Hej då 2008, Hej 2009

Postat av Cassandra den 2008-12-30 19:28:42




Ledsen för dålig uppdatering, men de blir så när man har mycket att göra ibland :)
Igår träffade vi Louise vid lunchtid och de slutade med att vi åt middag hos henne efter hon slutat jobba. Vi var även med henne på jobbet ett tag :) En jätte mysig dag hade vi :) Sen åt vi världens godaste mat, vi åt kycklingsallad med massa saker i, med vitlöksbröd. De är ju bara för gott :) Sen fick vi även jätte fin julklapp av henne.

Idag började våran dag med att Michaela och Leon kom hit vid halv 11 tiden för att vi skulle åka och handla mat till imorn. För imorn ska vi fira nyår tillsammans och även ha minijulafton :) De kommer bli så himla kul. Roligaste nyåret ever ;) Efter vi vart och handlat så åkte Michis och Leon vidare till stan och vi åkte hem och mötte Niklas och Denise i centrum sen har vi umgåts med dom hela dan :) Jätte mysigt.

Nu ska vi snart fortsätta och städa.
Vi har inte hunnit städa så mycket nu när våra vänner vart här, men snart ska vi börja storstäda. De ska vara fint till imorn :) Och imorn kommer de inte bli något bloggande alls, pga mycket förberedande och mycket mys med Michis och Leon. Ikväll kommer jag nog inte hinna blogga för måste fixa här hemma och hinna fixa mig och så :P Men vi är tillbaka år 2009 ;)

Ni får ha de så bra alla läsare :D Och gott nytt år på er :) (Juste Josefin blir 6 månader på lördag för er som vill veta :), våran stora tjej!)


Vardagen | 3 kommentarer


Jag kan typ sitta själv!

Postat av Cassandra den 2008-12-30 15:40:07





Josefin i bilder | 4 kommentarer


Bästa tiden

Postat av Cassandra den 2008-12-28 23:01:04



Vilken under bar vecka de var i kläppen i februari :)
Vi hade världens finaste väder :) Och de var en underbar tid tillsammans. När vi var i kläppen var jag i fjärdemånaden. Men de gick lika bra att åka skidor. Men snart är de ett helt år sen vi var där. Runt denna tid förra året så fick vi veta att vi skulle få våran underbara dotter :) Nu ångrar vi inget, vi har den bästa!


Vardagen | 5 kommentarer


Vagn till salu

Postat av Cassandra den 2008-12-28 19:54:50




Nu säljer vi våran emmaljunga! De är en Emmaljuna City cross, en 08a, Lucky summer. Vi köpte den i sommras och är i mycket bra skick. Med vagnen får du även en matchande skötväska och åkpåse.

Emmaljunga city cross lucky summer:

Vändbar sittdel
Punkteringsfria hjul
Inbyggt myggnät i suffletten
Ställbart handtag
5-punkts bälte
Sufflett med luftningsfönster bak
Regnskydd

Hör av dig vad du skulle vilja ge för vagnen. Jag har ett pris jag tänkt mig, och de är runt 4500kr. Kan tänka mig att byta mot en phil och teds eller en Bugaboo Bee. Men skriv en kommentar om du är intresserad!




Frida
Hej! Nej vi säljer ingen liggdel med. Men de finns billiga instaster eller citykorgar att få tag på. Jag säljer bara själva sittdelen.




Uppdatering, man kan köpa en insats till vagnen så går de att använda till nyfödda! De går lika bra, vet många som har gjort de :)



Vardagen | 3 kommentarer


ML & ETJ

Postat av Cassandra den 2008-12-28 18:51:32


Ursäkta för dålig uppdatering. Men igår började våran dag tidigt med att möta MIchaela och Leon. Sen blev de även en lång sväng i stan :) Tur säger jag bara att vi var där tidigt för när vi skulle åka hem var de fult med folk och då var ändå klockan bara 2. Igår sov även de över hos oss för att idag skulle vi möta Emelie och Julia för att sen ta en sväng in till söder :) Sen åkte vi hem till dom för lite lunch då även Timothy var med :) Mycket trevlig hade vi och god lunch. Julia och Leon lekte mycket på golvet medan Josefin mest satt med oss. Skulle vart roligare om hon var lika stor som dom.

Just nu har jag ätit middag och Josefin sitter i mitt knä och pillar på datan :P Christofer är hos sina föräldrar. Så jag hoppas han kommer hem snart för de skulle vara kul med lite sällskap man kan prata med och få svar tillbaka ;)




Vardagen | 0 kommentarer


Godnatt

Postat av Cassandra den 2008-12-27 01:35:50




Nu säger vi godnatt, nu ska vi sova!
Imorn ska vi möta Michis och Leon vid 10 i stan så de blir att gå upp tidigt imorn. Får se hur de går :P Men de kommer säker att gå bra. Så nu ska vi bums i säng så vi orkar upp. Men de är faktist att kul att vara uppe såhär sent. Iallafall på en fredag, för vi bir precis vid Olerys och kan säga dig att de kan vara kul att titta på alla fulla som går förbi, de som bråkar och så :D hahah

Men godnatt på er, bjuder även på en bild från julen :)


Vardagen | 1 kommentarer


Josefin

Postat av Cassandra den 2008-12-26 20:56:20






Josefin i bilder | 0 kommentarer


GRATTIS MAMMA

Postat av Cassandra den 2008-12-26 13:47:16




Idag fyller min mamma år, Josefins mormor.
Så vi alla vill bara säga ett STORT GRATTIS till dig. Hoppas du får en bra födelsedag :)

Idag har vi vart i centrum och kollat på rean. Jag ville gå till gina för jag fick presentkort i julklapp så jag ville gå dit och handla de jag ville ha innan de skulle ta slut :D Tur som man hade så var de jag ville ha på rean. Men nu ska vi snart åka upp till Länna för att kunna gå på skopunkten och kolla på skor till mig och Christofer. Båda behöver skor. Sen ska vi till mamma för att äta födelsedagsmiddag.

Imorn ska vi till stan med Michaela och Leon. De ska bli grymt kul. Då ska jag kolla mer på Gina och se om jag kanske hittar en till sak som jag vill ha som ej fanns i handen :P Sen blir de bara att kolla, för denna månad ska vi leva billigt för att få allt att gå runt :P Fast Christofer skulle behöva nya jeans, kallingar och strumpor så får han tyvärr vänta till nästa månad. Jag hade tur som fick kläder och presentkort i julklapp.


Vardagen | 1 kommentarer


Mina

Postat av Cassandra den 2008-12-26 00:10:31




De finns bara tre ord, JAG ÄLSKAR ER



Josefin i bilder | 0 kommentarer


Favorit

Postat av Cassandra den 2008-12-25 23:37:13




Denna leksak fick Josefin i julklapp av oss :) De är redan en favorit.



Josefin i bilder | 2 kommentarer


Julafton

Postat av Cassandra den 2008-12-25 16:49:06




Såhär såg vi ut igår :) Josefin fick vara lite röd nu på julen, medan vi hade lite lila på oss istället. Jag hade lila tights, grå/vit tunika och svart kjol, allt från åhlens. Christofer hade lila skjorta, lila tröja över och svarta jeans, från hm och cheep monday. Josefin hade en rödrutig tunika, vita strumpbyxor och söta tofflor, från lindex och kappahl. Josefin var finast av oss alla :D


Här är vi alla igen. Josefin sov första halvan av julklappsutdelningen. Men sen väckte vi henne så hon inte skulle missa allt. Men lilltjejen våran var ändå lika glad. Efter vi hade vart hos mina föräldrar så åkte vi till Christofers föräldrar och fortsatte fira jul. Josefin somnade i bilen påvägen dit (men vaknade på en gång vi ställde ner henne i hallen). Vi firade nämligen jul på två ställen :) Dubbelt med mat och julklappar :P


Hemma hos mina föräldrar så började vi öppna klappar sen så åt vi. Så vi slutade med massa mat och prat  hos mina föräldrar och fortsatte med mat och prat hos Christofers föräldrar. Men efter all mat så fick Josefin träffa tomten för fösta gången. De Josefin gjorde var bara och stirra :P Sen var de dags för presentöppning. Josefin somnade efter ha hjälpt till och öppna några paket och sov till vi åkte hem efter klappöppningen.


De här vart de hon fick. Våran prinsessa fick massa paket.


De var en liten sumering om våran julafton. Idag har vi bara tagit de lugnt och ska fortsätta dagen med de. Blir lite god mat och mys framför tven. Just nu sover Josefin i min famn. Hon vill inte sova i sägen eller på en filt eller sin nya fjäll. Hon ska vara hos sin mamma :P Hoppas ni hade en bra julafton.



Vardagen | 2 kommentarer


Vi önskar er ...

Postat av Cassandra den 2008-12-23 21:11:35




... en riktig god jul :) Ha en underbar jul och njut av maten :)




Josefin i bilder | 5 kommentarer


Dan innan jul ...

Postat av Cassandra den 2008-12-22 22:39:56


... blir bara en hemma dag. Josefin har haft feber nu på kvällen. Men inte så jätte hög med, ca 38 grader. Hon hon är lite slö av sig oh lite små gnällig. Josefin vill inte äta något, bara tutten. Så idag har hon bara fått tutten. Sen är hon gnällig och bara vill sova. Så imorn ska vi bara vara hemma oh ta de lugnt och hoppas på att febern försvinner. Ska försöka träffa Louise en snabbis och lämna henns julklapp. Annars blir de en mysar dag hemma med familjen. Josefin ska få vara hemma och bara få vila. Hon ska bli bättre till julafton :)


Vardagen | 1 kommentarer


Liten Josefin

Postat av Cassandra den 2008-12-22 19:24:23




Nu är snart Josefin ett halvår gammal.
Tiden går så grymt fort. På bilden är hon ca en vecka gammal. Shit tycker de var igår hon var så liten. Tiden går så fort så man skulle vilja stoppa tiden ibland. Men vi njuter varje dag som går :)


Josefin i bilder | 2 kommentarer


22 December

Postat av Cassandra den 2008-12-22 14:00:59


Idag skulle vi träffat Emelie och Julia, men tyvärr hade Julia blivit snorig och hostig. Och de är ju inte kul om Josefin skulle bli försyld till julen. Hon håller nog på bli de försig, hon har en meshosta tycker jag, men de låter som en försylning är på väg. Men vi kan hålla tummarna att de kommer efter jul om de skulle komma.

Idag har vi tagit de lugnt, fast vi skulle städa, men vi ska faktist börja med de nu :P Jag råkade somna när Josefin skulle sova lunch. Jag somnade också :P Så jag sov väl i nån timme. Så dan har typ försvunnit på att sova :P haha

Jag behöver middagstip, så hjälp mig :D



Vardagen | 0 kommentarer


Snart en dag närmare jul

Postat av Cassandra den 2008-12-21 23:41:16


Nu säger vi godnatt i bloggen :) Nu ska vi ta och lägga oss i vårt ny möblerade rum :) Ska bli jätte skönt. Tänk nu är de snart 2 dagar kvar till jul. Och Josefin är snart ett halvår gammal :) Våran stora tjej :) Ska bli så kul nu i jul och  de är ju hennes första jul så de kommer bli en underbar jul :)


Vardagen | 0 kommentarer


Köket / Sovrummet

Postat av Cassandra den 2008-12-21 21:58:43





Såhär ser vårt kök och sovrum ut.
Tyvärr hade vi inget förekort på köket. Tror jag helt glömde ta ett kort på de när vi flyttade in :) Hur tycker du att vi har de? :)




Hemma hos oss | 4 kommentarer


Vi fick iallafall träffa dom

Postat av Cassandra den 2008-12-21 18:57:09


Vi skulle ju gå och kolla på när 3 st från idol skulle komma till centrum. Men när vi kom dit, gav vi upp. De gick inte att komma fram eller något. De var verkligen fult av folk. Men precis innan dom skulle komma så gav vi upp. Då gick vi hem. Men precis när vi ska går så säger Christofer "tänk om vi skulle se dom nu" och precis då kommer dom. Alltså jag skojar inte. Dom såg livrädda ut och de var poliser runt dom. Robin fortsatte mot scenen och Kevin och Alice gick in på synsam :P Så vi fick iallafall se dom innan vi gick hem. De var ju alltid något. De var kul att se dom så istället för att hoppa för att kunna se något bland alla människor :)


Vardagen | 0 kommentarer


Sista söndagen innan jul

Postat av Cassandra den 2008-12-21 16:11:41


Då var de söndag, och sista söndagen innan julafton. Tycker tiden går så himla fort. På onsdag är de julafton. Shit, tycker tiden går så fort. De känns som om de är andra advent typ. Undra om de kommer snö på julen, inte för jag tror de men man kan hoppas :)

Just nu håller på vi på städa, och vi håller på möblerar om i sovrummet :) De blev faktist bättre. Och köket är klart så snart är de bara hall och vardagsrum kvar :D Sen runt halv 7 ska vi till centrum och kolla när idolerna är där :P Haha. Ska bli riktigt kul och kolla. Vi or ju ändå bara 2 sek från centrum så då kan man lika gärna kolla :D


Vardagen | 1 kommentarer


Klockan är mycket

Postat av Cassandra den 2008-12-21 01:14:06


Vi håller på kollar på Batman, men den är snart slut och då ska vi sova. Josefin sover redan och i sin säng :) Hoppas hon sover att bra tag till där :) Prövade att ge lite ersättning idag så hon vänger sig med flaskan. De gick okej. Lite fick hon i sig. Josefin tar inte napp eller flaska för er som inte vet. Och nu måste vi börja vänja henne vid flaskan så den prövar vi varje dag och jag tycker de går bättre och bättre :)

Imorn blir de en riktig städar dag :P måste bli fint till julen. Sen ska vi en snabbis till centrum då några från idol kommer :P Måste ju kolla läget ;) Men nu ska jag se klart filmen, sen blir de sängen. Hörs imorn. God natt!


Vardagen | 1 kommentarer


20 December

Postat av Cassandra den 2008-12-20 15:43:04


Dagen började med lite sovmorgon, sen ringde jag mamma och kolla om hon ville följa med oss och handla för vi har de skit tomt i kyl och frys. Men hon ville inte eftersom de kommer vara så mycket folk, så vi fick låna bilen istället. Och de blev en riktig storhandling. Sen hämtade vi mamma igen för hon skulle till centrum oh hyra film, istället för att vi ska till centrum sen till dom och tillbaka. Så vi passade med på att hyra filmer. Vi ska ha en riktig myskväll :) Sen när vi hade hyrt film, tog vi en trip till centrum med mamma. Hon skulle köpa en julklapp till pappa, så vi passade på att kolla runt så mamma kunde säga vad hon önkskade sig när hon fyller år. Sen gick vi hem, åt lite lunch och mamma åkte hem till min sjuka pappa. Krya på dig :D Sen efter lunchen gick vi tillbaka till centrum och köpte födelsedagspresent till mamma :D Och nu är vi hemma igen och ska börja våran myskväll :D


Vardagen | 0 kommentarer


Våran fredag!

Postat av Cassandra den 2008-12-19 23:35:17


Idag har vi hunnit med massor, har berättat lite vad som hände idag. Kl 11 träffade vi Michaela, Leon, Emelie och Julia i centralen. Sen började våran shoppingtur :) Vi köpte lite fler julklappar till Josefin. Eller de bara blev så. För igår när vi träffade mammagruppen så hade Julia sådan mössa som jag ville ha till Josefin, men de har sagt att de vart slut överallt och inte kommer in. Och då hade Emelie nyss köpt den till henne, så då lånade jag hennes kvitto och ringde och la undan en till idag. Så de första vi gjorde varr och köpte den + en vidfleece :) Så de kommer hon få i julklapp. Sen gick vi på mer affärer. Och vid halv 1 så gick vi till mexx där en kompis jobbar. Och självklart hittade jag 2 skitsnygga saker på rean + att hon fixade 20% till :D Lyxx :D Sen åt vi lunch med min kompis. Gud va de var kul att träffa dig igen :D Va så grymt länge sen. Sen så gick vi och köpte  en tröja till Christofer som han ska ha på julen. Vi hittade en skit snygg tröja på HM som han ska ha på sig, den är lila :D Gud va lila är fint.

Sen vid halv 4 åkte vi iallafall hem :) Jag gick hem och lämnade lite saker, sen gick vi till centrum då jag skulle leta efter en sak till Josefin, en skarf (eller vad man säger). Hittade en på Lindex. Sen hämtade jag ett paket på ellos. Shit vilken shopping dag :P Men ibland är de kul :D

Sen vid halv 7 så ringer Denise och säger att hon är på väg och då beslutade vi oss för att äta på Mias. Mums va gott de var. Efter lite onyttig mat så åkte vi hem till oss. Hade lite paketöppning. TACK DENISE OCH NIKLAS! Vi är jätte nöjda med allt! Josefin älskade verkligen dom där "klossarna" eller vad man säger :P När ni har flyttat då ska vi till IKEA :D Sen spelade vi lite spel, vi hade de grymt kul :D Och Josefin har börjat sitta nu, eller en längre stund iallafall. Hon sitter i många sekunder :D

De var våran fredag :D Imorn blir de centrum eller farsta, måste hitta en födelsedagspresent till mamma min :D Hon fyller år den 26 :D


Vardagen | 2 kommentarer


Ont i fötterna

Postat av Cassandra den 2008-12-19 17:26:29


Efter trippen från stan har vi äntligen kommit hem :) Vi tog en sväng i cetrum också. Shit va jag har ont i fötterna nu :P Berättar mer om dagen senare ikväll för nu ska vi fixa lite här hemma för snart kommer Denise och Niklas. Vi ska fira mini julafton :D Ha de så bra sålänge


Vardagen | 0 kommentarer


Nu säger vi typ GODNATT

Postat av Cassandra den 2008-12-18 23:01:28


Nu ska vi snart gå och lägga oss. Imorn blir de att gå upp tidigt. Imorn vid elva ska vi möta Michaela, Leon, Emelie och Julia. Så imorn blir de tre barnvagnar i stan :D De ska bli grymt kul :) VI ska även till Mexx i gallerian där min kompis jobbar och ska även ta en bit mat eller fika med henne :) Eller alla kommer såklart fika tillsammans.

De blev inget godnatt än. HK började igen. Trodde de bara var ett avsnitt och de sista var nästa vecka. Så nu blev jag överraskad och måste kolla på de :D Men vi hörs imorn efter trippen till stan :D


Vardagen | 1 kommentarer


Mycket trevlig dag!

Postat av Cassandra den 2008-12-18 17:31:27



Josefin prövar en matstol på babyland


Idag har jag och Josefin vart med om äventyr. Dagen började med att kl 12.00 så träffade vi mammorna i brandbergen. Sen tog vi en prominad till gamla babyland där dom hade utförsäljning :) Sen fortsatte dom till nya babyland, då min pappa kom och hämta oss, för vi skulle hämta den nya vagnen. Den är grymt fin, en Emmaljunga Nitro, vit :D Vi är grymt nöjda. Så vi kommer nu efter jul försöka sälja våran andra vagn. Fast vi kommer behålla liggdelen till nästa barn :) TACK PAPPA för att du sällde upp idag :) Sen när vi kommit hem igen så mötte jag upp mamma gruppen igen och då tog vi oss en bit mat. Sen efter de mötte jag upp Christofer så tog vi en trip med den nya vagnen ner till babyland för jag hade sätt en jätte fin åkpåse som jag alltid velat ha, en one tree hill, lila. Så vi bestämde oss när vi var där för att köpa dom, sen var de 50% på alla kläder och då hittade vi ett par varma skor och ett par vantar. SÅ vantarna kostade efter rabatten 120 och skorna 49. Så de blev 169 sen var de åkpåsen den har kostat mot 1000 lappen, men nu var de 30 % på den. Men vi fick den typ gratis. För de vi fick betala var 169 kr :D Så nu är vi skit glada och nöjda :) Sen gick vi hem och nu är vi hemma och ska snart börja med maten och städa :)


Vardagen | 1 kommentarer