Tisdag

Postat av Cassandra den 2010-08-31 23:04:06


Idag blev jag ett snäpp närmare blond! Gud så skönt de känns och blev verkligen jätte nöjd, men långt från helt nöjd! Vill ha långt blondt hår som jag hade för typ 3 år sen :P haha! :) Men snart är de som de ska igen :) Annars idag har jag vart och tagit blodprov för något som min MVC ville ha om min blodgrupp. När jag gick ner till handens sjukhus så mötte jag på Kim :) Vi pratade lite och bestämde att vi skulle äta lunch nån dag. Men när jag satt hos frissan så fick jag sms av henne då hon fråga vad jag skulle göra vid lunch. Så vi bestämde att vi skulle luncha tillsammans. Jätte trevligt! :) Vi har inte träffats på evigheter. Tror de typ var 8-10 månader sen :P hahah! Men ändring på de nu tycker jag :)

Sen har jag haft Företagsekonomi lektion. Sen åkte vi förbi mina föräldrar för att låna deras bärbara data då jag skulle plugga Information och layout! Och de blev jag precis klart med. Känns skönt :) Tror provet kommer gå galant på onsdag! :)

Josefin somnade som en stock idag :) Hon sover jätte oroligt om nätterna och sover inte alls länge om nätterna. Och på dagis blir hon då trött innan lunch/vilan. Men mycket beror på alla nya intryck och förhoppningsvis blir de bättre snart :)




Vardagen | 1 kommentarer


Te i handen

Postat av Cassandra den 2010-08-30 22:10:12


Ja nu sitter jag är med lite te, har just sätt att jag har tre prov nästa vecka, Kul kul. Läser tre kurser och alla kurser har prov samma vecka. Tur som de är så är de bara roliga kurser och jag tror absolut att de kommer gå jätte bra ändå! Så denna vecka blir verkligen en plugg vecka! :) Men som jag sa, tur att de är roliga kurser :D haha

Ska snart sätta mig igen och plugga lite företagsekonomi. Har en lätt övning som ka visas imorn så den måste göras klart :)

Imorn annars så kommer jag gå och lämna Josefin på dagis till kl åtta :) Sen blir de ner till handens sjukhus för att ta blodprov. Skulle ta nått prov för att jag är rh-neg. Så ska passa på att göra de imorn :) Sen blir de klipp och färgning! :) Sen ska jag kolla lite i handen på lite tjocktröjor till madam. Såg nyss eller i i helgen att hon knappt har tjocktröjor och de behövs nu när de inte är så roligt väder :P haha! Sen blir de lektion och sen hem och umgås med mina älsklingar! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Tur att du finns!

Postat av Cassandra den 2010-08-30 20:38:50


Tur att du finns min älskade lilla tjej! Du får mig att skratta, du får mig att le! Du är mitt allt!

Mamma älskar dig Josefin, mer än något annat på denna gjort. De går inte att beskriva!

 




Josefin i bilder | 2 kommentarer


Läkarbesök på hudding!

Postat av Cassandra den 2010-08-30 20:32:10


Ja då var de där mötet på huddinge avklarat. Och hade verkligen förväntat mig lite mer respons :P haha! Ni som inte vet så vill jag göra ett kejsarsnitt denna graviditet. Varför kanske många undrar?! Jo jag ska förklara för er. När jag väntade med Josefin fick jag jätte svår havandeskapsförgiftning och blev mycket mycket sjuk! Jag blev igång satt och inget resultat hände. Jag kämpade och som jag tycker hade världens hemskaste förlossning och den slutade med akut kejsarsnitt! Den förlossningen  skrämmer mig.

Ni kasnke tycker jag är löjlig! Men jag vill egentligen inget hellre en att få ett planerat kejsarsnitt. Men idag så började vi prata. Och än så länge så mår jag jätte bra med denna graviditet. Precis som jag gjorde med Josefin, men sen sa de vara poff och jag blev jätte sjuk. Men förhoppningsvis så kanske jag klarar de. Men får se.

Läkaren berättade för mig att de inte är bra för mig eller barnet att göra kejsarsnitt en gång till. Man kan blöda mer, infektionsrisk, barnet kan skadas. Ja de kändes som om hon skulle skrämma mig. Hon tyckte att vi skulle bestämma en ny tid (om 3 veckor) så ska vi prata om de igen då och se hur jag mår. För hon tycker om jag ändå mår bra så ska jag inte planera ett kejsarsnitt. Och jag känner att jag vill inge hellre. Jag är inte rädd att föda vaginalt, jag är rädd att de ska hända samma sak igen. Och jag berättade de och hon förstod. Men ändå tyckte hon att om jag ändå har en bra graviditet och kommer ha lika bra och kommer gå hela vägen till BF så kan jag lika gärna föda vaginalt.

Men jag vet verkligen inte vad jag ska säga för att få dom att förstå! På min MVC sa läkaren att de inte skulle vara något problem och hon förstod mig. Och de ända hon sa att jag aldrig kommer kunna föda vaginalt om jag gör ett kejsarsnitt nu igen. Men på MVC kan dom inte ta nått beslut.

Aja, vi får se vad som händer! Jag får väl sitta och tänka på hur de kommer bli och känna mig rädd ända fram till förlossningen. Eller jag vet inte! Tycker bara de är sjukt allt. Har jag inga rättigheter? :/ I denna stund hoppas jag att jag blir lika sjuk så kasnke jag kan få kejsarsnitt, men självklart vill jag inte må dåligt och vill inte att lillebror ska må dåligt! Ni får tycka att jag är sjuk i huvudet som vill sumpa till världens bästa upplevelse som jag hela tiden får höra och är lika trött på att höra de. Men de är väl jag som betsämmer vad jag vill?! Jag kan inte råför att är rädd för denna förlossning :(


Lexus i magen | 3 kommentarer


Middag

Postat av Cassandra den 2010-08-30 17:33:17


Då var de dags att börja med middagen! Blev lite senare än tänk då tiden på huddinge sjukhus tog lite ut över tiden :P Var tvungen att handla vissa saker som behövdes till middagen. De blir egna köttbullar i tomatsås med champinjonsås och klyftpotatis! Tror de kan bli jätte gott :) Men de återstår och ser!

Men som sagt nu måste jag börja med köttbullarna om vi ska få mat i tid, potatisen står redan i ugnen! :) Men ett bättre inlägg kommer senare ikväll + om vad som sas idag på huddinge sjukhus! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Seg i kroppen + parken

Postat av Cassandra den 2010-08-29 20:43:05


Idag har jag vart riktigt seg alltså! Skulle helst bara velat ligga i soffan och sova! Men sån tur som jag har haft så har mina föräldrar fått passa Josefin till och från :) hihi! Så jag kunnat ta de lugnt och sorterat ut korten som framkallas :) På förmiddagen, innan lunchen så var jag och Josefin ute och lekte i lekparken! :) Fick lite fina kort på min sötnos! :D Sen har Josefin ätit jätte bra till både lunch och middag! Så förhoppningsvis har hennes aptit blivit bättre igen :) Imorn är de dagis för Joseifns del. Sen ska hon och jag till huddinge. Mer om de imorgon om vad som sägs och så :)

Men här kommer lite bilder från idag :) Är hoin inte söt min dotter?! Och inte vill hon gunga i bebisgungan längre :P Hon skriker nej mamma nej mamma när vi närmor oss den :P haha Hon är ju en stor tjej nu! :)


 




Josefin i bilder | 4 kommentarer


JAG SKA BLI STORASYSTER

Postat av Cassandra den 2010-08-28 20:25:41





Josefin i bilder | 6 kommentarer


Shoppingen

Postat av Cassandra den 2010-08-28 20:17:47


Lite nya tavlor (imorn ska kort beställas), en duk, sängmobil och snuttefilt till lillebror. Dagis kläder (mjukissätt och tröja), sen en pyjamas som hon fick av sin mormor. Hon älskar ju Memil just nu. Men tyvärr fanns de inte mindre än stl 110, så just nu har hon de som nattlinne så får byxorna ligga och vänta tills hon växt till sig ;) hihi!




Vardagen | 1 kommentarer


Inte den dag som jag hade tänkt!

Postat av Cassandra den 2010-08-28 20:08:12


Ja dagen började vid 5 imorse då Josefin bestämde sig för att vakna. Hon har vart världens underbaraste unge hela morgonen. Men vi skulle åka till mina föräldrar runt kvart i 9-9 eftersom Christofer slutade kl 8. Men han som skulle ta över efter Christofer försov sig och Christofer kom hem runt halv 10 eller något där efter. Så vi var hemma hos mina föräldrar vid kvart 10-10 :) Men då gick vi in och sen kom jag på att vi skulle åka till sickla på en gång och in med allt i bilen igen. Josefin började bli lite småtrött när vi skulle åka. Men trodde de inte var nån fara. Men när jag skulle sätta henne i bilen så totalvägrade hon och vägrade slappna av. Så efter ett tag betsämde vi att vi skulle få Josefin och sova hemma och sen skulle vi äta lunch innan vi skulle bege oss till Sickla.

De tog ett tag innan Josefin somnade. Men efter lite kämpade och massa kämpande så somnade hon på mitt bröst. Ville inte lägga ifrån mig henne så hon skulle vakna så passade på och vila lite också. 1 tim och 20 min sov Josefin. Sen åt vi lunch och jag tycker Josefin åt jätte bra. Sen blev de ett nytt försök in i bilen och de gick jätte bra :)

De blev lite shopping för min del idag och dagen slutade med lite glass. Men tyvärr blev de inga skor till Josefin, de var de jag skulle köpa till henne. Men hittade inget som passade mig i smak och pris. Så får fortsätta leta :) Men lite annat kom jag hem med! :)

De blev ingen utedag för oss idag. Hon fick springa av sig lite på altan hemma hos mina föräldrar :) Och lite kort fick jag! Som jag kan visa! Kommer även visa lite bilder på de jag köpt :D hihi! Men imorgon kommer jag försöka komma ut lite mer. För imorn ska vi inte åka nån stans :) Så då ska jag och Josefin vara ute och leka vid parkar gå i skogen och massa annat skoj :) Och kamerna ska med! :D


Vardagen | 0 kommentarer


Lördag!

Postat av Cassandra den 2010-08-28 07:45:45


Nu slutar Christofer om en kvar och sen när han kommer hem så tar vi bilen till mina föräldrar :) De blev fint väder ändå! :P De trodde jag inte... De sas att de skulle bli regn, men de kankse kommer till eftermiddagen :P haha!

Vi ska iallafall åka förbi sickla ett tag och så får vi se om jag kommer hem med något. Får ta kort och visa senare! :) Sen får vi se vad dagen bjuder på mer. Massa roligheter förhoppningsvis :) Ska packa ner kameran nu, eller när som helst och packa ner Josefins överdragsbyxor om de är så att vi ska ut och leka! :) hihi! Inge kul om de är blött och så, då är de lika bra med byxor ;)

Nej men nu ska jag packa ner de sista! Vi hörs senare! :D



Vardagen | 3 kommentarer


Försyld?!

Postat av Cassandra den 2010-08-27 19:30:40


Såhär såg våran sötnos ut innan hon skulle till dagis i torsdags! Självklart ska hon larvas framför kameran! Men några fina kort fick Christofer till. Fast hon knappt ville vara med ;)



Jag tror jag börjar bli förstyld. I två dagar nu har jag vaknat med halsont och ont i kroppen. Nu känner jag att jag börjar bli snorig och hostig! Inte kul. Men de är skönt att Josefin har klarat sig så himla bra fast hon går på dagis, hon kanske har atgit hem basillerna till mig :P haha! Men vi får se hur länge Josefin klarar sig utan en försylning :) Peppa peppa...

Idag har vi faktist bara vart hemma och tagit de lugnt, så inga bilder har tagit, men imorn kanske de blir lite kort. Christofer ska jobba natt nu i fem dagar så vi ska inte vara hemma nu på dagarna så han verkligen får sova :) Så imorn och på söndag ska vi åka till mina föräldrar och vara dära :) Så jag och Josefin kommer säkert vara ute en del och gå och leka vid lekplatser och så! Och jag ska försöka och inte glömma kameran så jag kan ta lite nya kort och visa här på bloggen :)

Nu ska jag lägga mig i ett bad och sen i soffan! Kankse kommer in senare ikväll och uppdaterar lite till eller svarar på kommentarer (om jag får några :P).


Vardagen | 3 kommentarer


Trött trött!

Postat av Cassandra den 2010-08-26 21:48:37


De blir bättre inlägg till helgen, nu ska jag gå och lägga mig och imorgon väntar sista jobbdagen för mig! De ska bli skönt, känner att ryggen inte klara så mycket mer, eller hela kroppen värker :P hahah! Men idag har jag tagit ett varmt och långt bad och de var skönt! :)

Josefin somnade tidigt idag, kvart i 7! Mammas plutt! Hon hade tillochmed somnat vid lunch. Så nu kommer hon få gå och lägga sig tidigt så hon orkar med dagis. Jag tycker hon sover bra, hon somar runt 7, halv 8 annars och går upp runt 7 tiden. Men tydligen räcker inte de och hon var trött vid 10 idag. Men de är nytt med dagis och nya intryck självklart kan man bli trött av de. De sa iallafall fröknarna att de kunde vara :P Men förhoppningsvis blir de bättre :)

Lillebror han har sig i magen och jag längtar verkligen tills han kommer ut, på måndag är de dags att åka till huddinge och prata med doktorn om kejsarsnitt och så! Undra om men får ett datum på när de skulle kunna bli redan då. Och jag hoppas verkligen att de går med på de! Magen blir bara större och större och de spänner verkligen nu! :P haha. Jag tror inte jag var såhär stor med Josefin :P

Men nu ska jag sova, imorn blir de lite bilder och så! :) Funderar på om Josefin ska få ut och leka lite i parken innan middagen lr efter middagen :) Så ska jag ta lite kort samtidigt! :)


Vardagen | 2 kommentarer


Tillägga!

Postat av Cassandra den 2010-08-25 21:17:44


Imorn ska jag försöka bli lite bättre på att uppdatera! Med bilder och så också! :) Har ett nytt objektiv så måste ju pröva och ta lite kort på Josefin nu! :) Har inte blivit av då de har vart lite mycket dessa dagar! :) Så förhoppningsvis så kommer de nya bilder imorgon, annars får ni vänta tills fredag :) Och på fredag är de sista dagen jag jobbar och sen blir de bara plugg. De känns skönt på de sättet att jag har ont i ryggen hela tiden :P haha, men inget jag klagar över så. Sen har jag börjat få lite sammandragningar då och då också! Juste, idag gick jag in i v28 :) Kan inte fatta, snart är de liksom November och vi har våran son i våran famn! De finns inget annat ord än länktan!


Vardagen | 6 kommentarer


Trött!

Postat av Cassandra den 2010-08-25 21:10:24


Gud skulle kunna somna här framför datan :P haha! Idag har de vart jobb som vanligt och kvällen slutade med middag hos våra kompisar :) Hihi. Vi blev bjudna på pannkakor, gud så gott de var idag och gud så mätta vi blev. Tack Jonas för att par goda pannkakor ;) Josefin åt också jätte bra. 3st fick hon i sig :) Tack för middagen! Vi blev inte kvar så jätte länge då Josefin var trött och behöver sova innan dagis imorn! :)

Idag var de 4 dagen på sina orginaltider och de går superbra på dagis :) Idag hade hon vart så trött på lunchen så hon inte fick i sig så mycket och somnat som en stock efter på vilan :) Mammas stora tjej! De känns så skumt att ha henne på dagis ska jag tala om. Men jag är en stolt mamma över min dotter! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Memil - Josefin säger de till Emil!

Postat av Cassandra den 2010-08-23 18:59:44


Ja nu är de en ny film som går om och om här hemma. Jo Emil i Lönneberga! På dagis brukar de lyssna på Emil så jag tror de kommer lite därifrån :) Och varje gång hon hör en låt med Emil så sjunger och dansar hon med :) Så himla söt! Oftast när vi kommer hem så ska hon titta på Memil. Kankse ska köpa en till Emil film så man slipper titta på samma hela tiden :P haha! Är Astrid lindgren filmerna billigare på ullared? Någon som vet? :P För ev funderar vi på åka nu i september. Allt beror på hur Christofers schema ser ut :P hihi! Får se hur de blir med dom planerna, men hans schema borde komma denna vecka :P


Josefin i ord | 9 kommentarer


Söndag kväll!

Postat av Cassandra den 2010-08-22 21:13:59


Då var de söndag och imorn börjar de en ny vecka! Fast för mig är de nästan som den nya veckan börjar på onsdagar för då går jag in i en ny grav vecka :) Dagen har vart helt perfekt, fick massa fina saker :) Pengar, klocka, presntkort, blommor mm. :) Thaimaten var verkligen hur god som helst, fick mat över så nu kan jag och älsklingen äta thaimat hela veckan! Mums! :) Tack till er alla som kom och tack för presenterna! :)

Imorn blir de jobb och sen MVC. Ska bli kul och se vad som sägs då. Då får vi se hur mitt järnvärde ser ut och mitt blodtryck. Jag kan nog sätta lite pengar på att mitt järnvärde inte kommer vara de bästa :P Har inte vart duktig på ta järntabletter :P haha! Sen ska jag byta två saker av presenterna jag fick! Sen blri de hämtning av Josefin på dagis!

Sen blir de jobb och plugg resten av veckan :)



Vardagen | 10 kommentarer


En speciell vän!

Postat av Cassandra den 2010-08-22 21:06:25


Jag har verkligen fått en bästa vän! Då menar jag verkligen de! En person som jag litar på fullt ut, en person som jag litar jag kan vara mig själv och må bra med. En person som får mig att le och skratta! Du betyder allt för mig! Du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig och mig kan du alltid komma till när de är något!

Jag är så glad att jag lärt känna dig och din familj. Tycker verkligen att de är så kul att vi har kommit varann så himla nära så himla fort. Är glad att få säga att du är gudmor till min son! Jag älskar dig verkligen, min vän! Du förstår inte hur mycket jag saknar dig när man är van att typ umgås jämt från bara 1-3 gånger i veckan. Men tur som de är så spelar de ingen roll om vi inte pratat med varann på ett tag så känns de som vi träffades för bara nån minut sedan!


Vardagen | 1 kommentarer


Hemma hos oss!

Postat av Cassandra den 2010-08-22 12:54:10


Nu får ni ett litet smakprov hur de ser ut hemma hos oss! Men de är vissa saker som ska upp och så. Sen blev de inget kort på badrummet då vi tvättade igår så de hänger tvätt i hela badrummet typ :P Så de får bara dom som kommer på kalaset se :P haha! Ursäkta ljuset på vissa bilder, orkade inte hålla på fixa och trixa så de skulle bli bra :P haha





Hemma hos oss | 22 kommentarer


Kalasdags!

Postat av Cassandra den 2010-08-22 12:36:17


Kalasfint, magen och Josefin! :)



Snart blir de kalas dagas här hemma!
Runt tre tiden så kommer alla släktingar :) Ska bli riktigt mysigt! Har inte träffat några på ett bra tag så de ska bli kul :) Ska bjuda på lite thaimat och sen efter blir de fika :D hihi

Nu på morgonen har vi vart och köpt två blommor för att kunna ha i fönstret i köket så de ser lite fint ut :D Och snyggt och städat är de överallt nu också! Kankse ska ta kort hur de ser ut här hemma så ni får se hur de ser ut! Nu när nästan allt är klart iallafall! Bara lite som ska fixas med lillebrors hörna, som att måla skötbordet vitt, sätta upp vimplar, sängmobil, nån leksak avanför skötbordet och sen hans namn :D Tror de kommer bli jätte fint när allt är klart :D




Vardagen | 1 kommentarer


Plugg!

Postat av Cassandra den 2010-08-21 19:52:00


Igår blev de ingen plugg för mig, var för trött! Men nu tar jag en liten paus från pluggandet. Jag pluggar just nu psykologi a. De är verkligen ett intressant ämne men inte de roligaste. Men måste plugga de för om två veckor har jag prov och måste verkligen klara de :) hihi!

Men ska försöka plugga lite företagsekonomi sen och projekt och företagande! :) De som är skönt att båda kurserna innehåller ungefär samma sak så de drar nytta av varandra :) hihi! Men vi får se hur mycket jag orkar ikväll! Måste verkligen plugga kalrt psykologin först! :) Eller tills jag känner att jag har fått ett bättre hum om vissa saker och läst lite i boken! Sen kasnke man kan byta ämne :P haha!

Kan inte säga att de är så speciellt kul att plugga på kvällarna, men jag måste :P Jag har inte haft ork i veckan då jag pluggar och jobbar. Och de är bara en vecka kvar så sen blir de bara plugg och de ska bli skönt för då kan jag kosentrera mig på bara skolan och de känns verkligen skönt!

Imorn måste jag sätta mig med information och layout också! Har vissa uppgifter som ska in denna vecka, eller nästa vad man nu säger :) Så de måste göras! :)

Nej, nu är min lilla paus slut, ska fortsätta plugga! Kommer väl fler pauser då jag kollar runt lite på datan :D


Vardagen | 4 kommentarer


V27 (26+3)

Postat av Cassandra den 2010-08-21 12:59:07


 

Här kommer de en magbild från idag! Har häntat sladden hos Jessica så nu kommer de säkert bli en bättre uppdatering med bilder :)




Lexus i magen | 4 kommentarer


21 augusti!

Postat av Cassandra den 2010-08-21 09:04:49


Idag vaknade Josefin halv 7 så de var bara att gå upp! De var lite segt, men man måste ibland :D haha! Började med att Josefin fick sin välling, hon får själv bestämma om hon vill ha smörgås eller välling och så! Hon är duktig på tala om vad hon vill ha på morgonen och hon väljer inte alltid vällingen :) hehe!

Nu på morgonen har vi legat i sängen och mysit och nu är Josefin i sitt rum och leker lite! Vi ska senare åka iväg och handla lite till imrogon då släkten kommer :) Men först måste Christofer vakna, alltid kul med lite sällskap :) hihi! Så får man umgås lite med han också innan han åker till jobbet igen! Så trist när han jobbar så långa pass för man ses knappt, men då är han ledig flera dagar så de är ju skönt iallafall :)

Annars idag får vi se vad som händer! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Min födelsedag!

Postat av Cassandra den 2010-08-20 21:30:15


Igår fyllde jag 22 år! Shit jag börjar bli gammal :P haha! Tack till er som har grattat mig, de betyder! De är många som jag trodde jag stod nära som ej sa något, lite trist kanske, men men :D haha! Jag bryr mig inte värstin mycket! Hade en bra födelsedag iallafall.

Började med jobb och skola sen var vi ute och åt med Jessica och familj, självklart min lilla familj också! :) Jätte mysigt var de verkligen :) Fick blommor av dom :) hihi! Av Christofer fick jag pengar som jag kunde köpa lite kläder :) Vi köpte lite igår och lite idag så nu är jag verkligen nöjd! :D men visst lite till skadar inte, men tänker vänta lite nu tills de kommer mer höst och vinterkläder :D hihi!

På söndag kommer släkten hit och firar mig och de ska bli trevligt! :) Ingen förutom min mamma, pappa och bror och min morfar har ju vart här hemma. och jag flyttade ändå hit i februari och inget har sätt lägenheten och de är ju pinsamt :P haha! Men trivs verkligen bra i denna lägenhet och vill helst inte flytta i första taget. Men senare om några år skulle de vara kul om man kunde få tag i ett radhus lr nått :D


Vardagen | 2 kommentarer


Fredag

Postat av Cassandra den 2010-08-20 20:09:06


Bjuder på en bild från Josefins födelsedag! :)



Tänkte berätta lite kort om våran fredag eller min fredag rättare sagt!
Åkte först till jobbet kl halv 7 :) Sen jobbade jag i 3 timmar och sen åkte jag till skolan för att gå på en lektion! Sen åkte jag vidare hem, Christofer åkte till jobbet och jag tog hand om Oliwer. Christofer har vart barnvakt åt Oliwer sen halv 7 imorse :) Sen tog jag över efter min lektion och han skulle jobba! :) Oliwer var med när Christofer lämnade av Josefin imorse på dagis och de hade gått jätte bra fast Oliwer var med! :)

Sen iallafall så gick jag och Oliwer och fördröjde tiden innan vi skulle hämta Josefin på dagis. Jag var hungrig efter att inte ätit något typ. Så tog mig en god sallad. Oliwer gillade den med, gurkan, keson, majsen var den störra favoriterna. Men pastan och couscousen gick också ner ;) haha! Sen var iallafall kl 2 och vi gick och hämtade min underbara dotter! Sen gick vi hem igen och Josefin lekte lite med Oliwer. Fast Oliwer ville mest bara gå runt bordet :) Sötnosen! Strax efter kl 3 kom Jessica och plockade upp Oliwer, synd nog kunde de inte stanna :( Men hon köpte med sig en cola till mig så kvällen är räddad :)

Sen har jag och Josefin badat, ätit middag, jag har diskat, städat, fixat alla Josefins kläder som är rena (alltså lagt in i hennes garderob och så). Nu håller jag på tvättar lite mera! De behövs, vi har ganska mycket tvätt ska jag tala om. fattar inte varför man är så lat och sparar tills alla sina kläder är slut och då tvättar man. Men nu ska de bli ändring på de :P haha!

Nu sover Josefin :) Nu på slutet innan hon fick gå och lägga sig, var hon ganska tjurig och ver hur trött som helst. Så vi gick och brostade tänderna och sen blev de sängen :) Först blev hon ledsen för att jag skulle gå ut, men när jag berättade att jag satt utanför så blev hon tyst och sen när jag gick så tror jag inte de tog lång tid innan hon sov! :)

Så nu sitter jag här vid datan. Ska faktist sätta mig och plugga lite, om två veckor har jag ett prov och om 3 veckor har jag 3 prov samma vecka. Så nu måste jag försöka plugga lite varje dag!



Vardagen | 4 kommentarer


Lillebror!

Postat av Cassandra den 2010-08-20 16:32:42


Tänk de är bara 3 månader kvar om 4 dagar tills de är bf, tre måander. Vart har denna grav tagit vägen?! När jag var gravid räknade man ner dag för dag och tyckte dagarna gick jätte sakta. Men nu rinner dagarna iväg och magen den växer. Tyvärr har jag ingen sladd än, glömmer den hos Jessica hela tiden. Men så fort jag har med mig den hem ska ni få en magbild :)

Sen har vi börjat tänka på namn igen och ädra oss de gör vi hela tiden! Vi har ett namn som vi båda gillar mycket, men ändå har vi börjat fundera på andra. Vi skulle vilja ha ett vanligt svenskt namn som vi har med Josefin! Och jag har sagt från dag ett att jag alltid gillat Joakim och nu börjar Christofer gilla de mer och mer. Så kanske så blir de en liten Joakim eller nått helt annat :) Vad tycker ni?! Kan ni ge någor bra förslag på ett vanligt svenska fint namn?! :)


Lexus i magen | 7 kommentarer