Bilder från gårdagen!

Postat av Cassandra den 2010-06-30 13:17:46


Här kommer några bilder från gårdagen! De blev inte så många bilder på Nellie och Oliwer då de låg och sov! :) Men massa bilder på våran blivande två-åring blev de! :) Tänk på lördag fyller hon hela 2 år, två år sen jag födde henne!




Vardagen | 2 kommentarer


Våra söta barn!

Postat av Cassandra den 2010-06-29 00:19:26


Nellie gjorde minner på alla bilder utan denna, så bjuder på ett en godnattbild på våra söta barn. Jessica håller på häller i vatten på alla bilder, så på de bilder jag tog så var de inte bara Nellie som gjorde minner utan Oliwer och Josefin va duktiga på de med :P haha! Sov gott på er!




Vardagen | 1 kommentarer


Bad och mys imorgon!

Postat av Cassandra den 2010-06-28 21:27:58


Nu ska jag snart ställa mig och förbereda matsäcken imorn! Imorgon kommer de bli bad och mys på schemat. Vi ska åka ut till dalarö och bada med Jessica och barnen! Vi ska försöka hinna med halv 10 bussen så vi är där till tio så har man hela dagen på isg att bara mysa och bada och äta :D De ser vi verkligen fram emot! Självklart kommer jag ta med kamerna så de blir lite bilder att visa imorgon kväll!

Idag har vi bara vart hemma hos Jessica och barnen och myst! Barnen har lekt, sovit, lekt, bråkat lite, badat och ätit en massa och kollat på emil, eller de var mest Josefin som kollade ;) haha! Men super dag blev de! Var där till 10 imorse och sen åkte jag hem vid 7 bussen! Så en superdag blev de. Bilder kommer imorn eller senare, för nu måste jag nästan fixa med matsäcken så jag slipper göra de i natt ;) haha!


Vardagen | 0 kommentarer


Lättnad!

Postat av Cassandra den 2010-06-28 20:27:06


De är två saker som är en stor lättnad för mig! Idag ringde jag försäkrningskassan, har vart lite orolig när de gäller föräldrarpenningen! Jag har haft jätte bra med Josefin, eller att jag klarar mig bra! Och kände mig orolig att jag skulle få lägsta nu denna gång! Men inte! Jag kommer få samma mammapenning och de känns verkligen jätte skönt!

Sen den andra saken är att jag kommit in och kommer börja plugga nu i augusti! :) De är tre ämnen och är i 10 veckor! Så den 15 oktober kommer jag vara klar och sen är de bara en månad kvar tills lill*n är beräknad! :) hihi


Lexus i magen | 1 kommentarer


26 juni!

Postat av Cassandra den 2010-06-26 10:59:51


En vecka kvar till Josefin fyller 2 år, en hel vecka som säkert kommer gå lika fort som dom andra veckorna! :) Idag ska vi på namngivelse hos Elsa med familj :) De ska bli trevligt. Synd att de inte är lika fint väder som igår! :P hihi

Igår firade vi midsommar hemma hos Christofers moster som också fyllde år, grattis grattis! Jätte trevligt, med massa gott. Maten var verkligen hur gott som helst, de var försig allt annat också :P hihi Innan vi åkte till som var vi i Nacka för att kolla efter en present till Elsa! Sista minuten jag vet! Typ alla köpcentrum var ju stänga igår så de var verkligen tur att Nacka var öppet :P haha! :) Sen köpte jag och Christofer lite kläder till oss, Christofer fick ett par byxor och en t-shirt och jag ett par leggins och ett linne! Inget till Josefin som de alltid brukar bli. Men denna gång behövde jag och Christofer lite nya kläder! :)


Vardagen | 6 kommentarer


Sötnosen Joline!

Postat av Cassandra den 2010-06-24 23:20:22





Här är två bilder på Joline från igår! :) Så himla söt!



Vardagen | 2 kommentarer


26 November

Postat av Cassandra den 2010-06-24 22:55:50


Som ni ser så i den ena menyn så står de lillasyster eller lillebror! Och ni läste rätt! Josefin ska få ett syskon i slutet av November! Vi längtar verkligen! :) Ska bli helt underbart och ge Josefin ett syskon, men hoppas verkligen hon reagerar bra! Ni som har två barn hur har storsyskonet reagerat när ert andra barn föddes?

Den 6 juli, alltså snart så är de RUL. Dit längtar vi verkligen! Ska verkligen bli helt underbart och se om de är en syster eller bror! Och självklart ska de bara bli underbart och se bebisen! :) Självklart skulle de vara kul med en av varje, men jag börjar tro att de är en liten tjej i min mage! Men de får vänta och se! :)


Lexus i magen | 10 kommentarer


Ny design, två menyer!

Postat av Cassandra den 2010-06-24 22:51:37


Som ni ser blev de en ny deisgn ikväll, men tyvärr en gammal header till (men jag älskar den så de gör inget)! De gick inte så bra och göra en ikväll så får sätta mig efter helgen och fixa en ny, vet inte exakt hur jag vill ha den heller :P De är svårt de dära :D haha! Men vad tycker ni om designen? :)

Vi kom hem från mina föräldrar runt 6 tiden och då fick Josefin äta lite glass och kolla på pippi innan hon skulle ner i ett bad. Hennes hår var som klister och hennes fötter var svarta, de var verkligen dags för ett bad efter denna dagen fullt med bus! :) Josefin somnade senare jätte bra! En heldag ute i friska luften gör verkligen nytta! :)




Vardagen | 0 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2010-06-24 11:33:13


Igår hade vi en helt underbar dag med Daniella och Joline! Vi träffades runt tolv tiden för att gå på en avslutning på en öppen förskola som dom brukar gå på! Jätte trevligt var de och dit vill jag absolut gå igen :) Sen var vi hemma hos Daniella och Joline och hade de jätte trevligt, barnen badade och Josefin sprang runt i lekparken precis utanför, kan säga att jag är lite avensjuk på hur de bor, perfekt med deras uteplats och max 5-10 meter till lekparken så man kan sitta på deras uteplats och kunde hålla perfekt koll! :)

Just nu sitter vi hemma hos mina föräldrar. Josefin springer runt, badar imellanåt och snart är de dags för lunch! Bilder från idag och igår kommer. Sen ev kommer de en ny design ikväll! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Vilket väder!

Postat av Cassandra den 2010-06-22 21:34:31


Som inlägget innan sa, så ahr vi vart hemma hos Carro, Adam och Alisha! Dagen började med att vi gick ner till stranden för att barnen skulle få bada. Men de lekte bara i sanden, badade fötterna, de var allt :P Så då bestämde vi oss för att gå tillbaka igen så kunde barnen leka och bada i poolen. Vi avr väl säkert på stranden i över en timme. Sen lekte barnen jätte snällt och sen märkte man att barnen började bli trötta och de börja bråka mer och mer! Så vi la barnen så de fick sova lite lunch och sen sov de iallafall i en timme innan vi grillade lite hamburgare! Sen så åkte vi typ hem! Men de var verkligen en jätte trevlig dag och helt underbart väder! :) Så himla kul att få träffa Carro och barnen lite oftare nu när de är i sthlm. Så vi måste passa på och ses ännu mer nu innan de åker tillbaka till Umeå. Så himla skönt att de ska bli de resten av veckan också! :)

Imorn blir de lek med Daniella och Joline! Och de ser vi verkligen fram emot! :) Så vi får se vad dagen kommer bjuda på, måste ladda kameran och ta med den imorn så man kan få lite fina kort på sötnosarna! :)

Bilder från dagen! :)






Vardagen | 1 kommentarer


Äventyr

Postat av Cassandra den 2010-06-22 09:20:17


Josefin och Adam igår, de gick jätte fint med varann och höll varandra i handen! :)



Nu ska vi åka till Carro, Adam och Alisha! Tisdags äventyr :)
De ska bli lita bad lek och mys :) Helt perfekt kommer de bli. Kameran ska med! Så ikväll kanske jag kan bjuda på en bättre uppdatering och bilder!

Igår var vi på skansen med Tuben, avslutning var de också! :) Jätte trevligt och Josefin älskade och kolla på alla djuren! Hon gick i sin takt och kolla på allt. Sen somnade hon fint i sin vagn. Och vaknade lagom tills vi skulle åka hem! Visar några bilder senare, tog inte så jätte många då jag kollade Josefin mer (dålig på göra två saker samtidigt :p) haha!


Vardagen | 0 kommentarer


Josefins önskelista!

Postat av Cassandra den 2010-06-20 22:22:57


  • Verkligen allt med Pippi långstrump, kläder, leksaker, ja du kommer säkert komma på nått! hon älskar verkligen pippi!
  • Utklädningskläder, tex, pippi, prinsessa, polis
  • Adidas dress
  • Presentkort, tex. Polarn och pyret, Åhlens, Hm, Toys R Us, BR leksaker
  • Cd skivor - Astrid Lindgren berättelserna, pippi, emil ja alla! :)
  • Duplo - Playmobil



Josefin i ord | 3 kommentarer


Plättar och skansen!

Postat av Cassandra den 2010-06-20 21:55:52


Imorn är de skansen som står på schemat! :) Ska bli riktigt kul att få en sån underbar avslutning med tuben! :) Så har nu gjort plättar till min prinsessa! :) Hon gillar inte mina pannkakor, men Jonas går ner. Hmm, varför inte mina? :P Fast imorn ska hon få äta mina plättar, hoppas hon gillar dom. Hon har inte ätit mina pannkakor på evigheter, men nu är de dags att pröva igen! Självklart är de samma smet! Men nu hoppas jag verkligen hon gillar dom! Men jag gjorde en stor smet för jag är så j*vla duktig på bränna saker! Men denna gång gjorde jag de inte :P Så har massa plättar, så blir väl lunch till mig med! Men de är verkligen så perfekt att ta med sig på utflykt! :) Josefin slipper bli kladdig och så, tänker på de också :D

Imorn ska de bli kanon väder, så hon ska få ha på sig en klänning och ett par fina skor! :) Och klänningen vill jag absolut inte att hon ska spilla på så därför blir ju plättarna perfekt :D haha! Stackars barn som inte får kladda ner sig :P haha! Inte för hon gör de så ofta längre, men de händer. Iallafall med spagetti och köttfärsås, håller du inte med Carro? ;) haha! :)


Vardagen | 0 kommentarer


2 veckor kvar!

Postat av Cassandra den 2010-06-20 19:50:31


Igår var de två veckor kvar tills Josefin fyller 2 år! Tiden går så himla fort! (ska lägga upp en önskelista, så de som läser i Josefins släkt och vänner kanske kan få en ide). Idag har vi vart på kalas och firat Adam som fyller år i veckan :) Dom har blivit så stora våra barn! Eftersom de var så fint väder idag så badade barnen och Josefin älskade de, så kul och se henne så glad! :) Blev massa smarigt, började med grilling och sen tårta, bullar, allt som har med kalas att göra :)


Vardagen | 2 kommentarer


Myslördag med familjen!

Postat av Cassandra den 2010-06-19 19:00:21


För ett tag sen kom vi hem från min mormor! Vi har vart där på lunch/middag :) Blev grillad oxfile och potatisklyftor. Jätte gott verkligen! :) Påväg hem åkte vi förbi maxi och köpte med oss lite grönsaker och dipp och lite godis! Nu ska hela familjen sätta oss och titta på en disneyfilm! Josefin ska få vara uppe längre idag så jag och Christofer bestämde att vi skulle göra lite grönsaker och dipp och se på en film som Josefin gillar :) Så nu ska vi sätta på filmen och börja mysa! Ha de så bra!


Vardagen | 2 kommentarer


Fredag!

Postat av Cassandra den 2010-06-18 18:16:39


Nu är de helg igen! Veckorna bara försvinner! Idag har jag och Josefin vart i centrum och träffat min mamma! Köpte födelsedagspresent till Adam idag, eftersom vi ska dit på söndag! :) Sen köpte jag två klänningar från gina, de behövdes till min garderob då jag knappt har några kläder :P Sen hämtade vi ut resten av Josefins medicin, vi hämtade ut igår också, bara den medicinen gick på nästan 400 kr och idag var de 400 kr till! Trist att asma medicin ska kosta så himla mycket! Men sånt är livet och jag vill ju att våran prinsessa ska må så himla bra som möjligt! :)

Nyss har vi ätit middag, tacos blev de idag :) Nu ska jag gå och mysa med Josefin innan hon ska lägga sig! :) Sen blir de Wallander för mig och Christofer, den nya Wallander kom nämligen ut idag! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Något som gör mig ...

Postat av Cassandra den 2010-06-18 18:09:16


... irreterad är när folk inte kan komma på något eget! Usch och fy säger jag bara :P haha. Förstår inte varför folk härmas hela tiden. Okej någon gång är väl helt okej. Men hela tiden, flera saker! Nej de gillar jag inte! Tack och hej leverpastej!


Vardagen | 0 kommentarer


Massa lek!

Postat av Cassandra den 2010-06-15 20:29:18


Idag började dagen att vi mötte upp Carro, Adam och Alisha vid halv 12. Vi började med att äta en god lunch på söder! Och sen bestod resten av dagen med massa lek i en park på söder :) Helt perfekt park, så dit kommer iallafall jag besöka flera gånger med Josefin. Hon hade jätte kul. Tror vi var där iallafall mer än 2,5 timme. Sen var vi tvugna att gå, de började regna, annars hade vi säkert vart kvar ett tag till! Så vi gick till ringen och kollade lite affärer! :) Sen skilldes vi åt och vi åkte hem och åt! Korv och pommes blev de idag :P Snacka om noll fantasi. Men Josefin gillade de. Hon åt 2,5 grillkorv + massa pommes. Idag var de någon som älskade middagen! Fast när de är korv på bordet äter hon alltid mycket :)

Nu i veckan måste vi hitte en present till Adam. Vi ska på kalas på söndag så han måste ju ha en liten present :) Sen kommer vi träffa Carro och barnen på måndag då de också skulle med till tuben! :) Sen ska vi föröska ses ännu mer innan dom åker hem till Umeå igen. Tur så kommer de vara efetr sommaren fick jag veta idag! :) hihi Så då kommer de bli massa bad som förra året :) Eller vad tycker du Carro? :) Tack ännu en gång för en trevlig dag! :) Tyvärr blev de inga bilder. Men jag hade kameran med mig, men hade massa annat för mig att ta kort + så glömde jag bort de!



Vardagen | 2 kommentarer


Myspys dag!

Postat av Cassandra den 2010-06-13 21:39:36


Idag har jag och Jessica haft en helt underbar dag! De var verkligen toppen att gå på ikea bara hon och jag, prata en massa skit, skratta :D Vi har verkligen haft en toppen dag, mer kan jag verkligen inte kommentera denna förmiddag! :) Sen blev de middag hos mor och far! Hjälpte till och fixade salladen och köttet. Middagen bestod av de och ris. Riktigt gott var de! :) Imorn blir de tuben som vanligt! 2 gånger kvar, sen kommer jag och Josefin att hälsar på om hon är ledig från dagis och jag från plugget (om jag kommer in). Känns lite sjukt, vi har gått på tuben 1,5 år typ, tiden går fort. Och självklart har vi inte vart där varje måndag! :D Och nu är de bara 2 gånger kvar innan hon börjar på dagis!


Vardagen | 2 kommentarer


Söndag!

Postat av Cassandra den 2010-06-13 10:19:50


Nu ska jag börja röra mig mot bilen! Jag och Jessica ska åka till ikea :) Bara vi två, utan barn! Lyx lr hur :) haha! Nu kan vi gå där i lugn och ro och inte tänka på att barnen är med! :P hihi! Senare idag ska vi på middag hos mina föräldrar :) Men nu ser jag bara hur klockan rinner iväg och måste ut till bilen! Ska tanka också, får se om jag gör de när jag hämtat Jessica eller innan! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Josefin idag!

Postat av Cassandra den 2010-06-12 20:45:40




Såhär såg min prinsessa ut idag! Snodde denna bild av daniella på facebook :) hihi!



Josefin i bilder | 3 kommentarer


Kalas för Joline!

Postat av Cassandra den 2010-06-12 14:53:29


Idag har vi vart på kalas hos Joline! Jätte trevligt var de, men tyvärr var vi tvungna att gå efter presentutdelningen. Christofer ska nämligen åka om ett litet tag och träffa en kompis som han inte träffat sen Josefin fyllde år. Han bor ner i kalmar så de är en bit :P haha! Men vi fick vara där ett tag iallafall, se alla fina presenter, äte god lunch och fika :) Tack för allt! :) Glömde självklart kameran :(

Ikväll ska jag och Josefin bara ta de lugnt! Blir spagetti och köttfärssås till middag då vi inte har något annat kul hemma att göra! Sen får vi se vad kvällen bjuder på, någon film skulle vara kul och se. Men får se om de är något bra på tv eller om man kanske kan se nån film man har hemma!


Vardagen | 1 kommentarer


Kärlek till min bror och min dotter!

Postat av Cassandra den 2010-06-11 20:12:43


Älskar er väldigt mycket!




Josefin i bilder | 3 kommentarer


Skolavslutning

Postat av Cassandra den 2010-06-11 18:52:47


Min bror och Josefin i morse! Visst är dom fina? :)


Idag har jag, Christofer och Josefin vart på min brors skolavslutning. I
dag slutade han nian! Så vi åkte dit imorse för att plocka upp han, sen åkte vi tillsammans till avslutningen. Vi fick vänta i ca 40 min innan vi gick till gympasalen där avslutningen skulle hållas. Josefin var jätte duktig, men roppade och tjatade efter Jesper. När han hade fått sina beyg stog Josefin typ längstf fram vid sen för att vänta på han! Så Jesper tog henne i handen och gick mot oss igen och då blev hon lugn igen! :)

Sen blev de lunch i centrum, mamma bjöd oss
! :) Tackar! Sen kollade vi runt, köpte några plagg till Josefin. Rensade hennes kläder igår! Så några saker behövdes uppdateras! :) Annars idag har vi bara tagit de lugnt! :)


Josefin i ord | 0 kommentarer


Städning!

Postat av Cassandra den 2010-06-09 20:01:17


Nu blir de städning på schemat. Så idag blir de inte något mer data sittande. Kankse hinner sitta en stund innan jag ska gå och lägga mig. Ska se om jag hinner fixa de sista inbjudningskorten också. Imorn är de planerat middags gäster! Så de ska bli trevlans! :) Sen under dagen får vi se vad som bjuder på. Kankse fixar inbjudningskorten då! :)


Vardagen | 1 kommentarer