Planering

Postat av Cassandra den 2010-10-31 19:41:35


Nu efter Josefin gå och lagt sig så har jag och Christofer suttit och pratat om julklappar och så! Josefin ska också få öppna ett litet packet varje morgon också. Då sak vi använda oss av en sak vi kan lägga alla småpacket i som Christofer hade när han var liten, som en av hans fastrar gjort! :) Så de är lite kul faktist! Så vi sitter och funderar på vad som ska köpas och läggas i! :) Sen sitter vi och planerar vad vi ska köpa till Josefin och Lillebror i julklapp och även våra föräldrar och så! :) Alla kommer bli så nöjda ;) hihi!

Jag vet iallafall vad jag önskar mig, Christofer vet också vad han önskar sig! :) :P Inte för att jag förväntar mig så mycket då jag tänker mer på mina barn! :) hihi Men gud så jag längtar tills man får börja julpynta och så! :) De ska bli så mysigt, jag och Christofer har börjat diskutera vad som måste köpas och så! :) Men först ska vi kolla på de vi har i våra kartonger i källaren :) hihi!

Men nu vill jag ha jul! :) Men snart är de en dag närmare. Och imorgon går vi in i November, en månad som jag och Christofer längtat efter! Snart är han är, våran son! Vi längtar, Josefin längtar också efter sin lillebror! :)


Vardagen | 6 kommentarer


Söndag!

Postat av Cassandra den 2010-10-31 13:07:02


Då var denna vecka snart slut och nu sitter jag och Christofer och väntar på att Josefin ska vakna! När hon vaknar så ska vi göra iordning henne och sedan ska vi ta bilen in till stan där vi ska äta på pizza hut med min familj och släkt! Min kusin fyllde år förra veckan så idag ska vi äta och fira honom :) Grattis i efterskott! :) Ska verkligen bli jätte mysigt! Josefin ska ha sin klänning som hon har på bilden på dagiskortet! :) Sen ikväll blir de bara en massa mys efetrsom jag ej vet när vi kommer hem!

Imorgon är de måndag igen och Josefin är ledig! Får se vad som hittas på, pratade med Emelie med Leon förra veckan och vi pratade om ev att ses imorn! Men får höra av mig till henne och se om de blir så :) hihi! Skulle vara trevligt iallafall! Annars får vi se vad morgon dagen bjuder på! :)

På tal om ingeting så imorse hade jag sånna sammandragningar.
Undra om de börjar närma sig nu?! Haha! Skulle vara grymt skönt om lillen ville komma snart! Men jag tror faktist att jag kommer gå över tiden! Men vi får se när lillen bestämmer sig för att titta ut :)


Vardagen | 8 kommentarer


Josefins bästis på dagis!

Postat av Cassandra den 2010-10-30 18:04:04


Inte den bästa bilden då de är så skumt ljus här hemma + att kortet sitter i en ram!

(Ramen var inte så ren ser jag nu :P)

Men ni ser ju våra sötnosar! :)



Josefins bästis på dagis är Elsa :) De är så kul att dom kom på samma avdelning och nu leker de ofta också! Josefin pratar mycket om Elsa hemma och när man nämner dagis så frågot hon om Elsa är där + 2 andra av hennes kompisar :) hihi, så man märker verkligen vilka hon leker på dagis! På deras gruppfoto fick Josefin och Elsa sitta bredvid varandra :) Våra sötnosar!


Vardagen | 5 kommentarer


Vad har Josefin börjat med?!

Postat av Cassandra den 2010-10-30 15:52:46


De är verkligen en bra fråga! Men nu i snart 1,5 vecka har hon vaknat mellan halv 6-6 och är hur pigg som helst. Och förut när hon vaknade så tidigt orkade hon inte med att gå på dagis utan höll på somna innan lunchen! Jag frgade hur de gick nu eftersom hon vägrar somna om. Men hon är hur pigg som helst på dagis också! Jag har prövat lägga henne en timme senare, vaknar ändå runt 6 tiden dära! Så de spelar ingen roll, så hon får gå och lägga sig vid sin vanliga tid!

Visst är de skönt att komma upp tidigt, men 6 är lite för tidigt om ni frågar mig! Och just nu är jag så sjukt trött konstant och vill inget hellre än att sova :P haha! Sen kan jag inte låta C gå upp hela tiden heller då han jobbar kväll/natt oftast! Men förhoppningsvis så kanske jag får sova några dagar då C inte jovvar fören på onsdag igen :) hihi

Men de skönaste är att Josefin sover iallafall lite mer än 11 timmar på natt! Hon sover från halv 7 på kvällen till halv 6-6 dagen därpå :) Men förut sov hon från halv 7 till ca 7 - halv 8 dagen därpå, så man har blivit lite bortskämd med dom tiderna :P haha!


Josefin i ord | 1 kommentarer


Lördag!

Postat av Cassandra den 2010-10-30 14:44:38


Idag har vi bara haft en myslördag och så kommer de fortsätta! Hur skönt är de inte att ta de lugnt! :) Josefin springer runt och leker med allt! Vi har målat, byggt duplo och massa skoj! Har börjat fundera på vad man ska köpa till Josefin i julklappt! Finns några saker som jag tänk! Men vi får se vad de blir! De blir absolut inte lika många julklappar som åren innan! :P hihi!

Vad ska ni ge era barn i julklapp?! :) Man måste ju nästan börja tänka på de nu! För snart är de liksom jul! Längtar som tusan för att få börja julpynta här hemma!


Vardagen | 0 kommentarer


Beck!

Postat av Cassandra den 2010-10-29 21:08:49


För ett tag sen så såg vi klart på Beck, Levande begravd! Så jäbla bra film! Se den! Jag älskade den, men jag älskar alla beck, men denna film slog många! Tror nog bäst av dom alla! Både jag och Christofer visste inte vad vi skulle förvänta oss innan, men vi blev så himla tagna, eftersom filmen var så bra! Nej nu ska jag sluta skriva innan jag avslöjar hela filmen ;) MEN SE DEN NU!!!


Lite tips | 8 kommentarer


Mys fredag!

Postat av Cassandra den 2010-10-29 12:27:01


Idag har den fredag jag längtat efter! Christofer jobbar inte :) Han har jobbat nu kväll/natt varje helg i typ 3 veckor är nått. Kommer iallafall ej ihåg när jag hade fredagsmys med hela familjen :P hihi! Så denna fredag så ska vi bara ta de lugnt och bara mysa med familjen! Helt underbart! Jag har längtat så!

Ikväll blir de god mat och mys framför tven! Josefin ska få vara med ett tag idag och inte behöva gå lägga sig tidigt! Så först blir de en barnanpassad film och sen byter vi film istället för att se på idol som jag tycker är skit :P haha!

Så ev blir de inge mer uppdatering idag! Sen får vi se hur de blir i helgen! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Mamma ta kort!

Postat av Cassandra den 2010-10-28 19:57:10




Imorse innan vi skulle åka tog jag magbilderna!
Och sen efter jag var klar, kommer Josefin fram och säger. Mamma ta kort! Och så ställer hon sig mot väggen loch tar sig på magen! Mammas lilla tjej skulle göra som sin mamma! :) Är hon inte för underbar! :) Jag brukar ej få ta kort på damen! Men nu fick jag de! :) hihi. Men ändå lite kul att hon skulle göra som mig, fast utan magen ;)


Josefin i bilder | 9 kommentarer


Magen V37 (36+1)

Postat av Cassandra den 2010-10-28 19:22:54


Magen, skulle vara skönare just nu att ha lilleman i famnen! :) hihi




Lexus i magen | 9 kommentarer


Dagen!

Postat av Cassandra den 2010-10-28 19:13:50


Dagen började med att vi lämnade Josefin kl 8 på dagis istället för kl 9. För idag kl 9 skulle vi vara på Huddinge sjukhus för kontroll! Jag går nu varannan vecka på MVC i handen och Spec mödravården på Huddinge. Nämde de förut! Allt såg jätte bra ut. Men de är nu konsaterat att jag har bäckenuppluckring. Trodde inte de var de, men tydligen :P haha!

Sen åkte vi hem, jag fixade matlåda till Christofer. Sen gick jag och träffade Marie, Jessica och Oliwer :) Vi gick runt i centrum och hade de trevligt, gick förbi babyland och lite så :) Sen hämtade jag Josefin runt 3 tiden och sen tog vi bussen till mina föräldrar. Bussresan gick jätte bra, eller hon blev lite sur att hon inte fick sitta på eget säte, men de var verkligen jätte mycket folk på bussen!

Sen träffade vi min bror vid bussen så vi fick sällskap hem till dom! Där åt vi middag och busade! Sen fick vi skjuss hem och Josefin fick bada och leka ett tag till! La henne nyss, somnade som en stock :) Nu ska jag kolla runt lite här på datan och snart ska ni få se kort på magen! :) hihi!

Juste vet ni vad som låg när jag kom hem nu på kvällen, Josefins dagiskort, eller gruppfotot eftersom de ej tar ensamkortet :) Mammas sötnos! Hon var så fin!





Vardagen | 0 kommentarer


Sängen?!

Postat av Cassandra den 2010-10-27 20:07:22


Eller rättare sagt, dags för soffan då jag tänker tillbringa min kväll framför tven, men grönsaker och dipp! Jag är helt slut, men ändå så sugen på något! :P Så nu ska jag stänga ner datan och bara mysa framför tven med mitt tv mys :P hihi Christofer är och jobbar och kan säga att jag är så stolt över honom!

Så de blir en bättre uppdatering imorgon! Nu säger jag godnatt på er alla! Hoppas ni får en trevlig kväll! Juste jag går in i v37 idag ;) hihi!


Vardagen | 4 kommentarer


Stolt!

Postat av Cassandra den 2010-10-26 22:54:46


Gud vad jag är stolt över mig själv :P haha! När jag kom hem såg jag att de var lite saker på Jessicas design som inte funkade som tex att kommentera! Men nu under kvällen har jag kollat vad jag gjort för fel och jag kom på de och jag hittade de! Gud vad jag känner mig duktig! Vad tycker ni? Jag är super nöjd! :) Bästa designen jag gjort hittils! :)


Vardagen | 8 kommentarer


Bebisen i magen

Postat av Cassandra den 2010-10-26 22:03:19


Nu börjar man tänka mer och mer på att snart ska jag bli tvåbarnsmamma, shit, om mindre än en månad, förhoppningsvis innan 29 dagar så har jag två barn! :) Va underbart de kommer bli! Ett till barn här hemma, kan fortfarande inte fatta att snart är han här! Min prins! Så snart har jag både en prinsessa och en prins!

Kom nyss upp från ett varmt och skönt bad och lillen ville verkligen inte ligga still där inne. Var så mysigt när man ser hur magen rör sig! Och när man känner alla rörelser! Helt underbart! Åhhh, kommer sakna denna graviditet sen när han är ute, precis lika mycket som jag saknar den tiden med Josefin i magen! Men självklart att ha dom utanför magen är de underbaraste, finner inge ord hur mycket jag verkligen älskar Josefin, så mycket jag kommer älska min son!

Nu måste jag bli bättre på lägga upp bilder också! Lite tomt kanske. Men sålänge får ni njuta av dom underbara bilderna från 3D ultaljudet! :)




Lexus i magen | 3 kommentarer


Tisdag

Postat av Cassandra den 2010-10-26 19:53:25


Idag började dagen med att vi lämnade Josefin på dagis kvart i nio! Sen åkte jag och Christofer till posten för att skicka tradera vinster och sen skjussade Christofer mig vidare till Jessica!

Där har vi bara tagit de lugnt! Jag hjälpte henne att fixa den så gå in på hennes blogg och kolla! :) De ända som är problemet är att de ej går att kommentera :P Men ska se om jag kan få hjälp att fixa de imorgon ;) haha! Christofer åkte och hämtade Josefin vid tre och sen skjussade han henne till mig. Jag och Josefin fick stanna på middag hos Jessica och familjen. Annars hade jag och Josefin fått äta själv då han är på hockey! Tack för maten! :)

Vi var hemma runt 20 i 7. Men säger de, jag åker inte buss utan vagn på ett tag, iallafall inte nu när hon är inne i sån himla jobbig period! De känns hemskt att säga sitt barn är jobbig. Men när hon testar och samtidigt inte lyssnar så är de faktist inge kul :/ Bussturen tar ca 5-10 min, men de kändes som evigheter då Josefin inte vill sitta, utan skulle upp och gå, som hon absolut inte fick, så fick hålla tillbaka henne och försöka lugna ner henne för att hon skrek! Nej nej! Inge buss själv med henne på ett tag, iallfall inte som gravid då jag redan har de jobbigt :P haha!

Jag har suttit och övervägt hur jag ska göra imorgon, om jag ska henne hemme eller inte så hon kan följa med till tuben! Men hon får gå på dagis då jag inte åker buss med den lilla damen, okej om resan hade vart snabb, men inte i ca 30 min som resan tar! Men jag åker dit med Jessica och barnen sen åker jag hem så jag hinner hem till 3 då jag ska hämta Josefin! :) Hinner iallafall vara på tuben i 2 timmar. Så hinner humgås med de underbara mammorna ett tag iallafall :) Nu är de sista onsdagen Jessica ska med eftersom hon fått jobb. GRATTIS UNDERBARA DU! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Tråkigt!

Postat av Cassandra den 2010-10-25 22:00:55


På onsdag blir de ingen tuben för mig :( Jätte tråkigt! Josefin går ju på dagis och jag hinner inte vara dära något då jag brukar åka bil med Jessica. Men denna gång så är båda bilarna upptagna och jag hinner ej åka dit med bussen! Jätte tråkigt! Men men, sånt är livet! Undra vad jag ska hitta på! Något måste de finnas att göra iallafall! Kankse ska plugga, måste göra ett nytt prov i information och layout då de inte gick så bra på provet! Så måste visa upp lite saker för att klara kursen! Men de visar sig vad jag gör när dagen kommer! Något hittar jag säkert på! :)




Vardagen | 3 kommentarer


4 dagar ledig

Postat av Cassandra den 2010-10-25 21:44:22


De är just vad Josefin vart från dagis. Och kan säga att idag har hon typ klättrat på våra väggar. 3 dagar går, men inte 4 :P Men igår bestämde jag och Christofer att vi skulle ta en sväng förbi port 73 för att se hur de såg ut. Hade mer förväntningar, men absolut kul med ett nytt köpcenter och kommer absolut att åka dit fela gånger! Josefin var jätte duktig och gick och sprang och skötte sig jätte bra! Men efter lunchen och vilan hemma så hade hon så mycket myror i rumpan så vi visste inte vad vi skulle ta till oss. Så messade Marie och de var snart hemma igen och de mötte oss i gropen så barnen fick leka! Gud, Josefin blev så himla glad och hon pratar mycket om Elsa hemma. Men lite jobbigt bara att Josefin har kommit in i en period där hon verkligen ska kramas så den andra ramlar! Men hon vill ju bara visa hur mycket hon gillar dom. Och idag var hon så glad att få träffa Elsa och Oliwer så hon busade lite med dom med knuffar och så och de är ju inte okej. Men hon avr ju bara glad, men de är ej en ursäkt!

Så nu blir de dagis för Josefin tid-fre 8.45-15.00, ev på fredag tänke jag hämta henen runt två tiden :) hihi! Förra veckan fick hon följa med till tuben, men denna onsdag får hon gå på dagis! :) De behövs då jag tror Josefin tycker mer om dagis :P Sen har hon saknat dagis under helgen och pratat om de flera gånger! Jag har verkligen en dagis tjej här hemma :) hihi!


Vardagen | 0 kommentarer


Uppdatering om Josefin

Postat av Cassandra den 2010-10-25 13:18:19


Igår berättade jag att Josefin räknar till 5! men de stämmer inte! Flera gånger idag har hon räknat till 10, hörde ni till 10 :) Mammas duktiga tjej! Och snart räknar hon väl längre :P haha! Hon härmar upp till 20, sen blir de lite svårt att utala ;) hih! Men jag är så stolt, min tjej räknar till 10 utan problem :)


Vardagen | 3 kommentarer


Josefin 2 år och nästan 4 månader

Postat av Cassandra den 2010-10-24 22:16:23


Måste berätta något som gör mig så himla stolt! I veckan fick jag veta att Josefin blivit jätte duktig när de gäller färger! När vi var på tuben i onsdags så tar hon upp en pärla och säger "blå pärla" och sen lägger hon tillbaka den och så frågar jag henne vad är de för färg och så tar hon upp en annan pärla och säger "lila pärla". Mammas tjej har verkligen blivit så stor!

Och en annan sak som gör mig som världens stoltaste mamma är att hon räknar! Hon kan nu räkna till 5 helt själv och om jag skulle fortsätta och säga sex, säger hon sju och jag åtta och hon nio! Mammas stora tjej! Vad ska jag säga att jag är så stolt! Hon är verkligen inte min lilla tjej utan min stora, helt underbara tjej!


Josefin i ord | 1 kommentarer


24 Oktober

Postat av Cassandra den 2010-10-24 19:23:09


Idag är jag i v 35+4 alltså denna tid i min grav med Josefin fick jag veta att jag skulle bli igångsatt dagen därpå! Shit! Undra hur långt denna graviditet kommer gå! De ska verkligen bli spännade eftersom jag inte gått längre! Men kan slå vad om att jag säkert kommer gå över tiden bara för att jag tycker att denna graviditet ska ta slut :P haha! All dessa sammandragningar/förvärkar jag har, de är inte kul! Iallafall inte när man har en 2åring och att ta hand om också! haha! För Josefin har kommit in i en period där hennes energi aldrig tar slut, jo när vi lägger henne i sängen :P haha!

Idag har vi tagit de lugnt på förmiddagen sen när Josefin hade sovit lunch åkte vi till mina svärföräldrar där vi skulle äta :) Jätte gott och jätte mysigt! Vi kom hem för ca en timme sen! Så vi gjorde faktist iordning Josefin på en gång och la henne! Och hon somnade som en stock! :) Men de kan jag tänka mig som hon höll på idag! Christofers moster och man var också där och åt! Jätte trevligt var de att träffa alla igen!

Måste fråga er som har barn på dagis/förskola! Äter de bra hemma?! Vi får veta att Josefin äter jätte bra på dagis och äter ofta flera potioner. Men hemma och ofta när vi är borta och äter så äter hon någon tugga och sen vill hon ej ha mer mat! Får ibland lura i henna mat för att hon ska få i såg något! Har du vart med om samma sak?!


Vardagen | 4 kommentarer


En månad kvar!

Postat av Cassandra den 2010-10-23 18:53:44


Imorgon är de en månad kvar till BF, en månad?! Vart har tiden tagit vägen egentligen?! Men gud vad jag längtat efter den 24 november och snart är de dags! Men förhoppningsvis så kanske han tittar ut tidigare, i värsta fall senare! Men i dag skulle jag vilja att han kommer när som helst, sånna sammandragningar och allt skit jag haft idag :p haha! Ont i rygg, haft ett sådant tryck ner så jag inte änns kan gå! Betyder de att han kanske kommer tidigare? ;) Man kan ju hoppas. Denna smärta som jag har nu hade jag inte med Josefin! Men alla graviditeter är olika!

Josefin ligger nu och sover! Hon var helt slut redan vid halv 6, men då fick hon ej gå och sova. För då vaknar hon väl 5 imorgon lr nått :P haha! Så jag gav henne lite fredags mys och satte på Lotta, så mös vi tills filmen var slut! Sen var de dags för henne att gå och lägga sig! Då var hon piggare igen, men hon somnade som en stock :) Förhoppningsvis så kanske hon sover lite längre imorgon.

Christofer är på jobbet och jag sitter här vid datan, ännu en kväll helt själv :P haha! Och inte ett piss är de på tv idag heller. Så jag har satt på Sex and the city så jag tänkte ha ett lite maraton! :) Ska försöka lägga mig tidigare idag än vad de blev igår.


Vardagen | 9 kommentarer


Fortsätt gissa!

Postat av Cassandra den 2010-10-23 15:54:03


2 November - Love & Sanna
12 November - Love & Nikolina
13 November - Rebecca
14 November - Sandra & Emelie
15 November  - Angelica
16 November - Karin & Emilia & Josefin
19 November - Lotta & Sandra
18 November - Michis
20 November - Ida
21 November - Jessica
22 November - Carro
23 November - Emelie & Bella
24 November - Jessica & Ruby
25 November - Denise & Grynet & Karolina & Emelie
26 November - Zally
27 November - Linnéa & Erika
28 November - Linda
29 November - Karolina
4 December - Ida

Fortsätt gissa nu! Kul att så många har gissat, men vet många som inte gissat och tycker verkligen ni ska göra de nu :) hihi! Jag hoppas verkligen lillebror tittar ut tidigare då mina förvärkar idag inte vart de roligaste :P haha! Men här är listan hittils på alla gissningar. Undra vem, vilka som har rätt :)


Lexus i magen | 7 kommentarer


Lugn lördagsmorgon!

Postat av Cassandra den 2010-10-23 10:14:06


Denna lördagsmorgonen har vart lugnt :) Och de kan jag säga att de var riktigt skönt. Har börjat få mer och mer förvärkar så de sätter sig i ryggen bla. Josefin har vart jätte mysig hela morgonen! Vi bäddade upp på golvet där hon satt och lekte med sina leksaker medan hon kollade på monster, två gånger fick vi se på monster, och nu är de Lotta som är på tven. Och vi är inne på andra gången på den också :P I mellanåt har Josefin lekt i sitt rum!

De som vart jobbigt med denna lördagsmorgon var att Josefin bestämde sig att gå upp kl halv 6.
Igår gick hon upp kl 6. Vad är de som har hänt :P Min tjej som alltid brukar sova till halv 7-halv 8. Så nu ska jag börja ställa mig och göra lite lunch då hon åt tidigt frukost och sen ska hon få sova lite :) Jag och Josefin ska nog bara äta lite från torsdagens middag :) hihi! Ibland får man vara lat :P haha!

Sen får vi se vad som händer idag! Christofer ligger fortfarande och sover och kommer säkert göra de några timmar till :) Men skulle vara kul om familjen kunde hitta på något innan han åker till jobbet igen! Men vi får se vad osm hittas på! :) Jag skulle illafall vilja ha läsk till ikväll så de blir säkert en prominad förbi affären :P Men får se om mina förvärkar tillåter de :P De kommer och går! haha!


Vardagen | 1 kommentarer


Godnatt!

Postat av Cassandra den 2010-10-22 23:29:20


Nu börjar klockan rinna iväg och man kanske ska gå och lägga sig! Christofer slutar 4 i natt och då kommer han absolut ej ta Josefin när hon vaknar imorgon så jag måste bli utvilad :P haha! Men ska faktist se klart en film jag kollar på och sen ska jag sova! :) Under vad jag och Josefin ska hitta på imorgon medan Christofer sover. Kankse gå ut en stund?! Hmm. Vi får se vad Josefin säger när hon vaknar :) hihi!

Men godnatt på er alla! Fortsätt gissa när lillebror föds! :)


Vardagen | 2 kommentarer


Hmm ...

Postat av Cassandra den 2010-10-22 20:34:07


Jag fattar inte?! Vet inte riktigt vad jag ska säga, vad jag ska göra! De är helt enkel framtiden som avgör hur de blir! Ett ord säger jag bara och de är TRIST! Trodde inte att sånt kunde hända! Men men hoppas jag överreagerar att de inte är som jag tror. Men de är säkert så som jag tror! Jag brukar ha rätt! Aja, hoppas verkligen att detta tar slut snart så man får ett svar!


Vardagen | 4 kommentarer


Fredag, kroppen börjar säga ifrån!

Postat av Cassandra den 2010-10-22 17:39:53


Christofer har åkt till jobbet och Josefin sitter och kollar på barnkanalen och äter glass! Idag har jag bara tagit de lugnt! Nu börjar min kropp säga ifrån, sammandragningar kommer titt och tätt, kan knappt gå för att jag har sånt tryck! Jag kan inte bära för jag får så himla ont i ryggen! Och de känns så hemskt att jag inte kan bära Josefin när hon vill de! Men som tur finns Christofer som hon kan bli buran av. Som tur är de bara en månad kvar av graviditen så nu kan jag få klaga lite över den :P haha! Men de är hemsk att de nästan börjar bli att jag inte kan ta hand om min dotter för att de gör så ont konstant i kroppen! Men de är bara att bita ihop och göra de bästa av de hela :)

Så har vi vart iväg en snabbis för att handla blöjor och lite saker hem och så Josefin fick komme ut en stund! Josefin har annars idag lekt jätte bra i sitt rum, vi har ritat en massa och självklart kollat på monster. Sen har Josefin blivit jätte intresserad och mysig mot magen! Hon pussar, kramar, klappar och bara ligger och myser på magen :) Mammas sötnos. Hon vet att sin lillebror ligger där inne :) Nu vill jag bara att han ska födas så vi får mysa med honom utanför magen!




Vardagen | 0 kommentarer