Sista inlägget ...

Postat av Cassandra den 2009-12-31 12:18:30


... för detta år! Nu är snart 2009 slut och snart börjar ett nytt år 2010! Josefin blir 1,5 år alltså 18 månader den 3 januari! Shit hon har blivit så stor :) De har hänt mycket skoj detta år, men tycker verkligen att de gått försnabbt :P Nu under 2010 hoppas vi på en flytt, en underbar semester i sommar och även en viktnedgng för mig! För nu ska jag kämpa och gå ner i vikt :D För nu ska jag bli smal till sommaren! Haha! Sen börjar jag plugga kväll en gång i veckan och även en destanskurs nu den 11 Januari :) Ska bli jätte kul, och sen får jag hoppas på att jag kommer in på mi utbildning jag vill gå i höst :)

Just nu försöker jag få Josefin och sova, men de verksar som om hon inte vill :P Sen ska jag iallfall börja göra mig iordning! Ikväll blir de nyår hos Jessica och Jonas och barnen, även kommer hennes syrra och killa och Jennie och Hugo :) Så de kommer bli en helt underbar kväll! Och sen får man ju välkomna in de nya året med dom underbara vännerna och familj :)


Vardagen | 4 kommentarer


Kryssningen i bilder

Postat av Cassandra den 2009-12-29 22:34:07





Vardagen | 8 kommentarer


UTMANAD - Mitt år 2009

Postat av Cassandra den 2009-12-29 22:24:59


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Firade min dotters 1årsdag

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, men detta år ska jag iallfall förska lite till ;)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, men min pappa dog för två år sen

5. Vilka länder besökte du?
Inga

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
En större lägenhet

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
3 juli, de datumet kommer alltid vara speciellt

8. Vad var din största framgång 2009?
Hmm... Kommer inte på något just nu

9. Största misstaget?
Bråk bland vissa kompisar

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
En försylning, men de är ju all nån gång ;)

11. Bästa köpet?
Barnvagnen och våran tv

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Självklart är de våran dotter Josefin!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min familj gör miga lltid glad

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Hmm...

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Blir nog bara gladare för varje år, detta år blev jag iallfall gladare än förra, har världens bästa familj och sen har jag träffat flera underbara vänner

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Sparsam, men ändå ångar jag inte :)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Kankse shoppat mindre

18. Hur tillbringar du julen?
Jag tillbringade julafton med min familj och släkt. Och Juldagen med Christofers familj

19. Blev du kär i år?
Självklart ;)

20. Favoritprogram på TV?
Har inte något favortit program, men paradise hotell är kul att se på :P

21. Bästa boken du läste i år?
14 år till salu, de är den ända bok jag läst iår

22. Största musikaliska upptäckten?
Hmm..

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar och de behövs ju alltid ;)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej, önskade bara pengar typ :P

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade först med min familj och sen med mina undrar vänner

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Vet inte ...

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Myskläder är alltid bäst!

29. Vad fick dig att må bra?
Familjen

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hmm. vet inte

31. Vem saknade du?
Min riktiga pappa, han finns alltid i mina tankar

32. De bästa nya människorna du träffade?
Finns många, men dom som betyder allra mest som jag lärde känna bättre 2009 är Jessica och Jennie! (träffade dom första gången 2008 på ungmamma träffar, men umgicks aldrig med dom då, eller inte på samma sätt som jag gör idag)



Vardagen | 0 kommentarer


29 december 2009

Postat av Cassandra den 2009-12-29 21:55:27


Josefin idag! Hon har sin nya tröja jag köpte på båten! :)

 


Idag fick jag lite extra sovmorgon för jag vaknade med världens huvudvärk!
Sen träffade jag och Josefin Jessica och barnen medan Christofer åkte och jobbade. Sen runt 5 tiden åkta jag till mina föräldrar och åt middag medan Christofer jobbade och sen hämtade Jennie upp mig och Josefin, sen plockade vi upp Jessica och så åkte vi och handlade nyårsmaten! :) Nu har jag kommit hem, Josefin sover och jag har just ätit lite glass :) Nu ska jag kolla runt lite, fixa bilder från kryssingen så ni kan få se :)


Vardagen | 1 kommentarer


Trodde inte de kunde hända!

Postat av Cassandra den 2009-12-28 20:33:50


Igår var min familj + Jennie och Hugo på kryssning! Dagen började med att Jennie hämtade upp oss halv 6, sen åkte vi till terminalen, Värtahamnen. Allt började med att hitta en parkering och sen betala. För knapparna man skulle betala med hade fryst :P Så vi fick ringa till dom som har hand om de och stressa på dom och hjälpa oss att fixa de för att vi skulle hinna med båten :) Men självklart han vi med båten. Silja Europa! Vi började med att äta en mysig frukost och barnen fick springa av sig lite :) Sen gick vi och badade! Satt i bubbelpoolen i en timme kanske. Josefin gillade inte när de bubblade, men när de var stilla då var de kul och bada :D

Sen blev de massa slapp och kollade. Vi hade verkligen de jätte trevligt! När barnen sov passade vi på att fika och så! Men sen närmade de sig avgång. Vi tog de vi skulle ha och gick dit vi gick på. Men vi märkte att de hade stannat och att de inte var där man skulle gå av. Så vi skyndade oss upp till informationen. Där tanten ger oss fel information där man skulle gå av. Sen tappade vi bort Christofer och Josefin på typ 20-30 sek. Sen började vi springa till nästa båt för att vi märkte att den båten vi gick av började folk gå på. Så vi bärjar springa och då ser vi hur dom låssar repen och ser hur den åker iväg! VI MISSADE BÅTEN :( Och de trodde jag verkligen inte kunde hända. Jag själv fick panik, fick tårar och bara skrattade samtidigt som jag var helt chockad. Fast på åhland var de första jag tänkte! De var iallfall en som sa att vikingline skulle gå om en kvart, så vi skyndade oss ner och pratade med en från silja och se om de kunde ersätta oss eftersom de gav oss fel information så vi kunde åka hem! Men de kunde dom inte så de flyttade bara fram biljetterna en dag! Men då skulle vi bli fast på åhland ett dygn. och de hade vi ingen lust med. Så fick betala resan med viking hem! Men vi fick nummer så vi ska ringa!

När vi bokade resan sa dom att vi skulle komma till kappelkär, alltså norrtälje! Och hela resan när vi pratade med dom om att hur vi skulle kunnde lösa problemet med att komma därifrån, eftersom våran bil stod i värtahamnen. Men under en period så slutade vi tänka på de iallfall. Köpta saker i taxfree. Köpte en skit snygg tröja till Josefin, Hugo fick med en av Jennie, fast en annan färg :) Sen blev de lite dricka till nyår, inte alls så mycket godis! De som var positivt att vi kom på den båten att drickan och de fanns mer kläder och de var billigare :) Sen var de mycket rea nu på kläder och så :)

Vi hade jätte kul och barnen fick leka en massa. Sen ska våra barn ha en aplod för att de har vart så himla duktiga på hela resan :) Inte gnällt och vart hur snälla som helst!

Men ha börjat oss närma sig till hamnen så började vi undra hur vi skulle göra. Mina föräldrar var sjuka, Cs föräldrar hade drukigt! Hmm. Så vi började fundera på om vi skulle åka med tillbaka till åland för sen åka den båten som vi skulle tagit med missade, alltså de dom sköt upp :) Men först innan vi betsämde oss ville vi kolla om de gick nån buss eller fanns något annat sätt att komma därifrån! Och dom på informationen på båten sa att man skulle boka biljetter en hel dag innan för att komma från kapellkär. Men när vi kommer i hamn så var vi inte i kapellkär utan vid slussen! Så de sa fel till oss när vi bokade resan och när vi pratade med om hur vi skulle ta oss därifrån. Men när vi kom iland kunde vi pusta ut. Så vi gick till slussen tog röda linjen till gärdet. Där sa Jennie att vi kunde ta bussen till frihamnen. Så vi hoppade på bussen, nrä vi kom på bussen och var framme i fihamnen frågade vi om de inte skulle gått förbi, han bara ne. Så vi fick åka tillbaka till gärdet och gå till värtahamnen! Så vi var där runt halv 9! Istället för runt halv 7 om vi hade kommit med båten frånbörjan! Men en helt underbar resa blev de ändå! :D

Bilder kommer snart! Men kan fortfarande inte smälta att vi missade båten. Nu akn man bara skratta åt de :D

Tack Jennie och Hugo för en underbar/galen resa!



Vardagen | 6 kommentarer


Prinsessan den 22/12-09

Postat av Cassandra den 2009-12-26 18:22:29





Josefin i bilder | 6 kommentarer


4 bilder från andys

Postat av Cassandra den 2009-12-26 18:15:43



Här kommer de fyra bilder från i måndags när vi var på andys och lekte :)
Josefin var ensam som stort barn av gänget som var med :) Nellie var med sin moster så därför blev Josefin själv  Men då fick vi leka med Josefin och de var inte dumt de heller eller hur Jessica ;) Haha!


Josefin i bilder | 1 kommentarer


Julafton och Juldagen

Postat av Cassandra den 2009-12-25 23:57:29


Såhär såg våran prinsessa ut igår och idag! :)



Vi har haft två julafton iår och så kommer de bli varje år nu framöver!
Igår firade vi julafton med min släkt! De var verkligen super mysigt! Vi var där vid två tiden! Innan hämtade vi upp mormor så hon skulle slippa åka taxi eller kominalt för att komma och fira jul :) Vi började med att fika och öppna presenterna! Från och med förra året så gjorde vi om och öppnade julklapparna först och sen maten! Jag trodde verkligen Josefin skulle uppskatta och vilja öppna presenterna! Men hon var inte allt intresserad överhuvudtaget :P De var de som låg i som var lite roligare! Hon fick bla; docka, docktillbehör, damsugare, mikro, kläder, pengar! Kan säga att hon blev bordskämd iår :P haha! Sen iallfall blev de mat, ojoj vad mycket man åt :P Haha! Vi kom hem runt 8 tiden och Josefin var verkligenhelt slut, de märkte man redan två timmar innan vi kom hem att hon höll på somna! Så direkt när vi kom hem så somnade hon :) Så jag och Christofer tog de lugnt framför en film :)

Idag firade vi jul med Christofers familj och släkt! Jätte mysigt! Massa god mat och så! Sen blev de paketöppning och jultomten kom till och med! Haha! Josefin var förstås jätte rädd! Mammas skatt :) Josefin fick leksaker och pengar och så :) Som igår somnade Josefin runt 8 tiden och var helt utmattad :) Så jag och Christofer har tittat på film och ätit massa godsaker! Lite onyttigt får man faktist äta när man vart tillsammans i 3 år och att de är jul ;)

Imorn blir de att åka till mamma! Mamma fyller år imorn :) Så då ska hon firas! Sen ska vi åka hem till kvinnan som ska ha våran lägenhet och se om hon kan fylla i lite papper om bytet så vi kan flytta fortare! Men troligsvis så blir de flytt i början och februari! Så då har vi massa tid och sälja lite saker och packa :)

Tyvärr har de inte blivit så många bilder under julen! Glömde helt och hållet bort kameran och sen var Josefin inte så himla intresserad av att vara med på kort så har inget att visa!


Vardagen | 2 kommentarer


25/12-06 - 25/12-09

Postat av Cassandra den 2009-12-25 20:11:17


Bilderna tagna idag den 25/12-09



Idag är de 3 år sen jag och C blev tillsammans!
Shit, tiden har verkligen gått så himla fort :) Är så glad att jag träffat han! Tänk, vi har en dotter nu på 1,5 år! Vart förlovade i 2 år! Tiden går fort! Så snart har vi väl vart tillsammans i 20 år ;) Haha! Allt jag kan säga är att jag älskar han mer än något annat på denna jord! Han och Josefin är mitt allt!


Vardagen | 1 kommentarer


GOD JUL

Postat av Cassandra den 2009-12-24 21:08:45


Såhär såg våran sötnos ut idag!

Hårband - Hm, Klänning - Åhlens, Tröja - Lindex, Strumpbyxor - Pop



Hoppas ni haft en bra julafton och ha en fortsatt trevlig julafton! Vi har iallfall haft en helt underbar julafton. Nu kommer den sluta med massa mys med familjen då hela dagen vart i full rulle :)God Jul och Kram på er alla!


Vardagen | 1 kommentarer


Josefin idag

Postat av Cassandra den 2009-12-21 11:04:02


Snart kommer Jessica och Jonas och hämtar upp mig och Josefin sen åker vi till andys i sickla! Man kan ju hoppas att de inte är dundermycket folk där idag :P Men såhär ser iallfall Josefin ut idag :) Vad tycker du? :D Är hon inte världens sötaste :D




Vardagen | 5 kommentarer


Min lilla polis

Postat av Cassandra den 2009-12-21 00:11:39


För någon vecka sen var Josefin polis :) Så tänkte visa världens sötaste polis! Tröjan är lite stor så hon får ha de mer som en liten klänning :) Men de var inte så dumt de heller ;) haha!

Nu ska jag iallfall gå och lägga mig! Imorn blir de äventyr med Love och Marie, vi ska till andyns lekand! Jätte kul ska de blir, kameran ska med denna gång. Så man kan ju hoppas att jag får något bra kort :P haha! Men sov gott på er och missa inte chansen att fynda mykidookläder :)




Vardagen | 1 kommentarer


Man kan ju hoppas ...

Postat av Cassandra den 2009-12-20 17:14:29


... att jag inte blir sämre! Igårkväll när jag kom hem kände jag att huvudvärken kom och var jätte hängig och var inte alls pigg och ville bara bli ompysslad. Så tyvärr var jag tvungen att ställa in middagen jag skulle haft idag! Inte så roligt. Men kan säga att de var tur att jag gjorde de, min huvudvärk har inte gott över och känner mig fortarande seg och hängig. Men hoppas de blir bättre! orkade lnappt kolla på lägenheten imorse, men kände mig lite tvungen för annars hade de aldrig vlivit av och vi hade aldrig fått flyttat! Men men, bara massa skit babbel blev de nu :P När Josefin kommer kläderna upp på bloggen! :)


Vardagen | 2 kommentarer


Flytta?

Postat av Cassandra den 2009-12-20 14:26:05


Ja, vi ska flytta! :) Eller de är ju inte helt klart nu! Men i torsdags fick vi ett erbjudande att byta med en kvinna som inte allt bor så långt ifrån oss! Och hon var ju och kollade på våran lägenhet i fredags och ville gärna byta med oss. Så idag fick vi kolla på hennes :) Gud! Jag älskade den! Så imorn ska jag ringa till stena och se när flytten kan ägra rum! Så nu ska jag och Christofer börja packa och slänga massa saker :) Känns ju bättre att börja nu så har man de gjort liksom! Sen kommer vi sälja lite saker som vi inte alls kommer behöva så de känns mycket skönt! :) Förmodligen kommer vi sälja våra soffor och sen köpa nya när vi flyttat! Vi har lite ideer som ska säljas och vad som kommer få följa med upp! :) Så nu hoppas vi verkligen att de här kommer gå vägen! :) Håll tummarna för oss nu :)


Vardagen | 1 kommentarer


Lyckad dag!

Postat av Cassandra den 2009-12-18 23:15:00


Denna dag blev mycket bra :) Först hade jag en super trevlig dag med Love och sötnosen Oliwer, vi kollade runt :) Blev lite julisar och så! :) Vid kvart över 5 hämtade Christofer upp oss i sickla för att stressa hem och möta upp Jessica och barnen som åt middag hos oss för pappa Jonas var på julbord med sitt jobb :) Så då bjöd jag hem då på middag, tacos. Jätte mumsigt och sen blev de chips och så :) Jätte mysig kväll :) Vi kollade på Wallander -Skytten :) Älskar Wallanader! Våra barn har vart helt underbara idag :) Dom skrattade åt varandra, busade och hade jätte kul! :) Våra sötnosar! Bilder och priser på kläderna kommer imorn eller på söndag! Had everkligen inget tid till de idag! Tack för tålamodet! :)


Vardagen | 3 kommentarer


Sickla

Postat av Cassandra den 2009-12-18 10:50:23


Nu ska jag klä på mig och gör mig iordning! Sen blir de lite främande eller vad man säger. De är ju en som ska kolla på våra lägenhet! :) Sen direkt efter blir de pendeln till årstaberg och möta upp Love :D Sen åker vi tillsammans till sickla! Gud så kul de ska bli och träffa henne idag! Självklart ska de bli kul och träffa sötnosen Oliwer också! :) hihi! Vi får se vad som mer händer i sickla. Sen måste jag iallfall handla lite middag tror jag! :D Sen blir de fredagsmys, kasnke hyr en film :D Ett bättre inlägg kommer senare ikväll! Ska försöka lägga upp kläderna från mykidoo ikväll! :)


Vardagen | 2 kommentarer


Sova?

Postat av Cassandra den 2009-12-17 23:15:58


Undra om man ska gå och lägga sig nu :P Men de är ju inge kul att sova själv :( Christofer jobbar natt, han slutar kl 9 imorngon bitti och är hemma runt tio, och dä är nog jag och Josefin vakna :) Man kan ju hoppas att Josefin vaknar i natt och vill sova med sin mamma :P Eller kanske inte ;) Jag kom iallafall fram till nyss att jag ska kolla lite på tv, sen blir de sängen :D


Vardagen | 2 kommentarer


Vackrast!

Postat av Cassandra den 2009-12-17 18:03:07





Josefin i bilder | 0 kommentarer


17 december 2009

Postat av Cassandra den 2009-12-17 17:40:01


Ja då var de 7 dagar kvar till julafton, alltså en vecka! Men de känns riktigt juligt nu ute :) Massa snö :) Sen måste jag välkomma massa nya läsare jätte kul :) Men nu vill jag veta vilka som läser bloggen, alltid kul att veta :) Sen skulle de vara roligt, med mer kommentarer så lämna nu en kommentar innan du går ;D hahah!

Idag skulle vi åkt pulka med Jessica och barnen, eller bara Nellie ;) Men de blev massa strul, våran bils slutade fungera när vi hade tankat och kom inte därifrån, så morfar fick komma och hämta oss, sen var Josefin så trött och ville sova! Så de blev en hemmadag! Och shit vilket snöväder de vart idag. Men ändå mysigt med massa snö :D


Vardagen | 1 kommentarer


Josefin älskar att åka pulka

Postat av Cassandra den 2009-12-15 22:45:35


Visst är mössan fin? Den hade jag när jag var liten :P Hahaha!

Idag blev de massa pulka åkning och de älskade Josefin! Imorn kommer de bli mer pulka åkning. Ska passa på att vara ute så mycket som möjligt nu när snön ligger på marken :) Josefin älskade de så nu blir de inge mer köpcenter fören mig på ett bra tag, nu blir de bara massa lek ute :D


Josefin i bilder | 4 kommentarer


Josefin nästan 3 månader

Postat av Cassandra den 2009-12-14 21:23:59





Josefin i bilder | 2 kommentarer


Josefin och sin morfar i somras

Postat av Cassandra den 2009-12-14 20:34:40





Josefin i bilder | 0 kommentarer


Jättenöjd och klargöra en sak

Postat av Cassandra den 2009-12-14 20:27:32


Idag har jag gjort världens finaste tatuering. Är supernöjd! (Bild kommer när de lagt sg lite) Innan jag kom dit hade jag massa tankar om hur de kunde se ut, men när vi kom dit visade han upp hur han hade ritat upp de och jag blev super nöjd! Så en timme senare fick jag tatuera mig. Han skulle fixa lite saker sen gav jag Josefin mat innan så Christofer kunde gå ut och gå med henne så hon skulle sova :)

Min tatuering handlar om min biologiska pappa som gick bort för två år sen. Han har jag inte haft den bästa kontakten med, men han betyder världigt mycket för mig och jag tror att Josefin hade tyckt om honom! Men självklart har hon världens bästa morfar kvar i livet :) Min styvpappa, få va hemskt de låter, låter så elakt :P Min låssaspappa, låter snällare, har jag växt upp med. Han har lärt mig så himla mycket saker, från han har jag fått massa av mina intressen av, han är verkligen en jätte bra förebild och en bra förebild för min dotter! Pappa M och pappa R ni betyder mycket för mig, båda två! Pappa R tack för att du alltid ställer upp för mig och min familj! :) Och du ska veta och du är en favorit av Josefin! Och de kommer du alltid att vara!

Efter tatueringen åkte vi till tuben och var där ett tag! Men sen blev de middag med Jessica, Jonas och barnen på vega baren :) Sen åkte vi till mina föräldrar och lämnade bormaskinen och blev kvar där en stund, lämnade Josefin en minut och åkte och köpte en pulka till henne för imorn ska jag och C ut och leka med henne och sen blir de middag, Jessica, Jonas och barnen ska komma och äta hos oss :) Jätte mysigt!

Tyvärr blev de inga bilder, när jag skulle sätta ågång kameran så dog batterit, typisk! :P


Vardagen | 0 kommentarer


Massa snö

Postat av Cassandra den 2009-12-14 08:56:58


Vaknade upp med massa snö, hur mysigt som helst! Ska vi hålla tummarna och hoppas att de stannar till jul. Man kan alltid hoppas :) Idag blir de tatto och tuben! :D Ett bättre inlägg kommer senare i eftermiddag. Ska ta med mig kameran idag :D


Vardagen | 1 kommentarer


13 decemer - Lucia

Postat av Cassandra den 2009-12-13 20:00:49


Bilder tagna igår när vi var förbi mina föräldrar en sväng, de klädde granen när vi var där :)




Josefin i bilder | 1 kommentarer