31/7-10, Bildbomb!

Postat av Cassandra den 2010-07-31 22:20:27





Vardagen | 1 kommentarer


min BARA min

Postat av Cassandra den 2010-07-31 22:02:48


 

Jag älskar dig Christofer!

Snart kommer de massa bilder från dopet!




Vardagen | 0 kommentarer


Oliwers dopdag!

Postat av Cassandra den 2010-07-31 21:47:14


Idag vaknade vi i en skaplig tid och gjorde oss iordning, sen åkte vi förbi min mamma för att låna ett par skor. Hade inga skor som passade till :P haha! Sen bar de av till kyrkan och påväg i bilen somnade våran älskling och sov genom hela dopen. Så vi kunde njuta och kolla på de fina dopet och ta lite kort :) När dopet var slut så vaknade Josefin, de kallade jag timeing ;D haha! Dopet var jätte fint, och Oliwer var verkligen jätte din i dopklänningen! :)

Sen åkte vi vidare till deras landställe där de bjöds på fika och lunch :) Massa fina presenter fick sötnosen Oliwer :) Utav oss fick han en halskedja med bokstaven O, inte en ring som Jessica sa ;) haha! Sen en sparbössa som såg ut som ett slott :)

Efter lite om och men hur vi skulel göra med middag så åkte vi iväg och handlade middag och åkte tillbaka till landet och åt! All åt typ pizza, men jag och Christofer köpte med oss mat från Mias! Josefin och Oliwer åt lite pommes och utav min sallad :) Sötnosarna!

Sen slutade kvällen med kubb och sen åkte vi hem och la Josefin. Hon somnade som en stock :) Sen har jag bytt sängkläder och fixat i sovrummet. Nu ska vi snart kolla på film och senare blir de att fixa de sista för imorn ska jag och Jessica stå på loppis och sälja massa saker :) Hoppas verkligen att något blir sålt :) haha!


Vardagen | 0 kommentarer


Dop!

Postat av Cassandra den 2010-07-31 00:35:44


Imorgon åker vi iväg på Oliwers dop :) Världens finaste Oliwer! :) Hoppas jag får lika fina bilder som jag fick på Nellies dop :) Måste iallafall sitta längst ut på raden så jag kan få fina kort när dom går in :) hihi! Nu är de ju synd att jag inte har bättre kamera, men men! Sånt är livet :D haha! Så de blir en bättre uppdatering imorgon kväll! Då med bilder, om jag orkar lägga upp :)

Idag har vi iallafall fixat doppresenten, som vi skulle gjort i går, men de hände de en sak så de blev ändrade planer. Men doppresent hann vi iallafall fixa, och de är huvudsaken. Så nu får vi bara hoppas att ingen köper samma sak, för de är ju inge kul :) haha! Men imorn kommer de ett bättre inlägg! God natt på er! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Fredag!

Postat av Cassandra den 2010-07-30 09:57:46


Igår blev de inget mer bloggade, de var saker som hände och vi kom hem sent och då orkade jag inte sätta mig och skriva ett inlägg. Jag och Christofer kollade tv och bara mös! Idag ska vi fixa lite ärenden och sedan fixa en doppresent och bara ta de lugnt! Ha en riktigt mysig fredagskväll kasnke :) Vi måste åka och handla lite, har inge smörgåsar kvar och Josefin skriker efter de i mellan åt :P Så de är bra att de finns hemma! hihi!


Vardagen | 1 kommentarer


Vart var Josefin?!

Postat av Cassandra den 2010-07-29 10:20:23


Igår kväll när Josefin hade gått och lagt sig så hörde jag att hon gick och hämtade något, men trodde då att hon gick tillbaka till sängen för att sova. Men när jag gick in och kollade till henne senare på kvällen så låg hon inte i sin säng och de var ingen som lekte! Fy va läskigt de var, var tvungen att hämta mobilen och sätta på lampan för att se om jag såg fel. Men i sängen låg hon inte då heller och då kollar jag i hennes pippitält och där ligger hon och sover med alla sina nallar. Mammas sötnos! Men flyttar över henne till sin säng där hon fortsätter och sova!


Josefin i ord | 5 kommentarer


Dagen i punkter

Postat av Cassandra den 2010-07-28 22:08:25


  • Morfar har borrat i vårt tak, då vi äntligen kan flytta taklampan till mitt över bordet :P
  • Vi har borrat upp en hylla och 3 tavlor. Tyvärr är de en sak på hyllan som är sne som jag stör mig på, men orkade inte fixa till de så de får vara så, kasnke inte syns så mycket då jag ska hänga en leksak dära. Den är nämligen ovanför skötbordet :)
  • Ätit lunch hemma hos mamma för att sedan åka med till platagen sen till euro store! Josefin fick hink och spade och glass av sin mormor!
  • Sen blev de mellanmål hemma hos mormor
  • Åkte hem och fick Urban vagnen såld!
  • Plockade upp Christofers kompisar och lämnade av dom + Christofer i globen för de skulle äta middag där och sedan vidare på aik match
  • Jag och Josefin åkte vidare till Nacka för att träffa Ruby och Milo för att äta middag och bara umgås. Verkligen jätte trevligt. Två magar var ute och gick med sina barn typ!
  • Kom hem, jag fixade Josefins byxor som avr nerspilda med smootie och Josefin fick titta på Pippi för att varva ner och sedan krypa ner i sin säng med en välling efter att ha borstat tänderna.
  • Nu sitter jag vid datan och har tven på i bakrunden och väntar på att matchen ska ta sluta och att Christofer ska komma hem!
Hur har eran dag vart? :)


Vardagen | 2 kommentarer


V24 (23+0)

Postat av Cassandra den 2010-07-28 11:10:10


Ja då har man gått in i vecka 24. De känns helt sjukt vad tiden går fort och mer längtar jag efter våran prins! Nu är de inte så hiumla många veckor kvar och de känns verkligen skönt :) Den 2 augusti ska jag träffa barnmorskan på MVC och kolla mitt blodtryck och hoppas på att inge havandeskapsförgiftning är på väg! Sen den 19 augusti ska jag till spec. mödravården för att prata om kejsarsnitt och även mina framtida besök!

Lillebror är verkligen en riktig vilde i magen! Han sparkar och rör sig konstant! Självklart är de lugnt i mellan åt. Men han är duktig på att röra sig! Nu har vi ändrat namn igen och har ett annat första handsval. De ska verkligen bli kul och se han snart och se vad han ska heta för vi har så många fina namn, men självklart har vi favoriter! :)

Men Josefin hade vi verkligen bestämt namnet Josefin innan hon föddes. Men när vi såg henne så avr hon verkligen en Josefin :) Så hoppas att de kommer bli så med lillebror också :) För nu har vi verkligen fastnat för ett namn! :)


Lexus i magen | 6 kommentarer


Mammas sötnos!

Postat av Cassandra den 2010-07-26 21:14:21




Mammas älskling, en bild från i våras!



Josefin i bilder | 5 kommentarer


Måndag

Postat av Cassandra den 2010-07-26 20:01:30


Dessa rubriker, idag har jag verkligen dålig fantasi :P haha! Idag har vi inte gjort så jätte mycket. Eller?! Vi var ju först och lämnade tillbaka regnjackan och skönt så fick vi pengarna tillbaka. Sen åt vi lite lunch och efter de träffade vi Jessica och familj en stund. Vi åkte ner till tyersta by för att kolla på djur? Djur, haha, fanns lite höns och hästar. Barnen lekte en stund i lekparken innan vi åkte hem. Jag hade jätte ont udner bröstkorgen så gick hem och al mig en stund och sen ett varmt bad och så hade de försvunnit :) Jätte skönt!

Sen på kvällen åkte vi över till mina föräldrar för att hämta lite pengar och hämt amitt batteri. Sen vidare till Jessica som åker till ullared imorn för att lämna bee vagnen som de ska låna + pengarna för de ska köpa en sak till mamma och mammas kompis :) Egentligen skulle vi gjort de, men tyvärr hade inte vi ekonomin för att åka. Som jag då tycker är väldigt synd eftersom i år får vi ingen semester, alltså att åka nån stans :( Men men, hoppas de blri bättre nästa sommar. Vi har redan planerat att åka till Astrid lindgrens värld :) För de torr vi att Josefin skulle uppskatta! :)

Nu sover Josefin och jag sitter här en stund, ska snart lägga upp lite saker på blocket, som jag sagt förut, men de har faktist inte blivit av då jag inte hittat laddaren till kameran men nu har jag laddat den hos mamma så nu ska mer saker ut :)


Vardagen | 0 kommentarer


Söndag

Postat av Cassandra den 2010-07-25 22:10:14


Så  imorn börjar en ny vecka! Idag har jag bara vart hemma och tagit de lugnt, ont i huvudet och så! Inge kul alls om jag får säga de själv! Men nu mår jag bra! Jag och Christofer kollar på tv och tar de bara lugnt! Nu har inte han jobb på en vecka och jag ska inte börja jobba fören om 2 veckor :) Så nu ska vi bara ta de lugnt och umgås! Imorn måste vi förbi något åhlens för Josefins pippi regnajcka gick sönde roch de var första gången hon använde den. Så jävla dåligt! Men hoppas vi kan få pengarna tillbaka!

Sen någon som är inte intresserad av en Urban jungle vagn -09 med liggdel, regnskydd till både ligg och sittdel, åkpåse, bumberbar. Säg gärna till! Behöver verkligen bli av med den nu :) Runt 5000 för allt! Kan diskuteras lite om de skulle vara så ;) Kom ihåg att vagnen är i jätte bra skick!



Vardagen | 4 kommentarer


Pingu!

Postat av Cassandra den 2010-07-24 19:44:15


I lillebrors säng kommer de dekoreras med pingu :) Pingu spjälskydd, sängkläder, sängmobil mm :) Jag tror de kommer bli jätte gulligt! :) Sen får vi se hur jag gör med de där sakerna med stjärnorna :) Men de är ju ett tag kvar tag så jag har ett tag att betsämma. Men pingu kommer de bli, Christofer vill ju också vara med och bestämma :D hihi! Men tror verkligen de kommer bli jätte fint när de är klart! Skulel vilja sätta upp en hylla som ska sitta där och en tavla, men fotot kommer senare då jag ska ta fina gravbilder med min familj och sätta ovanför sängen :) hihi!

Josefin rum kommer få vänta tills allt är klart till lillebror :) Hon har inge broska engeltigen att få ett "nytt" rum ännu :) Så de har vi bestämt att vänta med! Man måste tänka på ekonomin när man inte är miljonär, haha!



Vardagen | 9 kommentarer


Myspys väder!

Postat av Cassandra den 2010-07-24 17:47:03


Ja äntligen dom detta regn, äntligen lite skönare med kall luft. Tror Josefin gillade att de var svalare väder nu när hon var sjuk! Imorse vaknade hon vid halv 11. Sen har hon sovit lite middag. När hon vaknade efter de har hon vart vår vanliga glada tjej igen! :) Så nu tror jag att hon börjar bli frisk igen, peppa peppa!

Ev blir de inte att ställa ut sakarna på loppis imorn. De ska ju bli skitväder så jag och Jessica håller tummarna på nästa vecka att de blri bra väder så jag kan bli av med mykidoosakerna + annat skoj :) hihi! Men nu ska jag sätta mig vid tven, men min skrutt igen!


Vardagen | 2 kommentarer


Planer

Postat av Cassandra den 2010-07-23 23:13:40


Jag har lite planer som jag skule vilja göra i Josefins rum :) Får se om Christofer gillar dom :) Så när vi fixar lillebrors hörna så kanske vi fixar till Josefins rum lite :) hihi! Nej jag skulle bara vilja göra om nu :) Varför är man inte mijonär, ge mig pengar :D haha! Men ska fortsätta kolla lite på skaer till Josefins rum :)


Vardagen | 4 kommentarer


Loppis!

Postat av Cassandra den 2010-07-23 18:50:04


På söndag ska jag stå med Jessica på loppis och sälja lite kläder och så! Ska ta med mig urbanvagnen och se om någon kasnke nappar. Man kan ju hålla tummarna. Sen ska jag även ta med mig och sälja ut alla mykidookläder för mindre än 100 lappen, typ de mästa ligger under 50 kr. Känns surt men jag hoppas någon köper och att jag blir av med de :P Tar även med mig kläder som Josefin har haft. Men vet inte om man ska lägga upp allt, de blev då mycket mer än vad jag tänkt :P haha! Men vi får se ;D haha! Vissa saker har jag lite halv höga pris, men vill inte sälja de för mindre för de är ett bra andrahands värde på de så annars säljer jag de på tradera och hoppas jag får de priset där annars får jag väl sänka priset :P Men men får se hur de blir! Hoppas någon köper något av mig iallafall, annars blri jag ledsen :P haha


Vardagen | 2 kommentarer


Mor och dotter kväll!

Postat av Cassandra den 2010-07-23 17:30:20


Då ska Christofer jobba igen, han börjar nu om en halvtimme och slutar fyra i natt. Så jag och Josefin får ha de mysigt själva! Josefin har också feber. Igår kväll märkte jag att hon var varm och när vi kom hem så hade hon 38,4. Imorse när hon vakande hade hon 38,9. Nu är hon iallafall lite piggare och kollar på pippi!

Vi har nyss ätit middag. Josefin har inte fått i sig så himla mycket idag. Men har då fått lite extra välling :) nu får vi se vad som händer ikväll! Sällskap skulle inte sitta fel när Josefin sover :P haha!


Vardagen | 0 kommentarer


Kärlek!

Postat av Cassandra den 2010-07-23 11:02:35


Foto: Min bebismage, Fotograf: Jessica


Vecka 22+2




Lexus i magen | 2 kommentarer


V23 (22+0) Magbild

Postat av Cassandra den 2010-07-21 22:43:49


Nu kommer en bild på magen! Jag ahr blivit ganska stor nu iallafall! Och de är jätte kul nu när man känner hur lillebror rör sig hela tiden! När Josefin sover och Christofer så ligger jag bara och känner hur lillebror rör sig och de är helt udnerbart! :)




Lexus i magen | 8 kommentarer


Bra dag med familj och vänner!

Postat av Cassandra den 2010-07-20 22:56:36


Idag har vart en mycket bättre dag! Började med lite mys med familjen på morgonen! Sen fick jag gå och sova en halvtimme innan lunch bara för min huvudvärk från igår inte jätt med sig! :) Sen åkte vi iväg och åkte bil så Joseifn skulle somna :) Hon har svårt att sova lunch nu när de är så kvaft ute! Sen åt vi lunch med Jessica och barnen och Jessicas syster Sandra :)

Sen åkte Christofer hem för att göra sig iodning och ta de lugnt innan jobbet. Vi andra återvände hem till Jessica och tog de lugnt. Barnen lekte och hade de jätte kul :) Jessica fixade mina ögonbryn och sen sminkade hon mig och fixade håret lite :P haha! Sen åkte vi iväg och middag och sen vidare till deras land där vi kollade på bilar och så, självklart var Jonas med :P :)

Var hemma till nio och skruttan somnade som en stock! Mammas sötnos! Hon höll på somna i bilen, men de gjorde hon inte. De var skönt på ett sätt då slipper hon vakna till när man bär upp henne. Nu har jag plockat undan här hemma och diskat och nu väntar jag på att Christofer ska komma hem från jobbet :)

Imorn ska mina föräldrar sitta barnvakt åt Josefin. Jag och Christofer ska gå på bio och bara få umgås och de behöver vi, få tänka på något annat än de som hände igår och de ska bli så skönt för nu hoppas jag bara att de försvinner ur mitt huvud, de är så himla jobbigt att ha de i huvudet hela tiden. Behöver verkligen något annat att tänka på och jag behöver få umgås med världens bästa pappa och pojkvän! :)


Vardagen | 2 kommentarer


Fattar inte!

Postat av Cassandra den 2010-07-19 23:25:38


Ledsen för den dåliga uppdatteringen idag. Men har vart med om de sjukaste jag någon sin vart med om. Kan fortfarande inte fatta att de har hänt, är de en film?! Men är glad att jag ahr vänner som bryr sig och en pojkvän som man kan lita på! Men tyvärr blir de ingen bättre uppdattering, mne jätte kul med massa nya läsare, hoppas ni stannar för imorn kanske de blir bättre uppdattering :) Magbild ska faktist fixas imorn, går in i v 23 på onsdag och ingen mahbild ännu, inte okej :P


Vardagen | 3 kommentarer


Stora tjejen!

Postat av Cassandra den 2010-07-19 20:07:22


Josefin väger nu 10000g, alltså 10kg :) Mammas stora tjej! Så hon har gått upp 400g sen april, och de är inte lika bra så vi ska fortsätta hålla koll på hennes vikt. Sen hade hon växt två cm, från 81 till 83 :) Men trodde faktist hon var längre :)


Josefin i ord | 5 kommentarer


Måndag

Postat av Cassandra den 2010-07-19 09:47:12


Just nu sitter jag och Josefin och väntar på att Jessica ska ringa :) Ringde BVC imorse också för att vi missade hennes tid i torsdag, vet inte hur. Men fick iallafall en ny tid idag kl 14.00 så får hoppas Jessica och barnen kan följa med dit en snabbis så kan man gå till nån park så barnen får leka :) Men vi får se vad dagen bjuder på. Men de ska bli kul och se hur lång och hur mycket Josefin väger. De var ett tag sen vi var där. Vi vägde henne snabbt när vi var på  läkarmotagningen i juni och då vägde hon 9600-9800 något så jag hoppas verkligen hon gått upp och väger mer än 10 kg :) hihi! Men vi får se senare! Men de ska bli kul också och se hur lång hon blivit! :) Tror säkert hon dragit ifrån dära! :)


Vardagen | 3 kommentarer


Mammas badtjej!

Postat av Cassandra den 2010-07-18 22:47:39





Josefin i bilder | 2 kommentarer


Fixat

Postat av Cassandra den 2010-07-18 22:25:12


Eftersom jag ska plugga några kurser i höst eller den 9 augusti börjar jag! Så har jag nu sökt studiebidrag och lån så man klarar sig :) Känner mig duktig så nu hoppas jag att jag får de beviljat och allt ser bra ut. Dom kurserna jag ska plugga är på eftermiddagen så då kommer jag hinna jobba innan så de känns också bra :) Men de som känns mindre bra är att jag kommer vara ifrån Josefin. Men förhoppningsvis jobbar Christofer kväll så han kan ta henne på dagarna annars blri de barnvakt :) hihi Mamma har sommarlov och kan hjälpa till. Sen börjar Josefin på dgais den 17 aug :)

Men de här kommer bli jätte bra :D Allt! Och förhoppningsvis får jag må bra resten av graviditeten också. Jag hoppas att jag inte får havandeskapsförgiftning igen :)


Vardagen | 2 kommentarer


18 juli - Pappa "morfars" födelsedag

Postat av Cassandra den 2010-07-18 18:28:50


Idag har vi vart hemma hos mina föräldrar för att "fira" min pappa. Firat har vi inte gjort då han slutat fylla år för ett x antal år sen :P Men ett par byxor fick han av oss iallafall. Blev lite glass och jordgubbar och sen stannade vi kavr på middag då Josefin blev tröttare och mer otålig. De blir så när man vägrar sova lunch :P Så för några minuter sen gick jag och la Josefin. Lite tidigare än vanligt, men de blri så. Orkar inte ha en övertrött tjej som bara skriker som inte får något som hon vill :P haha

Men Grattis pappa iallafall! :)


Vardagen | 0 kommentarer