Påskdagen

Postat av Cassandra den 2009-04-12 09:49:57


Lite dålig uppdatering från min sida. Men de är så att vi har typ haft fult upp :P Om vi börjar med torsdag så var jag och Josefin i stan med Marie och Nellie och Maries syrra. Åhh har hittat massa fint till Josefins rum sen nr vi får större lägenhet. Efter trippen till stan blev de middag hemma hos Marie, Jonas och Nellie. Tacos, mums så gott de var.

Fredagen började med att vi skulle åkt till gamla stan för att bara gå runt och kolla och äta glass, men så blev de inte. Men på kvällen var Jennie och Hugo hos oss och grillade. Mums så gott de var. Flitastek med pommes och beasås. Mums! De blev de mus framför tv och lek fr Josefin och Hugo. Dom är så söta när dom leker med varandra och söta är dom nr dom ska krama varann hela tiden :)

Igår, lördag så började vi med att dela ut reklam sen gjorde vi iordning oss för att åka iväg på påsklunch på sunbygård. Jätte gott och jätte trevligt. Efter att vart där åkte vi hem till Jennie och Hugo och skulle umgås. Senare på kvällen tog vi en prominad. Jätte mysigt väder att vara ute att gå i. Under prominaden märkte vi att de kom rök från skolan, men när vi kom närmare var de i skogen och två killar satt och eldade, men när dom hörde oss så släkte dom elden fort och cyklade iväg. Men vi stoppade dom och frågade om dom hade släckt  och dom påstod att dom hade de. Vi gick upp för att kolla om dom hade gjort de, men inte, de brann fortfarande lite. Tur att vi gick upp och kollade. Sen gick vi hem till Jennie igen och kollade robinsson och bara tog de lugnt.

De vart typ våran helg :) Och idag ska vi iväg till min mormor på påskmiddag, vi ska grilla, mums :)
Bilder kommer från veckan och helgen!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback