ;P



Vardagen | 16 kommentarer


Måndag igen

Postat av Cassandra den 2008-08-18 06:47:17


Då var det månad igen, den 18 augusti och imorn fyller jag 20 år  :P Idag ska jag och Josefin till Bvc och då få vi veta hur mycket hon har gått upp och växt :) Tror hon kan ha gått upp ungefär 300g men vi får se :) Efter besöket på Bvc så kommer vi åka till mitt jobb, de är möte idag för om 2 månader kommer det vara ett nytt företag som tar över. Så jag hade tänkt gå på mötet för att få lite info :) De ska bli kul att träffa arbetskamraterna, de var ett tag sen man träffade dom. Eftersom jag fick sluta jobba och vara hemma tidigt i graviditeten, eller tidigt och tidigt, en månad innan dev ar beräknat, men hann bara vara hemma i en och en halv vecka innan våran lilla tjej födes (istället för en månad, om hon hade kommit när hon skulle:)




Vardagen | 3 kommentarer


16 augusti 2008

Postat av Cassandra den 2008-08-16 21:46:54




Hejsan alla läsare!
Idag åkte vi till flugger för att kolla tapet och färger till nya lägenhet.
Så vi tänkte att vi bara skulle dit och kolla så vi struntade i vagnen. Vi hittade några fina tapeter. Men sen åkte vi till bauhaus för att kolla lite golv :D Vi hittade ett snyggt golv till sovrummet som vi är sugna på :P Men sen åkte vi till en annan affär med tapeter och färg och vi hittade en skit snygg till fondväggen i vardagsrummet. Men vi kunde inte koncentrera oss så bra för vi var så hungriga. Så vi åkte till max och åt, sen tog vi en tripp förbi Ikea för att kolla sängstomme, men de finns typ ingen snygg till en 140 säng och vi vill inte lägga ner pengar just nu på en större säng, men det kommer vi göra senare :)

Sen vid 3 var vi iallafall hemma igen, 4 timmar utan barnvagn :P Men det gick bra, vi bar henne. Och lillan var så snäll och go ändå :) Nu känner man verkligen att hon går upp, de blir tungre för armen när man bär henne :P :) Varför vi inte hade vagn med oss, de var för vi trodde vi bara skulle kolla på flugger och sen åka hem :)

Nu ska vi tre lägga och i sängen och myspysa lite och prata om hur vi ska göra med våran nya lägenhet :) Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorn :)



P.s. Måste bara tala om att jag fyller om 3 dagar ;D


Vardagen | 4 kommentarer


Kärlek

Postat av Cassandra den 2008-08-15 20:28:33


Vi bjuder på en familjebild, tagen den 11/7. Bilden tog vi för att den skulle vara
med i mitt i :) Fast nu har vi gjort om bilden lite ;)








Vardagen | 3 kommentarer