Mina älsklingar

Postat av Cassandra den 2009-01-31 22:48:16


Nu bjuder jag på en liten bild innan läggdags :) Vill bara säga GODNATT, de kommer bli bättre med bloggade, tror jag iallafall, sen får vi se hur de blir. Hoppas ni haft en trevlig lördag, de har iallafall vi. Imorn blir de av och hälsa på Josefins gammelfarmor. Bya bye sålänge!





Josefin i bilder | 2 kommentarer


Dåligt igen

Postat av Cassandra den 2009-01-31 19:33:11


Nu har de blivit dålig med bloggande igen :P Igår kom jag hem ganska sent och ville inte sätta mig framför datan. Ville umgås med familjen. Dagen igår började med att jag då mötte Deborah inne i stan runt halv 1. Sen började våran lilla dag i stan. De började med att vi gick till mexx för att hon skulle kolla när hon skulle jobba :) Sen gick vi runt och kollade lite. Efter någon timme, eller lite längre så tog vi oss en bit mat. Tacobar :) Josefin fick sitt mellanmål då :) De passade perfekt in då :) Sen gick vi vidare och kollade, sen blev de en lite fika. Snälla Deborah bjöd mig :) Tack så mycket! Sen gick vi till åhlens och sen slutade dagen med att vi åkte till slussen där vi gick på en galleria där, vet inte hur den stavas :P Där köpte Deborah 3 par märkes jeans för ca 600 kr, 199kr per jeans spelar ingen roll vad dom hade kostat innan :P Sen när vi gick ut därifrån var klockan redan några minuter över 7 och de var dags att åka hem med Jossan! Så vi gick till södra och tog pendeln där :) Tack Deborah för en underbar dag! De måste göras om snart, inte om flera månader ;)

Dagen började med resning i förrådet. Mamma och pappa var här och passade Josefin! Dom var snälla och gav henne mat och sen gick dom ut och gick med henne så vi kunde få göra oss iordning. För vi har nämligen vart på middag hos min mormor. Och kom hem för en halvtimme sen :) Vi skulle vara där till tre halv fyra :) De var jätte kul och jätte trevligt :) Tack mamma och pappa för att ni ställde upp och tack mormor för en jätte god middag och efterrätt :)



Vardagen | 3 kommentarer


Fredag

Postat av Cassandra den 2009-01-30 10:37:57


Då var de fredag igen! Jag och Josefin ska in till stan och träffa Deborah. Deborah är en gammal klasskompis till mig från gymnasiet :) Vi ska äta lunch och ha de mycket trevlig och gå runt och kolla lite :) Jag vill kolla på lite ställen :) Men jag återkommer när vi kommer hem.


Vardagen | 0 kommentarer


Dåligt av mig

Postat av Cassandra den 2009-01-29 23:15:26


Ledsen för dålig uppdatering! Igår var jag med Kim :) Gud va kul det var att träffa dig igen gumman :) De måste bli oftare. Hon kom till oss när hon lämnat Melina på dagis. Satt och gav Josefin gröt när hon kom, men mycket mer än vad jag jätt kom inte ner i magen för hon blev så fasinerad (hur de nu stavas) av Kim :P Sen tog vi bilen till Willys, jag behövde handla lite. Men vi gick då förbi babyproffset och där hittade hon en insats till vagnen :) Den görna färgen var jätte fin Kim :) Sen efter vi hade handlat så åkte vi hem till Kim så hon fick lämna sina påsar, hon bor typ 5 min med bil från oss :P Sen åkte vi till mig och åt lite lunch. Efter lunchen så gick vi och hämtade Melina på dagis och efter de blev de en promis till babyland och sen vidare till centrum. Sen tog jag och Christofer de lugnt. Till middag lärde jag Christofer och göra köttfärssås så nästa gång kommer han kunna göra de helt själv :) hihi

Idag började dagen med "prominad" med mammorna. Vi möttes vid brandbergen tog bussen till centrum. Där vi tog en lite fika. Sen följde jag med Jennie och Marie in till stan. Dom skulle på någon smink affär :P Inte min grej :P Vi hade grymt kul :D Stackars kille som inte fattade vad vi menade först :D hihi.

Sen mötte jag upp Emelie och Michaela, vi skulle till xist. De ar väl sådär :P Tycker tiden var lite korkad :D Men de var kul och se lite nya ansikten. En sak som var lite kul var att de var en litet tjej som var exakt lika gammal som Josefin. Men hon var 71 cm lång och vägde runt 8,8 kg :P Min lilla tjej som bara är 63 cm lång och väger ca 5,6kg :P

Christofer var snäll och hämtade upp mig vid gullmars. De andra gick och åt, medans vi åkte hem. Vi var hemma vid kvart i 9 :P Lite sent kanke. Men när vi kom hem så åt vi mackor och lite smått och gott till :) Nu ska jag hålla älskligen sällskap!


Vardagen | 1 kommentarer


ÖF och snyggt badrum

Postat av Cassandra den 2009-01-27 22:28:09


Dagen började med lunch med Emelie, Julia och Christofer och Niklas. Sen mötte vi upp Michis och Leon sen åkte vi till ÖF i brandbergen. Jag måste verkligen hålla med Michis och Emelie. De var verkligen förmycket barn och förliten lokal. De var bara jobbigt att vara där. Men visst är de kul på ett sätt när barn får träffas så, men jag tycker då att de borde ha en större lokal. Efter ÖF så åkte vi hem och då gick vi till Denise och Niklas på en gång för Christofer skulle måla deras hall. Sen gick vi hem och då fick jag se vårat badrum. Shit va snyggt de blev. Men hjälp av Niklas har vi fått upp allt och de blev så himla snyggt med lampan i hallen. Jag lovar de kommer bilder när vi fixat här hemma :) För nu börjar jag verkligen gilla lägenheten för nu är de verkligen vårt hem :)

Nu ska jag fortsätta att småplocka undan här hemma. Vi kasnke får besök imorn av Kim, så då måste de se någorlunda bra ut :) Sov gott på er alla om jag inte hinner skriva ett godnatt inlägg :)



Juste jag kom på en sak,
när vi var på ÖF idag så vägde jag Josefin. Och förre onsdagen alltså för 6 dagar sen så var jag på BVC och då vägde Josefin 5380g och nu har min lilla tjej gått upp till 5665g. Hon har liksom gått upp 300g på 6 dagar :) Så nu börjar hon gå upp bra i vikt igen :) Mammas lilla tjej!


Vardagen | 3 kommentarer


Mina älsklingar

Postat av Cassandra den 2009-01-27 18:40:08




JAG ÄLSKAR ER!



Josefin i bilder | 5 kommentarer


Våran lilla måndag

Postat av Cassandra den 2009-01-26 20:00:18


Dagen började med ikea, vi köpte en lampa till hallen :D Sen lite småsaker, man får alltid med sig något mer :P Sen hittade vi även en overall till skruttan :) Vi hade en trevlig dag. Hittade lite kläder till mig idag också, men inget som föll mig i smaken när de satt på :P Jag var ute på jeans jakt, men hittade inget. Men på onsdag eller tors sak dom få in nya på ett ställe i centrum så då ska jag gå dit och kolla igen :)

När vi kom hem så hade våra luckor till köket kommit :) De skulle tagit längre tid, men imorse så ringde dom och sa att dom skulle komma under dagen så när vi kom hem så satt dom där, så de första jag gjorde var att börja fixa där inne så nu ser de bra ut igen :D Och alla nya gardiner är uppe :)

Sen bar de av på middag hos mamma :) Kycklingsallad och bröd, mums :) De var så himla gott så de var svårt att sluta äta :P Sen blev de lite poccorn och te :) Och massa prat. Under kvällen togs de även massa kort så nu tänkte jag bjuda på några :)









Vardagen | 2 kommentarer


GODNATT

Postat av Cassandra den 2009-01-26 00:03:05




Nu börjar klockan ticka iväg.
Eller så mycket är den egentligen inte om man brukar jämföra när vi brukar gå och lägga oss. Men dag tänkte vi att vi skulle komma i säng tidigt :) Så de jag vill säga godnatt och sov så gott så hörs vi imorgon.

Morgon dagens äventyr är just nu planerad såhär: Åka till ikea för att kolla på lampor till hallen. Vi har bara två glödlampor och de har vi haft sen vi flyttade in ;) Sen ska jag köpa ett par jeans, elelr de är tänkt så :) Har hittat ett par snygga så får hoppas dom sitter bra på och finns i min storlek :) Sen på eftermiddagen blir de middag hos mina föräldrar och då ska vi även ta lite kort på våran dotter :) Så imorn kommer de massa bilder på de vi köpt och även bilder på Jossan :)

Men nu ska jag ta och lägga mig!


Vardagen | 0 kommentarer


Mammas tjej

Postat av Cassandra den 2009-01-25 15:24:58





Josefin i bilder | 8 kommentarer


Söndag

Postat av Cassandra den 2009-01-25 12:12:33


Idag blir den en städa dag :) Eller inte riktigt hela dagen. För idag ska vi iväg och äta middag hos Josefins farmor och farfar. Så de ska bli trevligt. Men nu ska jag hjälpa till här hemma så de blir snyggt. Man lir ju lite avensjuk på när de var så snyggt och Denise och Niklas så nu måste vi städa och göra de snyggt här hemma :)


Vardagen | 1 kommentarer


Middag med Denise och Niklas

Postat av Cassandra den 2009-01-25 00:09:30


Vi kom typ nyss hem från grannarna, vi har ätit god mat och myst framför tven med massa skratt :) Vid fyra så åkte vi och handlade middagen :) De bjöds på tacos. Shit va de är gott :) Måste säga att de har verkligen fått jätte fint hemme hos sig :) Riktgt tjusigt :) Sen måste jag berömma min lilla älskling, hon har verkligen ätit jätte bra idag och har även vart på sånt himla toppenhumör. Hon är så himla glad och de är så himla kul nu när hon är med så mycket och skrattar åt mycket. Kan man tänka sig att hon snart blir 7 månader :) Mammas stora tjej. Men efter middagen så blev de massa prat i soffan och Christofer och Niklas spelade tvspel ett tag sen blev de filmer som visades på tv. Riktigt myskväll blev de och hur kul som helst var de :) Tack grannar för en underbar kväll :)




Vardagen | 1 kommentarer


KÄRLEK / Sommar 2007

Postat av Cassandra den 2009-01-23 23:40:43





Vardagen | 6 kommentarer


Myspys kväll med Louise

Postat av Cassandra den 2009-01-23 23:26:47


Ikväll har vi haft en underbar kväll! Louise har hållt oss sällskap. Vi åt god mat :) Jag bjöd älsklingen och Louise på kött och couscoussallad med sås. En egen sås som jag gjorde för första gången som blev så himla god :) Mums. Blev en höjdar middag och shit va jag blev mätt :) Sen efter maten blev de godis och chips med lite saft eller cider (alkoholfri) framför lets dance. Men innan lets dance tittade vi på en bra/dålig film. Alltså filmen är så himla dålig så den blir bra och rolig på samma gång :P haha. Svårt att förklara.

Just nu sitter jag och älsklingen och funderarar på vad vi ska kolla på, iallafall jag :) Josefin ligger och sover så gott i sin säng. Hon har blivit jätte duktig och sover länge i sin säng. Mamma är stolt över dig gumman :)


Vardagen | 1 kommentarer


Josefin gör framasteg

Postat av Cassandra den 2009-01-23 15:11:44


Nu börjar de. Nu börjar Josefin åla sig fram mer och mer. Hon tar sig runt i sin lilla lekhörna. De ser så sött ut. Hon ska verkligen ta allt som finns där :) Josefin har verkligen blvit så himla stark i nacken. Nu tar hon sällan pauser för att vila lite som de ser ut som :P Och hon tycker de är jätte kul coh leka med alla saker. Så nu ska jag sätta mig på golvet och leka med Jossan :)


Josefin i ord | 0 kommentarer


Besök Christofer

Postat av Cassandra den 2009-01-23 13:47:25


Nu är de så, eftersom de är bara jag som skriver i denna blogg så har de blivit att de är min blogg. I början var de tänkt att de var bådas blogg, men nu har de bara blivit så att de bara är jag som skriver, Så nu har Christofer fixat en egen blogg. Lite kul ;P Så nu kommer vi bli 2 blogg nördar :P Nejdå. Så nu får ni besöka Christofer också :) enpappa.blogg.se


Vardagen | 1 kommentarer


Pluttan

Postat av Cassandra den 2009-01-22 12:17:37





Josefin i bilder | 1 kommentarer


22 Januari

Postat av Cassandra den 2009-01-22 11:38:45


Idag blir de en hemmadag. Skit skönt. Josefin har just fårr lite lunch och ska nu ska hon få gå och vila en stund :) Josefin har sovit jätte bra i natt. Sov i sin egen säng länge :) Men nu ska vi vara jätte hårda med rutiner så dom fassnar. Kommer bli lite jobbigt nu i början. Men de kommer bli jätte bra när dom finns :) Är de någon som har lite middagstips? :) Undra om vi ska äta tacos :D Hmm, får se hur de blir. Men nu ska jag lägga Josefin. Hörs senare!


Vardagen | 2 kommentarer


Hon går upp

Postat av Cassandra den 2009-01-21 19:09:10


Idag var de mammagrupp ner på BVC. Då vägde jag och mätte vi även Josefin. Igår hade hon gått ner på vågen i brandbergen så var lite orolig. Så nu när vi vägde på den vågen som Josefin alltid vägs på så hade hon gått upp 40g på en vecka. Så de är alltid något. Iallafall nu när hon vart dålig också. Hon är lika lång och huvudet har växt lite :) i gruppen pratade vi om olyckor, vad man kan göra för att de inte ska hända nu när barnen snart kommer börja röra sig :P Sen blev de lite fika med 2 mammor :) Och nu har jag just kollat på unga mödrar. Och nu blir de att ta de lugnt resten av kvällen :)


Josefin i ord | 0 kommentarer


JOSEFIN

Postat av Cassandra den 2009-01-21 00:46:52




Bild från igår :D Michis är bäst på att ta bra/fina kort på Jossan :)



Josefin i bilder | 4 kommentarer


Full dag med massa äventyr

Postat av Cassandra den 2009-01-20 22:54:40


Dagen började med att telefonen ringde. De var en kille som skulle hämta våra luckor. Sen mötte vi Michaela och Leon. Fixade kort på Christofer som han behövde ha med sig till jobbet imorn. Sen blev de lite lunch och sen bar de mot Öppna förskolan i brandbergen. Efter vart där en stund så åkte vi mot Ikea för att kolla lite. Michaela var ute efter lådor till Leons leksaker och de hittade hon :D Efter att vart på Ikea så åkte vi tillbaka till brandbergen där vi skulle gå på när två blir tre, alltså sista mammagruppen då papperna skulle med. De var jätte kul och se papporna till barnen. Sen åkte vi till Vega för att äta middag eftersom de blev så sent med mamma och pappa träffen. På Vegabaren träffade vi även ETJ och även D :) D=Daniel är Julias gudfar :) Sen åkte vi och lämnade av Michis och Leon, men på vägen kollade vi vart Christofer skulle åk imorn :) Och nu ska vi snart kolla film :D

Här kommer 4 bilder från idag :)




Första bilden är på Josefin och Edda. Edda är 3,5 månad och Josefin är 3 månader äldre och Edda är större en Josefin. Så var tvungen att ta ett kort när dom ligger brevid varandra :D Så himla sött :D Andra bilden är sötnosen Julia och sen tredje bilden är våran älskling och fjärde bilden är älsklingen i en doksäng, Så himla kul att hon får plats i den :D Kankse ska ha en sådan säng till hemma :P Skoja :D


Vardagen | 2 kommentarer


GRATTIS

Postat av Cassandra den 2009-01-20 22:27:02


CHRISTOFER HAR FÅTT JOBB :D Grattis min älskling!  Vi är jätte glada för din skull! Vi vill tacka Johan och Malin (min moster) som har hjälpt Christofer att fixa de här jobbet :) Verkligen jätte snällt att ni har ställt upp :) Vi vill säga massa tack till er! De betyder guld för oss! Vi säger även tack till er alla som har hör runt om ni vet något jobb.


Vardagen | 3 kommentarer


Mammas och pappas älskling

Postat av Cassandra den 2009-01-19 18:57:42





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Utedag

Postat av Cassandra den 2009-01-19 18:22:17


Idag var de dags för nya äventyr. Idag åkte vi hem till ML för lite lek och skoj. Vi betsämde oss för att ta bilen idag, så först svängde vi förbi och hämtade EJ. Sen fortsatte vi till ML. När vi kom dit höll hon på med varm chocklad för vi skulle nämligen ut och leka i parken. Innan vi gick ut gav vi våra tjejer lite mat. Sen klädde vi på dom för att gå ut. Prominaden började med lite lunch, sen fortsatte de mot parken :) Leon sov hela tiden. Josefin somnade i gungan med Jullan så Jullan fick leka själv i parken, men de gick bra de :) Sen gick vi in till ML igen och drack våran varma chocklad och även åt lite kladdkaka, jätte gott :) Sen lekte barnen på golvet inte Josefin då. Ibland känns de som vi förstör. Eftersom Josefin inte leker som dom gör än. Vi kanske ska stanna hemma nästa gång. Men de var iallafall en trevlig dag och vi åkte hem innan köerna började för dom vill man gärna slippa :P Men nu ska vi äta lite! Hörs sen!


Vardagen | 0 kommentarer


Tävling

Postat av Cassandra den 2009-01-19 00:20:12



Jag tävlar om ett valfritt klädesplagg från cool children, tävlingen hittar du HÄR
Blev inte som tänkt, vi blev lite film. Satt lite vid datan medan vi tittade och hittade en tävling. Tänkte pröva och se om man vinner :P



Vardagen | 1 kommentarer


GODNATT

Postat av Cassandra den 2009-01-18 23:24:36


Nu ska vi ta och gå lägga oss, eller de är de som är tänkt :P De brukar bli så att de alltid är en bra film som man fasnar för och sitter uppe längre :P Nu verkar de som om de bara är skit :P Vi är så grymt nöjda med möbleringen förresten :) Blev så himla mycket bättre :)

Louise åkte hem vid 9 tiden, vi har haft de jätte trevligt :) Måste göras om :) Vi åt god mat och hade de trevligt :) Imorn börjar hon plugga, så duktig du är tjejen :D

Men nu är de dags för sängen, annars somnar jag väl här :P Nejdå! Men godnatt på er! (Bjuds även på bilder som jag fick av mamma idag på våran lilla sötnos!)




Vardagen | 1 kommentarer