28 februari 2011

Postat av Cassandra den 2011-02-28 08:31:33


Josefin är ledig idag och vad ska vi hitta på? Några förslag?! Hmm! Vi har för ett tag sen ätit frukost och klätt på oss! Nu ska vi bara bestämma vad vi ska göra! De är väl mycket folk överallt också då de är sportlov, eller så har många åkt iväg på skitsemester ;) hihi! Ska man gå ut och se om man kan gå till nån Lekpark, men alla lekparker är typ fullt med snö så man kommer ju inte in dit, har ju vagnen också! Hmm få verkligen se vad vi hittar på! Kankse en myspys dag hemma!


Vardagen | 9 kommentarer


Hur resonerar ni?

Postat av Cassandra den 2011-02-27 14:44:09


När tycker ni att man ska byta liggdelen till sittdelen? Vet flera som byter vid tre-fyra månader och har sittdelen halvliggande bara för att de inte vill ligga ner i liggdelen. Man de är väl en gräns pga vad barnen klarar av! Om de inte vill ligga ner får man väl ha dom i bärsele ett tag, kasnke sätta dom upp en kort stund med kuddar bakom ryggen.

Jag byte från ligg till sittdel när Josefin var mellan 5,5 mån - 6 mån för att hon kunde sitta helt okej själv (och ska tillägga att de tyckte jag var tidigt att ändra)! Och kommer vara lika stenhård med Lexus! Vill han inte ligga i vagnen hela tiden får jag väl ta upp honom och bära honom ett tag eller lösa de på ett annat sätt! För de spelar ingen roll om dom halvligger i sittdelen för de är ju fortfarande ett vis grad.

Har jag helt fel? Eller hur resonerar ni med detta?


Vardagen | 10 kommentarer


Söndag!

Postat av Cassandra den 2011-02-27 14:06:45


Gud är helt slut! Märks att man inte är tränad :P haha! Men tycker ändå att de gick bra! Riktigt skönt var de också! Kom hem för kasnke en halvtimme sen! Tyvärr förlorade vi med 2-4. Men de var mot serieledarna så de var okej! Tyvärr vann dom bara med 2-3 skitmål!

Snart kommer skruttan hem efter en natt hos farmor och farfar. Hon hade somnat bra igår kväll och sovit bra hela natten. Så de känns ju positivt! :) Men självklart kändes de konstigt att de inte kom nån söt liten tjej på morgonen till våran säng för att ligga och mysa ett tag! Tur så hade jag Lexus och mysa med, men de är ändå tomt för av Josefin får man ju tillbaka ;D haha!

Ikväll blir de myskväll med familjen! Solsidan och Big brother ;D haha! Nej nu ska jag kolla runt lite sen hoppa i ett bad innan Lexus bestämmer sig och vakna :P


Vardagen | 0 kommentarer


Gått ner i vikt?!

Postat av Cassandra den 2011-02-26 14:42:07


Undra om jag minskat lite med stlen! Mina leggins sitter ej tight längre, mina jeans är inte heller lika tighta. Hmm har jag gått ner i vikt eller har jag bara minskat i stlen?! De ska bli kul och se nu den 1 mars hur mycket jag gått ner! Jag tror ju inte de är mycket alls! Eftersom jag vägde mig efter dopet och då vägde jag som jag gjorde 1 februari!


Mitt nya jag, år 2011 | 1 kommentarer


Helg!

Postat av Cassandra den 2011-02-26 09:06:10


Då är denna vecka snart slut och snart går vi in i en ny månad! Dagarna bara rinner förbi, helt sjukt! :P Idag gick vi upp vid 7 tiden. Vid 8 åt vi frukost! Vi alla åt yougurt med hallon och äggröra. Mums :) Så nu tar vi de lugnt, myser, leker. Allt som hör till.

Vi ska bara vara hemma nu på förmiddagen. Sen vid 4 ska vi till mina svärföräldrar, barnens farmor och farfar för middag. Sen åker bara jag, Christofer och Lexus hem. Josefin ska sova kvar då jag har tidig innebandymatch och Christofer och Lexus ska följa med. Josefin kan inte sitta still så länge, plus att jag tror inte att hon tycker de är så kul så då löste vi de på bästa sättet! :) De kommer säkert gå jätte bra!

Imorgon efter matchen blir de säkert bara massa mys hemma. Massa lek och äta nått gott till middag! :) Får se hur dagen kommer se ut imorn. Kankse hittar på något skoj!


Vardagen | 0 kommentarer


Josefin på dopet igen!

Postat av Cassandra den 2011-02-25 18:49:51


Hon passade på att vila lite också eftersom de tog sin lilla tid ;) Mammas sötnos är bara för go!
Josefin i bilder | 7 kommentarer


Josefin på dopet!

Postat av Cassandra den 2011-02-25 18:22:21


Såhär kul tyckte Josefin att de var! :P
Josefin i bilder | 1 kommentarer


Lexus Erik Hans Mikael

Postat av Cassandra den 2011-02-25 12:16:51


Här kommer 3 helt underbara bilder på Lexus i sin fina dopklänning (samma dopklänning som Josefin hade)! Tog lite bilder på honom för ett tag sen! Han ville inte riktigt vara med på bild! Men några bra blev de :) Älskar verkligen dom här bilderna i svartvit, synd bara att man inte ser bandet så bra så man kunde haft de ljusblått! Men bilderna blev bra ändå! Mammas sötnos som nu är döpt och har fått sina namn, Lexus Erik Hans Mikael!
Lexus i bilder | 1 kommentarer


Pengarna kom in ...

Postat av Cassandra den 2011-02-25 09:45:10


... pengarna försvann :P Ja nu är alla räkningar dragna! De är bara några som dras på måndag! Skönt att ha de gjort! Josefin är nu på dagis och Lexus sover. Har kollat runt lite här nu, men nu är de dags att börja fixa här hemma. Tänkte ställa mig att ta disken. Sen småfixa här hemma! Har inte orkat städa allt på en gång denna vecka. Så småfixar lite då och då! :) hihi!

Sen ikväll blir de familjemys! Tänkte se när Christofer kommer hem om vi ska gå ut och åka lite pulka med Josefin! Eller hitta på något skoj med henne ute iallafall! Eller om vi ska baka lite! Nu har jag börjat äta enligt LCHF och så får vi se hur de går! Skippade viktväktarna nu, ska se om detta funkar! Annars får vi se hur vi gör! Började i tisdags! Tycker de går bra. Hoppas jag ser resultat nu den 1 mars då jag ska väga mig! Men annars komemr mars bli min månad ;D haha!
Vardagen | 1 kommentarer


Josefin 3 månader

Postat av Cassandra den 2011-02-25 09:38:59


Här var min prinsessa inte så stor! 3 månader.

 
Josefin i bilder | 0 kommentarer


Lexus idag!

Postat av Cassandra den 2011-02-24 20:39:37


När Lexus var som gladast idag tog jag lite kort på sötnosen! Han är ju bara för söt! (Tvungen att lägga in denna bild i headern bara för den var så söt :P )
Lexus i bilder | 0 kommentarer


Lilla Lexus!

Postat av Cassandra den 2011-02-24 20:37:25


Mammas sötnos!
Lexus i bilder | 0 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2011-02-24 20:32:12


Imorn är de fredag och löning :) Räkningarna är inlagda! Idag har jag bara tagit de lugnt hemma! Tagit lite kort på Lexus. Annars har faktist Lexus vart på halv dåligt eller kinkit humör! Tror en tand är på g, så mycket som han dregglar och så de kliar i hans mun. De ska vara leksaker och händer i min hela tiden :P Men hoppas de kasnke dröjer ett litet tag till :P Han är ju liksom bara 3,5 mån. Men vi får se när tanden dyker upp :P

Annars igår så har Lexus börjat skratta ordenligt! Han har skrattat innan, men bara nån gång! Men nu skrattar han verkligen när man gör grimarser eller kiklar han lite! Han är verkligen så söt :) Mammas prins börjar bli så stor!


Vardagen | 0 kommentarer


Dag 7 – Min utbildning

Postat av Cassandra den 2011-02-24 19:46:13


Då sista dagen på denna grej. De handlar om min utbildning! Under gymnasiet läste jag Naturvetenskap med inrikning innebandy. Så hade träning 3 dagar i veckan i skolan. Gillade verkligen de efetrsom jag alltid haft svårt för skolan med min dyslexi! Gick på fryshuset gymnasium 2004-2007!

Nu under hösten läste jag några kurser! Företagsekonomi A, projekt och företagande A och Information och Layout! Så detta är min utbildning som jag har! :)Vardagen | 0 kommentarer


Dag 6 – Min bästa vän

Postat av Cassandra den 2011-02-23 18:55:50


Bilder från dopet


Min bästa vän är Jessica.
De är en persom jag verkligen älskar. Har aldrig haft en bättre vän än dig! Du finns alltid där för mig om jag behöver prata precis som jag finns för dig! Hoppas du vet de vännen :) De går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig. Du är en helt underbar person. Man kan verkligen lita på dig!

Jessica lärde jag känna på en ung mamma träff när Josefin och Nellie var små :) Vi umgick inte så jätte mycket i början. Men ju mer vi umgick ju mer stärkte de våran vänskap. Och jag är verkligen glad att jag lärt känna dig och din familj!

Jessica du betyder allt för mig. du är helt underbar vän! Älskar dig! Jag är verkligen glad att du är gudmor till min son!


Vardagen | 1 kommentarer


Mysdag

Postat av Cassandra den 2011-02-23 09:16:06
Idag blir de en riktig mysig hemma dag för oss.
Usch för de kalla vädret ute! Ska vila lite med Lexus senare då jag är supertrött. Men först ska jag bara städa lite! Sen måste jag förbi ica en snabbis och handla lite smått hem då våran kyl är typ tom och senare blir de hämtning på dagis! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Min dotter är så söt!

Postat av Cassandra den 2011-02-23 09:05:34


Innan dagis idag så hör jag när jag ammar hur Josefin hämtar en stol och låser upp våran dörr. Jag reser mig upp och så ser hon mig och säger;

Josefin - "Mamma jag ska bara gå och handla"
Jag - "Nej du ska inte gå och handla, de är kalt ute och du har inga ytterkläder på dig, plus att vi snart ska gå till dagis"
Josefin - "Kalt"

Då gick hon in igen och skulle sätta på sina vantar för att gå ut igen! Är hon inte bara för söt! :)


Josefin i ord | 0 kommentarer


Dag 5 – Våra drömmar

Postat av Cassandra den 2011-02-22 15:49:59


Våran högsta dröm är att flytta till radhus! En dröm som vi verkligen hoppas bli sann. Men i dagsläget trvis vi så bra i våran lägenhet och bor gärna kvar här i några år till :) Sen har vi en dröm att få åka på solsemester nästa höst :) Vi skulle vilja åka till grekland. Bara våran familj :)

De är två av våra högsta drömmar. Förhoppningsvis så kanske vi kan vinna massa miljoner, men e är en dröm som verkligen är längst ifrån just nu :P hahha! Men en flytt och en härlig familjesemester står högst på listan! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Bildbomb från Lexus dop 19/2-11

Postat av Cassandra den 2011-02-22 15:41:14

Lexus i bilder | 6 kommentarer


Dag 4 – Hur träffades jag och Christofer

Postat av Cassandra den 2011-02-21 21:40:01


Året var 2006 och höst! Då hade både jag och Christofer playahead, kommer ni ihåg de?! :P haha! Vi hade små pratat lite dära. Inget mer om de! Sen umgicks jag med en tjej i skolan som var intresserad av Christofer och jag träffade Christofer med henne och vi började då prata mer med varandra.

Sen uttrycker sig den tjejen att jag kan få vilken kille jag vill! Och då tänkte jag se om de var så! Så jag coh Christofer började umgås mer och mer. Jag fick då mer och mer känslor för honom. Men han hade inte samma känslor tlllbaka. En dag så säger Christofer att han bara vill att vi ska vara vänner. Och de gjorde verkligen ont. Men under kvällen försöker han ringa och sms. Men jag svarar inte. Jag jobbade, sålde ljus! lite extra pengar när man pluggade var ju alltid bra! Sen på kvällen så svarade jag och Christofer bad mig åka till honom. Han berättade att han ångrat de han sa och så! Men vi fortsatte vara vänner ett tag till. Sen kom dagen 25 december 2006 då vi blev tillsammans!

Allt började som en tävling för mig, blev kärlek och nu bor vi tillsammans och har två helt underbara barn!


Vardagen | 2 kommentarer


Dag 3 – Mina intressen

Postat av Cassandra den 2011-02-20 23:33:58


Mina intressen?! hmm. Jag brinner verkligen för sport, innebandy! Men vet inte om jag tycker de är så himla kul längre. Visst är de kul, men vet inte om jag börjar tappa intresset :/

Som liten var min största intresse simning som jag gjorde och även fotbollen och innebandyn. Sen åka jag gokart! Men hmm, vad är mina intressen?! Shoppa kläder till barnen. De kan man faktist säga att de är mitt största intresse. Så himla kul! Köper hellre kläder till dom än till mig själv! :) Inredning i hemmet är också kul, skulle gärna göra om om man hade dom pengarna! Men gillar verkligen hur vi har de hemma så än sålänge är jag nöjd! Eller?! hmm. skulle gärna kunna fixa Josefins rum lite :P haha!

Fota är verkligen kul. Är man hobbyfotograf så är man ;D haha! Nej men älskar att fota. Är dock inte den bästa fotografen. Men de är ett intresse jag har. Och de är verkligen så kul att fota barnen!

Så mina tre intressen är nog shopping, inredning och foto (innebandyn finns där också men inte lika mycket som de andra sakerna)


Vardagen | 1 kommentarer


Nya tag igen?!

Postat av Cassandra den 2011-02-20 23:26:49


Vad är de med mig?! Fan att jag ska sabba för mig själv! Står fortfarande still på samma vikt. Men nu jävlar så måste jag ta tag i de här. Detta är verkligen inge kul! Så nu blir de andra bullar, nu ska jag gå ner massa i vikt! Måste ge mig fan på detta nu!

Från och med imorgon, måndag börjas de igen! Ska börja äta enligt viktväktarna och nu ska jag börja gå promenader! Har inte blivit så många eftersom snön tittade fram igen! Så tis-fre blir de 1-1,5 timmes promenad efter lämning på dagis! Sen ska jag försöka komma iväg och simma 2-3 gånger på kvällen!

Så nu innan läggdags ska jag ta fram gamla viktväktar böcker igen! Hoppas verkligen på en viktnedgång nu! :) Bara de går nedåt blir jag nöjd och hoppas verkligen jag når mitt första delmål till våren! :)


Mitt nya jag, år 2011 | 2 kommentarer


Tack alla för ett lyckat dop!

Postat av Cassandra den 2011-02-20 10:36:04


Lexus med sina nya fina kläder


Vi vill bara tacka alla för så fina presenter och för ett lyckat dop! Kunde inte blivit bättre! Bättre uppdatering kommer imorn eller på tisdag! Med bilder och mer text! Idag blir de myspys med familjen!


Lexus i bilder | 4 kommentarer


Stora dagen!

Postat av Cassandra den 2011-02-19 08:39:18


Ledsen för kass uppdatering! De har vart mycket fixande i veckan för idag döps våran älskade prins :) Bilder och bättre uppdatering kommer efter helgen :)


Vardagen | 2 kommentarer


Polarn och pyret!

Postat av Cassandra den 2011-02-16 18:07:47


Polarn och pyret har också massa fint! Kolla bara jackorna, overallen. Tänk barnen i dom mössorna! Helt underbart sött! :) Polarn och pyret har verkligen så himla mycket fint! Mössorna kommer säkert handlas vid löning :)

 
Vardagen | 8 kommentarer