Hemliga äventyret!

Postat av Cassandra den 2011-04-25 20:48:07


Nu kommer jag avslöja de hemliga äventyret vi gjorde idag! I förra veckan ringde Louise mig och frågade om vi ville följa med henne på Pippi på is för hon hade fått biljetter av sin mamma och absolut ville vi följa med :) Vi hade tänkt boka de förut, men de skulle kosta så mycket och vi kände att vi inte hade dom pengarna. Sen i helgen rinde Louise och hade en god och en tråkig nyhet! De tråkiga var att hon ej kunde följa med för hon var tvungen att vara hemma och plugga då hon har ett prov i slutet av veckan! Men den goda var att vi hade fått flera biljetter så vi kunde ta med oss några om vi ville! :) Och de tackar vi för! :)

Så vi frågade om Marie, Totte och Elsa ville följa med då Elsa är en riktigt pippi fan som Josefin. Men Totte kunde inte följa med, men Marie och Elsa följde gärna med :) Så idag var de den dagen, dagen med stora D. Josefin pratade om pippi hela morgonen. Pippi på globen kom upp många gånger!

Vid halv 1 mötte vi upp Marie och Elsa för att börja dagen med att äta på Mcdonalds! Måste ju lyxa till de för barnen när de ska få se pippi :) Sen gick vi ut och sen vidare in på globen! Där började vi med att gå upp till ansiksmålning. Josefin och Elsa ville bli målade som pippi. Josefin började. Sen var de Elsas tur, men hon ångrade sig! Sen gick vi vidare ner och kolla om vi kunde köpa något till barnen! De blev ett pippi kläder till Josefin, en ny bok (sen under pausen så skulle Christofer och Josefin kolla om de bra sångerna fanns på cdskiva, men tyvärr inte. Men en tjej framför fick en t-shirt oh en målarbok och självklart ville Josefin med ha de och självklart fick hon de). Kan säga att vi hade en lycklig tjej idag!


Vi gick sen till våra platser, först hämtade vi ut sittkuddar till barnen! Jätte bra platser hade vi :) Sen gick Christofer och Marie med dom stora barnen och köpte lite snacks och dricka till pippi medan jag och Lexus satt kvar vid platserna! När pippi började var de 2 stycken tjejer som blev helt tysta och älskade de dom såg! Lexus älskade alla färger och låtar :) Josefin och Elsa var verkligen duktiga och satt i en timme innan paus. Efter paus så somnade Elsa, sötnosen var trött! Och våran prinsessa fick ont i magen och gnällde mesta delen för hon inte kunde bajsa :( När de var slut packade vi ihop och gick mot bilen. Då bajsade Josefin och efter de var hon hur glad som helst :) Pippi på is, den förestälningen var verkligen jätte bra och hur bra musik som helst! :)





Kommentarer
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Superhärliga bilder :) Ser väldigt lyckat ut!!

Kramkram

2011-04-25 @ 22:24:02
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Emelie- mamma till två underbara tjejer!

Vi var också där! Verkligen en rolig och bra föreställning, men väldigt dyrt! Vi betalade 1300:/

Kram

2011-04-26 @ 13:29:22
URL: http://emeliiewallin.blogg.se/
Postat av: Patricia, mamma till Saga och gravid

Gud så roligt det såg ut!

2011-04-27 @ 09:00:45
URL: http://popblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback