Min duktiga tjej

Postat av Cassandra den 2011-08-31 19:46:38


Josefin har inte haft napp sen i måndags. Hon är verkligen super duktig, dock så fick hon i natt utbrott och bara skrek efter napp. Men efter lugnade prat somnade hon om. Får se hur denna natt går. Men är så stolt över min dotter, hon är så duktig :)

De jobbigt är att hon har kommit in i den värsta trotsen. Men ändå är hon världens underbaraste! En finare dotter kan man inte ha :)





2 0 1 1 - 0 8 - 2 8



Josefin i ord | 1 kommentarer


Natten

Postat av Cassandra den 2011-08-30 08:06:25


Man kan fråga hur natten gick.
Josefin sov iallafall utan napp hela natten, men hon har vaknat flera gånger och verkligen skrikit på oss för hon inte får någon napp. Men vi har pratat lugnt med henne och tillslut har hon tagit de lugnt och somnat om. Hon vaknade idag halv 8. Måste säga att hon har vart en jätte duktig tjej fast hennes utbrott inatt efter nappen! Får hoppas de går bättre ikväll/natt.

Nu sitter hon och äter frukost och snart blir de lämning på dagis! :)


Josefin i ord | 0 kommentarer


Dag 1 - CHECK

Postat av Cassandra den 2011-08-29 20:40:15


När Lexus föddes började Josefin med napp, hon var alltså 2 år och 4 månader. Hon har inte haft napp eller snutte under dom tidigare åren. Men helt plötsligt när Lexus började med napp så skulle minsan hon också göra de. Men på dagis har hon aldrig sovit med napp, de sa vi starkt nej till.

I helgen sa hon till oss att hon var en stor tjej och skulle sluta med napp. Men hon tog nappen på kvällen ändå. Men idag har hon inte haft nappen på hela dagen och hon har nu somnat utan napp. Så nu är dag ett klart. Sen är de bara att fortsätta så de inte blir något bakslag. Sen är de bara nattblöjan och vällingen (varm mjölk). Hon kallar de välling :) Men vi tar en sak i taget. De märks verkligen att hon börjar bli stor nu :)

Liten blir stor





2 0 1 1 - 0 8 - 2 8



Josefin i ord | 1 kommentarer


Måndagslista

Postat av Cassandra den 2011-08-29 10:05:34



Har jobbat i helgen
Innebandyn har börjat ordentligt
Har en helt underbar familj, älskar er
Vi börjar få iordning här hemma, men fortfarande inte klara ännu, kommer bli så bra.


Vardagen | 2 kommentarer


Mitt Charmtroll

Postat av Cassandra den 2011-08-28 21:54:56



2 0 1 1 - 0 8 - 2 8



Lexus i bilder | 2 kommentarer


Min busfia

Postat av Cassandra den 2011-08-28 21:49:22



2 0 1 1 - 0  8 - 2 8



Josefin i bilder | 0 kommentarer


Hål i öronen

Postat av Cassandra den 2011-08-28 20:57:57


Hål i öronen har Josefin pratat länge om.
Hon vill gärna ha som sin mamma. Men jag och Christofer har sagt att hon får vänta tills hon blir en stor tjej! Men sen har jag och Christofer pratat med varandra att hon ska få göra de, men när de visste vi inte. Sen när jag fyllde år kom även Nellie, Oliwer, Jessica och Jonas. Och då hade Nellie precis tagit hål i örat. Och då blev de ännu mer prat. Och vi hade tänkt tagit de samma helg, men de var så mycket med kalas och förberedelser och så! :) Men i torsdags när Christofer kom hem från jobbet överraskade vi henne med att åka och ta hål i öronen. Hon har blivit så duktig och är nu helt blöjfri (dock inte på nätterna). De går så himla bra på dagis också så vi tyckte de här var en bra sak att överraska henne med. Hon blev så glad och hon berättar för oss när vi kom dit att hon är en stor tjej :)

Hon kunde först inte välja vilket örhänge hon ville ha så jag frågade om hon ville ha en grön blomma, nej nej, den var ful tyckte hon och sen peckade hon på den rosa och självklart så blev de den. Efter en liten väntan var de hennes tur och de tvättade hennes öro och markerade. Sen så satt örhängerna dära, hon blev ledsen men de gick över fort.

Josefin hur stolt som helst! :) Min fina Josefin!





2 0 1 1 - 0 8 - 2 6



Josefin i ord | 1 kommentarer


Geggamoja prinsen

Postat av Cassandra den 2011-08-28 20:09:57


Igår på jobbet, innan hemgång passade jag på och handla lite kläder till barnen.
De har fått in så massa fint, väntar fortfarande på några plagg som inte kommit in ännu! :) hihi Lexus fick ha på sig sina nya byxor och mössa (mössan togs av när vi åkte iväg för då kom värmen). Han är så söt min geggamoja prins! :)





2 0 1 1 - 0 8 - 2 8



Lexus i bilder | 1 kommentarer


Josefin är bara för söt!

Postat av Cassandra den 2011-08-28 20:00:25


Josefin igår; Pappa, mamma jobbar på geggamoja.
(lång paus, funderar)
På dagis leka i geggamoja





2 0 1 1 - 0 8 - 2 8



Josefin i ord | 1 kommentarer


Jobb lördag

Postat av Cassandra den 2011-08-27 22:56:37


Idag har jag jobbat och gud så kul de var! Nu hoppas jag på massa fler pass! :) De var ganska nervöst idag eftersom de var första gången och man är så rädd för att göra fel! Tycker de gick kanonbra ändå! Massa trevliga kunder! Nu vill jag bara jobba en massa fast man vill vara hemma och mysa med Josefin och Lexus. Men ibland är de ganska skönt att komma bort och få jobba + egentid! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Ibland blir de inte som tänkt!

Postat av Cassandra den 2011-08-25 21:43:52


Fått samtal som jag inte trodde skulle hända, trodde de kunde gå min väg denna gång.
Började med i början av veckan, ringde och kollade hur de går med Lexus dagisplats och då fick jag ett svar att i november är aspen fullt, alltså de finns inga lediga platser. Så de kommer placera honom på ett annat dagis än vad Josefin går på sålänge! Och de har jag ingen lust med. Då frågade jag om jag har en plats i Jenuari. Men de har jag inte heller. Jag har garaterat en plats i Augusti. Men om ett barn slutar tidigare kan Lexus få plats, allt beror på hur många barn de är innan honom i kön! Många som har syskon och vill in på aspen märker jag! :( Får hoppas att de är folk som fått aspen och sen tackar nej för de fått dagisplats någon annanstans så att Lexus kommer in fortare än vad man tror :)

Sen igår fick jag hem pappret att haninge kommun ej tillåter mig att plugga i en annan kommun (skulle plugga barn och fritid, gymnasiutbildning). Så idag var jag nere och pratade och tyvärr finns de inga pengar. Sen träffade jag min studivägledare, har träffat henne flera gånger och pratat om utbildningar och har läst enstaka kurser i skolan förut. Så vi pratade en stund och hon fick mig på andra tankar. Och nu vet jag verkligen vad jag vill göra. Men tyvärr fattas de några ämnen som jag måste ha. Så ska söka ensaka kurser på centrum vux i haninge och plugga de och sedan söka min utbildning jag vill plugga i augusti.

Så nu får vi se hur de blir för Lexus med dagisplats så jag kan gå tillbaka till jobbet och sen plugga vissa ämnen på distans! De känns lite jobbigt att han måste börja så tidigt, men de är de bästa för oss. Men sen vet man aldrig, de kanske inte finns något dagis i närheten som har en ledig plats! Men som sagt vi får se hur de blir!

Som de ser ut nu ska jag prata om mina ideer med studivägledaren i slutet av september och då får vi se vad som händer! Hoppas verkligen detta går vägen iallafall! :) Håll tummarna också att Lexus kommer in fortare på aspen :D hihi. Vill inte ha dom på olika dagis hur länge som helst! :)

Ursäkta för långt inlägg behövde rensa lite.



Vardagen | 5 kommentarer


Jag älskar er ♥

Postat av Cassandra den 2011-08-24 20:45:20



2 0 1 1 - 0 8 - 2 1



Barnen | 3 kommentarer


Onsdag

Postat av Cassandra den 2011-08-24 20:33:29


Igår började innebandy igen efter sommaruppehållet och gud va kul de var! Så himla kul att få komma röra på sig igen! Och de var mycket folk på träningen och de gillas ännu mera! Hoppas de blir en lika bra träning nästa vecka :) Och i helgen är de cup.

Idag har jag vart inne på jobbet (extra jobb nu under mammaledigheten), skulle lära mig rutinerna och kassan och allt gick superbra! Så nu längtar jag till lördag då de blir min första jobbdag! :) Annars idag har jag umgåts med Marie en stund och fixat lite här hemma! Nu försöker vi i omgångar att få Lexus att sova, men de är någon som vägrar :/ haha




Vardagen | 0 kommentarer


De händer massor med våran lilla Lexus

Postat av Cassandra den 2011-08-22 19:57:06


Eller Så liten är han inte. De är snart dags att börja planera 1årskalas. Växer så de knakar gör han också. Måste ut på stan en shoppingrunda och köpa en massa nya byxor och bodysar.

Just nu är de massa annat som händer också. Lexus ställer sig mot allt, men han vågar inte ta sig ner till sittade igen. Han har börjat krypa mer och mer, innan ålade han som en säl typ :p Men de gör han fortfarande om de ska gå snabbt annars kryper han. Från krypande sätter han sig på rumpan igen. Han tar gärna ut sin napp ur sin mun och ska stoppar gärna in den i våran mun och sen tar han tillbaka den och in i sin mun igen. Duktig på äta själv. Finns massor, de händer nya saker hela tiden.

Min fina lilla Lexus som inte är så liten längre. Mamma älskar dig.





2 0 1 1 - 0 8 - 2 1



Lexus i ord | 3 kommentarer


Måndagslista

Postat av Cassandra den 2011-08-22 12:47:20



Jag är nu 23 år gammal
Innebandyn har börjat igen
Innebandyträning imorgon
In till nya jobbet på onsdag
Fick massa fint i helgen
Har två undebara barn hemma, fast Josefin bestämde sig att inte lyssna i centrum
Har en underbar familj och vänner
Har smörgåstårta kvar från igår som jag ska äta snart! Mums



Vardagen | 1 kommentarer


Kalender

Postat av Cassandra den 2011-08-21 23:15:02


Imorgon måste jag kolla efter en kalender till mig. För ev kommer jag börja plugga i oktober, sen har jag fått ett extra jobb och sen är de massa andra saker som jag måste ha koll på. Så en kalender i skötväskan/väskan måste införskaffas. Får se om jag hittar en imorgon eller om jag ska kolla på onsdag då jag ska till jobbet, de ligger ju i stan så då finns de ju fler affärer att kolla i ;) Hmm.. får se hur de blir iallafall!

Men nu ska jag gå och lägga mig, för tror min son kommer vakna tidigt eftersom han somnade tidigt! Man vet aldrig hur de blir. Imorgon måste också några telefonsamtal ringas! Hoppas man kan få ett vättigt svar! :) Godnatt på er alla!





2 0 1 1 - 0 8 - 2 1



Vardagen | 2 kommentarer


Söndag 21 augusti 2011

Postat av Cassandra den 2011-08-21 20:38:12


Idag har de vart en bra söndag!
Vi har fixat här hemma, alltså städat. För idag stod de kalas på schemat. Fixade med smörgåstårtorna (första gången jag gör smörgåstårta i mitt liv), gjorde iordning mig och barnen. Tog lite nya syskonbilder + några ensam bilder också! kl 16.00 kom alla gäster. Hade en trevlig kväll. Lexus sov inget från kl 1 idag, så han däckade med välling vid halv 7. Så han var inte lite trött, men han skött sig jätte bra ändå! :) Fick min efterlängade steghylla och massa annat! Nu tar vi de bara lugnt. För imorgon är de en ny dag! :)





2 0 1 1 - 0 8 - 2 1



Barnen | 4 kommentarer


Min fina Josefin Anna Emilia ♥

Postat av Cassandra den 2011-08-21 19:58:31



2 0 1 1 - 0 8 - 2 1



Josefin i bilder | 1 kommentarer


Världens finaste syskon, mina älskade barn

Postat av Cassandra den 2011-08-21 12:47:57


De går inte att beskriva med ord hur mycket ni betyder för mig.
Men en sak kan jag säga och de är att jag älskar er obegränsat många varv runt jorden och tillbaka igen. Ni är mitt allt!





2 0 1 1 - 0 8 - 2 1



Barnen | 2 kommentarer


Postat av Cassandra den 2011-08-21 12:25:03




2 0 1 1 - 0 8 - 2 1



Barnen | 1 kommentarer


19 augusti 2011 = 23 år

Postat av Cassandra den 2011-08-20 08:23:32


Igår var de ingen vanlig dag för de var MIN födelsedag! Hurra Hurra Hurra.
Igår blev jag ett år äldre, 23 år gammal är jag nu. Igår 14.14 var de 23år sen jag kom till världen. Hade en toppen dag. Shopping med fina Emelie och Elvira, mys med familjen!

Igår fick jag två helt underbara ramar utav Christofer + ett halsband. Fick pengar av min mormor och ett helt armband av Rebecca :) På söndag är de kalas och då kommer släkt och vänner på besök. Ska bjuda på smörgåstårta, ska göra en för första gången, hoppas den blir god :D hahaha!

Jag bjuder på en bild från när jag fyller 4 år. Ville hitta en bild när jag fyllde 3 år efter som de är så gammal Josefin är. Men hittade ingen så de blev detta :) Lite likheter ser man mellan mig och Josefin. Och kolla mitt snygga konstverk jag hade gjort på väggen! (Snygg spegelbild de blev i kortet, men var lite stressad när jag tog kortet så orkade inte bry mig)

Ett stort tack till er som grattade mig igår och tack för korten





1 9 9 2 - 0 8 - 1 9



Vardagen | 3 kommentarer


18 augusti 2011

Postat av Cassandra den 2011-08-18 19:41:05


Dåligt med bloggande för min del! Vet inte vad jag ska blogga om och har inga nya bilder att visa.
Vad vill ni läsa och ses? Ge mig lite insperation snälla! Imorgon fyller iallafall lilla jag 23 år! haha Börjar bli gammal.

Just nu ligger barnen och sover så sött! Jag och Christofer rensar bort allt skit. Nu äntligen har vi fått fingrarna ur rumpan och tagit oss i kragen och börjat rensa allt här hemma. Sen ska vi bara fortsätta nere i källaren. De är så himla skönt att slänga en massa. Iallafall när de bara är en massa skit :D Men nu ska jag fortsätta. Vi hörs snart igen, kan bli efter helgen, men ska försöka slänga i något inlägg. Men har massor att göra, en granne flyttar så vi ska hjälpa dom lite, träningsmatch, sen har vi ett litet kalas för mig på söndag + grilla och leka med grannarna. Så de är fullt upp! Men ska göra mitt bästa ;)

Glöm inte bort att jag fyller år imorgon ;) hahaha


Vardagen | 9 kommentarer


Ny design till Marie

Postat av Cassandra den 2011-08-15 23:19:42


Nu under kvällen har jag fixat en design till Marie :)
Nu hoppas jag bara hon kommer gilla den, skickade hela designen till henne nyss och nu ska jag bara få ett godkännade från henne och sen sätts den in på hennes blogg. Vad tycker ni?! Tror ni hon kommer gilla den?! De hoppas jag iallafall!







Bloggdesign | 5 kommentarer


Min "Bästis"

Postat av Cassandra den 2011-08-15 15:17:41




tagen av rebecca
2 0 1 1 - 0 8 - 1 3



Vardagen | 3 kommentarer


Vänskap

Postat av Cassandra den 2011-08-15 14:57:00




tagen av Jessica
2 0 1 1 - 0 8 - 1 3



Vardagen | 1 kommentarer