30 November 2010

Postat av Cassandra den 2010-11-30 20:51:22


Då var sista November här! Idag fick vi en sovmorgon av Josefin, halv 9 vaknade vi! Så de var bara att göra henne iordning och sen ta pulkan till dagis! Sen åkte jag, Christofer och Lexus och köpte lite julklappar. Eller de blev bara en, till Lexus. Tur att ahn sov så han inte såg var de var :P haha! Sen köpte vi sockor till Lexus också! Vi har 4 julklappar kvar och de är svårt, till min bror, Nellie, Oliwer, Jessica och Jonas (De ska få något kul tillsammans). Men hittar absolut inget, tur att de är ett tag kvar till jul :P haha!

Sen vid 3 gick vi och hämtade Josefin på dagis. Josefin hade gjort en jätte fin snögubbe när dom pysslat idag! :) hihi Sen tog vi pulkan till gropen, för vi tänkte att vi skulle åka lite pulka. Men att åka pulka på gångvägen går bra, men så fort vi närmade oss backen så ville hon ej åka och blev ledsen och ville gå. Men hon sa hela tiden att hon ville åka pulka på vägen istället, mammas sötnos!

Så vi lekte lite i parken istället. Hon gud så kul Josefin hade och Lexus sov så himla bra i vagnen medans :) Bjuder på bilder på barnen! :) Den första på Josefin blev inte den bästa kvaliten på bilden, men tycker den var fin ändå, så den fick vara med ;D hihi





Barnen | 1 kommentarer


Imorn är de första december

Postat av Cassandra den 2010-11-30 20:38:46


Och imorn ska Josefin få öppna sitt första paket i sin kalender! Varje morgon kommer hon få ta vilket paket hon vill som finns i påsen (bara ett förstås)! Tycker de är så kul att Christofer hade denna kalender när han var liten! :) Den jag hade när jag var liten hade så små fack så den skulle inte man kunna använda :P haha!

Är den inte söt, men tyvärr fick de inte plats med alla paket i kalenden så vi lägger ner i omgångar! :) Ska bli kul och se hur Josefin reagerar när hon vaknar och ska få öppna ett paket! Självklart kommer de komma upp på bloggen varje dag vad som finns i kalenden! (om jag har den tiden och kommer ihåg de) :) hihi




Vardagen | 2 kommentarer


Julpyntat

Postat av Cassandra den 2010-11-29 21:32:37


Både igår och idag har vi julpyntat här hemma :) Till helgen ska vi försöka sätta upp granen här hemma :) Annars idag har vi tagit de lugnt, va en sväng förbi centrum och köpte ljusstakar, då vi inte har några och så köpte vi klart till Josefins kalender för på onsdag ska Josefin öppna sitt första paket :) hihi

Nu ska jag försöka bli bättre på ta kort :) Bloggen blir så trist utan bilder, så Wictoria jag ska bli bättre ;) hihi


Vardagen | 2 kommentarer


- 2 kg

Postat av Cassandra den 2010-11-29 08:45:12


Igår kväll vägde jag mig för första gången efter förlossningen! Och jag har gått ner alla mina 10 gravkilon + yttligare 2 kilo! De känns verkligen kanon :) Hoppas jag fortsätter gå ner i vikt då jag gärna vill gå ner ett ex antal kilon till! Nej men nu när jag lämnat Josefin på dagis blir de och dra barnvagn i snön och äta mycket nyttigare mat så man kan gå ner ännu mer! Gud nu är jag peppad när jag ser att man gått ner lite utan att inte göra så värst mycket :) Så sommaran 2011 här kommer jag ;D haha!


Vardagen | 4 kommentarer


Längtar ♥

Postat av Cassandra den 2010-11-26 21:14:49


Kan inte säga något mer än att jag längtar efter cd-skivan kommer med bilder som vi tog idag! :) Vi tog både familjebilder och syskonbilder för att se vad vi tyckte blev bäst och vad som skulle passa bäst till Haninge tidingen! Men i tidningen kommer de vara en familjebild, fast jag ser helt mupad ut så bjuder jag på de! :) Men syskonbilderna som tog så finns de några favoriter som jag verkligen älskar! Ska bli kul sen när skivan kommer så man kan framkalla något av syskonbilderna och sätta upp här hemma! :) Mina barn! Finns verkligen inget bättre! Och gud så fina dom var i sina geggamoja kläder! :) Matchade så fint, ni ska få se den när jag får skivan hem, de skulle ta ca 2 veckor, och ungefär 2 veckor innan vi är med i Haninge och Tyresö tidningen så håll utkik ;) haha!




Vardagen | 4 kommentarer


Morgondagen

Postat av Cassandra den 2010-11-25 22:46:38


Imorn står detta på schemat:
Besika bilen
Handla
Åka till huddinge för att ta kort till haninge tidningen
Umgås med familjen

En fredag att se framemot, fast att Christofer jobbar kväll/natt
:)


Vardagen | 1 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2010-11-25 09:58:30


Christofer sover, Lexus sover och Josefin är på dagis! Så de är väldigt lugnt här hemma! Så tar de lugnt här vid datan en stund och ska snart sätta mig i soffan och bara ta de lugnt och kolla på tv.

Idag var första gången jag gick och lämnade Josefin på dagis sen Lexus föddes. Så imorse blev de en lite omställning då jag hade två barn att göra iordning. Och de gick hur bra som helst. Blir väl en helt annan sak sen när Lexus har blivit lite äldre :P haha!

Christofer jobbar kväll/natt ända till söndag morgon/lördagnatt. De är lite trist men men! Jag får hitta på något annat. I helgen ska jag iallafall fördröja tiden med att göra de fint här hemma med massa julpynt. Som man längtat! :) hihi! Ska försöka ta mig ner till källaren idag för att ta fram julkartongerna!




Vardagen | 8 kommentarer


Mina barn!

Postat av Cassandra den 2010-11-25 09:53:05





Barnen | 3 kommentarer


24 November - Beräknad födsel

Postat av Cassandra den 2010-11-24 20:04:15


Idag var den dagen Lexus hade beräknad födsel. Men nu är han hos oss istället och är nu två veckor gammal! Tiden går så sjukt fort! Men kan verkligen inte beskriva hur underbart de är att ha våran prins hos oss! Våran helt underbara son! Idag var vi också på BVC, och våran prins har växt på sig ännu mer och väger nu 3190g, han har gått upp 300g sen förra onsdagen! En vecka. Men kunde förstå att han gått upp i vikt, men inte så mycket! Så barnmorskan tyckte inte vi behövde gå dit nästa vecka utan komma tillbaka om två veckor! Hon tyckte han växer på sig så bra så vi behöver inte gå dit varje vecka. De kanske blivit så om han inte hade gått upp så bra i vikt, men de får vi aldrig veta :)

Men kan fortfarande inte fatta att de var idag han skulle föds, men är verkligen glad att han ville titta ut tidigare! Min prins! Mamma älskar dig!


Första tiden, Lexus | 3 kommentarer


Tisdag

Postat av Cassandra den 2010-11-23 22:06:05


Idag har Christofer börjat jobba igen. Kan säga att de var skönare att ha honom hemma :P hihi! Men som tur är jobbar han kväll/natt så han är hemma på dagarna, men de är ändå inge kul då de är roligare att ha sällskap på kvällen när barnen sover :P hihi

Men idag efter jag hämtat Josefin så tog vi bussen, för idag skulle Josefin få leka med Nellie och Oliwer! :) Som hon pratar om dom. Vi mötte upp Jessica och sen gick vi till centrum för jag var tvungen att köpa blöjor. Men när vi är påväg tlll kassorna så märker jag att jag glömt plånboken hemma, typiskt :P Får köpa de imorn istället :P haha

Sen hämtade vi Nellie på dagis och sen gick vi hem till dom där barnen fick leka! Vi blev bjudna på mat! Jätte gott och verkligen jätte kul och träffa dom igen. De blir inte alls lika mycket nu då Jessica jobbar. Jätte tråkigt, men kul för henne att hon har fått jobb :)

Vi tog halv 8 bussen hem, hemma runt kvart i 8 och då var de bara att göra iordning Josefin för att sedan gå och sova! Mammas älskling! Imorgon blir de dagis för hennes del igen! Och vi ska till BVC kl ett och sen hämta Josefin kl 3. Christofer börjar jobba kl 2, såhan åker väl runt 1 tiden! Sen imorn får vi se vad som händer. Men något ska jag väl hitta på! Allt beror på hur detta väder är imorn! :P haha!


Vardagen | 2 kommentarer


Inte lika mycket tid!

Postat av Cassandra den 2010-11-22 20:43:43


De känns verkligen att man inte har lika mycket tid längre! Och de känns fortfarande helt sjukt att man är tvåbarnsmamma! Men de är verkligen helt underbart! Nu börjar de verkligen landa och jag älskar mina barn mer än något annat! Rutinerna börjar komma tillbaka! 

Idag har vi haft en riktig familjedag! :) Firat Christofer, kollat julklappar, vart hemma och myst och bara umgåts! Min familj är mitt allt! :) De övervinner verkligen allt! :)

Nej men nu ska jag mysa med min pojkvän! De blev bara ett kort inlägg idag, men de ska bli bättre nu i veckan, men bilder på barnen och så! :)


Vardagen | 3 kommentarer


21 November

Postat av Cassandra den 2010-11-21 19:09:10


Imorgon är de en ny vecka! Och imorgon fyller Christofer år! :) Får se vad man ska överaska honom med imorgon, de blir väl säkert frukost på sängen :)

Idag fick jag sovmorgon. Som jag typ fått varje dag denna vecka! Tack snälla älskling :) Sen har vi bara tagit de lugnt. Christofer åkte på hockey vid två tiden och då har jag haft full rulle om jag ska säga så :P Till middagstid kom mina föräldrar och bror för att äta middag. De tog med sig lite mat, tacos :)

Sen blev de massa bus för Josefin ikväll då morfar kom. Hon blir alltid så glad när morfar kommer! :) hihi! Nu håller Josefin på att somna. Jag la henne för ca 20 minuter sen då mina föräldrar och bror åkte. Men hon ligger i sängen och pratar. Men förhoppningsvis så somnar hon snart :)

Ikväll blir de ensam mamma och sen toy story 3. Fick filmen av min bror som han och Bella hade laddat ner för ett tag sen! :) Så de ska bli kul och se den, snart kommer den ut på film också, tror denna vecka. Om den inte redan har kommit ut? Då ska vi iallafall köpa den, då blir säkert Josefin glad! :)


Vardagen | 4 kommentarer


Valet

Postat av Cassandra den 2010-11-20 22:10:13


Tänkte berätta hur de kommer sig Lexus fick alla sina namn :) De kanske är någon där ute som undrar, eller så är d ingen som undrar, men då får ni iallafall en förklaring ;) När vi fick veta att de var en kille som låg i min mage började vi diskutera namn och vi gick in på namn sidor och kollade killnamn och hittade massa namn som vi skulle kunna tänka att han skulle få heta. Där var då Lexus med men inget mer, pratade knappt om de namnet. Vi hade andra namn som vi fastnade mer för. Som bla Wilton, Joakim. Som många vet så skulle han heta Joakim, de var de vi ville. Men när han föddes så var han absolut ingen Joakim. Men då kom namnet Lexus upp, och även Wilton igen. Men på bb så såg vi verkligen att de var en Lexus och inget annat :)

Hans andra namn, Erik Hans Mikael. Erik kommer från min pappa, han heter de i andra namn. Hans kommer från Christofer (Lexus farfar heter de också, men vi valde hans eftersom Christofer heter de) och Mikael kommer från min biologiska pappa som tyvärr inte lever längre.

Så nu vet ni vet ni hur vi valde namnen! :) hihi



Första tiden, Lexus | 4 kommentarer


Tatuerings planer!

Postat av Cassandra den 2010-11-20 12:47:58


Nu har jag börjat fundera på att en tattoo. Jag har ju tatuerat min dotters handavtryck på armen och vill självklart ha Lexus hand också! Sen vill jag bygga ut den lite! Och igår hade jag och Christofer och självklart lillprinsen än jätte mysig dag på stan. Vi skulle kolla julklappar till damen här hemma och passade på nu innan lönen kommer då de kommer vara kaos inne i stan + när hon går på dagis :)

Vi hittade de ena och de andra. Men köpte inget igår, bara massa kollande! :) Sen tog vi oss en bit mat och sedan en promenad till ant där jag ska tatuera mig snart, förhoppningsvis! Berättade om min ide och fick en ca pris. Kankse lite dyrare än vad jag tänkte, men de är de värt! Och han som ska göra den har väntetid till januari. Så i december åker jag in igen och bokar en tid :) Så om ni vill ge mig julklappar, så är de pengar jag önskar mig :D Så jag kan tatuera mig fortare :D

Annars igår hade vi en helt underbar fredag, men underbara barn! Massa mys framför toy story! Josefin fick faktist välja film! Och vi visste vad vi skulle förvänta oss! :) haha!

Nu ska jag ta och göra oss iordning om en timme typ, kommer Christofers mamma och pappa, moster och morbror hit, Christofer fyller år på tisdag och vi ska fira honom idag! :)


Vardagen | 3 kommentarer


Julkort?!

Postat av Cassandra den 2010-11-18 22:51:33




Igår bestämde vi oss för att ta lite julkort på barnen!
Tänkte vara ute i god tid och fixa de! Men de blir säkert att vi kommer ta om dom nästa vecka lr något! Vet inte om jag är helt nöjd med bilderna som togs idag! Men bjuder på två helt underbara kort på våran tärna och tomte :) hihi! Josefin hatar att ha saker på huvudet, så ett hårspänne blev de istället för krona eller glitter :P hihi! Men lika söt ändå! :)


Barnen | 10 kommentarer


Sötnosen

Postat av Cassandra den 2010-11-17 21:40:00


Kan fortfarande inte fatta att han nu är hos oss! Jag är nu tvåbarnsmamma! Tänk att han egentligen skulle ligga i min mage och vänta på att titta ut, men istället bestämde han sig för att titta ut tidigare! Mammas prins!




Lexus i bilder | 13 kommentarer


BVC med Lexus

Postat av Cassandra den 2010-11-17 21:30:05


Idag var de BVC med Lexus som stod på schemat! :) Våran prins vägde 2410g när vi åkte hem från bb och idag på BVC vägde han 2790g, så han har gått upp 380g på 6 dagar :) Undra om jag har grädde i mina tuttar :P haha Börjar verkligen undra. Men Lexus är också väldig matglad, eller ska vi kalla hungrig. Han ska gärna äta länge och många gånger :) hihi Men de är bara mysigt! Men de är verkligen kul att han har gått upp så himla bra på så kort tid. Vi fick en ny tid nästa vecka och då får vi se om han fortsätter gå upp bra i vikt :)

Josefin var med så passade på att väga och mäta henne också. Hon var lika lång som förra gången som var typ för 4-5 månader sen. Men väger nu 11kg. Men hon ville kolla upp de i januari igen och kolla om hon växt något. Men nu fick hon stå mot väggen och bli mätt, och innan han hon legat ner så de kan vara något dära att de är samma mått. Men de är bra att hon vill kolla Josefin igen om några månader för en uppföljning :)


Första tiden, Lexus | 1 kommentarer


Prins Lexus

Postat av Cassandra den 2010-11-17 21:23:29





Lexus i bilder | 3 kommentarer


Första utvecklingssamtalet

Postat av Cassandra den 2010-11-16 21:00:33


Idag var vi på första utvecklingsamtalet, men vi kan kalla de uppföljning från inskolningen. Och vi fick bara höra massa positiva saker och de känns verkligen jätte bra. Men visst är hon duktig på krama dom mindre barnen lite förlänge så dom inte vill längre. Men de går alltid bra :) Josefins språk har verkligen utvecklats enormt. Hon är jätte social med andra barn och tar gärna för sig :) hihi Våran tjej är väligt betsämd av sig och ger inte med sig om hon och någon annan bråkar om nån leksak :P hihi Men de känns verkligen jätte skönt att de går bra för Josefin och att vi får höra att hon alltid är så glad :)


Josefin i ord | 3 kommentarer


Bakdag

Postat av Cassandra den 2010-11-15 20:37:43


Som sagt så har jag och Josefin bakat :) Hon var så duktig! :) Jag blir så stolt när jag märker hur mycket hon verkligen klarar av sig :) Så innan hon skulle sova blev de bullar och mjölk och mys framför tven! :)




Josefin i ord | 9 kommentarer


Måndag

Postat av Cassandra den 2010-11-15 14:17:35


Ny vecka och snart blir våran prins en hel vecka! Shit! För en vecka sen åkte vi in till sjukhuset, tänk att de gått en hel vecka! Fattar faktist inte att tiden går så sjukt fort.

Sen har vi ju våran stora tjej här hemma som älskar sin lillebror mer än något annat! Varje morgon när hon vaknar så går hon och pussar på honom och vill mysa i sängen! Hon älskar att hålla i honom och bara pussa och krama honom :)

Just nu är Christofer och Josefin påväg hem från centrum. De gick ut ett tag för att Josefin skulle få hoppa lite i vattenpölar och sen handla lite mjölk, för jag och Josefin ska baka lite bullar nu när dom kommer hem! Sen blir de ett glas mjök och bullar när de är klart framför, kan nog gissa att de blir toys story :)


Vardagen | 3 kommentarer


Lexus Erik Hans Mikael

Postat av Cassandra den 2010-11-15 12:46:28


Mammas pojke




Lexus i bilder | 4 kommentarer


Lite uppdatering!

Postat av Cassandra den 2010-11-13 20:52:42


Åhh va jag älskar mina barn, min familj! Kan inte förklara känslan att ha två helt underbara barn är hemma. Och Josefin är så snäll mot sin bror, självklart kommer de lite hårda klappningar och kramar. Men säger man till att vara lite försiktigare så gör hon om :) Så söt! Hon är verkligen en stolt storasyster :)

Idag fick vi sovmorgon av Josefin
:) Hon vaknade halv 8, de kan säga vilken lyx :) Och Lexus har sovit så bra i natt, piper till lite när han är hungrig :) Annars idag har vi vart hos mina svärföräldrar. Min svärmor fyllde år i tisdags, den dagen som Lexus fyllde år på. Vi har då vart hemma hos dom och firat henne och hela Christofers släkt kom och de var verkligen en trevlig dag! Vi åkte hem runt halv 8 tiden och då gjorde vi iordning Josefin och sen var de dags för sängen. Vi tackar för presenterna som Lexus fick idag! :)

I veckan måste vi nog förbi och kolla på kläder till Lexus, allt är verkligen så himla stort på han. Han drunknar liksom i stl 50 :P Min prins! Han är inte så stor min pojk!


Vardagen | 3 kommentarer


3 dagar gammal

Postat av Cassandra den 2010-11-12 18:38:33



Lexus gulsot är nu på bättringsväg, de skjunker nu mer och mer och de känns verkligen skönt! För var de prat om att vi skulle få åka in i helgen också för att kontrollera gulsoten. Men de hade verkligen blivit mycket bättre idag när vi var på återbesök.


Lexus i bilder | 8 kommentarer


Mina barn!

Postat av Cassandra den 2010-11-12 18:36:13


Mamma älskar er!




Vardagen | 9 kommentarer