Huddinge sjukhus

Postat av Cassandra den 2008-06-26 18:15:59


Idag blev det en tidig morgon för oss. Idag vid åtta skulle jag vara på sjukhuset för att ta lite prover. Sen vid halv 10 skulle jag träffa läkaren. Så kl 8 när jag hade tagit mina prover gick vi till specialist mödrarvården. Och då fick vi vänta en halvtimme. Sen tog dom blodtryck, jag fick lämna ett urinprov. Mitt blodtryck låg på 150/110, lite högt. Men nu när jag vart hemma så har jag inte ätit några blodtrycksänkade mediciner. Sen när dom tagit blodtrycket fick vi göra ett CRG och höra hur det var med lilltjejen. Hon mådde jätte bra. Vi fick lyssna på hennes hjärtljud i ca 30 min, och jag fick även en blodtrycksänkade medicin för att se om blodtrycket kunde sjunka. Efter CRG:n så tog hon blodtrycket igen, de hade gått ner till 150/95 jätte skönt. Lillans hjärtljud låg mellan 140-170, de berodde på vad hon gjorde i magen.

Sen fick vi vänta i 10 min till sen fick vi träffa en läkare. Hon var inte den bästa på svenska men de funkade. Och blodtrycket var bra, urinprovet var inte jätte bra. Sen såg allt bra ut. Och då frågade hon mig om jag tagit blodtrycksänkade medicin hemma. Men då berättade jag som det var, att jag inte fått ett recept eller att dom inte sagt till att jag bara behöver säga mitt personnummer på apoteket.

Men jag fick iallafall åka hem igen och fick en ny tid på måndag. Och jag fick även ett recept till blodtrycksänkade medicin. Som jag ska ta 2 gånger per dag. Sen skulle jag höra av mig om jag mådde sämre. Men nu ska jag gå och vila lite igen, medan min älskling ska göra mat. Jag har vilat mycket idag för har kännt mig tung i huvudet. Men det är inge farligt.

Men ha det så bra sålänge så hörs vi!



Kommentarer
Postat av: karro

skönt att det inte blir värre...

2008-06-26 @ 21:21:47
URL: http://karroh.blogg.se/
Postat av: Anethe

Hoppas att allt går bra med dig och lilla magen!

Inte roligt att behöva ligga inne (och framför allt inte roligt att ha havandeskapsförgiftning).



anethe.blogg.se

2008-06-27 @ 09:22:14
URL: http://anethe.blogg.se/gravid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback