Framkalla

Postat av Cassandra den 2010-04-30 14:29:48


Nu ska jag sätta mig och framkalla lite kort till min bror och även några kort till Josefins rum :) Annars idag har vi bara tagit de lugnt. Pippifilmen har gått i varv. De ända Josefin vill se just nu är pippi :P haha! :) Hon har just nu inge feber, men den kommer väl säkert tillbaka ikväll, men hoppas inte förstås :) Ikväll blir de en myskväll hemma för oss! Tacos kommer de bjuda på också! Mumsigt! :) Vad ska ni ha för er i ikväll då? :)


Vardagen | 0 kommentarer


Febrig

Postat av Cassandra den 2010-04-29 20:01:35


De är inte så kul att våran lilla tjej har blivit sjuk såhär till valborg! Igårkväll började hon få feber, 38,3. Men under natten ökade febern till 39 och under hela dagen idag har hon avrt feberfri och fick följa med oss och handla! Men nu under kvällen så har hon fått tillbaka sin feber och ligger över 39 grader. Så imorn, blir de en hemma dag för oss och vi får mysa och äta gott hemma och ha de jätte trevligt! För nu kommer vi inte gå ut fören Josefin vart feberfri i en dag!




Vardagen | 1 kommentarer


Världens bästa bror och dotter!

Postat av Cassandra den 2010-04-28 20:06:36





Vardagen | 2 kommentarer


Världens finaste!

Postat av Cassandra den 2010-04-27 22:19:29


Mamma och pappa älskar dig Josefin




Josefin i bilder | 2 kommentarer


Bilder från igår!

Postat av Cassandra den 2010-04-27 22:13:23





Josefin i bilder | 0 kommentarer


Tuben

Postat av Cassandra den 2010-04-26 09:16:28


Idag blir de tuben för våran del! De ska bli en liten utflykt med grillning och djurtittande! Så de ska bli jätte mysigt! :) Sen på kvällen har jag matte som vanligt! :) Inte den roligaste uppdaten ;) hahaha! Bilder kommer säkert senare :P Ska försöka komma ihåg kameran! ;)


Vardagen | 0 kommentarer


Barnens djungel

Postat av Cassandra den 2010-04-25 20:40:33




Där var vi i fredags så Josefin fick leka av sig :) De uppskattades och hon tyckte de var jätte kul. Första gången hon tyckte hoppborgen var rolig, så då måste de verkligen vart ku hihi


Josefin i bilder | 3 kommentarer


Bilder från igår! Njut :)

Postat av Cassandra den 2010-04-25 10:45:24





Vardagen | 2 kommentarer


Peppe best

Postat av Cassandra den 2010-04-25 09:59:38


Josefin lite smått intresserad av när de åkte


Igår var jag och Josefin på gokartbarnan hela dagen!
Vi vaknade kvart i sju och gjorde oss iordning. Vid åtta tiden så åkte vi till gokartbarnan! Christofer skjussade oss dit, sen åkte han på match och sen skulle han kolla på aik! :) Hade en jätte bra på gokartbarnan. De tig ett tag för Josefin och komma in i kläderna och sen var allt hur roligt som helst, iallafall att bli körd i gokarten :) Min pluttunge! Hon lärde sig att säga best (bäst) också. Så hon sa peppe best (Jeppe bäst) flera gånger! Så himla duktig! :) Jag tycker verkligen att min bror var hur duktig som helst! Men självklart finns de nån idiot som gjorde så att Jesper inte forsätta då en annan åkte upp på Jesper så han fick sätta sig i gräset och vänta på att loppet var slut. Han kom totalt 29 av 53 tror jag de var. Men kunde absolut blivit mycket bättre då han låg bland dom tio bästa innan han blev avåkt.

De var verkligen jätte kul att titta på när han åker. Synd att jag inte fortsatte lite längre, saknar de! Men min pappa får sponsra Josefin sen när hon blir äldre :) hahaha! Snart kommer de massa bilder från gårdagen! Tog över 150 kort :P

Vi kom iallafall hem runt 7 tiden, då gjorde vi iordning Josefin för läggdags och hon somnade på en gång! Jag somnade runt 8, så imorse när Josefin vaknade så var jag iallafall utvildad :P


Vardagen | 0 kommentarer


Nu säger jag godnatt

Postat av Cassandra den 2010-04-23 00:02:14


Nu jag jag stänga ner datan! Imorn blir de besök hos läkaren! Se vad dom säger! hihi! Men de gå säkert jätte bra! Nu under kvällen har Michis hjälpt mig med en design. Jag har haft så mycket ideer men har ej kunnat fixa de själv så frågade michis om hon ville hjälpa mig och de kunde hon :) Tack så jätte mycket! Så nu under kvällen har jag ändrat och fixat några saker :) Men lika fin är den ändå! :)

Sen imorn ska vi se om vi kan besöka ett lekland och sen blir de en tripp till ica maxi. Ska köpa lite grönsaker och dipp till fredagsmyset och sen får vi se vad som med handlas. Vi skulle behöva lite frukost och småsaker hem! Men de löser sig! Men god natt på er allihop!


Jag kommer aldrig att lära mig att de heter förskola och pedagoger! För mig är de dagis och fröknar :P haha!



Vardagen | 5 kommentarer


Hälsat på dagiset!

Postat av Cassandra den 2010-04-22 19:58:51


Idag runt kvart i 10 tiden var jag, Christofer, Josefin, Marie och Elsa och hälsade på dagiset som både Josefin och Elsa ska börja på i augusti. Vi möttes av en jätte trevlig fröken som visade oss runt, berättade lite och så! Så är verkligen supernöjd med mitt val av dagis. Och självklart fick jag en favorit avdelning som är berget. Där går även våran grannes barn och så tyckte jag om fröken som visade oss runt så oss (hon jobbade på den avdelningen)! Men självklart skulle jag inte bli sur om hon kom in på någon annan avdelning för de verkade lika bra och fröknana där var lika trevliga! Men man ska ju ha en favorit lr? ;) haha! Sen skulle de vara jätte kul om Josefin och Elsa kom på samma avdelning! :)


Vardagen | 2 kommentarer


Mitt i veckan!

Postat av Cassandra den 2010-04-21 18:00:18


Vi åt klart middagen för ett tag sen. Idag bjöds de på egna pannbiffar med potatismos, gräddsås och lingonsylt och kokta morötter. Jätte gott! Nu springer Josefin runt och leker. Vi ska snart plcoka undan efter henne och sen blir de göra sig irodning för natten! :) Sen ikväll får vi se vad som blir. Inget kul på tv är de iallafall!

Annars idag har vi inte gjort något! Josefin vaknade kvart i 6 imorse. Sen somnade hon och jag tillsammans innan lunch! Sen blev de lunch, rester från gårdagens middag, kycklingwook med ris! Mums! Sen blev de lite filmtittade, bad innan vi skulle till bvc för 1,5 års sprutan! De gick jätte bra, hon blev knappt ledsen. De var ett litet gnäll som knappt hördes :P haha! Mammas dutkiga tjej! Sen var de också dags för vägning och mätning! Hon har gått upp 400g på en månad! Och växt 2 cm! Vem är de som börjar växa ikapp sina kompisar :) Josefin har alltid vart minst och nu börjar hon komma ikapp. De märks verkligen att hon äter hur bra som helst! :)


Josefin i ord | 0 kommentarer


Mammas prinsessa i lördags!

Postat av Cassandra den 2010-04-20 20:22:22




Såhär såg Josefin ut i lördags! Mammas fina prinsessa! Har en jätte bra bild på min mobil med dessa kläder, men har inte hittat sladden + att de inte är bra kvalite på bilden. Men man ser ju ändå hur man såg ut på bilden! :) haha! Men jag är verkligen nöjd med dessa kläder och de är verkligen skönt att de är förstort så hon kan ha de extra länge :) hihi! Mammas prinsessa de är vad hon är! :) Vad tycker ni om kläderna?


Josefin i bilder | 3 kommentarer


Jag för ett x antal år sen

Postat av Cassandra den 2010-04-20 13:25:56




Detta är iallfall jag för ett x antal år sen.
Ursäkta bilxtrana i bilderna, men orkade verkligen inte hålla på fixa de i sista minuten innan vi skulle åka från mina föräldrar :P Men man ser ju iallfall vad de föreställer och de är huvudsaken lr hur? ;D hahah! Men här har ni ett bildbevis att jag åkt gokart, kasnke skulle vart bättre när jag åkte på barnan, men de fanns de inte :P hahaha!


Vardagen | 0 kommentarer


Ny design?

Postat av Cassandra den 2010-04-19 22:20:18


Nu har jag suttit en stund och försökt fixa med en ny design, men de går inte så bra för mig om man säger så :P haha! Så nu ska jag gå och lägga mig, så får fortsätta imorgon. Därför de inte blivit några bilder som jag lovat är för att min data har inte velat lägga upp bilder :P Så ska förska med de imorgon. Då kommer de även en bild på när jag åkte gokart och hur Josefin såg ut i lördags :) Så ni får vänta till imorgon om ni vill se! :) Men godnatt på er! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Dags att göra de sista!

Postat av Cassandra den 2010-04-17 14:10:04


Nu ska vi bara klä på oss och sen bär de av till Christofers föräldrar på middag! Sen ikväll blir de bara massa mys för mig och C :) Josefin har sina nya kläder på sig som hon fått av just sin farmor och farfar :) Ska ta kort snart innan vi åker så ni får se de senare ikväll eller imorgon :) Så vi hörs då! :) Ha en trevlig kväll!


Vardagen | 3 kommentarer


Väntar på middag! :)

Postat av Cassandra den 2010-04-16 17:24:51


Nu sitter vi och väntar på att middagen ska bli klar, kycklingklubba och potatisgratängen står i ugnen. Sallad är klart, vitlöksbröden ska snart in i ugnen. Synd bara att man inte har cola hemma som man kan dricka till denna goda middag. Men de är slut med läsk hemma hos oss :) Så de blir väl saft lr något till och de gör absolut inget för de är lika gott de :)

De som är slut också är att äta ute, okej om de kanske är 2-3 gånger i mån, inte 3-4 gånger i veckan som de vart för man har vart ute med massa mammor och ätit ute och sen kasnke man inte orkat göra mat. Men de är absolut slut nu. De ska faktist bli kul och se hur mycket vi sparar varje månad på att inte dricka läsk och inte äta ute s mycket som vi gjort :) Vi ska även börja skriva upp en matlista för varje vecka vad vi ska äta och sen handla allt varje vecka och se om vi får ner budjeten lite på maten ;) haha! Hur går ni med maten hemme? Storhandlar ni för varje månad och köper lite färksa grönskarer och så när de behävs? :) Alltid kul med lite tips :)


Vardagen | 6 kommentarer


Dagisplats

Postat av Cassandra den 2010-04-15 11:56:11


Då är de klart! Vi har fått dagisplats på ASPEN :) Wiiiie! Så preliminärt så kommer hon börja den 17 augusti! :) Vi ville att hon skulle börja början av augusti! Men detta gör ju inget för de är ju på de dagiset jag ville :) Hihi! Gud så glad jag är just nu! Så nu ska jag njuta av min sista tid hemme med Josefin :) För snart är hon mammas stora tjej som går på dagis! hihi!



UPPDATERING!
Jag kommer nog aldig säga förskola! De heter dagis för mig och de för du leva med gummsan ;D hahaha!


Josefin i ord | 5 kommentarer


Grymt irreterad!

Postat av Cassandra den 2010-04-14 22:09:39


Fy vad ett inlägg kan göra en så jävla irreterad! Jag läste nyss ett inlägg från en annans blogg! Kan säga, jag blir så jävla irreterad hur denna person utrycker sig och anväder ord! Shit, tror verkligen att jag ska sluta läsa denna blogg. Blir bara så himla irreterad! De förstör verkligen! Och de är verkligen inte en sak som jag irreterar mig på utan de är flera saker!

Nu ska jag lägga mig i ett bad och njuta av de och försöka bli av med denna irretation! Fy på detta! Jag som ville fixa lite saker vid datan, men detta förstörde verkligen. Får fixa de imorn!


Vardagen | 2 kommentarer


My brother

Postat av Cassandra den 2010-04-14 12:29:51



Min bror från förra tävlingen (som va nu under påsken)


För ett antal år sen åkte jag också gokart! Ibland saknar man den tiden faktist! Nu när man ser min bror åka så får man minnen och undra hur de hade sätt ut om jag hade åkt något eller fler år till! Eller tänk om jag fortfarande hade åkt, hade jag haft Josefin då, hade jag vart så lycklig jag är idag! Hmm, undra hur de hade sätt ut! :D haha!  Snart kommer vi följa med på en av Jespers tävlingar och de ska verkligen bli kul! De var ett tag sen sist så de ser iallafall jag framemot. Sen får vi väl se om Josefin har en snäll morfar och låter henne köra sen när hon blir äldre ;D haha! :) Någon måste ju ta över Jesper som han gjorde när jag slutade :P Eller hur pappa?! :) Ska se om jag hittar något kort på mig när jag körde och visa för er att jag verkligen talar sanning ;) hihi! Jag slutade för att de var förnågra tjejer som körde. Hur dum kan man vara, jag kunde ju haft alla killar för mig själv ;) Men så blir de när man inte är intresserad av de jsut då ;) hahaha!


Vardagen | 3 kommentarer


Vardagsrummet i bilder

Postat av Cassandra den 2010-04-13 22:45:26


Bättre sent än aldrig, men här kommer de bilder på vårt vardagsrum! De som ännu inte är fixat de är att vi ska flytta taklampan så den är ovanför bordet sen ska vi se om vi hittat någon annan tavla och ha på stora väggen, men de är inte första privo :) (mitten tavlan ska j måla, men de har inte blivit av. Den ena tavlan har Christofer målat och ena har jag målat). Sen får ni ursäkta tvätten, men ibland måste man tvätta också ;) haha!




Hemma hos oss | 1 kommentarer


Besöka någon rolig park?

Postat av Cassandra den 2010-04-13 18:45:56


Kan någon ge ett förslag på någon rolig park!? Skulle vilja åka till en park imorn med Josefin så hon verkligen kan leka av sig, fast bara om de blir bra väder! Men har ni något förslag som ligger här i stockolm, helst nära haninge eller jätte nära behöver inte vara, men vill inte sitta och åka mer en timme om ni förstår vad jag menar ;) hahah! Men ge gärna förslag :) Sen kasnke någon vill följa med till någon park imorgon?! :)


Vardagen | 3 kommentarer


Man blir så glad!

Postat av Cassandra den 2010-04-13 16:43:44


Idag kan jag säga att en sak gjorde mig väldigt glad. Har vart i stan hela dagen med Jessica + barn, Love och Oliwer och gravida Therese. Men iallafall då när vi var i stan så kom de fram en tjej som sa att hon verkligen gillade min blogg och de var verkligen jätte kul. Fast chockad blev jag och att hon vågade komma fram och säga att hon just läste min blogg! Visste inte riktigt vad jag skulle säga förutom tack ;) hoppas du förstod mig ;) haha! :) De är ju inte precis varje dag någon kommer fram och säger de! hihi! Men de gjorde mig iallafall jätte glad och kommer verkligen inte glömma att då de kom fram en som läser min blogg och berättar vad hon tyckte! Sånt gillas! :) (Skulle vara jätte kul om du skulle vilja kommentera eller om du har en egen blogg som man skulle kunna få kika in!)


Vardagen | 1 kommentarer


Josefin kan du le? ...

Postat av Cassandra den 2010-04-11 23:25:08




... ja visst kan jag de! Så här såg Josefin ut när jag frågade Josefin - "Josefin kan du le?". Visst log hon, men visst ser de tillgjort ut :) Men söt är hon ändå! :D hahaha!


Men såhär såg Josefin ut i lördags när vi skulle på kalas hos Gustav som fyller 4 år nu i veckan! Visst är hon bara för söt våran dotter. Klänningen kommer från Kappahl och är från deras vintages stories kolliton. Direkt när jag såg klänningen så visste jag att Josefin skulle ha den! Sen fick hon ett linne och dom söta strumporna hon har på sig, som ni ser på bilderna. Ska förbi där imorn igen och se om de finns en sak till som Christofer vill att Josefin ska ha! Men får se om hennes storlek finns kvar. Finns bara en begränsad antal i varje butik. Nog pratat om kläderna ;D Eller vad säger ni? Haha!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sätta på en film! Men vi hörs imorn! Säkert på kvällen, efter tuben och efter min matte lektion :) Ska ta lite bilder imorn på tuben då de ska få måla med fingerfärg :)


Josefin i ord | 2 kommentarer


Jag är världens lyckligaste ...

Postat av Cassandra den 2010-04-11 20:38:27


... för jag har världens bästa familj!




Josefin i ord | 1 kommentarer