Tisdag

Postat av Cassandra den 2009-06-16 21:20:10


Idag fick jag sovmorgon! Min snälla sambo tog Josefin imorse! Skulle bara sova en halvtimme extra men den lilla halvtimmen blev 3 timmar :P Tack älskling för den underbara sovmorgonen :) Sen gjorde vi oss iordning för att ta en liten prominad till centrum för att hämta ett paket.



Sen tog vi bussen till mina föräldrar, utan vagn. För vi skulle fixa cykel och cykla hem sen. När vi hade fixat cykel och pratat lite med min bror så cyklade vi iväg. Vi cyklade förbi Marie och Nellie. Där blev de fika med massa mammor! De var typ alla från ungmamma gruppen jag och Josefin gick på i höstas :) Jätte trevligt var de, och tack så mycket för fikat! Men vi gick tyvärr efter nån timme för vi skulle åka och kolla pen lite saker och även kolla på nya cyklar. Alltså jag och C ska köpa en varsin ny cykel hade vi tänkt :) Josefin tyckte i början att de var lite läskigt men sen gick de jätte bra, hon somnade faktist när vi var påväg hem till Marie och Nellie. Men hemvägen därifrån var hon vaken hela tiden och var jätte glad :)



När vi kom hem blev de middag och nu sitter vi och kollar på HK och Josefin sover :) Senare ikväll ska vi kolla klart på filmen vi började på igår och även spela lite Wii :)



Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej!

Jag undrar om du skulle kunna be alla dina läsare rösta på mig så jag vinner VeckoRevyns Summer Tour tävling, där jag tävlar om en bärbar dator. Det skulle vara jätte snällt av dig och jag skulle verkligen vara tacksam i fall du kunde hjälpa mig.



Länken är; http://www.asusnordic.com/summertour/?p=261 och det är bara att klicka på det rosa snäckskalet för att rösta. Jag hoppas du och dina läsare röstar på mig.



Tack på förhand!

2009-06-16 @ 22:55:46
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: emma

sötaste jossis :) <3

2009-06-16 @ 23:30:52
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: Marie

två 3:or, det enda vet vi vet just nu =)

2009-06-17 @ 10:55:31
URL: http://mahii.blogg.se/
Postat av: Marie

Nä, mailade de o fick samma svar från de som från dig, lite dåligt tycker jag! De borde ta mer hand om sina "boende"

2009-06-17 @ 17:44:18
URL: http://mahii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback