Josefin kan du le? ...

Postat av Cassandra den 2010-04-11 23:25:08




... ja visst kan jag de! Så här såg Josefin ut när jag frågade Josefin - "Josefin kan du le?". Visst log hon, men visst ser de tillgjort ut :) Men söt är hon ändå! :D hahaha!


Men såhär såg Josefin ut i lördags när vi skulle på kalas hos Gustav som fyller 4 år nu i veckan! Visst är hon bara för söt våran dotter. Klänningen kommer från Kappahl och är från deras vintages stories kolliton. Direkt när jag såg klänningen så visste jag att Josefin skulle ha den! Sen fick hon ett linne och dom söta strumporna hon har på sig, som ni ser på bilderna. Ska förbi där imorn igen och se om de finns en sak till som Christofer vill att Josefin ska ha! Men får se om hennes storlek finns kvar. Finns bara en begränsad antal i varje butik. Nog pratat om kläderna ;D Eller vad säger ni? Haha!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sätta på en film! Men vi hörs imorn! Säkert på kvällen, efter tuben och efter min matte lektion :) Ska ta lite bilder imorn på tuben då de ska få måla med fingerfärg :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

åååå jag skulle ju köpa klänningen i present till henne! haha sa det till mamma idag - den här skulle lilla Josefin ha! och visst hade jag rätt, SUPERSÖT =D

2010-04-12 @ 01:38:25
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Sabina - Tyras mamma

Sv: Det kommer :D

2010-04-12 @ 22:04:23
URL: http://mammasabina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback