Min underbara dotter!

Postat av Cassandra den 2009-04-29 00:24:52





Josefin i bilder | 6 kommentarer


Tillbaka

Postat av Cassandra den 2009-04-28 19:48:37


Då är man tillbaka igen, imorn kommer våran nya sladd till modemet. Dagen började idag att jag var hos frisören. De blev färgning och klippning. Blev jätte bra. Skulle vart kul att göra någon frisyr, men vågar ej :P hahah. Sen efter klippningen så träffade vi min farfar ett snabbis för att fixa ett ärende. Sen mötte vi upp mammorna och åt lite lunch och sen följde jag och J med Marie, Nellie och Jennie, Hugo till stan då Jennis skulle fixa till sig lite :P Lite snabbt om idag :)


Vardagen | 0 kommentarer


Sitter hos mamma

Postat av Cassandra den 2009-04-26 16:29:01




Mammas bustjej klättrar på mammas och pappas bord



Just nu sitter jag hos mamma så passade på att låna internet.
Jag tog med mig datan för att få lite bilder som mamma tagit på Josefin. Så medan passade jag på att fixa designen. Vad tycks? :) Sen så passade jag även på att kolla runt på bloggar som man missat under veckan och även så så fixar jag lite med datan. Köpte en hårddisk så jag kan sätta över alla bilder. Datan var nästa full av alla bilder :P

C har jobbat hela helgen så igår och idag har jag tillbringat dagarna med mamma. Igår var även pappa och bror hemma. I fredags så åkte jag, C och J in till stan för att kolla runt lite och senare kom Jesper in, efter han slutat skolan och då köpta jag lite kläder till han :) De blev en ganska hög summa men de är han värd ;P hihi Sen på kvällen åkte C och jobbade, jag träffade Denise och hade en myskväll med henne :)

Igår så började jag och C och dela ut tidingar när han vaknat. Sen åkte vi hem. När vi kom hem packade jag ner lite saker i skötväskan och sen mötte jag mamma i centrum, där vi kollade runt lite och sen åkte vi hem till dom. DÄr jag också åt mat och så. Mamma passade då också ta kort på henne. C jobbade först mellan 15.00-21.30. Sen kom han hem och tog de lugnt och åt lite sen började han jobba igen mellan 1-6 ett extra pass :)

Idag började dagen med att åka upp till länna, köpte hårddisk och kollade runt lite :)
Sen åkte vi hem. C började jobba mellan 13.00 och jobbar till 21.30. Så jag mötte upp mamma sen gick vi en prominad hem till dom. Shit va varmt de var. J tycker verkligen om att kåla sig upp på mammas och passas bord. Men nu sitter jag här vid datan och håller koll på J. Hon ska verkligen ha allt nu. De går fort nu! Mammas stora tjej :)

De blev ett litet inlägg idag iallafall ;P (Ganska långt)



Vardagen | 3 kommentarer


Inget internet

Postat av Cassandra den 2009-04-25 00:01:30


Som ni märker har jag inte skrivit på ett tag. Men de är så att vi inte har något internet. Vårt modem har gått sönder och vi har inte fått hjälp att fixa de ännu. Ska ringa comhem på måndag igen. Just nu sitter jag och kollar runt på mobilen och snart gå och lägga mig. Ensam :( C jobbar till 4 i natt. Men nu vet ni varför inte jag inte bloggat. Och de kommer nog vara tomt ett tag till. Men ha de så bra sålänge :)


Vardagen | 1 kommentarer


Måndag

Postat av Cassandra den 2009-04-20 22:27:30


Då var denna dag snart slut. Dagen började med att åka till bromma för att gå på ett lekland där med ML och EJ. Sen åkte vi vidare till söder för att äta lite lunch. Sen åkta jag och Josefin till gullmars där C skulle hämta oss. Vi mötte även Louise där, hon skulle slutat senare och åkt till oss senare. Men hon slutade tidigare så hon kom till gulmars så åkt vi sen bil hem till oss. Vi åkte förbi babyland och sen hem. Vi handlade med oss lite fika. Senare på kvällen kom Jennie och Hugo. Vi passade nämligen Hugo medan Jennie skulle träna. Fast jag gick till viktväktarna med mamma. Så nu börjar mitt nya liv! Nu tittar jag C och J och H och kollar på tv, eller H leker. Han vill inte sova än :P Men J somnade för ett tag sen :)


Vardagen | 1 kommentarer


Mitt allt!

Postat av Cassandra den 2009-04-19 20:54:49





Josefin i bilder | 5 kommentarer


De blir inget byte

Postat av Cassandra den 2009-04-19 20:30:15


Tyvärr så var lägenheten inge bra alls. Visst de var en jätte bra planlösing men han hade verkligen inte gjort npgot i lägenheten, såg ästan fallfärdig ut. Han rökte inne så de som skulle vart vitt var typ gult, nää de var så grymt synd att de lägenheten var så himla risig, vi hoppades verkligen på att den skulle vara bra. Men vi får hålla tummarna att de kommer en till trea snart så man kanske kan byta med. Annars bor vi kvar är och väntar till C har ett heltidsjobb, just nu är han bara behovsanställd, men förhoppningsvis om ett halvår har han ett heltidsjobb :) Då har vi planer att kanske köpa en lägenhet eller radhus. Men då kommer vi bo kvar här. De lutar de just nu till. Men om de skulle komma upp en jätte fin 3a som man knappt behöver göra något så kanske de kommer locka lite :) Men de får tiden visa vad som händer :)


Vardagen | 1 kommentarer


Gokart

Postat av Cassandra den 2009-04-18 23:31:04


Här kommer de lite bilder på min bror och när han åker gokart. Under påsken har han haft 2 gokart tävlingar, en i klippan och en i belgien. I klippan kom han på pallen! GRATTIS BRORSAN! Men tyvärr fick mamma inget kort på de, lite synd. Sen kommer jag inte ihåg vart han kom i belgien. Lite synd. Men fick bilderna idag så därför tar jag upp om gokarten nu ;P hihi. Men här kommer iallafall lite bilder, eller fem st :) Fler kommer de bli, för säsongen har precis börjat!


 



Vardagen | 1 kommentarer


BYTE?

Postat av Cassandra den 2009-04-18 16:58:37


Idag har vi inte gjort något speciellt, bara en liten sväng till mamma, fixat kort, ätit lunch och handlat lite :) När vi kom hem efter de lilla svängen så börja vi städa här hemma för imorn kl 12 så ska vi först kolla på en lägenhet, en 3a vid gropen i handen :) Och så ska den personen kolla på våran lägenhet så vi har fixat de sista. Medan vi städade passade vi på att tvätta föster och så. Snyggt blir de! Hoppas verkligen att han vill byta så vi kan gå till fastigheten och så :P :)

Nu ska jag gå och fixa lite mat! Får se vad de blir, men fläskfile är iallafall en sak jag ska använda mig av :P Efter middagen kommer Jennie, Hugo och Marie, Jonas och Nellie hit och vi ska ta de lugnt och umgås :) Riktigt mysigt faktist!


Vardagen | 0 kommentarer


Mys fredag

Postat av Cassandra den 2009-04-17 09:20:31


Idag har vi massa äventyr på gång. Kl 11 ska vi möta Marie, Jonas och Nellie i farsta då vi ska äta lunch och kolla runt lite där tillsammans. Riktigt skojigt. Senare ska jag träffa mamma efter hon slutat så ska hon låna datan och föra över lite bilder på min bror från gokarttävlingen i klippan och i belgien. Sen senare på kvällen ska vi åka och grilla på Maries land (henne familjs). Så de ska bli grymt mysigt. Även Jennie och Hugo ska med. Efter grillningen blir de filmkväll! Super fredag!

Som ni ser har jag fixat lite med designen, är absolut inte nöjd så den där kommer bara vara tillfällig! :P


Vardagen | 3 kommentarer


Mammas sötnos

Postat av Cassandra den 2009-04-16 11:32:49





Josefin i bilder | 0 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2009-04-16 10:12:00


Då var de snart helg igen. Tycker bara alla veckor frsvinner iväg och har ingen aning om vad jag gjort :P Men igår iallfall så gick vi upp tidigt för att åka till Marie och fortsätta tapisera. C hjälper dom att fixa ett rum till Nellie. Vid lunch åkte vi igen. C skulle äta lunch och jag skulle på föräldrargrupp. Efter de var slut åkte jag och C tillbaka och gjorde klart de sista. Tapeten så så himla snyggt, lita avis :P

Idag ska vi möta Marie i centrum så vi ska väl gå runt och kolla lite i centrum, sen ska vi nog bara ta de lugnt. Tror jag ska försöka låna kameran av mamma och ta lite fina kort på skruttan. Men får se hur de blir med de :)


Vardagen | 1 kommentarer


Du gör mig GLAD!

Postat av Cassandra den 2009-04-13 20:26:02





Josefin i bilder | 5 kommentarer


Kalas och sen städning

Postat av Cassandra den 2009-04-13 09:07:04



2 bilder från tyresta by, de var typ de jag kunde bjuda på, många av alla bilder var jätte dåliga. Lite synd!

Idag ska vi på kalas. De är Cs kusins barn som fyller 3 år :) Efter kalaset blir de storstädning både hemma hos min mamma och hemma hos oss :) Ev ska Jennie passa Josefin så vi får städa i fred :) De går snabbare så :)


Vardagen | 3 kommentarer


7/4 - Josefin och Hugo

Postat av Cassandra den 2009-04-13 00:24:50




Godnatt alla! De bjuds på en söt liten bild på Josefin och sin kompis Hugo!



Vardagen | 1 kommentarer


Mor och Dotter

Postat av Cassandra den 2009-04-12 21:39:38




Igår tog min älskling en underbar bild på mig och Josefin.
Älskar verkligen denna bild. Första gången jag är helt okej nöjd med en bild. Jag brukar inte blir bra alls på bilder. Bilden är då tagen igår när vi var på påsklunch i sunbygård! (De kommer mer bilder från helgen och även från tyresta by, men tyvärr inte idag! Nu ska jag mysa med C framför en film och äta lite godis)


Josefin i bilder | 6 kommentarer


Påskdagen

Postat av Cassandra den 2009-04-12 09:49:57


Lite dålig uppdatering från min sida. Men de är så att vi har typ haft fult upp :P Om vi börjar med torsdag så var jag och Josefin i stan med Marie och Nellie och Maries syrra. Åhh har hittat massa fint till Josefins rum sen nr vi får större lägenhet. Efter trippen till stan blev de middag hemma hos Marie, Jonas och Nellie. Tacos, mums så gott de var.

Fredagen började med att vi skulle åkt till gamla stan för att bara gå runt och kolla och äta glass, men så blev de inte. Men på kvällen var Jennie och Hugo hos oss och grillade. Mums så gott de var. Flitastek med pommes och beasås. Mums! De blev de mus framför tv och lek fr Josefin och Hugo. Dom är så söta när dom leker med varandra och söta är dom nr dom ska krama varann hela tiden :)

Igår, lördag så började vi med att dela ut reklam sen gjorde vi iordning oss för att åka iväg på påsklunch på sunbygård. Jätte gott och jätte trevligt. Efter att vart där åkte vi hem till Jennie och Hugo och skulle umgås. Senare på kvällen tog vi en prominad. Jätte mysigt väder att vara ute att gå i. Under prominaden märkte vi att de kom rök från skolan, men när vi kom närmare var de i skogen och två killar satt och eldade, men när dom hörde oss så släkte dom elden fort och cyklade iväg. Men vi stoppade dom och frågade om dom hade släckt  och dom påstod att dom hade de. Vi gick upp för att kolla om dom hade gjort de, men inte, de brann fortfarande lite. Tur att vi gick upp och kollade. Sen gick vi hem till Jennie igen och kollade robinsson och bara tog de lugnt.

De vart typ våran helg :) Och idag ska vi iväg till min mormor på påskmiddag, vi ska grilla, mums :)
Bilder kommer från veckan och helgen!




Vardagen | 0 kommentarer


Josefin börjar bli stor

Postat av Cassandra den 2009-04-10 22:05:16


De märks verkligen att våran lilla tjej börjar bli stor. Nu på 2-3 dagar har hon börjat göra fler saker. SOm tex.
sätter sig upp själv om hon ålar eller ställer sig i krypställning (som hon just brjat med) Hon ställer sig upp själv mot föremål. Så de är 3 nya saker som hon bröjat göra, och snart kommer säkert krypningen. De verkar vara på g. Josefin fick även sin femte tand igår :)

Bättre bloggning blir de imorn eller söndag. Glad påsk på er alla!



Josefin i ord | 1 kommentarer


Saknar och älskar

Postat av Cassandra den 2009-04-08 21:25:21


Jag saknar verkligen tiden med er M och E. Synd att de som har hänt har hänt. Men vad ska man göra, man kan ju liksom inte få saker ogjort. Men ni ska veta att ni är saknade!

Och jag är verkligen glad att jag träffat er M och J. Att få lära känna er är så himla underbart. Har verkligen så himla kul med er. Ni betyder verkligen mycket för mig. Alla underbara dagar jag fått vara med om, allt skratt! Ni är är bäst tjejer!


Vardagen | 2 kommentarer


Tyresta by

Postat av Cassandra den 2009-04-07 08:57:49


Josefin mår jätte bra, inge snorig, hostar typ ingeting. Så man kan säga att hon börjar bli frisk nu :) Wieeee.
Idag bjuder de på en tripp till tyresta by. De blir jag och Josefin, Jennie och Hugo, Marie och Nellie. Vid elva ska vi ta en prominad dit ner. Sen kommer vi kolla lite på djuren och sen hoppas vi kunna grilla lite korv också. De ska bli grymt mysigt. Och underbart väder får vi också :)




Vardagen | 2 kommentarer


Lugn vecka

Postat av Cassandra den 2009-04-06 09:26:34


Denna vecka bor vi hemma hos mina föräldrar för de är bortresta. Min bror har gokart tävling :) Så jag och Josefin kommer ha en lugn vecka och inte så många utflykter och äventyr. Josefin har ju snorig och hostig och jag vill att hon ska bli frisk till helgen då vi ska bort på middagar och så.

Så dagen kommer bjuda på en hemma dag, ska gå en prominad till brandbergen och sen ska vi åka förbi Vh och kolla lite. Sen kommer jag och Josefin åka hem igen. Och bara ta de lugnt och mysa lite. Ville åka på utflykten med tuben idag, men vill ju inte smitta ner andra barn och så vill jag att Josefin ska bli frisk.

Men de känns lite surt att inte vart när nu på tre veckor. Men förra veckan hade hon feber, och var jätte hängig så då var de ingen ide. Och gången innan var jag upptagen som jag miss de.  Men hoppas på att vi kan komma nästa gång.


Vardagen | 0 kommentarer


Grattis mormor på födelsedagen

Postat av Cassandra den 2009-04-04 11:20:21




Josefin är inte änns en månad på bilden. Hon är ca 3 veckor :)




Hipp hipp hura för min mormor som fyller 61 år idag :) Massa grattis från oss alla :)
Idag ska vi hem till min mormor på middag, men innan ska vi åka förbi Marie och hennes syrra för att kolla ett rum och en lägenhet. C ska hjälpa dom att tapisera.




Vardagen | 1 kommentarer


9 månader

Postat av Cassandra den 2009-04-04 00:10:56




(Hon är inte riktigt 9 månader på bilden, men de skiljer inte många dagar)


Glömde tillägga tidigare idag att Josefin blev 9 månader. Mammas  stora tjej!
Josefin 9 månader; 4 tänder, ålar och tar sig fram jätte bra, kan från sittade ställa sig upp mot föremål. Tror de är de som är nytt :)


Josefin i ord | 3 kommentarer


Fredag

Postat av Cassandra den 2009-04-03 09:55:13


Idag är de fredag, och de är hur fint väder som helst :) Josefin har sovit jätte bra i natt, hon har haft lite hosta under natten. Men inge fara alls. Just nu ligger skrutten och leker på golvet och är hur glad som helst. Vi ska snart gå och gra oss iordning och klä på oss.

Vid tolvtiden kommer Marie och Nellie så vi får se vad sm kommer hittas på då :) Blir säkert en utedag! :) Ikväll kommer Denise hit, så de kommer bli jätte mysigt! Helt enkelt en underbar fredag!


Vardagen | 1 kommentarer


Underbara mammor

Postat av Cassandra den 2009-04-02 19:11:35


Idag vaknade jag och Josefin iallafall tidigt, runt halv nio. Så vi gick upp och åt lite frukost, gjorde oss iordning och så! Jennie och hugo sov lite längre. Dom kom upp runt 10 tiden. Då skulle jag fixa lite saker i köket sen diskade jag! Städade även i köket. Snyggt blev de ;P

Sen vid tolv tiden kom Marie och Nellie. Idag skulle vi hitta på något äventyr. De blev en trip till babyland. Sen åkte tyvärr Jennie och Hugo hem. Och jag och Marie åkte till centrum och åt lite på tacobar. Sen tog vi med oss våra barn och gick och gungade utanför oss i lekparken. Efter ett tag gick vi hem till oss för att våra barn var lite hungriga.

Mamma kom lite efter dom hade ätit upp och precis då kom Jonas och hämtade Marie och Nellie. Senare på kvällen gjorde jag egen mat till Josefin, jag har nämligen brjat göra egen mat nu. Visst är jag duktig ;P Josefin har inte riktigt börjat uppskattat min mat än, men de kommer. Hon tycker iallafall de blir godare och godare för varje gång! Nu har iallafall mamma gott och Josefin har somnat. Hon somnade tidigt idag, hon har inte sovit så jätte bra på dagen!

Men måste säga att idag har jag haft en underbar dag med mammorna :D


Vardagen | 1 kommentarer