Promenad

Postat av Cassandra den 2009-05-29 21:20:59




Josefin tidigare idag! Hon älskar verkligen att bada :)



Nu på kvällen tog vi oss en liten promenad för att lämna inbjudningar och hämta busskort till C, så han kommer till jobbet imorn. Vi har lämnat till alla nu som bor i närheten av oss. Men efter ha lämnat inbjudan till Cs föräldrar var kl förmycket och vi behövde ta bussen hem, så de som bor vid brb får sina inbjudningar i början av nästa vecka istället :)

Nu sitter vi och kolla på talang, de var många som var okej, men vi har nog våra favoriter i detta program. Så vi håller tummarna. Sen efter talang blir de nog en film :)

Imorn när C jobbar så ska jag och Josefin in till stan och träffa min mormor. De ska bli kul :) Sen när vi vart i stan så ska mormor följa med oss hem igen och äta middag med oss :) De ska bli jätte trevligt! Uppdataring om imorn kommer då senare imorn kväll! Ha en fortsatt trevlig kväll! :)





Kommentarer
Postat av: Caroline.

Önskar att vi också hade en tjej som gillar att bada men INTE de. Hon störtgråter bara vi ställer ut henne i regnet ; ) Men nästa helg ska vi testa att bada med henne i badhus men några andra barn de kanske går bättre : )

2009-05-30 @ 18:14:41
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback