Våran söndag

Postat av Cassandra den 2008-11-30 22:17:20


Då var de första advent, alltså 3 söndagar kvar till jul :) wiie. Idag har jag och Christofer och Josefin var och handlat lite julklappar. Så nu är några kvar. Men vi tänkte bli klara med julklappar denna vecka så har man de gjort :) Men man får se hur de går :)

Sen var vi på middag hos mina föräldrar. Mycket gott, inbakad kassler med ris :) Sen hade mamma 2 skålar och ljusstake som jag vill ha :P haha. Jag och mamma har nästan samma smak. Kanske inte när de gäller kläder :P

Sen har vi bara tagit de lugnt, pysslat lite julkort och slagit in några klappar :) Hur har din söndag vart? :)


Vardagen | 0 kommentarer


Julklappar och middag

Postat av Cassandra den 2008-11-30 11:29:44


Nu håller vi på att göra iordning oss, vi ska nämligen åka och handla lite julklappar :) Sen ska vi på middag hos mina föräldrar. Egentligen skulle Michaela och Leon kommit, men Leon är fortfarande lite sjuk. men på bättringsväg :)

De var ett kort litet uppdatering från mig. i hörs senare!


Vardagen | 0 kommentarer


Min familj

Postat av Cassandra den 2008-11-29 23:48:14




Josefin får hjälp av sin pappa att hålla upp huvudet lite :P Men hon är så otroligt söt på denna bild :) Så var tvungen att visa denna familjebilden :) Man ser lite av våran fodvägg, alltså färgen :)



Josefin i bilder | 3 kommentarer


Allt är så himla bra

Postat av Cassandra den 2008-11-29 21:43:17


Ledsen för två tråkna inlägg. Men humöret har ej vart på topp. Först efter massa anonyma kommentarer att våran dotter inte är söt och massa andra tråkiga kommentarer mot oss, gjorde mig arg och ville bara ta bort bloggen. Sen idag efter jag vaknat vid ett tiden så hade jag dunder huvudvärk och var inte alls på humör. Sen sprak bara allt och allt bara rann över kändes de som. Men efter massa prat och mys med familjen så känns de mycket bättre. Christofer har stöttat mig till 100%. Sen kommer jag ej ta bort bloggen, eller Christofer tycker inte att jag ska de, så jag kommer ha  lvar bloggen och nu är de slut med tråkiga inlägg.

Tack Denise för kommentaren, såklart jag vet att jag kan prata med dig. Men jag kände att jag bara behövde min familj vid detta tillfälle :)

Nu ska jag återgå till min familj och umgås, eller till Christofer. Josefin sover :) Juste ni som vill nå mig, min mobil är trasig så jag måste ringa försäkrngsbolaget och se om jag kan få ut något utav min drulleförsäkring. Jag hoppas på de, för mobilen är typ en månad gammal. De är bara så surt, jag hade så fina bilder på Josefin i den.  Men men, man får se hur de blir med de.

JAG MÅR SÅ HIMLA BRA! För jag har världens bästa familj :D Christofer och Josefin ni är mitt allt!


Vardagen | 4 kommentarer


Hatar de här!

Postat av Cassandra den 2008-11-29 17:16:10


Tack för alla kommentarer jag fått. Mett mitt liv är inte på topp just nu! Jag har ingen lust att förklara vad som har hänt eller något. Men jag kommer ta en bloggpaus för att ordna upp mitt liv. Jag mår piss just nu!!!!! Men ni får ha de så bra, så hörs vi när jag mår bättre! Hej då!





UPPDATERING!
Ni kommer höra av mig inom kort, de börjar bli bättre nu och jag mår okej. Jag var nere en svacka men min pojkvän är den underbaraste och hjälpte mig upp igen. Mycket handlade om vilken sida jag vaknade på och min huvudvärk, men även massa andra saker som har hänt i mitt liv. De brast helt enkelt. Men vi hörs snart igen. Bye bye sålänge


Vardagen | 3 kommentarer


Funderar på ta bort bloggen!

Postat av Cassandra den 2008-11-28 21:03:46


Nu är de så att man fått kommentarer om de man skriver och funker på att ta bort bloggen. Känns inge kul. Men orkar inte med alla skit kommentarer. Så vi får se, jag tar iallafall en paus nu under helgen sen får vi se om jag fortsätter skriva eller om jag tar bort den. Så ha en trevlig helg på er! Så får vi se när vi hörs igen! Bye bye!


Vardagen | 5 kommentarer


Dagens

Postat av Cassandra den 2008-11-28 14:03:41


Humör: Trött, men humöret är ändå på topp
Gjort: Haft tvättid och tagit hand om Josefin och fixat här hemma
Planer: Till morfar som har fyllt år på middag, sen köpa något till honom
Ser på: När Christofer spelar NHL
Lyssnar på: Musiken från spelet och Josefin som babblar
Läser: Ingenting
Dricker: Inget just nu

Äter: Inget just nu
Bästa: Josefin
Sämsta: När räkningarna drogs
Barn: Josefin som sitter och babblar i sn babysitter
Väder: Trist och mulet




Vardagen | 2 kommentarer


Tvättid

Postat av Cassandra den 2008-11-28 10:59:45


Då var de vi som hade tvättid idag då. De behövdes, så mycket kläder vi hade i smutskorgen.  Man kankse ska boka tid lite oftare. Men inte för vi behöver de alltid  eftersom vi har tvättmaskin hemma, men eftersom den inte är så stor så kan man inte alltid tvätt aalla saker i den :P Och sängklääder och så tvättar vi absolut inte i den :P

Men nu ska jag gå och kolla tvätten, de är dags. Men ha de så bra!


Vardagen | 0 kommentarer


Nu är de snart helg

Postat av Cassandra den 2008-11-27 23:59:31


Nu är de snart helg. Snart en ny månad och snart blir Josefin 5 månader. Igår fick jag mammapenningen och snart är man fattig igen, imorn dras alla räkningar och sen ska julklappar handlas. Shit vilken jobbig månad :P Vi får hoppas på de bästa. Tänk om vi skulle få pengar från försäkringsbolaget. De skulle vara grymt nice, men man vet aldrig hur lång tid de tar.  Undra när man också får veta något om bostadsbidraget. De skulle vara guld värt att få hjälp med hyran :) Och de hjälper tyvärr inte att Christofer är arbetslös. Eftersom han inte kan bidra så mycket. Shit va jobbigt de här är. Men kanske i Januari har han ett nytt jobb. Hoppas hoppas :D De skulle vara så himla bra. Sen i februari så kommer jag förmodligen att jobba helger för att spara mammadagar och få ihop lite extra pengar :D Tack pappa som hjälpte mig att fixa ett helgjobb :)

Den 3 december ( på onsdag) så blir Josefin 5 månader :D Våran stora tjej. Och då är de dags för sprutan igen. Inte de roligaste kanske. Men nu först väntar en helg :) Imorn ska vi till min morfar som har fyllt år, sen på lördag ska vi bara ta de lugnt och på söndag är vi bjudna till mina föräldrar och även Michaela och Leon ska komma, om Leon hinner bli frisk :D Han har tyvärr blivit förkyld :( Och om han fortfarande är dålig så kan dom tyvärr inte komma, för de är ju inge bra heller att han smittar Josefin. Så nu håller vi tummarna på att han blir frisk :D

Men nu ska vi typ gå och lägga oss.
Ha de så bra och GOD NATT!


Vardagen | 0 kommentarer


Godmorgon

Postat av Cassandra den 2008-11-27 06:44:19


Jag och Josefin säger nu godmorgon. De här är första gången vi är uppe såhär tidigt. Josefin brukar vakna iallafall vid 8 och då brukar Christofer gå upp med henne. Men idag vaknade hon vid 6 och var jätte glad och sprallig. Så de var bara att gå upp med henne :) Hon somnade igår när vi skulle gå från mamma vid sex tiden och vaknade igen runt halv 8. Sen somnade hon igen vid halv elva. Sen så sov hon i sin säng till kl ett halv två. Sen ville hon komma upp och sova vid min tutte och nu har hon vaknat igen. Hon har ändå sovit bra :) Men nu kanske hon börjar komma in i sina rutiner. Jag hoppas på de :) De skulle vara jätte skönt om hon skulle göra de :)

Jag har egentligen jätte poblem att gå upp på morgonen. Nu när Christofer vart hemma så har han gått upp med Josefin påmorgonen så har jag alltid sovit vidare. Vaknat typ vid 11 igen. Och de är inte bra heller. Men om jag bara kommer upp vid den här tiden blir jag pigg. Men måste bara komma upp från sängen.




Vardagen | 2 kommentarer


Idol

Postat av Cassandra den 2008-11-26 23:18:04


De här är Josefins idol.

En dag kanske Josefin följer sin mammas fotspår och blir en innebandymålvakt. Precis som Denise också är. Jag och Denise har blivit jätte bra kompisar från innebandyn. Sen dess har vi hållt ihop. Jag slutade med innebandyn när jag var i fjärde månaden med Josefin. Och nu har jag inga tankar att börja igen. Jag har inte de intesset längre. Nu är de min familj som kommer först.

Eller så blir Josefin som sin pappa.
En hockey spelare. Men man får se vilka intressen Josefin har sen när hon ska börja med sport. Hoppas bara hon kommer tycka om sport :)

Men vi följer lagets matcher från läktaren nu och Josefin är alltid med och har sin fina tröja "Denise är min Idol", eller on har bara haft den 2 gånger på sig, men den är så stor för gjorde den på en större tröja så hon kan ha den längre :) Tänkte lägga upp en bild på Josefins Idol, våran vän, Denise Rosell :)


Du är grym tjejen!


Hoppas de inte gjorde något att vi la upp denna bild, den finns ju ändå på hemsidan ;)


Vardagen | 1 kommentarer


Kväll

Postat av Cassandra den 2008-11-26 22:39:08


Nu sitter jag och ska framkalla lite bilder och även förstora några bilder som ska upp på väggen :) Christofer håller på att fixa de sista med vitrinskåpet, han är så duktig :) hihi. Josefin somnade just i min famn så ska låta henne somna in, sen ska jag lägga henne i sin säng :) Men nu ska jag fortsätta med framkallningen. Vi hörs sen :)




Vardagen | 0 kommentarer


Sötnosarna

Postat av Cassandra den 2008-11-26 11:15:14


Leon och Josefin :)
Kanske en liten puss?




Josefin i bilder | 3 kommentarer


En ny dag

Postat av Cassandra den 2008-11-26 11:13:33


Nu har just morfar vart här och hjälpt oss att fixa med lite saker som skulle upp på väggen. Och vi ville inte göra de själv för vi vill inte riskera att de händer samma sak som med bokhyllan. Så nu ska vi börja fixa de sista och göra de snyggt här hemma :) Och idag ska vi även åka till mina föräldrar en snabbis och hjälpa dom med en sak. Sen ska vi kolla på innebandy. Vi håller tummarna på att du får stå Denise :) Sen ska vi hem och ta de lugnt :)


Vardagen | 0 kommentarer


GODNATT!

Postat av Cassandra den 2008-11-26 00:12:22


Vad jag känner mig flitig med inlägg idag :P Blir väl så när internet har vart helt paj.  Men nu ska vi gå och lägga oss så vi orkar upp imorn. Imorn ska morfar komma förbi en synd och hjälpa oss att fästa lite saker i väggen. Sen ska vi börja fixa iordning här hemma. Vi ska även åka till mina föräldrar en snabbis då jag ska hjälpa med en sak.

Nu ska vi börja med bättre rutiner. De kan inte vara så bra att sova så länge på dagarna. Jag har vart lite smålat då Josefin har vaknat har jag bara tagit fram tutten så har hon fått ätit och somnat om. Men nu är de slut på de. När hon har ätit så ska vi gå upp. Så ska jag börja äte frukost. Får se hur de går. Har inte ätit frukost sen jag gick typ i 2an eller 3an på grundskolan. Men nu är de dags igen. Man känner att man inte orkar med något. Så nu kommer de börja bli havregrynsgröt på mornarna :D De ska bli kul med lite föränding eller ska jag säga nya rutiner. Måste säga tack Michaela för massa nya idéer :)




Vardagen | 1 kommentarer


23 hela månader

Postat av Cassandra den 2008-11-26 00:11:05




Bilder är ungefär 1,5 år gammal och är tagen med mobil, så de förklarar kvaleten ;)


Jag glömde säga att idag, eller ska man säga igår eftersom klockan är efter 12, så firade jag och Christofer 23 månader. Eller firade och firade. Vi gjorde ju nget speciellt förutom att träffa Michaela och Leon och fixat här hemma. De är så sjukt, de är alltså 23 månader sen vi blev tillsammans :) Så himla underbart. Visst har vi tjaffsat och så, men de hör ihop. Och jag älskar dig grabben. Du är killen i mitt liv!




Vardagen | 0 kommentarer


Våran julprinsessa

Postat av Cassandra den 2008-11-25 23:50:44




Bilder från idag av Michaela Bergh, våran underbara vän. Hon tog massa mer bilder men här har ni iallafall ett litet smakprov :)



Josefin i bilder | 2 kommentarer


Förändrig

Postat av Cassandra den 2008-11-25 23:26:35


Nu har vi en riktig julblogg :) Tack Michaela för hjälpen:) Bilder är även från idag. Josefin i sin nya tomteklänning :) Och på söndag är de första advent :) Så nu är de inte längt kvar till jul och vi har bara köpt 1 julklapp, men i helgen eller nästa vecka ska vi julhandla lite :) Blir säkert att man är ute i sista minuten och handlar julklappar :P Så brukar de alltid bli :P Haha


Vardagen | 0 kommentarer


Vi får ofta en fråga!

Postat av Cassandra den 2008-11-25 21:58:54


Vi får ofta frågor om vi vill skaffa fler barn, alltså ge Josefin ett syskon och hur många!

Visst vill vi ha fler barn. Vi vill att Josefin ska ha ett syskon. Men just nu har vi inte dom planerna. Jag ska vara hemma med Josefin till Januari 2010 sen skulle jag vilja jobba ett år innan vi skaffar barn. Sen vill vi att Christofer har ett heltidsjobb innan. Just nu är han arbetslös, men förhoppningsvis har han jobb till januari. Men sen vet man aldrig vad som händer. Men de är iallafall så vi har tänkt :)

Christofer skulle vilja ha 3 barn, jag vet inte riktigt hur många barn jag vill ha. De jag vill är att Josefin iallafall ska ha syskon, men man vet aldrig hur många, men 2 barn vill jag minst ha :D


Vardagen | 0 kommentarer


Tillbaka

Postat av Cassandra den 2008-11-25 21:47:32


Nu har vårat internet börjat fungera igen :) Äntligen, men nu har man hunnit fixa lite här hemma. Fast de känner som om man inte kommer någon stans :P Men nu har vi målat en vägg i vardagsrummet, köpt lite nya möbler, håller på att få hop allt i hallen. Så nu börjar vi få de klart :)

Idag har vi träffat Michaela och Leon, blev lite fina julkort :) Sen tog hon även bilder på oss, för vi vill ha en snygg familje bild på väggen. Men jag såg inte klok ut på någon av bilderna :P Blev även god middag. Skinksås och pasta, mums :) Bjuder på lite bilder senare från dagen :D


Vardagen | 0 kommentarer


Inget internet

Postat av Cassandra den 2008-11-24 21:24:13


Vi har fortfarande inget internet. Har inte haft internet sen igår. Modemet håller på. Comhem suger verkligen. När vi köper ny data säger jag upp conhem med internet. Sitter på Christofers mobil och skriver. Men såhär kan man inte hålla på :P Men ni får ha de så bra så länge. Så hörs vi igen når internet funkar igen :)


Vardagen | 1 kommentarer


Kort uppdatering

Postat av Cassandra den 2008-11-23 17:25:29


Igår var de Christofers födelsedag
Idag har vi vart på ikea
Nu möbleraoch fixa här hemma :)

Hör senare!


Vardagen | 1 kommentarer


Ja må han leva...

Postat av Cassandra den 2008-11-22 13:03:55




Idag fyller min älskling / Josefins pappa 20 år.
Vi älskar dig över allt annat!!!



Vardagen | 4 kommentarer


081121, lite uppdatering om Josefin

Postat av Cassandra den 2008-11-21 23:14:46


Josefin har upptäckt sina fötter nu :) Förut har hon bara tagit tag i dom av reflex. Men nu håller hon dom länge och hela tiden :P



Josefin i ord | 0 kommentarer


Träffade Michaela och Leon ändå :)

Postat av Cassandra den 2008-11-21 22:03:39


Idag åkte vi till barkarby för att kolla lite där på julklapparoch så :) Sen plockade vi upp Michaela och Leon så åkte vi till solna och umgicks :) Vi kolade lite påpanduro tog en liten fika eftersom Michaela inte hade ätit så då tog vi en dricka var :) Sen kollade vi lite till sen åkte vi hem :)

Nu på kvällen hälsade vi på mina föräldrar och pratade lite och hade de trevligt :) De fick passa Josefin en litet tag för att vi skulle köpa lite gröt till Josefin :) Sen när vi kom till baka fick hon lite gröt och sen så kollade viklart på idol sen åkte vi hem :)

Nu ska vi kolla på tv och umgås och om 2 timmar blir Christofer 20år :) Wieee, min pöjk blir stor :) Så imorn blir de inte så många inlägg. För först blir delite myspys på morgonen med frukost på sängen. Sen ska jag möta Denise i centrum och fixa lite saker. Sen åker jag, Denise och Josefin till Christofers föräldrar där de är kalasoch där kommer Christofer vara hela dagen och fixa och trixa :)


Vardagen | 1 kommentarer