Bilder från idag

Postat av Cassandra den 2009-05-31 21:28:57


Här kommer bilderna från idag! Hon har på sig sin nya kjol, leggins/byxor och solhatt hon fått av sin gammelmormor. Sen hade hon vit pike, vita spetssrumpor och nikskor :) Visst är hon söt, våran dotter :)





Josefin i bilder | 7 kommentarer


Går och idag!

Postat av Cassandra den 2009-05-31 20:22:16


Igår blev de nästan inget bloggade för hade ingen tid och lust igår! De var ju så himla fint väder! Åhh sommarna är verkligen här nu :) Igår så möttes jag och Josefin min mormor i stan runt tio tiden! Josefin somnade direkt när vi hade kommit in. Men på tåget in pratade hon och lekte hon med en annan bebis som satt mitt i mot oss på tåget :P När vi hade kommit in till stan så kollade vi runt lite. Sen hittade jag lite saker som jag fick av min mormor! Nästan allt kom från Gina. Tycker värkligen att dom har snygga sommarkläder :) Sen blev de en sak från Zara också! Josefin fick också lite saker. En jätte fin tröja från Zara och byxor,kjol och solhatt från polarn :) Sen fich hon en bodysuit från molo på NK :) Tack snälla mormor! Vi åt även lunch uppe på NK. Försökte hitta ett par sandaler till Josefin men hittade tyvärr inte!

Vi åkte hem i skaplig tid och mormor följde med oss hem för att äta middag! Momor gjorde en jätte god middag! Nu vet jag inte vad hon kallade de, men typ som pannbiff, sallad och tatziki. Mums! :) Sen åkte vi och lånade mina föräldrars bil så skjussade jag hem henne :) Men innan vi åkte och hämtade bilen så prövade vi om Josefin ville stå mot gåstolen. Hon stod ej stilla, och gick med den :) hihi

Sen på kvällen så tog jag och C de vara lugnt. Kollade på robinsson då vi ville att Jarmo skulle vunnit. Jag har hejat på han sen första programet så de var lite kul att han var i final! Sen kollade vi på en film, den nya wallander! :) Sen gick vi och la oss! :) De var våran gårdagen!

Idag har vi mest tagit de lugnt. Idag fick jag sovmorgon. Min underbara pojkvän tog Josefin. VId 11 kom dom två och väckte mig och då fick jag en liten present av Josefin. Ett fin silverkedja som jag alltid velat ha :) Sen gjorde vi oss iordning och gick till centrum och åt lunch och kollade på sandaler till J. Men fanns inga som passade hennes lilla fot :P Så vi ska kolla imorn nån annan stans. Sista gången sen ger vi upp på ett tag :P

Efter centrum så åkte vi bussen till mina päron. Vi tänkte ta de lugnt på deras baksida. Dom är i bolänge, tror jag de var. Min lillebror har haft gokarttävling och kom 2a, men han som kom 1a blev diskvaliserad så min bror kom på första plats :) Grattis min käre bror! Men påväg dit så undrade mamma om vi kunde köpa disktabletter. Och de var vi snälla som gjorde. Vi lämnade av lite saker, och tog med oss våran vagn och gåvagnen var med så gick vi. Josefin fick gå lite med hon idag och de uppskattades, lite påväg till konsum och lite påväg hem från konsum! :)

Sen efter att ha vart i konsum och handlar så gick vi hem. Josefin somnade dom sista 10m innan vi var hemma igen och sov 1,5 timme och då åkte vi hem igen. Eller vi åkte förbi Cs föäldrar för att lämna tillbaka ett busskort och då blev vi även bjudna på mat :) Tack så mycket! Nu ska vi bara umgås och ta de lugnt jag och C. Så ni får ha en fortsatt trevlig kväll så kommer bilder från idag lite senare :)


Vardagen | 1 kommentarer


Josefin går!

Postat av Cassandra den 2009-05-30 21:50:29


Med gåvagn :) Idag skulle vi bara pröva om Josefin kunde gå med sin gåvagn! Och de kunde hon! Mammas duktiga tjej! Hon går jätte bra med gåvagnen. Nu måste hon abra lära sig och svänga sen kommer de nog vara full fart här hemm! Men nu ska jag och Christofer kolla på film! Hej svejs sålänge! :)


Josefin i ord | 2 kommentarer


Promenad

Postat av Cassandra den 2009-05-29 21:20:59




Josefin tidigare idag! Hon älskar verkligen att bada :)



Nu på kvällen tog vi oss en liten promenad för att lämna inbjudningar och hämta busskort till C, så han kommer till jobbet imorn. Vi har lämnat till alla nu som bor i närheten av oss. Men efter ha lämnat inbjudan till Cs föräldrar var kl förmycket och vi behövde ta bussen hem, så de som bor vid brb får sina inbjudningar i början av nästa vecka istället :)

Nu sitter vi och kolla på talang, de var många som var okej, men vi har nog våra favoriter i detta program. Så vi håller tummarna. Sen efter talang blir de nog en film :)

Imorn när C jobbar så ska jag och Josefin in till stan och träffa min mormor. De ska bli kul :) Sen när vi vart i stan så ska mormor följa med oss hem igen och äta middag med oss :) De ska bli jätte trevligt! Uppdataring om imorn kommer då senare imorn kväll! Ha en fortsatt trevlig kväll! :)




Vardagen | 1 kommentarer


Mitt Allt!

Postat av Cassandra den 2009-05-29 16:39:31





Josefin i bilder | 3 kommentarer


Bilder på skrutt frå idag

Postat av Cassandra den 2009-05-29 14:55:59




Idag fick josefin ha på sig en bodusuit från Molo och sin skinjacka från Lindex och solhatt från hm :) Och självlart hade hon sina nikeskor! :) Mammas skrutt!



Josefin i bilder | 1 kommentarer


Blev ej som tänkt

Postat av Cassandra den 2009-05-29 14:52:18


De blev tyvärr ingen Marie och Nellie idag. Marie mådde tyvärr inte bra :( Hoppas du mår bättre snart gumman! Så vi gick ut och gungade lite i de fina vädret! Sen gick vi och handlade lite :) Stötte på Maria och Edda och Marias syrra. Men efter att ha pratat lite så gick vi hemåt igen. Nu ska jag fixa lite här hemma och sen tror jag att jag ska sätta mig på balkongen och läsa nån tidning eller bok medan Josefin sover middag :) Sen ska vi göra iordning middag, kyckling i curry med potatis :) Sen ikväll blir de talang och film, har nämligen hyr film. Så ikväll blir de en riktig myskväll med dip och grönsakar :)


Vardagen | 0 kommentarer


Fredag

Postat av Cassandra den 2009-05-29 09:24:54


Idag är de fredag igen och dagen kommer jag förmodligen tillbringa med en underbar vän Marie och dottern Nellie :) Får se om Jennie och Hugo också hänkar på :) Men får se när Marie ringer vad som händer idag! Men jag ska iallafall hem till henne senare och hjälpa henne med lite saker! Se är en sak som är klar iallafall :P Hihi :) Sen ska jag hämta min pappa mellan 12-13, men de tar max en timme. Så antagligen åker jag till Marie efter de :)

Ikväll blir de talang och mys med familjen :) Undra vad man ska äta till middag idag? Någon som har förslag? Att jag redan tänker på mat :P Haha! Men de är typsikt mig att tänka på mat, men först ska man ju tänka ut lunchen ;P hahah. Men vi tar de som de kommer! Men om någon har förslag till middag är de ara att säga till ;)


Vardagen | 2 kommentarer


Josefin 1,5 mån!

Postat av Cassandra den 2009-05-28 21:57:39





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Älskar våran lägenhet!

Postat av Cassandra den 2009-05-28 21:49:01


Jag satt nyss och tänkte på hur mycket jag älskar våran lägenhet! Visst skulle jag verligen vilja ha en större lägenhet. Skulle vara jätte skönt med ett eget rum till Josefin, där alla hennes leksaker kan vara. Men de kan faktist vänta. Vi har de faktist så himla bra i denna lägenhet! Varför ska Josefin ha eget rum nu, hon är ändå i samma rum som oss hela tiden :P Men sen när hn blir äldre såklart hon ska få ett eget rum! Men just nu känner jag att jag verkligen inte vill flytta! Om jag inte skulle få flera miljoner och kunna köpa värsta villan ;P Men de är ju bara drömmar! Men vi har fått de så himla bra! Och nu känns de verkligen att detta är våran lägenhet! Visst kan jag sakna våran etta! Men nu är de skönt att vi inte bor där! Men finare etta kan man inte ha! :P


Vardagen | 0 kommentarer


Ska jag göra nu?

Postat av Cassandra den 2009-05-28 20:37:42


Josefin ligger och sove roch Christofer är på Aik match. Hmm, vad ska jag göra nu? Undra om jag ska städa hallen! Jag har rensat bland kläder och skor som Jag inte ska spara till Josefin, alltså de jag ska sälja! Men ska se om Christofer godkänner de först :P De är ju inte bara jag som ska bestämma :P

Tror faktist att jag ska städa hallen, så blir C glad när han kommer hem sen :) Som en liten överraskning typ, haha. Men får se om jag har orken kvar när jag ska börja :P Men lika bra att börja nu så jag inte tappar lusten! Hörs senare!


Vardagen | 0 kommentarer


Asma?

Postat av Cassandra den 2009-05-28 17:08:13


Då har vi kommit hem igen efter att ha fixat lite och vart hos läkaren med Josefin. När i kom dit så började vi med att prata om hur hon har de med hostan, hu hon annars mår, hur alergier och så i släkten. Sen lyssnade hon på Josefin, och allt såg jätte bra ut. Men hon sa ändå att vi ska pröva med asmamediciner, som hon då ska andas in 2 gånger på morgonen. Och så fick vi en medicin om de skulle bli ännu sämre. Så nu hoppas jag verkligen att de kommer hjälpa. Vi ska pröva i en månad så skulle vi höras vid telefon. Om de fortfarande är desamma ska vi fortsätta ett tag till, annars skulle vi bara trappa ner lite! :)

Efter att ha pratat om medicinerna ville hon väga Josefin och se om hon går upp något. För sist vi var hos läkaren var för att Josefin inte gick upp så bra i vikt. Men hon tyckte de såg jätte bra ut. Så nu väger hon 7195g, så nu är hon över 7kg sträcket :) Sen mätte dom henne samtidigt och var lika lång som för en månad sen :)


Josefin i ord | 1 kommentarer


Godmorgon

Postat av Cassandra den 2009-05-28 09:37:56


Idag vaknade Josefin kl 8 :) Så lite sovmorgin har i fått idag! Josefin har ötit frukost och är nu i fullgång! Hon tycker just nu att tven är jätte intressant och ska ha de som rör sig på tven. På morgonen brukar vi sätta på lite barnprogram :) Senare idag ska vi till handens barnläkarmotagning för att kolla upp Josefins hosta, igen! Vi har kollat den fler gånger. Men jag tycker inte de är normalt att ha en hosta sen januari. Annars idag har vi inga planer. Förutom att köpa lite frimärken och gå runt lite själv och lägga i någras brevlådor :) Man måste ju tänka lite ekonomisk ;P Har blivit lite snål :P Men när folk ändå bor så nära och så, kan man lika gärna ge inbjudningskorten :) Vad ska ni göra idag då?


Vardagen | 0 kommentarer


Josefins Corner

Postat av Cassandra den 2009-05-27 22:24:30


Satt och pratade med Kim på msn och hon var lite nyfiken och se hur Josefins lilla hörna ser ut! Så jag tog lite kort och då tänkte jag visa er anda också hur de ser ut! Så här kommer två bilder på Josefins lilla hörna! Vad tycker ni? :) Under bordet är de två lådor, en låda med böcker och en låda med papper, kritor och fingerfärg :)





Hemma hos oss | 3 kommentarer


Sälja?

Postat av Cassandra den 2009-05-27 22:00:33


Jag funderar på om jag ska rensa lite bland kläder och saker imorn, och lägga ut de på tradera. Som tex, lite av Josefins kläder som vi inte behöver spara. Vi får se hur de blir, sen kan man ju alltid tjäna lite pengar på de ;) Tradera tycker jag är grymt bra, man kan ju hitta helt nya saker för hur bra priser som helst :) Man måste tänka lite på pengarna ;P hihi


Vardagen | 0 kommentarer


Får se ...

Postat av Cassandra den 2009-05-27 10:41:16


... vad dagen kommer bjuda på. Idag gick vi alla upp tidigt, eller jag och C vaknade runt kvart över 6. C skulle lämna in bilen vid 7 tiden för att vi ska ta bort airbagen (hur de nu stavas). Men jag gick upp ur sägen runt kvart över 7 då Josefin vaknade. Och vi började med de vanliga, ny blöja och lite myskläder och sen frukost. Sen var de full fart är hemma. Hon ska leka med allt! Men runt 9- halv 10 blev hon trött igen och de var dags för en liten nap innan lunchen. Och nu är hon vaken igen och vi ska snart gå och äta lite lunch.

Sen blir de att hämta bilen. Sen får vi se vad dagen bjuder på. Vi måste iallafall köpa kuvert och frimärken. Men de blir nog en vara hemma, ta de lugnt dag! Men de är alltid mysigt de med. C är ledig tills fredag så man får passa på att vara med han nu, för han fick sitt nya schema igår. Och då kommer han jobba väldigt mycket nästa månad!

Men nu ska jag börja med att göra lunch. Försöker få Josefin att vänja sig med min mat, men hon är lite bortskämd med burkmat :P Men hon äter iallafall, så de är väl positivt! Men sen äter hon väl inte lika bra, men de är väl att hon kommer på att den maten jag gör inte är god :P


Vardagen | 1 kommentarer


Fixat och trixat

Postat av Cassandra den 2009-05-27 09:40:44


Nu på morgonen har jag fixat och trixat med en ny design! Gjort om lite i menyn och så! Vad tycker ni? Jag är iallafall frymt nöjt. Men man får se hur länge de dröjer tills jag gör en ny :P haha. Men jag hoppas iallafall att jag kommer ha den länge. Men sen vet man aldrig. Kankse får nya fina bilder på Josefin som kan vara kul att använda! :)





Bloggdesign | 1 kommentarer


Inbjuningskorten

Postat av Cassandra den 2009-05-26 21:42:34


Nu har jag äntligen tagit kort på inbjudningskorten och imorn ska dom skickas iväg, eller om de blir på torsdag, för måste köpa lite kuvert och så :) Sen fixa de sista adresserna också. De dagen vi ska ha kalas så kommer de vara 3 olika tider då gästerna ska komma. För de blir kalas hemma hos oss och alla får inte plats samtidigt så i har delat in de lite ;P Men här är iallafall 3 olika inbjudningskorten som jag gjorde! Vad tycks? :)





Vardagen | 1 kommentarer


Gunga

Postat av Cassandra den 2009-05-26 21:20:53


Josefin älskar att gunga! Här är en bild från igår :)





Josefin i bilder | 0 kommentarer


Dagen

Postat av Cassandra den 2009-05-26 20:32:57


Idag fick jag en riktg sovmorgon! Jätte skönt och tack älskling! Efter att ha vaknat och ätit frukost/lunch så gick vi till centrum för 2 par paket hade kommit, ett paket var fördelsedagspresenter (dags att börja i tid) till Josefin och den var de ett par foppatofflor till henne, köpte ett par i stl 19, men tyvärr var dom lite större än vad jag hade tänkt mig så får hoppas att hennes fötter hinner växa lite till sommaren ;)

Efter att ha vart i centrum så gick jag ut i parken utanför oss och umgick med grannen och hennes barn. Sen kom även hennes kompis med barn! Riktigt trevlig! Sen blev Josefin tröttare och tröttare så vi gick in, hon fick lite mellis och sen la jag henne i sängen och hon somnade på en gång, men vaknade efter 10 min och ville inte somna om. Så hon fortsatte att leka och jag började plocka undan i sovrummet.

Sen blev de middag och Josefin blev trött igen! Men vi höll henne vaken till 7 iallafall så hon sover till 7 imorn iallafall. Så nu ska jag snart fortsätta plocka här hemma :)


Vardagen | 0 kommentarer


Myspys

Postat av Cassandra den 2009-05-25 21:40:38


Dagen bjöd mest på massa mys! Vi har vart i gropen och haft de trevligt med Marie och Nellie, vi har ätit glass och lekt i lekparken! Träffat Jennie och Hugo. Umgåts med Christofer och ätit god middag!  Vart på viktväktarna. De har jag och Josefin gjort idag! Orkade inte skriva mer om dagen, så himla trött! Så de blev hela dagen i snabbrepris ;)

Imorn ska vi storstäda hela lägenheten, eftersom de även ska bli regn (många har sagt att de ska bli de), så har vi bestämt oss för att fixat här hemma!


Vardagen | 2 kommentarer


Långt inlägg, mest bilder!

Postat av Cassandra den 2009-05-24 22:31:31


Dagen började med att vi gick upp runt halv 9,  Josefin vaknade runt halv 8, men vi alla låg och myste i sängen i en timme! Vid halv 10 gick vi hemifrån för att bege oss till stan. När vi kommer fram till centralen och väntade på bussen till sjöhistoriska, så var vi först, men de kom bara mer och mer barnvagnar! Dom 2 första bussarna var fulla! Sen var de en buss som vi inte skulle med i, sen kom den vi skulle med på som stannade efter och då dom som stod sist gick på där. Man blir irreterad på folk som inte vet vad kösystem är! Vi väntade väl 2 bussar till, men vi gav upp och gick till busshållsplatsen där bussarna går till skansen. Där åkte vi till djurgården där vi gick av, kollade lite på alla båtar och så! Sen gick vi därifrån till sjöhistoriska! En riktig mysig prominad. När vi kom fram till barnvagnsrullet så blev vi lite besvikna! De var inte de vi hade hoppats på. Vi gick och tog lite blöjor och sen gick vi och kollade runt på de andra sakerna. Träffade Monica och Felice, mycket trevligt! Men efter vi pratat klart gick vi tillbaka till djurgården. Och vi bestämde oss för att gå till skansen!



Vi gick in vid den lilla ingången på skansen! Men när vi började att prominera blev Josefin mer och mer hungrig. Josefin vaknade ungefär precis när vi gick in på skansen och då hade hon sovit till sjöhistoriska och tillbaka :P Josefin fick iallafall lite lunch. Sen kollade vi på alla djur. Idag var många djur ute på lillskansen så de var roligare denna gång och så fick man se alla söta djur. Josefin tyckte faktist att de var kul idag! Christofer bar henne mycket idag :) Efter att kollat på alla djur så satte vi oss vid solliden och myste i solen! Sen gick vi vidare till alla karuseller m.m. Josefin fick ta fiskedam och ett snöre med vinst varje gång! Hon uppskaddade nog lite de hon vann, för de ville hon inte släppa på ett tag :P Sen tog jag och Christofer en varsin dricka och sen bestämde vi oss för att gå ut ur skansen. Och så hade Jennie ringt och sagt att hon skulle till grönar för att träffa mark. Så vi mötte upp henne och sen köpte vi glass och gick tillbaka mot bussarna innan bron på djurgården (hoppas någon förstår). Där vi skulle ta bussen till centralen! Men innan stannade vi vid junibaken, vid en äng som finns där för att ge barnen lite mellanmål! Sen satt vi i solen och tog de lungt. Sen fortsatte prominaden till bussen. Men när vi står där och väntar så var dom fulla, eller de 3 vi väntade på så vi gick istället till centralen. Så idag fick vi en lång prominad! Riktigt kul och mysigt, en familjedag!



När vi kom hem, var de bara att sätta på Josefin nya kläder och sen åkte vi till Josefins farmor och farfar för middag! Jätte gott, Man gick verkligen inte där ifrån hungrig, de gör man aldrig :P De bjuder alltid på massa gott! Tack för all mat! Och Josefin tackar för "Jan". Hennes nya nalle som hade ett namn när dom köpte den :)




Vardagen | 4 kommentarer


Godnatt!

Postat av Cassandra den 2009-05-23 22:49:33


Nu är de snart läggdags för våran del. Vi ska bara kolla klart på hundtriket som snart är slut! Imorn blir de äventyr. Vi ska på barnvagns rullet vid sjöhistoriska! De ska bli grymt kul, hoppas vädret är okej! Kameran kommer vara med. Så hoppas man kan få några bra bilder på prinsessan! Godnatt på er så hörs vi imorn kväll, för vi är bortbjudna på middag imorn också!

Bjuder på två bilder på prinsessan när hon satt och läste en bok i sin lilla hörna som vi fixat till henne :)





Josefin i bilder | 2 kommentarer


Mum´s love

Postat av Cassandra den 2009-05-23 19:26:43





Josefin i bilder | 3 kommentarer


Internet fixat

Postat av Cassandra den 2009-05-23 16:31:17


Nu har vi fixat internet, så nu blir de att ringa comhem och säga upp de! :) wieee! Så nu hoppas jag på inget mer krångel!



Vardagen | 0 kommentarer