Hmm ...

Postat av Cassandra den 2010-10-22 20:34:07


Jag fattar inte?! Vet inte riktigt vad jag ska säga, vad jag ska göra! De är helt enkel framtiden som avgör hur de blir! Ett ord säger jag bara och de är TRIST! Trodde inte att sånt kunde hända! Men men hoppas jag överreagerar att de inte är som jag tror. Men de är säkert så som jag tror! Jag brukar ha rätt! Aja, hoppas verkligen att detta tar slut snart så man får ett svar!



Kommentarer
Postat av: W - ung 3barnsmamma & Fotograf

Självklart smittas snor också det hör ju till förkylning, eller det beror ju på vad för slags snor, är det snor för att det är kallt så smittas det inte men annars ja.

med tanke på att alla barnen springer runt och hostar och kletar massa baciller på alla och leksakerna fram för allt så är det nästan garanterat att ungen blir smittad!



ja! jag vet vad du menar, min son är känslig mot förkylning för han blir nästan aldrig förkyld det bryter ut med andra sjukdomar som tex lunginflammation men Dagis baciller går inte att smita ifrån, men om min son är lite snorig och hostar och ingen beteende förändring utan är sig själv så är det klart att han får gå till dagis och leka, men skulle det vara så att han är extremt och börjar bli seg på något sätt och vis då går jag absolut inte ut med honom, det tycker jag ingen borde göra faktiskt!



sen finns det dem som till och med lämnar sin unge på dagis när dagen efter den haft magsjuka, det känns inte rätt för 5 öre , det ska gå dem där 48 timmarna, där är det däremot ego föräldrar !

2010-10-22 @ 21:27:44
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: Ruby, Milo och magen

oj då! vad är det som har hänt? kram

2010-10-22 @ 22:05:33
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Sanne - mamma till lykke

vad händer? :(

2010-10-22 @ 23:38:24
URL: http://lykkeochjag.blogg.se/
Postat av: Carro

Gör det! :)

Hoppas du slipper havandeskapsförgiftning nu i alla fall..



Usch hoppas det inte hänt något allvarligt! Kramar

2010-10-23 @ 09:32:10
URL: http://mammaadamochalisha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback