Bad hos Jennie

Postat av Cassandra den 2009-06-29 22:11:56





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Kalas och mys med dottern

Postat av Cassandra den 2009-06-28 21:15:30


Vid 1 tiden var vi på kalas hos Adam :) Va fint han och Carro bodde! Perfekt med uteplats och så, iallafall nu i denna värme :) Poolen var även framme. Men ibörjan var de verkligen för kallt, eller de blev aldrig så varmt så Josefin ville bada, när lite varmvatten kom i så kunde Josefin stå i poolen men sen gick de inte mer :P Hon ville verligen inte sätta sig, när vi satte henne ner så blev hon ledsen. Adam ville inte heller bada, de var bara Chloe som badade ett tag :) De var jätte mysigt och roligt idag! Men tyvärr var vi tvungna att åka hem tidigt! Eller vi var där i 1, 5 timme för C skulle jobba idag och började 4! När han hämtat sina jobbarkläder hemma så skjussade han oss till mina föräldrar för att jag och Josefin skulle kunna mysa och ta de lugnt. Mina päron var inte hemma eftersom de var på tävling!


Josefin i poolen, och födelsedagsbarnet/sötnosen Adam


Efter 4 timmar hos mina föräldrar kom dom hem! Josefin hann och bada 2 gånger, bajsade en gång i poolen så vi fick tömma den och spola i nytt vatten :P Hon hann och rama med sin bil, men de gick jätte bra och hon fortsatte att gå! Hon har även lärt sig att man måste vänta sig om, om man ska gå ner för ett trappsteg :) När mina föräldrar hade ätit pizza som dom köpt med sig hem så fick vi skjuss hem för de var läggdags för Josefin! Jag la Josefin direkt när jag kom hem! Men de tig liten stund innan hon somnade! De måste vart värmen!


Josefin och sin bil


Nu har jag en liten paus från städandet! Vi ska ju ha främande nästa helg så de måste vara städat, så passar på att stda nu så man kan hitta på massa skoj i veckan istället för att städa :)



Josefin i går. Hon försöker se ut ovanför balkongen :) Sötnosen!



Vardagen | 0 kommentarer


Kalas

Postat av Cassandra den 2009-06-28 09:29:58


Nu ska vi snart börja göra oss iordning! Idag ska vi på kalas! De är Adam som fyllt 1år :) Kameran kommer självklart att vara med så man kan ta lite kort från kalaset :) Nu ska jag göra mig iordning och klä på Josefin! Sen ska vi väcka Christofer så han också hinner byta om, sen ska vi fixa lite saker och sen åker vi på kalas! Efter kalaset åker C till jobbet och jag får se vad jag och Josefin ska göra! Min lillebror har gokart tävling i södertälje! De skulle ara jätte kul att åka och kolla på de, men mamma och pappa sa att de kommer vara jätte varmt! Varmare än vad de är någon annans stans för de blir typ som en gryta! Men får se, ska iallafall så en pling till dom :) Men nu ska jag ta hand om Josefin innan hon river allt! :D


Vardagen | 2 kommentarer


Mitt hjärta!

Postat av Cassandra den 2009-06-27 20:38:11





Josefin i bilder | 0 kommentarer


Underbar fredag

Postat av Cassandra den 2009-06-26 20:59:37


Idag var de underbart väder igen och igår betsämde jag och Christofer att vi skulle sätta oss på en badstrand :) Och som planerat gjorde vi de! Vi åkte ut till dalarö och badade. Vi tog med oss lite matsäck, lite kakor och kex och självklart dicka :P De vi började med var att lägga ut filt och tog fram handdukar och så bytte vi om på Josefin sen gick vi och badade lite! Efter att vart i vattnet en stund gick vi upp och åt lite matsäck. Sen tog vi de lugnt ett tag sen gick vi och tog ett till dopp och sen torkade vi oss i solen och bara tog de lugnt! Josefin lekte med sina leksaker och kröp runt i standen. Nu börjar hon få in snittsen och stå själv! Hon står bara längre och längre själv nu :) Så snart kanske och till och med går :)

Efter att vart på stranden ett tag åkte vi hem och tog de lugnt, jag målade Josefins naglar!
Skulle så hur de såg ut och hon blev så söt så :) Så hon fick ha kvar de! Mammas prinsessa! Och tänk, nästa fredag fyller hon 1 år! Mammas stora tjej!

Efter att vart hemma och Christofer hade gjort sig iordning så skjussade Christofer mig och Josefin till mina föräldrar för vi skulle äta där nu när Christofer ska joba natt, han slutar 4 inatt :( Så himla trist! Hatar verkligen att sova själv! Men de ska nog funka! De blev god middag, istället för köttfärs i tacos var de kyckling :D Innan middagen så lekte Josefin och badade i poolen! Men efter middagen skjussade mamma hem oss och Josefin somnade på en gång! Och nu sitter jag här och gör inte så mycket! :)





Vardagen | 4 kommentarer


Bilder del 2

Postat av Cassandra den 2009-06-26 20:10:50


Här kommer de sista bilderna från gävle! Jag bjuder på dom bilderna jag är med på, fast dom inte är så bra :P Men ibland ska man göra de också! Kan sga att jag har mycker mer bilder på datan! Men orkar absolut inte lägga ut alla! Längtar verkligen tills vi ska tillbaka till gävle och umgås med våra vänner!





Vardagen | 0 kommentarer


Bilder del 1

Postat av Cassandra den 2009-06-26 00:55:42


Här kommer första delen av bilderna från när vi var i Gävle! Vi tog massa mer bilder denna tisdagen, men tog bara de finaste bilderna från utflykten när vi spelade minigolf. Men de andra bilderna kommer säkert dyka upp någon annan gång :P Imorn kommer bilder från onsdagen! Orkar inte göra ett till kollage idag, men lovar de kommer fler bilder :) Har så himla mycket fina bilder från dom här dagarna!




Vardagen | 1 kommentarer


Rip Michael Jacksson

Postat av Cassandra den 2009-06-26 00:10:13


Michael Jacksson är död! Han dog vid lunchtiden under torsdagen av en hjärtinfark!

Annonsen: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab




Vardagen | 0 kommentarer


Bilder kommer snart!

Postat av Cassandra den 2009-06-25 22:26:52


Snart kommer bilder från våra dagar från gävle! Får bilder av Emma nu så vill ha dom först innan jag lägger ut bilderna :)

Idag har jag och Josefin träffat Deborah! Först var ju hela våran familj och fixade nya lister. Sen fick Josefin mat och sen åkte vi och träffade Deborah! Vi var i Sickla och kollade! För vi skulle köpa ett tyg som jag vill ha byxor av, men de tyget var slut :( Tyvärr! Så vi kollade vidare! Köpte födelsedagspresent till Adam! Han fyllde ett igår och på söndag ska vi på kalas :) Hoppas verkligen presenten passar ;P Sen efter ha fikat och kollat klart åkte vi hem till Deborah för att diskutera hur hon skulle sy och vad hon hade för tyger hemma! Min dotter kommer bli så himla tuff i de hon ska göra :)

Deborah bor jätte fint! I helt nybyggt hus :) Så himla fint var de! Efter att vart hos henne en stund åkte jag och plockade upp Christofer och sen åkte vi och handlade! :) Nu ska jag kolla lite på alla bilder och se vilka jag ska lägga upp :P :) Hörs senare!


Vardagen | 0 kommentarer


Sötnosen Julia!

Postat av Cassandra den 2009-06-25 10:22:43


Kunde inte hålla mig med bilder! Tänkte bara visa bilder på sötnosen Julia innan vi åker iväg!






Vardagen | 1 kommentarer


2 underbara dagar i gävle

Postat av Cassandra den 2009-06-25 10:09:54


Vi kom hem sent i natt från gävle! Och vi gick och la oss på en gång eftersom vi var så trötta :P Dom här två dagarna började med att vi kom till Gävle på tisdagen precis innan lunch kom vi! Emma och lilla Julia mötte oss när vi hade parkerat och sen gick vi upp till dom! Gud så fint dom hade! Fast de var flyttkartonger så var de hur fint som helst :) Där träffade vi även Robin! Vi satt där och pratade en stund och Robin skulle iväg och jobba en stund! Så vi pratade lite till innan vi gick till deras nya lägenhet! Och kan säga fy va de var jobbigt att gå dit i värmen! Men jätte fin lägenhet kommer dom flytta till, helt perfekt när man har en liten, och med perfekt uteplats! Vi gillade den lägenheten jätte mycket! Åhh, tänk om man kunde flytta till något eget! Efter att kollat klart och köpt en dricka så gick vi hemåt igen! Fy de kändes som om jag skulle smälta för de var så himla varmt! Men de gör inget när man har så trevligt sällskap!

När vi kommit hem igen tog vi de lite lungt sen blev de lite lunch. Eller när Robin kom hem igen åt i lunch :) Jätte god kycklinggryta! Sen efter lunchen gick vi till vardagsrummet och tog de lungt och spelade lite tvspel och umgicks :) Sen beslutade vi oss att åka och spela minigolf :) Gud så kul de var! Jag vann då ;D haha! De måste jag få skryta med! Christofer vann bakifrån ;D haha! Barnerna var grymt roliga, men svåra! Sen kom även två kompisar till Emma och Robin dit! Trevligt! Sen fick Josefin gunga lite och så innan vi åkte hem igen!

När vi kom hem så blev de middag! Eller middagen började göras! De blev fläskfile och pommes, mums mums! Dom här två dagarna förstördes mitt viktväktargrej! Men de gör absolut inget! :) Efter middagen tog vi de lugnt i vardagsrummet och kollade på tv och så! Vid halv 12 åkte Robin för att jobba! Josefin hade de jätte svårt att somna, men somnade runt 10, halv 11. Men hon kände nog att vi inte var hemma och ville vara med oss! Men hon somnade tillslut och de var bra :)

Vi var vakna någon timme till innan vi gick och la oss! Vi sov ute i vardagsrummet, så vi kollade lite till på tv innan vi stängde av och somnade! Men jag vaknade tidigt p morgonen och hade jätte ont i huvudet, tror jag drack förlite vatten dagen innan! Men tog en huvudvärkstablett och så blev de bättre :)

Gårdagen bjöds på liten utflykt och shopping! Var på jakt efetr foppatofflor till Josefin, men tyvärr fanns de inte i henne sstorlek, hon har så såm fötter :P Men efter vart borta ett tag åkte vi hem! Först hämtade vi upp en hund, för Emma är hundvakt ibland! När vi kom hem igen så hade Robin vaknat och vi åt lite lunch! Efter lunchen så åkte vi och kollade på golv till deras nya lägenhet! Gud så fint golv dom valt! :) Åhhh! Sen gick jag och Christofer med Josefin till deras nya lägenhet för att Josefin skille somna och de andra åkte bil :) De hade köpt med sig lite fika som vi åt innan Emmas pappa kom med golvet! Han hade lastbil så de var lättast att få med sig 26 "lådor" med golv. När golvet var inne i lägenheten åkte vi tillbaka hem till deras andra lägenhet och tog de lugnt :) Sen när de blev middagstid så gick vi till en pizzeria och åt :) Jag åt kycklingsallad medan dom andra åt pizza :)

Sen blev de packa lite nr vi kom hem! Sen umgicks vi lite till! Men Josefin ville aldrig somna så vi skulle åkt hem när Robin skulle åka till jobbet. Men de vi åkte tidigare för Josefin blev tröttare och gnälligare så vi åkte lite tidigare! En halvtimme innan bara :P Men Josefin somnade på en gång i bilen :)

Tack Emma och Robin och lilla Julia för två underbara dagar och tack för allt!


Nu ska vi fixa lister till lägenheten! Bilder kommer senare under dom här två dagarna!


Vardagen | 1 kommentarer


Vi kommer hem på onsdag kväll

Postat av Cassandra den 2009-06-22 23:35:22


Nu har jag tagit fram allt som ska med imorn! Nu är de bara llägga ner allt i väskan! Men vi ska ha den väskan som C har med till jobbet så får vänta :) Men de är inge fara han kommer hem om ca en timme! Då ska vi gå igenom allt och lägga ner de i väskan! Sen blir de att sova! När vi ätit frukost och klätt på oss så åker vi! Åhh va kul de kommer bli! Vi kommer åka hem på onsdag kväll från Gävle! Så jag får som jag kan uppdatera när jag kommer hem! Annars kommer jag uppdatera på torsdag! Med bilder också! :) Ska ta massa kort på sötnosen Julia! :) Ni får ha de så bra! Så hörs vi när vi kommer hem igen!


Vardagen | 2 kommentarer


Måndag

Postat av Cassandra den 2009-06-22 20:09:05


Då var de en ny vecka! Idag har vi tvättat bilen, eller C gjorde de, jag hjälpte till lite :P :) Sen åkte vi hem igen! C gjorde sig iordning sig inför jobbet och jag gick ut och lekte med Josefin. Sen mötte jag upp mamma och vi gick lite i centrum, sen gick vi och kollade hur de gick för min bror för han skulle fixa sig i håret! När han var klar så åkte vi till Ica Maxi, där handlade jag lite saker till Josefin som ska med imorn när vi ska åka :) Sen följde jag med mamma och bror hem till dom och åt middag där och umgicks lite. De bjöds på kycklingsallad! De är så himla gott! Skulle typ kunna leva på de :P Vid halv 7 fick vi skjuss hem och hon somnade på en gång när vi kom hem! Så jag började fixa de sista här hemma och nu tittar jag lite på tv, sen blir de fixa lite till och sen se vad som ska med imorn :)




Vardagen | 0 kommentarer


Min ögonsten

Postat av Cassandra den 2009-06-21 20:40:52


Kollade igenom kort på Josefin när hon var nyfödd! Sen har jag fixat med hennes första bok och då kollade jag igenom den! Shit mammas skrutt! Hon var inte stor inte! Hon föddes med sina 2370g, och nu är hon min stora tjej på ca 7 kg :) Jag tänkte lägga upp två bilder, den första bilden var hon bara ca 2 veckor och den andra bilden är från igår :) Shit va tiden går fort, tänk min skrutt blir 1 år om mindre än 2 veckor :)






Josefin i bilder | 2 kommentarer


Söndag

Postat av Cassandra den 2009-06-21 17:16:26


Idag var de verkligen hur fint väder som helst :) Men jag och C behövde verkligen städa så mina föräldrar var snälla och passade Josefin medan vi fick städa! Nu är vi nästan klara, vi har just hämtat Josefin och nu ska jag börja med middagen! Men bättre updatering blir de senare! För nu börjar tösen bli hungrig :)


Vardagen | 0 kommentarer


Nu är de bestämt!

Postat av Cassandra den 2009-06-20 22:13:46


På tisdag morgon kommer vi åka till Gävle för att träffa Emma, Robin och lilla Julia :) Gud så kul de kommer bli! Vi ser verkligen framemot de! De kommer bli så himla trevligt!  :)



Vardagen | 1 kommentarer


Midsommardagen

Postat av Cassandra den 2009-06-20 20:40:15




Idag vid 4 var vi bortbjudna på lite kalas borta vid nykvarn hemma hos Cs faster!
Vi skulle fira Peter (kusin), Anki (kusin och gudmor till Josefin) och Sonja (faster) för att de fyller år! De blev lite kex och ost och sedan tårta. Jätte mumsigt var de! Josefin var jätte glad i början, sen blev hon tröttare och tröttare. Men de gick ändå bra :) Josefin hade på sig en blus som hon fick i doppresesnt av Michis och Leon. Tänk att hon kan ha den än idag ;) Hon var 3 månader när hon döptes, sen hade hos sina Nova star byxor och sina rosa converse :D Mammas snygging! Självklart var hon fin i håret, två toffsar blev de :)




Imorn blir de storstädning, eller de är tänkt de iallafall! Hoppas vi hinner klart! Skulle vilja slänga massa saker också, men har så himla svårt för de, men vi får se hur de går :D



Vardagen | 1 kommentarer


Bilder från Midsommar

Postat av Cassandra den 2009-06-20 20:17:50





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Jag älskar dig

Postat av Cassandra den 2009-06-20 14:14:44


Här kommer de en bild på min älskade sambo som liten :)





Vardagen | 2 kommentarer


Midsommar

Postat av Cassandra den 2009-06-20 14:02:24


Gårdagen var jätte trevligt :) Vi firade midsommar/födelsedag hemma hos Cs moster :) De blev massa god mat! Vi var där runt tre tiden och åkte hem runt tio tide. Josefin ville verkligen inte somna igår. Men direkt när vi kom hem somnade hon :) Och jag och C fortsatte och kollade på film!

Idag ska vi bort igen, de är Cs faster och kusiner som fyller år nu i juni som vi ska fira lite :) Sen senare ikväll blir de bättre uppdatering med bilder och så :)


Vardagen | 0 kommentarer


Onsdag

Postat av Cassandra den 2009-06-17 19:32:57


Idag har jag och Josefin vart ute och cyklat. C började jobba kl 12.00 idag och då åkte han hemifrån kl 11, och då hjälpte han mig att ta fram cykeln så jag och Josefin kunde cykla lite. Vi cyklade hem till mina föräldrar. Vi var där ett tag. Fick lite lunch också! Sen så följde jag och Josefin med mamma och Jesper till centrum för att hämta ut lite mediciner till honom. Och sen kollade vi lite och mamma handlade lite dricka till midsommar. Fick även ett linne av mamma :) Tack! Sen när i åkte hem somnade Josefin i bilen så gick in och la henne i mammas och pappas säng så fick hon fortsätta att sova! När hon vaknat igen fick hon mellanmål! Hon år jätte bra :) Sen tog vi cykeln hem! :) Shit va jag är otränad :P De var jätte jobbigt att cykla och de var inte lite uppförsbackar :P haha När vi kom hem, lekte vi lite sen blev de middag! Josefin fick couscous och korv med lite ärtor och morötter. De var helt okej tyckte hon iallafall! Sen blev de bad och nu sover hon! Nu väntar bara jag på att C ska komma hem så vi kan äta middag tillsammans :) Sen blir de film! :D


Vardagen | 6 kommentarer


Josefin med sina nya solglasögon

Postat av Cassandra den 2009-06-17 18:05:05





Josefin i bilder | 3 kommentarer


Tisdag

Postat av Cassandra den 2009-06-16 21:20:10


Idag fick jag sovmorgon! Min snälla sambo tog Josefin imorse! Skulle bara sova en halvtimme extra men den lilla halvtimmen blev 3 timmar :P Tack älskling för den underbara sovmorgonen :) Sen gjorde vi oss iordning för att ta en liten prominad till centrum för att hämta ett paket.



Sen tog vi bussen till mina föräldrar, utan vagn. För vi skulle fixa cykel och cykla hem sen. När vi hade fixat cykel och pratat lite med min bror så cyklade vi iväg. Vi cyklade förbi Marie och Nellie. Där blev de fika med massa mammor! De var typ alla från ungmamma gruppen jag och Josefin gick på i höstas :) Jätte trevligt var de, och tack så mycket för fikat! Men vi gick tyvärr efter nån timme för vi skulle åka och kolla pen lite saker och även kolla på nya cyklar. Alltså jag och C ska köpa en varsin ny cykel hade vi tänkt :) Josefin tyckte i början att de var lite läskigt men sen gick de jätte bra, hon somnade faktist när vi var påväg hem till Marie och Nellie. Men hemvägen därifrån var hon vaken hela tiden och var jätte glad :)



När vi kom hem blev de middag och nu sitter vi och kollar på HK och Josefin sover :) Senare ikväll ska vi kolla klart på filmen vi började på igår och även spela lite Wii :)


Vardagen | 4 kommentarer


Myskväll!

Postat av Cassandra den 2009-06-15 22:29:42


Nu ska jag och C kolla på film :) Och bara ta de lugnt och umgås med varann! De var ett tag sen vi tog de lugnt på kvällarna. C har jobbat mycket kväll/natt och även har andra saker kommit upp så nu ska bara han och jag titta på en film! :) Åhh de ska bli grymt mysigt! Så ni andra får ha en fortsatt trevlig kväll!


Vardagen | 0 kommentarer


Bilder

Postat av Cassandra den 2009-06-15 20:41:16





Josefin i bilder | 3 kommentarer