Långt inlägg, mest bilder!

Postat av Cassandra den 2009-05-24 22:31:31


Dagen började med att vi gick upp runt halv 9,  Josefin vaknade runt halv 8, men vi alla låg och myste i sängen i en timme! Vid halv 10 gick vi hemifrån för att bege oss till stan. När vi kommer fram till centralen och väntade på bussen till sjöhistoriska, så var vi först, men de kom bara mer och mer barnvagnar! Dom 2 första bussarna var fulla! Sen var de en buss som vi inte skulle med i, sen kom den vi skulle med på som stannade efter och då dom som stod sist gick på där. Man blir irreterad på folk som inte vet vad kösystem är! Vi väntade väl 2 bussar till, men vi gav upp och gick till busshållsplatsen där bussarna går till skansen. Där åkte vi till djurgården där vi gick av, kollade lite på alla båtar och så! Sen gick vi därifrån till sjöhistoriska! En riktig mysig prominad. När vi kom fram till barnvagnsrullet så blev vi lite besvikna! De var inte de vi hade hoppats på. Vi gick och tog lite blöjor och sen gick vi och kollade runt på de andra sakerna. Träffade Monica och Felice, mycket trevligt! Men efter vi pratat klart gick vi tillbaka till djurgården. Och vi bestämde oss för att gå till skansen!



Vi gick in vid den lilla ingången på skansen! Men när vi började att prominera blev Josefin mer och mer hungrig. Josefin vaknade ungefär precis när vi gick in på skansen och då hade hon sovit till sjöhistoriska och tillbaka :P Josefin fick iallafall lite lunch. Sen kollade vi på alla djur. Idag var många djur ute på lillskansen så de var roligare denna gång och så fick man se alla söta djur. Josefin tyckte faktist att de var kul idag! Christofer bar henne mycket idag :) Efter att kollat på alla djur så satte vi oss vid solliden och myste i solen! Sen gick vi vidare till alla karuseller m.m. Josefin fick ta fiskedam och ett snöre med vinst varje gång! Hon uppskaddade nog lite de hon vann, för de ville hon inte släppa på ett tag :P Sen tog jag och Christofer en varsin dricka och sen bestämde vi oss för att gå ut ur skansen. Och så hade Jennie ringt och sagt att hon skulle till grönar för att träffa mark. Så vi mötte upp henne och sen köpte vi glass och gick tillbaka mot bussarna innan bron på djurgården (hoppas någon förstår). Där vi skulle ta bussen till centralen! Men innan stannade vi vid junibaken, vid en äng som finns där för att ge barnen lite mellanmål! Sen satt vi i solen och tog de lungt. Sen fortsatte prominaden till bussen. Men när vi står där och väntar så var dom fulla, eller de 3 vi väntade på så vi gick istället till centralen. Så idag fick vi en lång prominad! Riktigt kul och mysigt, en familjedag!



När vi kom hem, var de bara att sätta på Josefin nya kläder och sen åkte vi till Josefins farmor och farfar för middag! Jätte gott, Man gick verkligen inte där ifrån hungrig, de gör man aldrig :P De bjuder alltid på massa gott! Tack för all mat! Och Josefin tackar för "Jan". Hennes nya nalle som hade ett namn när dom köpte den :)





Kommentarer
Postat av: Ung pappa till Inez

Lät som en bra dag, förutom dem som sket i kösystemet. Måste bara säga att ni klär Josefin skit snygg, hon passar verkligen i det :)

2009-05-24 @ 23:03:38
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com
Postat av: Marie Nellie´s Mamma

långt inlägg ?? skiiiiit långt ju haha :P



hörs imorgon <3

2009-05-24 @ 23:20:42
URL: http://shiiitonge.blogg.se/
Postat av: Deborah

Hej hej :)

härlig dag ni ser ut å haft :)

Vi måste ses så fort mina tentor är avklarade :) vet inte riktigt när jag har den sista än menmen.



Hittade de där söta linnet på jobbet. Det du ville ha i stl 74 som inte fanns då (rosa/vitt med volanger som matchade shortsen å så). Jag ska in till jobbet imorn eftermiddag snabbt och handla en del andra grejer så jag skulle kunna köpa det när jag e in där om du vill. Kan ringa dig när jag är på väg dit å höra å så :)



Massa pussar å kramar!

2009-05-25 @ 00:31:31
URL: http://deborahs.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Superfin blogg och supersöt lite tjej! Snygga kläder har hon oxå :) saknar min syssling, vi måste ses snart!

2009-05-26 @ 12:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback