Helg

Postat av Cassandra den 2009-10-31 08:07:38


Igår hade jag och Christofer en jätte mysig kväll! Mamma och pappa kom runt kvart i 4 och då gick vi förbi centrum, mamma,pappa och Josefin gick och handlade och jag och Christofer hämtade ut paket. Jag har fått nyheter från mykidoo! En skit cool mössa, pyjamas och sovpåse! :) Men de finns även ett nattlinne som ser ut som sovpåsen :)

Jag och Christofer åkte till Heron efter de och där gick vi först pch åt på pizza hut! Massa folk kom efter oss så de var tur att vi gick och åt när vi gjorde de :) Vi skulle gå på nio bion, eller var bara då beck visades igår! Så de fanns inga val möjligheter! Sen gick vi förbi media mark! Vi köpte my little ponny box till Josefin, 3 barnskivor till henne. Sen köpte även Christofer ett spel och en skiva :) Sen var de 2 timmar kvar tills bion började så vi snosade runt lite och sen satte vi oss på ollan för att bara ta de lugnt, kollade lite på idol som visades och bara pratade och mös! :)

Sen runt 20 i nio började vi gå upp mot bion och köpa med oss lite snacks och dricka :) Vi drack inte så mycket och åt inte så mycket snacks så de fick följa med hem :P haha, varförsälja de när man kan äta upp de hemma sen ;D Beck filmen tycker jag var grymt bra :D Älskar verkligen beck! Vi var hemma runt kvart över 11. Allt hade gått jätte bra med Josefin, frutom att hon vaknat lite oroligt 3-4 gånger under kvällen, men de hade ändå gått jätte bra :) Så tack mamma och pappa för barnvakten :)

Dagens planer!
Christofer ligger fortfarande och sover! Han ska få sova en liten stund till, sen ska jag bara lägga mig en stund, har vart uppe sen sex och har match idag och har inte allas sovit mycket för när vi kom hem igår kollade vi på film och umgick en massa och kom i säng sent! Så vill sova nå timme till så jag orkar idag!

Sen ska vi väl göra oss iordning! Josefin är redan klar och fått frukost! Så hon är iallfall klar :) Sen ska vi förbi kyrkogården där Christofers momor och morfar ligger och lägga en blomma där! Sen skjussar Christofer mig på min samling då jag har match! ;) Sen har jag skickat iväg han för att fixa en ny kläsställning då min ramlade iop igår och gick sönder, skit klädställning :P Så vi kommer inte köpa en lika dan utan en från ikea istället och hoppas den håller lite bättre :P Sen får vi se hur mycket han kommer se av min match! Efter matchen så ska vi göra oss iordning och sen blir de middag hos mina föräldrar! Jätte trevligt! Sen får vi se vad dagen mer bjuder på! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Barnvakt

Postat av Cassandra den 2009-10-30 15:38:07


Snart kommer mamma och pappa som ska sitta här och vara barnvakt åt Josefin :) Jag och Christofer ska på bio och äta på resturang! Chirtsofer ville bjuda ut mig eftersom de var så länge sen :) Så kl 9 börjar bion! :) Så de ska verkligen bli hur mysigt som helst!

Så vi hörs imorn! Med bättre uppdatering!



Vardagen | 2 kommentarer


Bvc och ÖF

Postat av Cassandra den 2009-10-29 12:20:31


Inatt kunde jag verkligen inte somna. Sov tre timmar innan Josefin vaknade kl 6 idag! Jag skulle simmat idag med Denise, men jag orkade verkligen inte, jag var helt slut. Christofer gick iallfall upp med josefin runt halv 7-7 så då fick jag somna om! Jätte skönt! Men är fortfarande trött, men inte lika trött :)

Josefin ligger och sover! Men hon vaknar ng snart och då ska hon få lunch och sen ska vi ner till BVC kl 2 och då ska vi väga och mäta igen! Och då kommer vi nog få dom rätta svaren på hennes längd :) Annars har min tjej verkligen blivit lång :D

Efter BVC tar vi bussen därifrån och åker till brandbergen och möter upp Jessica och barnen för att gå på ÖF :) Så då får Josefin verligen leka av sig! Sen blir de make up store med Jessica och henns syrra :) Så de ska bli jätte trevligt! Men nu ska jag gå och förbereda lite lunch till Josefin och ta fram kläder som hon ska ha på sig :D


Vardagen | 3 kommentarer


Josefin Anna Emilia

Postat av Cassandra den 2009-10-29 12:03:11





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Tisdag

Postat av Cassandra den 2009-10-28 23:12:55


Dagen började med massa mys med dottern! Sen bar de av till handes sjukhus. Idag pratade vi om hennes asma, fötter, kollade upp utslag hon har efter blöjan och gjorde pricktest! Är så himla förvånad, när vi tig pricktestet så sa Josefin inget alls, hon var så himla intresserad av vad som hände. Så hon stack fyra gånger i armen utan att hon brydde sig. Min duktiga lilla tjej! Vi kollade först och främst mjölk och fisk! Men min tjej är inte alergisk mot något! Så idag prövade hon fisk för första gången! Bvc ville att vi skulel vänta med fisk tills hon var ett pga de går fisk alergi på min sida! Både jag, min bror och mamma har de! Så sist vi var på Bvc tyckte dom vi skulle ta pricktest först! Så nu idag prövade vi fisk, ingen stor hit, men ska ge några skedar varje dag nu till hennes lunch så hon vänjer sig lite och kolla hur hon reagerar! Bara för man tål kan man reagera! Sen vägde vi och mätte henne! Hon var 76 cm lång, alltså växt 3 cm på 2 veckor! Eligt där på sjukhuset, hon vägde 8370 g :) Men imorn på Bvc så får vi nog dom riktiga svaren på längden, brukar inte lita på någon annat svar än där hon brukar mätas :)

Sen efter de gick jag hem en stund. Josefin somnade i hallen, direkt när vi kom hem! Så hon fick fortsätta och sova. Hon vaknade igen när vi mötte Jessica och barnen. Så idag har vi ätit lunch och bakat :D Jätte goda havrebollar blev de! :D

Halv sju däckade både jag och Josefin. Men vaknade igen vid 10 tiden för då kom Christofer hem från Aik matchen! Men nu ska jag nog sova för imorn ska jag simma vid sjutiden! God natt!


Vardagen | 6 kommentarer


Mitt Allt!

Postat av Cassandra den 2009-10-28 09:21:25





Josefin i bilder | 7 kommentarer


Idag och igår

Postat av Cassandra den 2009-10-28 07:50:20


Idag vaknade man inte upp att Josefin var ledsen, som hon oftast brukar göra. Men idag vaknade man ava tt någon satt och skrattade och pratade i sin säng :) Min sötnos! Nu springer hon runt här och pratar och skrattar! Ska ta mig i kragen och gå och göra frukost till oss :D

Senare idag eller halv 11 ska vi till doktorn med Josefin! Vi skulle dit för kanske två veckor sen, men då var Josefins läkare sjuk så vi fick en ny tid :) Sen kommer Jessica och barnen hit. Barnen ska leka och vi ska baka lite :) Jätte mysigt!

Igår så var vi mesta delen i rudan så barnen fick leka av sig! Tror vi var där i ca 1- 2 timmar! Sen gick vi upp mot centrum igen, där jag och Jessica satte oss vid paus för fika lite och ge barnen lite fika/mellanmål! Sen kom Jessicas syrra :) Sen kollade vi runt lite och Cristofer tog med sig Josefin när han skulle åka och lämna in bilen. Så blev barnfri i någon timme! Efter att gått runt i centrum ett tag så gick vi och åt på greken :D Jätte gott! Sen blev de hem och byta om och sen blev de innebandyträning! :D


Vardagen | 2 kommentarer


Bästa tjejkompisarna!

Postat av Cassandra den 2009-10-27 22:52:20


Josefin och Nellie! Dom är verkligen så himla snälla mot varandra! Ska pussas hela tiden! De är helt änkelt helt underbara mot varandra! Visste självklart snor dom saker ifrån varandra, men dom klarar de så bra ändå :) Våra otroligt underbara döttrar!




Vardagen | 2 kommentarer


Ändrade planer

Postat av Cassandra den 2009-10-27 10:47:42


Nu får vi se vad denna dagen bjuder på! Carro fick förhinder! Men ska ge Josefin lunch alldeles strax och sen blir de ut och leka! Tror vi tar en prominad till rudan så hon verkligen får springa va sig och leka för fulla muggar. Sen får vi se vad dagen mer bjuder på! De blir en överraskning! De blir iallfall innebandyträning för mig i kväll :D


Vardagen | 2 kommentarer


Utflykt

Postat av Cassandra den 2009-10-26 22:30:06


De blev en liten utflyckt till gamla stan idag med Jessica och familjen :D! Vi tog bussen från gullmars till stan och sen självklart tåget, men denna gång tog jag inte hissen som fasnar hela tiden :P Är så jävla hissrädd :P Marie bokade tatto tid, så om en månad är de dags! Och jag frågade lite, vill tatuera mig, sger inte vad och vart :P haha! Så när jag har pengar så kommer jag ev göra de! :D

Sen blev de lite paus med lite fika och lunch! Josefin sov! Vi åt innan vi tog tåget till stan så hon kunde sova som hon brukar! Hon somnade när vi hade bokat tiden så Nellie fick iallfall äta lunch i lugn och ro! Jag matade henne :D Duktiga jag ;D hahah! Sen blev de en prominad till slussen! Josefin fortsatte och sova!

Men hon vaknade när vi kom till Gullmars :D När vi satt på bussen så skulle Nellie och Josefin pussas hela tiden, ingen annan fick en puss! Bara dom skulle pussas, sen tröttnade Josefin och ville spela med sina fingrar på Nellies läppar, men de förstog inte Nellie och de blev lite missförstånd :P

Sen tog vi en prominad från brandbergen hem, eller jag kom inte så jätte långt, blev så kissnödig så var tvungen att ta bussen, jag som tänkte vara duktig och prominera! När vi kom hem, bytte vi bara blöja sen gick vi upp till grannen en stund så fick Josefin och Eddie, grannens barn på snart 2 år leka lite :)

Sen blev de middag och vi fixade och trixade lite här hemma! Sen har Chistofer åkt på träning, Josefin sover. Har pratat med en kille från skandia om att jag ska byta bank från Nordea till skandia! Så nästa månad kommer jag säga upp nordea helt! Eller om jag har kvar de som nödfall :P Tror inte de! Sen efter de så ringde jag Carro för att prata om morgondagen! Men vi kom inte fram till så jätte mycket och pratade om allt annat mellan himmel och jord. Så vi la nyss på. Vi pratade i ca 1 timme och 25 minuter :D haha! Shit alltså!

Nu ska jag göra mig iordning och sova :P eller väntar på att Christofer kommer hem först :P


Vardagen | 0 kommentarer


Dagens planer

Postat av Cassandra den 2009-10-26 10:04:56


Nu har Josefin ätit frukost + ett äpple på de! Sen har vi lekt lite och gjort oss iordning! Om en timme ska Josefin bara få lite lunch. Sen blir de stan med Jessica och familj! Jessica ska boka tattotid! Så vi ska följa med och sen blir de lunch! Får se vad de kommer att bli :)

Sen får vi se vad dagen kommer bjuda på! Ska försöka ringa runt lite till olia värdinnor som skrev upp sig på underbara barnmässan och boka ett party! Så förhoppningsvis så kanske jag kan få lite nya partyn idag!

Sen får vi se vad dagen annars kommer bjuda på! Imorn börjar jag träna igen! Börjar känna mig riktigt bra nu :) Så nu ska jag ligga i så de syns på vågen och på utseendet :P hahah! Ev ska jag ut och spronga ikväll! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Godnatt

Postat av Cassandra den 2009-10-26 00:15:57


Nu ska jag och Christofer gå och lägga oss. Eller vi blir väl uppna ett litet tag till och kolla klart på tusenbröder! Vi fick ett fnatt och ville se på de :P Nu under kvällen har jag fixat med mykidoo saker! Var och fixade lite saker idag till min första visning på onsdag! Har gjort klart de nu så de känns skönt! Sen under kvällen har Michis hjälpt mig att fixa med designen! Har försökt länge att få två menyer för att få de lättare att göra reklam för mykidoo. Men de har aldrig funkat! Så Michis var snäll att hjälpa mig med designen så de skulle bli snyggt! Tack Michis för hjälpen! Är super nöjd! Vad tycker du? :)

Mer idag var mamma och pappa här, vi kollade fotboll och åt lunch tillsammans. Josefin vaknade precis när vi hade ätit klart, vilken tajming! :) Sen fick hon lite lunch. Efter hennes lunch gick jag, mamma och Josefin till centrum medan Christofer och pappa kollade klart på fotbollen. Efter fotbollen lämnade vi av Josefin hos mamma och pappa. Eftersom dom inte har någon barnstol så blev de lättare att vi lämnade av henne. Sen åkte vi till ikea. Först åkte vi för bli kapphal för jag hade hittat en jätte fin tröja till Josefin som inte fanns i handen :) Sen tog vi de vi skulle ha från ikea och åkte hem! Åkte förbi maxi för att köpa frukt (Josefin äter frukt hela tiden så allt var slut), sen köpte vi anteckningsblock! :) Sen blev de middag hos mamma och pappa!

Sen åkte vi hemmåt, Josefin var jätte trött. Så när vi kom hem somnade hon på en gång! Mammas skrutt! Sen har jag och Christofer myst framför tven!


Vardagen | 0 kommentarer


Söndag

Postat av Cassandra den 2009-10-25 11:56:24


Då var snart denna vecka slut och en ny månad är snart igång! Shit om en vecka är de November! Kan verkligen inte fatta de. Då måste jag börja kolla på födelsedagspresnent till Christofer han fyller år i slutet av November.

Om en halvtimme kommer mina föräldrar. Pappa ska kolla på derbyt hemma hos oss! Så vi ska vara här och umgås! Vi ska bjuda dom på mat, blir ev pizza! Eller jag ska inte äte de, tror inte mamma skulle göra de heller! Bara pappa och Christofer :P Josefin ligger och sover just nu och förhoppningsvis sover hon ett tag till! :) Men tror hon kommer vakna precis när vi ska äta och matchen ska börja, så hon ska också ha mat när hon vaknar! Hon somnade lite tidigt idag så då blir de lunch efter sovstunden! :)

Efter derbyt på tv så kommer jag och Christofer åka till Ikea! Förhoppningsvis kanske mamma och pappa kan passa Josefin, har inte pratat med dom, men ska göra de när dom kommer hem! Annars får hon följa med! :) hihi

Vi skulle ju gått på kalas idag, men de har blivit sjuka! Lite tråkigt! Men paketen ligger hemma hos oss och väntar tills de blir friska och så :)



Partysugen? Är du intresserad av att vara värd/värdinna för mykidooträff med dina vänner/väninnor? Förutom en trevlig stund får du som värdinna även extra bra erbjudande. Låter de intressant? Hör av dig!



Vardagen | 0 kommentarer


My princess

Postat av Cassandra den 2009-10-25 10:15:43





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Världens vackraste tjej!

Postat av Cassandra den 2009-10-24 20:45:36





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Godnatt!

Postat av Cassandra den 2009-10-24 01:26:05


Nu säger vi godnatt! Imorn är de en ny dag! Bjuder på en bild från i torsdags! :)





Vardagen | 1 kommentarer


Fredag

Postat av Cassandra den 2009-10-23 21:50:00


Idag har vi tillbringat mesta delen av dagen hemma hos Carro och Adam! Även var Madde och Smilla där! :) Jätte msyig dag! Massa lek, god mat och prat! :) Måste verkligen göras om. Eller hur tjejer? Barnen fick måla lite med fingerfärg också! Smilla tyckte de var intressant och kladde på, men Josefin och Adam tyckte inte de var lika kul som tyckte de var jobbigt att bli kladdiga :P

Christofer kom och hätade mig efter jobbet och vi åkte till Nacka forum för att gå på Zara, skulle köpa en doppresent för imorn ska vi på dop! Sen åkte vi förbi farsta för att köpa ett smycke också :) De blev även ett linne till mig och sen en jätte fin klänning och tröja till Josefin som hon ska ha på sig imorn :) Kommer ta kort imorn! Iallfall försöka! Köpte en klänning i 86, alla i "baby" avdelningen var inte så snygga på lindex och vi hittade verkligen inget nån annan stans heller. Men så hittade vi en jätte fin klänning på Lindex i stl 86 och vi prövade den på Josefin. Hon var jätte fin i den och passade perfekt! Våran tjej börjar bli stor nu! :D Blev även en tröja till i stl 86 som satt perfekt, lite stor i armarna men de växer hon i snart :D

Sen handlade vi mat och klädställning till kläderna som jag ska sälja! Till middag blev de tacos! mums! Sen blir de mys framför en film :) Men först ska vi fixa allt till imorn för imorn ska jag också direkt från dopet till innebandymatch! Så önska mig lycka till! Sen på söndag blir de kalas hos min kusin och sen blir de ev ikea! Måste köpa galjer där, tycker dom är snygga där + dom är billiga :D

Bilder kommer ev imorn kväll! :D Lovar bilder hela tiden, men sen dycker annat viktigt upp :)


Vardagen | 2 kommentarer


Pepparkaka vs Jultomte?

Postat av Cassandra den 2009-10-22 20:50:41


Då är frågan, vad ska Josefin vara i år! Förra året var hon en liten tomte på lucia och även på julkorten! Men i år lutar de lite mer åt pepparkaka! Tycker verkligen att denna dress är så himla söt :) Vad tycker ni? :D





Partysugen? Är du intresserad av att vara värd/värdinna för mykidooträff med dina vänner/väninnor? Förutom en trevlig stund får du som värdinna även extra bra erbjudande. Låter de intressant? Hör av dig!


Vardagen | 6 kommentarer


Middagen avklarat

Postat av Cassandra den 2009-10-22 17:42:06


Nu har vi just ätit middag jag och Josefin. Christofer måste jobba över lite så han kommer nog hem inom en timme. Vi åt kyckling och ris med currysås! Josefin åt som en häst! Min dotter älskar verkligen mat! Hon äter hela tiden, känns de som :P Först äter hon jätte mycket till både frukost och lunch, ibland när hon har svårt att sova lunch får hon välling! Sen äter hon mcyket till middag och mellanmål! Äter frukt där imellan ibland! Hon älskar äpple och satsumas! Sen innan hon lägger sig får hin välling! Så Josefin har verkligen blivit jätte duktig på att äta :D Min duktiga tjej! Tror hon äter mycket också eftersom hon aldrig sitter still! :)

Idag annars har vi vart ute och lekt och umgåts lite med min lillebror, blev inge ÖF idag. Ändrade planer i sista sekunden! Så jag umgicks med min lillebror som kit runt ett tiden :) Bilderna i headern är från idag! Blev inte så många bra bilder idag och Josefin ville verkligen inte vara med på kort! Så ska försöka någon annan dag igen! :) Kankse när de inte blåser och så lika mycket :P Vi var ute iallafall runt en timme. Så Josefin fick iallafall springa av sig jätte mycket! :)

Nu ska jag och Josefin leka lite igen! Kankse lägger in bilder sen när hon somnat! Väntar på 2 samtal också! :) Så vi får se när bilderna kommer :)


Vardagen | 4 kommentarer


Mamma ♥ Josefin

Postat av Cassandra den 2009-10-22 11:29:25





Josefin i bilder | 0 kommentarer


Torsdag!

Postat av Cassandra den 2009-10-22 10:31:08


Frukosten, badet är avklarat! Nu ska vi bara klä på oss sen blir de ut och leka för Josefin! Vi får se hur länge vi blir ute! Iallafall nån timme! Sen är de lunch! :) Bilder kommer senare! :) Får se om jag hinner lägga in nått när Josefin sover lunch eller om jag får göra de sen efter öppna förskolan! :)



Partysugen? Är du intresserad av att vara värd/värdinna för mykidooträff med dina vänner/väninnor? Förutom en trevlig stund får du som värdinna även extra bra erbjudande. Låter de intressant? Hör av dig!


Vardagen | 0 kommentarer


Omgjort + Mys med Carro och Adam

Postat av Cassandra den 2009-10-21 21:08:06


Som ni ser så har jag gjort om designen lite! Bilderna kommer ändras och texten med! Ska nämligen ut och ta lite kort på Josefin imorn, är de tänkt så då ska jag passa på och byta bilderna! :) Så då blir de lite mer höst! Vad tycker ni annars? :)

Annars idag har jag och Josefin tillbringat våran dag med Carro och Adam! De blev lunch och middag och massa lek! Jätte roligt var de! Var jätte länge sen vi träffades såhär. Tuben imåndags räknas inte ;) Annars har de vart sjukdommar i vägen! Idag kom även kläderna från mykidoo som jag beställt! Jätte nöjd är jag! Så imorn kasnke de blir en mykidoooutfit ;D Men vet aldrig!



Partysugen? Är du intresserad av att vara värd/värdinna för mykidooträff med dina vänner/väninnor? Förutom en trevlig stund får du som värdinna även extra bra erbjudande. Låter de intressant? Hör av dig!


Vardagen | 2 kommentarer


Omgjort + Mys med Carro och Adam

Postat av Cassandra den 2009-10-21 21:07:57


Som ni ser så har jag gjort om designen lite! Bilderna kommer ändras och texten med! Ska nämligen ut och ta lite kort på Josefin imorn, är de tänkt så då ska jag passa på och byta bilderna! :) Så då blir de lite mer höst! Vad tycker ni annars? :)

Annars idag har jag och Josefin tillbringat våran dag med Carro och Adam! De blev lunch och middag och massa lek! Jätte roligt var de! Var jätte länge sen vi träffades såhär. Tuben imåndags räknas inte ;) Annars har de vart sjukdommar i vägen! Idag kom även kläderna från mykidoo som jag beställt! Jätte nöjd är jag! Så imorn kasnke de blir en mykidoooutfit ;D Men vet aldrig!



Partysugen? Är du intresserad av att vara värd/värdinna för mykidooträff med dina vänner/väninnor? Förutom en trevlig stund får du som värdinna även extra bra erbjudande. Låter de intressant? Hör av dig!


Vardagen | 0 kommentarer


Lillebror = Oliwer = Sötnosen!

Postat av Cassandra den 2009-10-21 19:18:33





Vardagen | 1 kommentarer


Dissar

Postat av Cassandra den 2009-10-21 11:55:28


Fy vad jag dissar min hosta! Jag har inte kunnat tränat hela förra veckan för jag vart så sjuk! Nu har jag bara hostan kvar och kan knappt sova för jag hostar så mycket på nätterna! Så jag ställde in gymmet idag med jessica, lite trist :( Men vill verkligen bli bra, har match i helgen också! Så därför var jag tvungen att träna igår! Men känner att jag inte var helt frisk! Men hoppas jag blir bättre snart så jag kan träna mer! Vill verkligen gå ner mer i vikt! Står still. har till och med gått upp nått kilo för man har ätit lite förmycket och inte tränat något! Så nu måste jag verkligen sätta fart! Vill ju gå ner!

Men men! När jag är frisk då! Då är de andra puckar :D




Partysugen? Är du intresserad av att vara värd/värdinna för mykidooträff med dina vänner/väninnor? Förutom en trevlig stund får du som värdinna även extra bra erbjudande. Låter de intressant? Hör av dig!


Vardagen | 0 kommentarer