Våran prins är med i dagens nyheter!

Postat av Cassandra den 2011-04-30 17:50:37


Vid 12 upptäcker jag att jag fått sms och folk som försökt ringa mig och berätta att Lexus är med i tidningen! Men mitt batteri har vart dött så de var därför jag upptäkte samtalen och smsen så sent! Så vi tog en sväng och köpte tidningen och vilken underbar bild der var! (De var inte heller en liten bild, den var 1/3 av sidan) På kortet är även Ruby med och min arm ;) För de är Ruby som håller upp Lexus när jag ska ta fina kort på prinsen!

Här är iallafall bilden som är med i dagen nyheter!


Under bilden stod detta: Skira skyar av skärt. Körsbärsträden i Kungsträdgården i Stockholm står i full blom till fägnad för vårflanörer och fotografer. Fem månaders gamla Lexus Zackrisson får flyga högt för att bakgrunden på fotot ska bli fin.


Lexus i ord | 5 kommentarer


29 april 2011

Postat av Cassandra den 2011-04-29 10:25:43


Då var de fredag, och snart är denna vecka slut! Lexus har börjat vakna kl 6 på morgon, inte de roligaste kanske :P Josefin vaknar mellan 7-halv 8. Idag vaknade hon halv 8, vi åt lite frukost. Kollade hennes pippibok (programet från pippi på is). Sen gjorde vi oss alla iordning så gick vi mot dagis! Hon skulle absolut ha med sig sin pippibok och visa Annika och Mia (fröknarna). Sen gick jag och Lexus hem! Han somnade i vagnen och sover fortfarande. Så har passat på och plcokat undan lite här hemma (Josefin är duktig på stöka till på morgonen). Sen har jag suttit med en ny header! Vad tycker ni?! Jag är faktist riktigt nöjd! :)

När Christofer slutar idag så ska vi åka iväg och hämta vårat nya chassi till vagnen! Vårt som vi har nu är snett så vi har fått ett nytt! :) Sen får vi se vad dagen mer bjuder på! Innan hämtning ska jag ev träffa mamma en snabbis! Sen får vi se vad som händer efter hämtning på dagis! Kanske stannar ute och leker i de underbara vädret :)


Vardagen | 4 kommentarer


Sötnosarna i kungsan!

Postat av Cassandra den 2011-04-28 22:27:38


Sötnosarna från igår när vi var i kungsan och fotade lite!

Lexus kommer sakna sin kompis/tjej Lova nu när dom åker på semester i en vecka!
Lexus och hans kompisar | 5 kommentarer


Mina ♥

Postat av Cassandra den 2011-04-28 12:32:15JOSEFIN OCH LEXUS
Kan man vara mer lycklig lottad än mig som har världens underbaraste barn? Ni är det bästa i hela mitt liv. Föralltid ska jag skydda er. Föralltid ska jag hjälpa er. Föralltid ska jag älska er! Finns inget bättre. NI är mina och de finns inget som kan byta ut er


Barnen | 3 kommentarer


Tur att en ställer upp

Postat av Cassandra den 2011-04-28 10:09:51
Vilken  tur att jag har ett barn som ställer upp på att vara med på kort. Eller Lexus har inget val ännu :P haha Josefin har börjat med när jag tar fram kameran så säger hon; "Nej mamma, inget kort. Jag är sjuk", och så tar hon sig på pannan :P Vadå sjuk? Vad har hon fått de ifrån :P haha Hon kan gå med på att vara med på kort om Lexus också är med :) Så himla roligt när dom har sin egen vilja, men ibland är de bara jobbigt ;) Undra verkligen hur Lexus är i Josefins ålder :P hihi


Vardagen | 0 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2011-04-28 08:10:32
Snart ska vi gå mot dagis! Sen blir de hem och plocka och fixa här hemma så de blir snyggt. Sen får vi se vad denna torsdag blir! Något skoj hoppas jag dagen bidrar med :P Men vi får se :) Nej nu ska jag sätta i en maskin med tvätt innan jag går till dagis!


Vardagen | 0 kommentarer


Mer underbara bilder

Postat av Cassandra den 2011-04-27 21:59:21

Vardagen | 1 kommentarer


En bra dag

Postat av Cassandra den 2011-04-27 19:22:25


Idag efter lämning på dagis så åkte jag och Lexus in till stan för att träffa Lexus blivande tjej Lova och hennes mamma Ruby. De skilljer en månad på våra små och idag träffades dom för första gången. De har kommit upp massa saker för oss båda som gjort att vi ej kunnat träffas. Men ändrig på de :)

Vi hade verkligen en urmysig dag och dagen slutade i underbara kungsträdgården och de var så fint :) Tog massa bilder och blev bara mer och mer sugen på göra klart min tatuering :) När jag höll på ta kort hör jag hur någon annan tog kort på Lexus och vänder mig om och sen fortsätter jag och hör hur killen fortsätter. Sen berättar han att han kommer från DN och frågade om Lexus fick vara med i tidningen och självklart :) hihi Så nån av dom närmaste dagarna kommer nog Lexus vara med i tidningen.

Lexus och Lova är verkligen hur söta som helst tillsammans :) Verkligen jätte kul att Lexus får en kompis att växa upp med som är lika gammal :) hihi
Vardagen | 1 kommentarer


Min underbara son

Postat av Cassandra den 2011-04-27 19:00:38


Kärlek i högsta grad
Lexus i bilder | 4 kommentarer


Lexus ♥ Lova

Postat av Cassandra den 2011-04-27 18:04:24

Lexus och hans kompisar | 1 kommentarer


Tisdag, känns som måndag!

Postat av Cassandra den 2011-04-26 13:47:50


Så underbara, mamma älskar er två! ♥


De känns verkligen som måndag idag!
Kankse kan de bero på att Christofer åkt och jobbat igen! Josefin är idag på dagis och idag skulle hon vara pippi! Så på men de nya pippi kläderna och så gick vi till dagis! Hon skulle precis ha som pippi, hon gick in och ut från sitt rum där de sitter en bild på pippi. Sen kom vi till skona och hon ville absolut inte ha sina svarta addidas skor, men jag sa till henne att kolla på bilden så såg hon att de har samma färg som pippi har. Hon gick och kollade och sprang tillbaka och accepterade skona! Sötnosen!

Nu under förmiddagen har jag vart i farsta och letat efter kepsar till barnen! Hittar inga snygga! Skit irreterad så Josefin måste ha en snarast och kunna ha på dagis. Men letandet fortsätter! Du kanske har tips där de finns snygga kepsar :) Kom hem med en body som jag letat efter till Lexus och en annat tröjoa och jeans till honom och sen ett sött linne till Josefin! Nu har jag tävttat lite här hemma och ska snart bege mig och hämta Josefin! Sen när vi kommer hem igen ska jag börja förbereda till middagen! De ska nämligen bli kalops idag med potatis!


Vardagen | 8 kommentarer


Syskonkärlek ♥

Postat av Cassandra den 2011-04-25 20:56:50

Barnen | 3 kommentarer


Hemliga äventyret!

Postat av Cassandra den 2011-04-25 20:48:07


Nu kommer jag avslöja de hemliga äventyret vi gjorde idag! I förra veckan ringde Louise mig och frågade om vi ville följa med henne på Pippi på is för hon hade fått biljetter av sin mamma och absolut ville vi följa med :) Vi hade tänkt boka de förut, men de skulle kosta så mycket och vi kände att vi inte hade dom pengarna. Sen i helgen rinde Louise och hade en god och en tråkig nyhet! De tråkiga var att hon ej kunde följa med för hon var tvungen att vara hemma och plugga då hon har ett prov i slutet av veckan! Men den goda var att vi hade fått flera biljetter så vi kunde ta med oss några om vi ville! :) Och de tackar vi för! :)

Så vi frågade om Marie, Totte och Elsa ville följa med då Elsa är en riktigt pippi fan som Josefin. Men Totte kunde inte följa med, men Marie och Elsa följde gärna med :) Så idag var de den dagen, dagen med stora D. Josefin pratade om pippi hela morgonen. Pippi på globen kom upp många gånger!

Vid halv 1 mötte vi upp Marie och Elsa för att börja dagen med att äta på Mcdonalds! Måste ju lyxa till de för barnen när de ska få se pippi :) Sen gick vi ut och sen vidare in på globen! Där började vi med att gå upp till ansiksmålning. Josefin och Elsa ville bli målade som pippi. Josefin började. Sen var de Elsas tur, men hon ångrade sig! Sen gick vi vidare ner och kolla om vi kunde köpa något till barnen! De blev ett pippi kläder till Josefin, en ny bok (sen under pausen så skulle Christofer och Josefin kolla om de bra sångerna fanns på cdskiva, men tyvärr inte. Men en tjej framför fick en t-shirt oh en målarbok och självklart ville Josefin med ha de och självklart fick hon de). Kan säga att vi hade en lycklig tjej idag!


Vi gick sen till våra platser, först hämtade vi ut sittkuddar till barnen! Jätte bra platser hade vi :) Sen gick Christofer och Marie med dom stora barnen och köpte lite snacks och dricka till pippi medan jag och Lexus satt kvar vid platserna! När pippi började var de 2 stycken tjejer som blev helt tysta och älskade de dom såg! Lexus älskade alla färger och låtar :) Josefin och Elsa var verkligen duktiga och satt i en timme innan paus. Efter paus så somnade Elsa, sötnosen var trött! Och våran prinsessa fick ont i magen och gnällde mesta delen för hon inte kunde bajsa :( När de var slut packade vi ihop och gick mot bilen. Då bajsade Josefin och efter de var hon hur glad som helst :) Pippi på is, den förestälningen var verkligen jätte bra och hur bra musik som helst! :)
Vardagen | 3 kommentarer


I dag, måndag är jag glad för att ...

Postat av Cassandra den 2011-04-25 09:55:00


 • För idag ska vi på ett jätte roligt äventyr
 • De underbara vädret
 • Lexus sitter nu själv
 • Igår hade vi en helt underbar dag med Denise
 • En ny vecka att se fram emot
 • Vi börja planera semester (C är bara ledig 2 veckor i juni)
 • Vi har haft en bra påskVardagen | 2 kommentarer


22 april 2011 - 5 mån 13 dagar

Postat av Cassandra den 2011-04-22 19:24:19
Idag satt Lexus själv för första gången! Gud så stolt man blir! Kan inte beskriva med ord. Han är inte min lilla bebis längre. Han har blivit min stora kille! Älskar dig Lexus!


Lexus i ord | 6 kommentarer


Långfredag!

Postat av Cassandra den 2011-04-22 13:06:57


Lexus igår


Nu under förmiddagen träffade jag upp Marie för att gå upp till centrum, glömde köpa en födelsedagsprsent till barnens syssling igår så var tvungen att gå upp idag eftersom vi ska träffa dom imorgon!
Vi tog en lunch och bara pratade en massa! De var ett tag sen vi sågs så de var kul att ses :) Hon shoppade lite fint till sig :D

Nu ska vi börja göra oss iordning, eller de är bara Josefin och Christofer kvar. Sen åker vi till min mormor för lite påskmiddag! Jätte trevligt! :) Vet inte alls när vi kommer hem ikväll, men då ska jag umgås med familjen!


Vardagen | 2 kommentarer


Finaste killen ♥

Postat av Cassandra den 2011-04-21 19:51:07


Finaste Lexus, min underbara son i de fina väder
Lexus i bilder | 7 kommentarer


Torsdags barnen

Postat av Cassandra den 2011-04-21 10:43:19

Barnen | 6 kommentarer


Skärtorsdag

Postat av Cassandra den 2011-04-21 09:33:40


Lexus från förra veckan!Skärtorsdagen är här! idag ska jag upp till centum och fixa barnens påskägg! Sen blir de träffa Rebecca en tag innan vi ska hem till mina föräldrar för att äta och mysa dära! Undra vad man ska hitta på i barnens påskägg, nån rolig leksak eller något smycke typ i Josefins med nån tablettask?! Hmm hinner tänka en stund innan jag ska till centrum :)


Vardagen | 0 kommentarer


Godnatt!

Postat av Cassandra den 2011-04-20 22:30:17


Sov gott underbara läsareVardagen | 2 kommentarer


Underbara mössan

Postat av Cassandra den 2011-04-20 22:17:40Denna underbara mössa var jag tvungen att tvätta för några dagar sen och tyvärr tappade den färgen och de blev en annan passform.
Mejlade till geggamoja och jag är inte den första detta har hänt, Får välja mellan ny mössa och pengarna tillbaka. Funderar på pengar för tänk om jag måste tvätta den igen. Men de är så synd, älskar ju mössan! Den är ju helt underbar :) Hur skulle ni göra?


Vardagen | 3 kommentarer


Längtar ♥

Postat av Cassandra den 2011-04-20 21:49:56


På måndag ska hela familjen på ett litet äventyr med underbara Louise! Gud längtar att få träffa min underbara vän och de ska bli så kul, att hon ska bli den första som får vara med Josefin på en sådan sak :) Gud jag längtar tills måndag! Mer tänker jag inte säga! :) Berättar mer på måndag kväll eller tisdag då de kommer komma lite bilder också! Sen ska de bli så kul och få träffa Louise då sist jag träffade henne var på Lexus dop. Vi har så mycket att prata om :) hihi Jag säger de igen, längtar till måndag ♥Vardagen | 0 kommentarer


Dagen

Postat av Cassandra den 2011-04-20 09:09:32


Nu ska vi börja röra oss mot den stora staden för äventyr. Måste gå förbi kappahl för att lämna tillbaka eller be dom kolla på Lexus vita dress då knapparna färgade av sig i tvätten. Jätte skumt. Har den gråa också och då har de aldrig hänt plus att jag tvättade dressen för en vecka sen och då hände de inte heller. Men vi hörs i eftermiddag! Ska ta med mig kameran, men får se om man kommer ihåg och ta kor :P


Vardagen | 1 kommentarer


Måndags pyssel

Postat av Cassandra den 2011-04-18 12:42:57


Två av Josefins 4 ägg!Imorse efter frukost gjorde jag iordning ett litet pyssel nu till påsken. Vi skulle måla ägg! Så jag blåste ut innehållet och Josefin fick måla. Hon tyckte de var jätte kul och målade 4 st som nu ligger fint på vårt ljusfat i köket! Tycker de blev jätte fint och Josefin är så nöjd över sina ägg! :) Imorgon ska hon få gör något annat kul (kanske göra fina kort och ge bort). Vi får se vad vi hittar på, men något pyssel ska de nog bli!


Vardagen | 6 kommentarer


I dag, måndag är jag glad för att ......

Postat av Cassandra den 2011-04-18 12:22:43


 • De är så otroligt fint väder
 • Lexus mår bättre, hostar inte alls lika mycket
 • Josefin fick sin cykel i helgen som hon är stolt över (dock har hon ej lärt sig cykla ännu, men de kommer)
 • Solen är på topp i dag och vi ska ut och leka resten av dagen
 • Josefin älskar att vara ute
 • Har några planer i veckan att se framemot!
 • Imorse påskpysslade jag och Josefin och gjorde fina ägg!Vardagen | 1 kommentarer