Söndag kväll

Postat av Cassandra den 2010-01-31 23:37:17


Då är jag tillbaka, ny design kommer! Jag väntar på bilder från Michis som fotade oss i fredags. Men tänkte jag börja blogga ändå, fast designen inte kommit upp än :) Men de kommer! I fredgas när Michis tog kort så var inte våran dotter på de bästa humöret! Men hoppas de blev några bra bilder iallfall :) Vi tog lite kort på mig och C också, men de kändes lite jobbigt för jag ser så himla stor ut jämfört med C (alltså tjock) :P Så de är lite jobbigt att ta kort med han. Men något fint kort blev de! Men Michis är snäll och ställer upp en gång till och tar kort och då får vi hoppas att Josefin är på bättre humör! :)

Annars i helgen har vi tagit de lugnt! Packat och så! :) Idag har vi ätit god middag och fått våra soffer sålda :P Och ingen säng har vi heller så just nu sover vi på en luftmadrass :P haha! Nu under kvällen har jag hjälpt Patricia med en design! Hon ville ha ungefär som min. Men blev verkligen supernöjd med den! :)

Men rekomenderar verkligen Michis om ni vill ha fina bilder på tex era barn elelr er själva :) Hon hon gör de för bra pris så gå in på hennes blogg eller hemsida och kolla! :)

Imorn blir de tuben och träffa alla underbara mammor igen. C ska även följa med! Så de blir kul :D



Vardagen | 2 kommentarer


Snart tillbaka!

Postat av Cassandra den 2010-01-31 13:00:15


Jag ska sätta mig och leka med en design och när den är klar så är jag tillbaka! Då ska jag börja blogga och försöka att bli bättre ;D


Vardagen | 3 kommentarer


Bilder från tuben

Postat av Cassandra den 2010-01-28 23:57:03


Lägger ut 4 bilder på skruttan i sina coola hängelsbyxor från i måndags då vi var på tuben! Lägger ut bilder då och då tills jag får tillbaka min skrivlust! Kan säga att jag har bloggtolka, iallafall lite ;)


(bilderna blev inte i bra kvalite nu när jag skulle lägga in dom, typiskt :P hahah )




Josefin i bilder | 7 kommentarer


Bloggpaus!

Postat av Cassandra den 2010-01-27 17:45:05


Kommer ta en kort bloggpaus, kommer inte på något och skriva och de är ju inge kul och läsa om vad jag gör hela tiden :P Eller hur? Men kanske slänger upp nån bild på Josefin då och då och skriver nått kort. Så ni får lite uppdatering om Josefin iallfall :)

Men kram på er alla sålänge! Vi kanske ses snabbare än vad ni tror!



Vardagen | 5 kommentarer


Betala räkningar dagen

Postat av Cassandra den 2010-01-26 10:58:01


Japp och så kom den tråkigaste dagen på denna månad, att betala räkningarna! Sen idag kommer vi möta upp Jessica och barnen i centrum :) Så de är de som står på schemat. Sen ska jag försöka plugga och sen blir de och åka och kolla på innebandyträningen. Kommer inte träna pga fingret! Den behöver vila då den fortfarande är svullen och blå/lila :P

Ska lägga upp några bilder från igår och sen ska jag svara på era kommentarer!


Vardagen | 1 kommentarer


Imorgon

Postat av Cassandra den 2010-01-24 23:10:13


Imorn är de nya äventyr! Dagen kommer börja med att vi ska till Närakuten här i handen med mitt finger. Min tränare tycker jag borde kolla upp och se att de inte är något allvarligt. Men de tror jag inte! Men de känns skönt att kolla upp de eftersom svullnaden inte lagt sig än och de är fortfarande blått, rött. Så vi tänkte hänga på låset så de går fort :)

Sen blir de tuben! Ska bli riktigt kul att träffa alla mammor igen! Ska försöka komma ihåg kameran imorn så vi kanske kan få några bilder på våran prinsessa och sina vänner! :) Sen blir de skola för min del! Och sen mys med familjen och PH :D Ska försöka uppdatera imorgon kväll med bilder! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Lilla Cassandra

Postat av Cassandra den 2010-01-24 22:17:08


Titta vad jag hittade! Jag hittade bild på mig när jag var liten nu när jag kollade igenom bloggen lite. Letar lite efter bilder på mig och Christofer! Alla mina försvann då min hårddisk har krasat, alla bilder på Josefin försvann också då, jätte trist, men hade tur att jag framkallat dom iallfall så har dom iallafall! Men nog om de! Ser ni vad jag har för mössa på bilden! :D Samma mössa som Josefin har på vissa bilder ;)





Vardagen | 2 kommentarer


Lunch med Patricia och ett blått finger

Postat av Cassandra den 2010-01-24 12:10:18


Detta är början på en sumering på min helg! I fredags så var jag i farsta med Patricia och åt super god lunch med ett underbart sällskap! Blev lite kollande i affärer innan vi åkte hem, eller Patricia åkte till sin bror. Jag åkte och hämtade upp min lillebror och så åkte vi på jakt efter ett par nya skor till honom. Vi hittade sen ett par skor i handen. Jag köpte även en vattenflaska för de behövdes till matchen. sen blev de bara massa mys resten av fredagen! :)

Igår började dagen att min tränare plcokade upp mig, sen var de dags för match! De var nästan en vinna eller försvinna match. De var verkligen en match som vi måste vinna! Vi börjar att göra ett mål tidigt i matchen. Jag gör ett par kanon räddingar, vissa som jag inte änns trodde jag skulle rädda! Men sen i slutet gör domtvå snbba mål. Sen i andra gör vi snabbt ett till mål och de står 2-2, sen blir de 3-3. Efter de kommer en tjej fri framför mig jag tar bollen och hon drar till och jag får ett jätte slag på fingrarna. Jag kunde inte änns röra fingrarna. Men jag ville verkligen ge upp, efter tårar, kylsprej, kylpåse och tejp på fingrarna fortsätter jag och spelar. Och 5 minuter senare var perioden slut. I tredje perioden så får jag ett slag på fingret igen, samma finger. De blev mer kylpåse! ojoj vad de gjorde ont. Mitt finger var verkligen dubbelt så stor och stenhårt. Men sen gör vi två snabba mål och de kunde inte göra fler mål och vi vinner. YES! Bra jobbar tjejer! Sen utser laget mig till bästa spelare idag! De kändes ju bra :)

Under kvällen så blir fingret blåare och blåare. Och kvällen blev mysig och sen nu under natten har fingret blivit mer blått och har ondare än vad jag haft. Men då har jag även haft ont. Snart kommer de en som ska köpa våra malmbyråer och hensvik bokhylla! :) Sen ska jag plugga! Får se om jag gör de hemma eller om jag åker till mina föräldrar och pluggar :)


Vardagen | 3 kommentarer


Älskar polarn och pyret

Postat av Cassandra den 2010-01-22 17:56:07


Älskar verkligen polarn och pyret. Idag skulle jag kolla lite om jag hittade något på deras rea! De har ju 50% nu, men hittade istället saker på vårnyheterna! :) Blev ett par hängselbyxor och även två par randiga tights :) De blev ett par rosa och beiga (hur de nu stavas). Fanns mycket snyggt, deras mössor var jätte fina, gillade verkligen den gul/vit randiga, den skulle vara jätte fin till Josefin gråa fleece till våren :) Men får ta en dag nästa vecka och besöka polarn igen och kolla för alla vårnyheter har inte kommit ännu! Jag älskar verkligen kläderna, bra kvalite och så! :)

Men gillar även nova star och geggamoja. Och snart kommer deras vårkollektioner! :)


Vardagen | 2 kommentarer


Vikt, längd

Postat av Cassandra den 2010-01-22 09:21:51


Vi kom hem från Bvc för ett litet tag sen! :) Josefin har gått upp bra i vikt och växt mycket på längden! Hon väger nu 8850g och är 78 cm lång :) Hon börjar verkligen bli stor nu! :) Hon klarade alla "tester" på 1,5 kontrollen! :)


Josefin i ord | 2 kommentarer


Nya ord!

Postat av Cassandra den 2010-01-21 21:48:18


Josefin har utökat sin talförmogan och säger nu också; Hugo, momo (mormor) Försöker säga nellie, men de blir olika hela tiden :) Men snart kommer de med!


Josefin i ord | 1 kommentarer


Bilder från tisdags

Postat av Cassandra den 2010-01-21 19:36:54


Josefins tjocktröja är lite liten och tröjan under är förstor, syns de :D Haha! Men lika söt ändå! Men huvudsaken var att bästisarna skulle se lika dana ut ;D




Vardagen | 2 kommentarer


Fullt upp

Postat av Cassandra den 2010-01-21 10:16:35


Då menar jag verkligen fullt upp! Har verkligen inte haft tid för bloggen! I tisdags var de mammaträffa och vi åkte till ett lekland i högdalen! Där fick barnen leka för fullt. Josefin tyckte de ver skoj och ville absolut inte åka hem! Min älskling! Sen åkte jag och Marie med barnen direkt till Jennie för middag :) Sen blev de träning för min del och Josefin följde med! :) Sen hemma vid 10 tiden och då kollade jag PH och sen blev de sängen :) Bilder på dagen kommer ev senare ikväll!

Igår så blev de barnvagnsbio! Jag var utan barn men hjälpte istället till med Maries barn! Jag och Nellie sprang mycket i trapperna handlade lite dricka åt poccorn! Men även satt hon så fint på sin plats :) Sen blev kl mycket och vi fick stressa hem! Vi fikade lite för länge :P Så de var bara att skynda sig hem och senare åka på träning. Bodypump! De var riktigt jobbigt så nästa gång ska jag klara de bättre :) Sen blev de och lämna Josefin hos Jennie och så fick jag och Marie en drink! Sen åkte jag förbi min mamma och pratade lite, drack lite te och så! Sen hämtade jag upp Christofer och sen åkte vi tillsammans tillbaka till Jennie! Barnen sov, jag pluggade lite. Men har problem med first class och måste verkligen lämna in ett arbete där! Så måste lösa de idag! Sen pratade vi, spelade lite spel och så! Vi kom i säng i skaplig tid! :)

Nu ska jag sätta mig att plugga igen!


Vardagen | 2 kommentarer


Plugg plugg!

Postat av Cassandra den 2010-01-18 21:15:18


Nu ska jag plugga matte! De kommer en bättre uppdatering imorn, måste verkligen sätta mig ner och plugga, vill ju inte hamna efter såhär i början! :)


Vardagen | 4 kommentarer


♥ Prinsessorna ♥

Postat av Cassandra den 2010-01-17 21:54:19


Älskar denna bild och den kommer hamna på Josefins vägg sen när vi flyttat! :)




Vardagen | 7 kommentarer


Fredag i bilder

Postat av Cassandra den 2010-01-16 22:24:35





Vardagen | 1 kommentarer


Lördagsmys

Postat av Cassandra den 2010-01-16 16:33:23


Nu har de bvit många dagar utan bloggande! Ledsen för de! De har var mycket plugg och mycket umgåts med vänner! :) Igår var vi i gnesta hos Patricia och Simon! Gud vilken ifn lägenhet! Man blev ju lite avensjuk :P Jessica, Jonas och barnen + Love och Oliwer var också där :) Jätte trevligt! God mat blev de också, tacos! :) Mums! Sen blev de massa snacks! Tog lite bilder som jag snart ska visa :D

Idag har vi bara tagit de lugnt! Vart en stund hos mina föräldrar, kollat på en ny säng till Josefin :) Nu ska vi snart börja göra iordning middagen och senare blir de lördagsmys med film och snacks! Hur ser eran kväll ut? :)


Vardagen | 0 kommentarer


Duktig?

Postat av Cassandra den 2010-01-13 23:10:01


Ja då har jag pluggat på första gången på hur många år som helst :P känns de som iallfall! Sist jag pluggade de var när jag kom tillbaka till skolan jan/feb 2008 för att plugga upp fysik b och religion a till g från ett ig! Var så skoltrött och då sket de sig i dom ämnerna. Men då fick jag möjlighet att komma tillbaka efter ett halvår och fixa de som jag missat och de tackar man inte nej till så tog tjänstledigt under den perioden!

Men har just pluggat lite matte! Är jag inte duktig? :D haha! Inte ett fel har jag haft, känner mig duktig faktist! Antagligen har jag en grym lärare eller så har jag de + att jag minns mycket från när jag läste matte b på gymnasiet. Men jag tror iallfall att de ör lite av båda! Matte är grymt kul tycker jag och jag hoppas verkligen de är därför jag har lätt för matte :)

Imorn blir de tillbaka till skolan för då har jag introdition eller hur de nu stavas för naturvetenskap b, de ämnet har jag inte läst innan, bara a. Så de ska bli jätte kul och plugga de ämnet också! Och de ämnet kommer jag läsa på distans så kommer plugga allt hemma och sen bara göra prov i skolan! Medan matten går jag till skolan på måndagar mellan 6-9 på kvällen!

Nu hoppas jag verkligen att jag klarar de där ämnerna bra så jag kan söka min kostekonomi utbildning i höst! Och de är så jag kommer börja pendla till uppsala :)


Vardagen | 6 kommentarer


7 Januari 2010

Postat av Cassandra den 2010-01-13 21:53:56


När vi var barnvakt åt Hugo och när Jessica och barnen var här, gjorde vi ett försök att ta kort på alla tre tillsammans :) Men tyvärr gick inte de så himla bra :P Först ville inte Hugo vara med på kort och sen ville inte Josefin vara med på kort! Den som var bästa var helt enkelt Nellie :) hihi! Kanske bäst att vara yngst ;) Eller vad säger ni? Men här kommer iallfall tre av de kort som togs! :)




Vardagen | 2 kommentarer


Känner mig så dum!

Postat av Cassandra den 2010-01-13 21:28:48


Förlåt min vän! De var absolut inte meningen att de blev såhär! Du betyder mycket för mig och min familj! Har verkligen så himla kul med dig och du är verkligen en vän som jag verkligen vill ha resten av mitt liv! Du är en vän som man kan prata om allt med, en vän som alltid kommer stå mig nära (hoppas på de iallfall). Hoppas absolut inte detta har förstört något bra för de kommer aldrig hända igen! Älskar dig vännen! :) <3


Vardagen | 1 kommentarer


Nu blir de mys

Postat av Cassandra den 2010-01-13 20:44:40


Nu har gästerna gått och Josefin sover! Hade verkligen en bra dag idag! Mina svärföräldrar var här idag och tog hand om Josefin så Christofer fick vila sin fot! Jag kom hem med lite nya kläder från gina, fick presentkort där i julklapp så nu när jag hittade något så passade jag på och köpa de :) Sen kom jag hem med anteckningsblock och mattebok :) Jessica och barnen följde med sen hem på middag! :) Kyckling i curry med ris blev de :) Sen kom även Jennie hit en stund :) Så nu har de gott och Josefin sover så ska väl passa på och kolla igenom matteboken och sen umgås med Christofer! :) Hur har din dag vart?


Vardagen | 0 kommentarer


Godmorgon

Postat av Cassandra den 2010-01-13 09:45:23


Nu sitter jag framför datan och mina två älsklingar sover så sött :) Jag ska nu bara gå och borsta tänderna sen åker jag till brandbergen för att möta upp Jessica. Ska möta henne runt halv 11 :) Sen blir de stan och möta upp de andra :) Skoj skoj! Sen får vi se vad dagen bjuder på förutom kolla på en mattebok :P haha!


Vardagen | 0 kommentarer


Har dom bästa

Postat av Cassandra den 2010-01-12 23:35:27


Jag har verkligen insett att jag har världens bästa familj, släkt och vänner! Men närmast hjärtat finns verkligen Josefin och Christofer och självklart, mamma,pappa och bror! Idag fick de mig att inse hur mycket jag saknar Josefin när jag inte är med henne! När man ser alla mammor  med sina barn så inser man verkligen att man älskar sitt barn hur mycket som helst! Kärlek till sitt barn är obeskrivligt! :) Mamma älskar dig Josefin!

Och alla nya och gamla vänner , vad skulle jag göra utan dom! Ni står nära mitt hjärta Är glad att jag lärt känna er, hopaps ni vet vilka ni är :D (annars är de bara att fråga :P) hahah

Jag har verkligen världens bästa pojkvän som alltid hjälper till och alltid ställer upp! Christofer och Josefin är verkligen min familj och jag är verkligen så himla glad över de! Och snart flyttar vi, längtar som sjutton! tack till alla som finns för mig, de betyder så mycket!


Vardagen | 1 kommentarer


Ny design?

Postat av Cassandra den 2010-01-12 23:26:16


Funderar med lite ny design! Kankse lite nya färger? Kanske nya bilder? Vad tycker ni? :) Ge mig lite försälag så kanske jag kan sätt amig imorn leka lite :D haha!


Vardagen | 3 kommentarer


Barnfri

Postat av Cassandra den 2010-01-12 23:18:25


Hela dagen har jag vart barnfri! Christofer var snäll och tog hand om henne idag så jag kunde åka och träffa alla mammor i sickla! :) De är ju skönt för Christofer att Josefin är sjuk, för just nu sitter hon mest framför tv och kollar på film. Vid halv 12 kom Jessica och familjen och plcokade upp mig och sen bar de av mot sickla! De blev massa prat och lek! Sen lite lunch, mer lek och mer prat! :) Alltid lika kul och umgås med massa mammor! :)

Jag, Jessica + barnen, Lowe o Oliwer, Patricia o Simon och Therese åkte till Södra där vi alla skildes! :) Jag och Jessica skilldes i handen så hon skulle hem och äta och jag skulle lägga Josefin och pussa och mysa med henne lite innan! Sen blev de att göra mat till mig och Christofer! Idag blev de inge träning. Ont i huvudet så kände att jag ville vara hemma och vila och mysa med C :)

Nu ska vi snart gå och lägga oss! Men imorn blir de stan för mig! Ska kolla efter en matte bok och sen ska jag kolla pålite block och pennor och så :) Måste ju ha, för nu har jag ju börjat plugga matte och sen börjar jag plugga naturvetenskap på torsdag :) Så imorn möter jag Jessica och barnen sen åker vi in till stan möter upp Patricia och Love o Oliwer. Sen ska vi kolal runt lite :) Sen blir de hem till mina älsklingar!

Tyvärr har jag inga bilder. Men jag ska bli bättre på bildfrånten de lovar jag! Jätte kul att alla läsare håller sig kvar :) Hoppas ni fortsätter med de ett tag till!

Juste Rami åkte ut Paradise hotel! Skit bra tycker jag! Någon som håller med mig? Eller är de bara jag som är ett idiot som gillar de ;D



Vardagen | 1 kommentarer