Då visade vågen mindre

Postat av Cassandra den 2009-09-30 21:39:41


Idag har de vart full rulle! Vi har ju vart ute och lekt massor idag! Vi har även träffat vänner och så! :) Sen har jag gymmat, så nu har jag tecknat ett gymkort på sats! Så nu ska jag gymma 3 gånger i veckan + att jag ska simma 3 dagar i veckan! Så nu ska jag verkligen hålla igång! Och jag tror de här kommer gå jätte bra! :) Sen efetr gymmet så gick vi hem och gjorde iordning mat och sen var de bara att packa om väskan för att åka och simma med Marie! De gick jätte bra idag! De var verkligen en perfekt tid att simma :) Simmade 2 km denna gång också, fast 10 minuter snabbare! För idag pasuade jag inget allt! Jag simmade helt enkelt  på idag och de var jätte skönt :D Sen efter simningen så var jag tvungen att väga mig, 1,2 kg mindre visade den. Så jag har gått enr yttligare :D Jag är så glad!


Vardagen | 4 kommentarer


Ut och leka!

Postat av Cassandra den 2009-09-30 11:10:06


Josefin sitter och äter lunch och är hur duktig som helst. Jag får absolut inte mata henne. Hon ska alltid äta själv :) Min duktiga tjej! För om jag ska mata henne så blir hon bara sur :P När Josefin har ätit klart ska jag bara klä på henne och sen blir de gropen och leka för Josefin. Ska klä på henne varmt så vi akn vara ute en stund. De blir hennes överdragsbyxor, fleece, halsduk vantar och mössa, självklart skor! Sen är vi redo för att vara ute länge! Ska göra iordning lite mellis om de är så att vi blir ute länge! :)

De är Josefin som avgör hur länge vi blir ute! Ska försöka ta lite snygga bilder på henne också så man kan göra om designen lite till lite höst teama! Men vi får se hur de blir med de! Nu ska jag göra iordning en macka till mig. Börjar bli lite hungrig :) Får se om de bjuds på bilder sen ;D


Vardagen | 0 kommentarer


Josefins outfit

Postat av Cassandra den 2009-09-29 10:17:08




Byxor - Polarn, T-shirt - HM, Väst - HM, Strumpor - HM




Josefin i bilder | 4 kommentarer


Tisdag

Postat av Cassandra den 2009-09-29 08:47:42


Om lite mer än en timme kommer Emelie och Lukas! Sen blir de massa lek och skoj! Men nu ska jag gå och ta hand om min dotter och sen blir de lite diskning för min del! Men ett längre inlägg kommer senare om vad dagen bjöd på! :)




Vardagen | 0 kommentarer


Nu är de dags att börja ...

Postat av Cassandra den 2009-09-28 21:43:52


... skriva på boken igen! Nu ska jag verkligen bli klar! Nu vill jag innan detta år slut ska jag fått tag på en förläggare som vill publercera min bok! Nu ska jag börja lägga ner energi på den igen när Josefin sover lunch eller för natten! Då ska jag verkligen börja skriva på den igen!

Nu har jag ett mål! Och jag vill verkligen att den ska säljas! Jag hoppas bara om den kommer säljas att någon köper den! Tänkte faktiskt skriva lite rader nu på boken till Christofer kommer hem från matchen då vi ska städa lite och ta de lugnt! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Fem generationer

Postat av Cassandra den 2009-09-28 20:26:59





Jag bjuder på bilden, jag själv ser hur förjävlig ut! Men de gör jag på alla som togs! :P Men här kommer iallfall en bild på oss fem! Min gammelfarfar, morfar, mamma, jag och Josefin! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Josefins söta syssling!

Postat av Cassandra den 2009-09-28 20:23:37





Vardagen | 0 kommentarer


Barnen!

Postat av Cassandra den 2009-09-28 20:16:46





Vardagen | 0 kommentarer


Slutade med tandläkaren

Postat av Cassandra den 2009-09-28 20:11:39


Idag har vi vart och röjt på Tuben. Först började dagen med att vi mötte upp Emelie och Lukas i centrum och de blev ett par överdragsbyxor till Josefin och sen en väst och sockor! Sen mötte vi även upp Marie och Elsa. Sen gick vi och handlade lunch. Medan kom Jessica, Jonas, Nellie och Lillebror! Sen efter lunch gick vi upp mot tuben.

Idag var jag populär hos Nellie, brukar inte alls vara de :P De blev massa lek. Lek som slutade i tårar för min dotter. Josefin halkade till och slog i hakan. Lite blod kom ur munnen och sår på hakan. Sen när de var bra igen, lekte hon lite till och sen blev hon ledsen igen, jag tog upp henne och skulle trösta henne men hon somnade på axeln. Min sötnos! 

Sen gick vi vidare till centrum, Jessica skulle köpa lite kläder till sina barn :) När Josefin sen vaknade igen så märkte jag att lite av hennes tand har gått sönder och de är jätte vasst. Så våran dag slutade hos tandläkaren där allt gick bra. Josefin var så duktig! Efter tandäkaren blev de middag hos mina föräldrar och nu sover Josefin så sött och jag kollar idol! :D


Vardagen | 0 kommentarer


Dagens outfit

Postat av Cassandra den 2009-09-28 20:05:33




Tröja - Zara, Byxor - Polarn




Josefin i bilder | 0 kommentarer


Fullt upp

Postat av Cassandra den 2009-09-27 22:24:39


Ledsen för dålig uppdatering. Men denna helg har vart full! :) I fredags när Christofer slutat på jobbet så åkte vi in till stan. De blev en derbybiljett till älkslingen, 2 nya skor till mig och ett par vinterskor till skruttan! De var typ de vi köpte! Men trevligt var de också! Vi fikade och bara hade de trevligt med familjen! Sen fortsatte de med massa mys framför tven! Vi har världens underbaraste dotter! :)

I lördags så var vi på kalas hos Melina som fyllde 2 år :) Stora tjejen! Efter var jag och Christofer på bio på första gången på väldigt länge :) Grymt mysigt var de! Hans föräldrar passade Josefin och allt hade verkligen gått jätte bra! Vi såg flickan som lekte med elden. Så jävla bra!

Idag var vi först och hälsade på Christofers kusin, Josefins syssling som fick en dotter för 2 veckor sen. Hon var verkligen jätte söt! Lik sin storebror var hon också :) Bilder kommer imorn eller nån annan dag på sötnosen! Sen blev de 90årskalas! Min gammelfarfar fyller 90 år imorn! Och självklart var vi där och firade han idag! :) Fem generationskort blev de också :) Tänk, hela fem generationer! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Lillebror och Syskonkärlek!

Postat av Cassandra den 2009-09-24 22:04:40





Vardagen | 1 kommentarer


Bilder från idag

Postat av Cassandra den 2009-09-24 21:55:45






Som ni ser så finns ingen bild på lillebror med, men de kommer! Han får ett helt eget inlägg ;D Tog inte så jätte många kort idag! Men några, och här bjuder jag på lita av dom iallafall!


Vardagen | 1 kommentarer


Josefins outfit

Postat av Cassandra den 2009-09-24 21:45:36



Inne: Tröja - Zara, Jeans - Zara 
Ute: Väst - (present) Lindex, Tjocktröja - Hm, Skor - Kavat, Mössa - Rockefella
(Västen är i stl 62 och har åkt upp när Josefin drog upp armarna precis innan bildern. Men hon lika söt ändå)





Josefin i bilder | 0 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2009-09-24 21:34:08


Då är de helg nu igen då! Imorn blir de stan med familjen :) Men först ska älsklingem bara jobba lite :) Idag började dagen att jag träffade Denise runt 10 tiden. Vi gick till centrum och hon skulle kolla om hon hittade något för sina presentkort som hon fick under förra helgen eftersom hon fyllt år :) Men jag kom även hem med en ny höstjacka och nya jeans till mig själv :) hihi, ska bli höstfin! Jag köpte även en present till Melina som fyller 2år i helgen då vi ska på kalas :)

Sen tog vi en rpominad till babyland för jag skulle köpa en ratt till Josefin som låter. Hon verkligen älskar den! Sen tog vi oss en prominad hem igen. Sen var vi hemma hos oss och tog de lugnt innan jag gick och mötte upp Marie, Jonas, Nellie och Lillebror :) De var så grymt länge sen vi träfafde dom så de var så himla kul :) Sen åkte vi till brandbergen för att gå på ungföräldrargrupp. Men då var de bara vi, Jennie och Hugo. Sen Karin och Vincent. Karin och Vincent gick i den ungmammagrupp som vi gick till på måndag för ett år sen :) Men nu har som som öpnnaförskolan på torsdagar för ungaföräldrar! Men de var jätte kul iallafall! Josefin fick leka av sig med sina kompisar!

Sen blev de hem. Josefin fick middag, jag packade min väska sen bar de av till simningen. Sen blev de idol och nu sitter jag framför datan och Christofer spelar Nhl 2010 :)


Vardagen | 0 kommentarer


Måste får skryta lite!

Postat av Cassandra den 2009-09-24 21:07:09


Förre onsdagen började jag mitt nya liv! Idag efter simningen vägde jag mig! Jag har gått ner 2 kg på en vecka! Jag är grymt stolt över mig själv! De är verkligen på väg ner nu och så ska jag hålla! Nu ska jag ner till min målvikt! Jag vet att de inte kommer ta nån månad, jag har tänkt att de kan ta upp till ett år. Men bara jag går ner och jag mår bra så skiter jag i vad väger visar!

Sen måste jag säga, idag simmade jag och simmade 2 km :) Alltså 80 längder. Kan säga på slutet fick jag så ont i ryggen, skulle simma 100 längder. Men ville inte försätta för ryggen, men nästa simpass ska jag slå de :) För nu ska jag kämpa!


Vardagen | 2 kommentarer


Bakning pågår!

Postat av Cassandra den 2009-09-23 19:48:12


Just nu står mina banan/chokladmuffins i ugnen. Bulldegen är på jäsning! Så de är fullrulle just nu :) Först gjorde jag två satser med bulldeg och 2 till muffinsarna så de blir mycket gott :) Började göra iordning bulldegen och när den börja jäsa så gjorde jag iordning muffinsdegen. Och nu står muffisarna i ugnen och ska snart börja baka ut bulldegen och göra klart bullarna!

Man får hoppas att Christofer uppskattar de jag bakat när han kommer hem från fotbollsmatchen! Kanske vill ha en nybaktbulle med ett glas mjölk ;D

Josefin mår bättre, hon somnade för natten kl 6 idag så hoppas hon sover bra i natt och inte vaknar så mycket. Hon har vart feberfi sen hon fått alvedonen kl 7 i morse :) Så de var väl någon tand som spökade lr nått. Hon har faktist 12 tänder nu och kindtänderna har kommit upp jätte mycket nu så de kan vara dom som spökar. Eller de är vad jag tror iallfall!

Nu ska jag kolla mina muffins! byebye


Vardagen | 4 kommentarer


Vilken hemsk natt

Postat av Cassandra den 2009-09-23 07:58:01


Josefin har verkligen inte mått bra i natt! Hon har haft feber! Hon sov riktigt bra från 7-02, men sen började allt. Jag märkte när hon vaknde vid 2 i natt att hon var jätte varm. Jag tog med mig henne så fick hon sova med mig. Hon vaknade varje timme och var jätte ledsen. Hon ville inte ha något. Inget hjälpte typ. Men hon somnade om iallafall varje gång. Men vaknade gång på gång. Min sötnos! Kl 7 vaknade vi iallfall imorse, Josefin ville inte somna om då alls. Men hon var faktist ledsen från halv 7-7. Sen runt halv åtta brjade hon skratta, annars har hon bara legat och myst i min famn. Fick i henne lite välling imorse och alvedon. Alvedon har jag inte fått i henne på hela natten och ingen välling heller.

Tycker så synd om min tjej! Så hemsk och se henne så ledsen som hon vart hela morgonen och natten. Nu går hon runt och leker lite, men hon är fortfarande helt glad som hon brukar vara!

Skulle träffat Marie och familjen, men de var bara att skicka sms imorse och lämna återbud. Jätte trist, de var verkligen så himla länge sen vi gjorde något :( Men vi får hoppas att vi kanske kan ses imorn för Josefins feber har verkligen gått ner jätte bra utan alvedon så nu kanske den försvinner helt för stunden. Men de blir en hemma och mysdag idag :) Ska nog bara gå till Sabis idag och handla ny välling som tog slut, och lite saker så jag och Josefin kan baka lite mer bullar kanske :) Eller kanske göra lite chokladmuffins :) Vi får se vad vi ska baka, men något ska vi alltid hitta på :) 

Tyvärr blir de ingen simning ikväll, måste vara hemma med skruttan! Christofer ska på match. Annars hade han kunnat ta henne. Denise och Niklas skulle ställt upp och passa Josefin så jag kunde simma. Men vill inte riskera att hon vaknar! För om hon var som i natt så blir de ingen lätt match!


Vardagen | 2 kommentarer


Min duktiga tjej!

Postat av Cassandra den 2009-09-22 20:22:21


Idag har vi verkligen haft en heldag! Vi tog de faktist lugnt hemma till 12 tiden. Vi skulle gått ut, men så blev de inte. Josefin somnaderunt halv 11 och vaknade igen halv 12 så de var väl bra att vi var hemma så hon fick sova! Idag blev de inge stan heller för en tjej var sjuk och då passade vi på att vara i haninge centrum, för Emelie skulle ändå på ärenden här!

Vid kavrt över 12 mötte jag upp Marie med Elsa, sen runt halv 1 så kom Emelie och Lukas. Vi gick först och åt på de bästa cafet i centrumet. De kan nog alla hålla med om. Vi alla åt en varsin sallad. Mums så god den är och vad mätt man blir! Sen efter lunchen gick vi till babyland för att Emelie skulle kolla blirbarnstol till Lukas. Sen när vi hade vart där en stund kom Louise :) Sen skulle vi gå upp till sats efter för att lämna in Josefin en stund och se hur de skulle gå. Men de var lunchstängt, de trodde inte jag eftersom kl var halv 3 :P men men! Så då åkte vi till torvalla och bada en stund! Josefin gillar verkligen inte och bada när de är kalt. De är bara att bada i badkaret som är en hit. Mammas fegis :P

När vi badat klart så åkte vi tillbaka till sats. Vi lämnade in Josefin, fyllde i lite papper och sen så gick vi ut en stund. Och de gick evrkligen så himla bra. Hon brydde sig inte om mig, hon bara gick och började leka på en gång. Och hon ville inte gå när vi skulle åka hem! Min duktiga tjej! Men på torsdag ska jag gymma och då får vi se hur de går på mini sats för Josefin. Men de kommer säkert gå lika bra :)

Sen blev de middag. Louise beställde pasta och carbonara. Så jag gjorde de, både Josefin och Louise älskade de :) Så de blev säkert fem stjärnor för den middagen, eller vad tycker du Louise?

Nu sover Josefin och jag koller på idol! Louise har åkt hem. Christofer är på fotboll! De är kul för Christofer har hittat något som han trivs med. Han ville gå tillbaka till hockeyn. Men han ahde ingen lust att gå tillbaka till västerhaninge! Men så drog hans kompis med han på fotboll och där fastnade han :P Min älskade fotbollsspelare eller fotbollsproffs ;D:D


Vardagen | 1 kommentarer


GRATTIS PÅ 20 ÅRSDAGEN

Postat av Cassandra den 2009-09-22 10:02:14


Grattis världens bästa vän! Hoppas du får en underbar födelsedag Denise!
Massa kramar från oss alla!






Vardagen | 0 kommentarer


Drömboende

Postat av Cassandra den 2009-09-21 21:57:14


Vi satt nyss vid datan och kollade på hemnet. För någon månad sen hittade vi en i samma område och vi blev förälskade i radhuset. Men nu har de kommit in en ny, ett rum mer och verklige mycket finare. Vi är kära, vi vill flytta! Så nu ska vi prata med en på baknen och se våra möjligeheter och ta lån och sen ska vi på visningen och se om de är så fint som på bilderna! Men de tror jag verkligen. Åh, tänkt om vi skulle få lån, tänk om vi skulle vinna budgivningen, vilken dröm. Nu vill jag bara träffa hon på banken och att hon kan säga ja till lån och att allt går vägen! Åh, jag är så uppspelt! Jag vill bara flytta till de radhuset! De skulle inte sitta fel nu och bli miljonär! ;D


Vardagen | 1 kommentarer


Trist utan bilder

Postat av Cassandra den 2009-09-21 19:11:03


Fy va trist de är att inte lägga ut bilder :P Måste nog börja leta efter laddaren :) Idga har de iallafall vart en jätte rolig dag :) Vi var på tuben från 12.00-ca 15.30 :) Vi träffade även massa andra mammor. Maria och Edda var också där. De var jätte kul och Josefin fick iallfall leka av sig! Så idag somnade hon som en stock :) Så nu kommer jag och Josefin iallafall besöka tuben varje måndag :) Alltid kul med lite lek! :) Sen ska vi försöka åka in till stan nån dag i veckan och träffa Maria och Edda och leka lite i vasaparken och umgås lite :)

Imorn blir de först stan med Emelie och Lukas med några andra mammor. Och äta lunch. Sen efter lunch så ska vi träffa Louise :) Får se om de blir bad, fika blir de iallfall :D Ska försöka vara ute och leka med Josefin innan vi ska åka in mot stan så hon kan sova påväg dit och sen vara lugn i vagnen :) hihi. Men vi får se hur de går :) Planerna kanske ändras igen ;)


Vardagen | 1 kommentarer


Måndag

Postat av Cassandra den 2009-09-21 09:57:54


Då var de den 21 september och snart är de oktober. Kan verkligen inte fatta hur tiden kan gå så himla fort. Snart är de väl jul också ;) Nu ska jag snart byta om och fixa mig. Sen ska jag väcka Josefin och göra iorning henne. Hon vaknade så tidigt imorse och var så trött så hon somnade om runt 9 tiden :) Mammas sötnos. Vid 11 går våran buss till farsta där vi ska träffa Emelie och lilla Lukas. Sen ska vi till tuben en stund. De ska bli jätte kul, de var jätte länge sen jag var där! Så nu är de dags att kasnke börja gå dit igen. De är alltid kul att träffa andra mammor med barn :)

Har fortfarande inte hittat laddaren till kameran. Men har inte letat så mycket heller om jag ska vara ärlig :P Men den kommer säkert fram om jag bara kollar lite mer ordetnligt. Får fixa fram den för imorn blir de bad i torvalla med underbara Louise :)


Vardagen | 0 kommentarer


Baka bullar + Rött

Postat av Cassandra den 2009-09-20 13:42:51


Christofer och Josefin är ute och äter och jag är hemma och tar de lugnt. Håller på och kollar på idol repriserna. Och så har jag besällt hem en åkpåse till vagnen nu. För nu börjar de gå mot sämre väder och kallar så de kan vara skönt med en åkpåse till Josefin :) Ska snart baka lite bullar! Tänkte de kan vara gott för både Josefin och Christofer att ffå lite bullar när dom kommer hem :)

Fan va jag tycker om färgen rött nu! Vill ha röd jacka, röd väska. Josefin fick en röd overall, vagnen är röd och självklart har hon fått en röd jacka :) För hon kommer inte bara ha overall på sig i vinter, för ibland kankse hon bara kommer sitta i vagnen och då beövs bara en jacka och lite tjockare byxor så bolir de perfekt ;D Men ni i höst/vinter är de rött som gäller ;D


Vardagen | 2 kommentarer


Svar på frågorna

Postat av Cassandra den 2009-09-19 23:46:00


Vilken är den bästa mammabloggen förutom din egen?
Jag tyckte mycket om Emmas blogg, men hon har tyvärr slutat blogga. Har ingen jag som jag tycker är bäst, läser många och de är svårt att avgöra.

Hur stor är eran lägenhet?
Det är en 2a på 57,9 kvm

Tar Aik trippeln i år?
Ja de tror jag, hoppas de i alla fall

När ska du börja jobba igen?
Jag ska vara mamma ledig med Josefin till augusti 2010. Men i vår har jag tänkt att plugga kvällar och sen i höst vill jag börja plugga heltid, de beror på om jag kanske kan få tjänstledig och kommer in på utbildningen. Annars kommer jag börja jobba igen till augusti 2010

Har ni tänkt att skaffa en till liten snart?

Nej inte nu, jag vill plugga innan! Men självklart finns alltid tankarna om att ha en liten i famnen. I alla fall nu när en vän precis fått sitt andra barn J Man blir lite avensjuk eftersom vi vill ha ett till barn.

Funderar ni på att skaffa något syskon till Josefin?
Som frågan innan, självklart vill vi skaffa ett syskon till Josefin, men de får vänta tills efter jag pluggat.

Hur kändes det att bli en ung mamma?
Tänkte du någon gång att det här kanske inte är rätt beslut?
Jag tycker de var helt underbart att bli ung mamma. Men kan inte säga att jag kände mig som en ung mamma när jag fick Josefin. Skulle fylla 20 år. Bodde inte hemma hade jobb och pojkvän/sambo. Så jag kände mig som en ”vuxen” om man säger så. Men självklart är jag ung!

Nej absolut inte har jag tänkt dom bannorna. Josefin är verkligen de bästa som har hänt mig och jag älskar henne mer än något annat.

Hur valde ni namnet Josefin och vd skulle hon hetat om hon blivit kille?
Jag har alltid tänkt på om jag fick en dotter har jag gillat Josefin, jag själv skulle hetat Josefin. Så där kommer de nog grund och botten. Men när jag hade de som ett förslag till Christofer så gillade han de med. Men vi hade även Ebba som förslag. Men när hon föddes så var hon en Josefin ingen Ebba.

Hon skulle hetat Rasmus eller Melwin. Christofer ville Rasmus och jag Melwin. Tur att inte de blev en kille för då hade vi no haft svårt att välja :P

Vad anser du om privata bilder i bloggar?
Jag tycker de är kul med privata bilder i bloggar. Jag har dyslexi och har de svårt med mycket text så de är alltid kul att se bilder också! Jag älskar att se bilder! J




Vardagen | 4 kommentarer