Bättringsväg

Postat av Cassandra den 2011-01-10 14:26:42


Lexus går åt de bättre hållet. Han är mycket piggare, låter inte alls lika roslig och hostar inte alls lika mycket och är inte besvärad av den längre. När läkaren kollade på Lexus imorse så mådde han bra, hans ena lunga hörde ,an fortfarande att han hade problem. Och de var då prat om att vi skulle på permis.

Sen fick jag lite sällskap, Christofer och Josefin var på besök, åhh va de var underbart och träffa Josefin igen :) Men inge kul att se henne ha sin hosta :( Sen låter den så mycket värre eftersom hon har asma! Men hennes medicin hjälper bra :) Och de känns skönt! De åkte för ett tag sen, och Josefin blev så ledsen för att jag inte kunde följa med :( Hon försökte flera gånger att säga -"kom mamma kom!"

Läkaren kom in precis innan de skulle åka och berätta att de låter mycket bättre nu i hans lunga! Och frågade hur vi kände med att åka hem. Jag sa att mig spelar de ingen roll om vi är hemma eller här, bara att Lexus klarar de. Sen lite senare kom sköterskan in och hon och läkaren hade ändå beslutat att vi får vara kvar en natt till, vi ska ta bort adrenalinet och se om han klarar sig med bara koksalt! Förhoppningsvis kommer de gå jätte bra och vi får ev komma hem imorn och då får vi med oss de hem! Men de visar sig imorn när vi får komma hem! Och förhoppningsvis så kommer de gå bra för Lexus att bara andas in koksalt! Både sköterskorna och läkaren är impad hur duktid och pigg Lexus är!

Imorse började Lexus röra på sonden då tejpen börjat gå upp. Och då tog vi bort den för när sköterskan skulle sätta tillbaka den så fick han bara massa hostataker så den låg väl och irreterade vid lungorna! Så den är borta nu och har inte behövt sätta i igen. Men varför vi också är kvar en natt till är för att Lexus hade yttligare gått ner imorse och de vill se att han går upp lite av ammningen! Men han har ätit ganska ofta idag, men sen vet vi inte exakt hur mycket han får i sig. Vi har ju amningsvägt han ibland och ser ett hum vad han får i sig! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback