Underbar fredag

Postat av Cassandra den 2009-06-26 20:59:37


Idag var de underbart väder igen och igår betsämde jag och Christofer att vi skulle sätta oss på en badstrand :) Och som planerat gjorde vi de! Vi åkte ut till dalarö och badade. Vi tog med oss lite matsäck, lite kakor och kex och självklart dicka :P De vi började med var att lägga ut filt och tog fram handdukar och så bytte vi om på Josefin sen gick vi och badade lite! Efter att vart i vattnet en stund gick vi upp och åt lite matsäck. Sen tog vi de lugnt ett tag sen gick vi och tog ett till dopp och sen torkade vi oss i solen och bara tog de lugnt! Josefin lekte med sina leksaker och kröp runt i standen. Nu börjar hon få in snittsen och stå själv! Hon står bara längre och längre själv nu :) Så snart kanske och till och med går :)

Efter att vart på stranden ett tag åkte vi hem och tog de lugnt, jag målade Josefins naglar!
Skulle så hur de såg ut och hon blev så söt så :) Så hon fick ha kvar de! Mammas prinsessa! Och tänk, nästa fredag fyller hon 1 år! Mammas stora tjej!

Efter att vart hemma och Christofer hade gjort sig iordning så skjussade Christofer mig och Josefin till mina föräldrar för vi skulle äta där nu när Christofer ska joba natt, han slutar 4 inatt :( Så himla trist! Hatar verkligen att sova själv! Men de ska nog funka! De blev god middag, istället för köttfärs i tacos var de kyckling :D Innan middagen så lekte Josefin och badade i poolen! Men efter middagen skjussade mamma hem oss och Josefin somnade på en gång! Och nu sitter jag här och gör inte så mycket! :)






Kommentarer
Postat av: Anna

Vilka mysiga bilder! :) Hoppas allt är fint med er här i sommarvärmen! :) /flitig och trogen bloggläsare ;)

2009-06-27 @ 07:23:12
URL: http://annasara.net
Postat av: emma

världens sötaste josefin!! :D <3

2009-06-27 @ 09:53:23
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: Caroline.

Bilderna i din blogg är verkligen underbara. Det kanske är dags att investera i en bra kamera och lära sig knäppa sånna där fin fina bilder! : )

2009-06-28 @ 15:13:57
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Sebastian

Vilka otroligt fina bilder =)))

2009-06-29 @ 11:39:34
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback