Permis

Postat av Cassandra den 2011-01-11 10:21:34


För en halvtimme sen var överläkaren här inne och kollade på Lexus. Efter kl 8 igår har Lexus inte behövt andas in någe koksalt och han mår super bra. han får självklart hostattaker när han har sovit för då har han legat en stund och samlat på isg lite slem! Men han klarar de galant :) Han är verkligen en kämpe min son! Så idag bestämde sig överläkaren att vi skulle få komma hem på permis! Vi har telefonnumer hit om de skulle vara något! Och de ringer mig imorn förmiddag och kollar hur de gått och går de lika bra som nu så kommer vi bli utskrivna! :)

Nu hoppas jag att de verkligen gå så här bra nu när vi är hemma också! Men de tror jag! Och de trodde läkaren också. Han lät så fin nu i sina lungor och han hostar knappt när han är vaken och så! :) De känns super skönt! Sen frågade jag om han kan bli smittad igen om de är så att Josefin har rs (man vet inte de, de tar inga prover eftersom de är så stora och får bara som en vanlig förkylning). Men han kommer absolut inte bli såhär dålig, för oftast får man inte rs två gånger på samma period! Så denna säsong är nog han imun mot de, men självklart kan han få de nästa år igen och året på de, men då blir de mer som en vanlig förkylning! Men Christofer var på handens sjukhus med Josefin i förrigår och då fick dom öka med hennes medicin och nu mår hon mycket bättre och hennes hosta är inte alls lika jobbig! Säger bara att asma inte är ett dugg kul! Sen berättade läkaren som smittrisken och så! Vi kan träffa folk om vi vill, men de ska inte pussa och så på honom, bara man ha god handhygien så kan de hålla honom och så! Och då kommer man inte bli smittad, men han kommer bära viruset i ca 1,5 vecka till. Man har rs viruset i kroppen i ca 3 veckor! Så på säkra sidan kommer jag och Lexus vara hemma till nästa veckas slut! Iallafall Lexus! Josefin är hemma denna vecka från dagis, tycker så synd om henne. Hon har saknat de så mycket. Men eftersom hon har sin jobbiga hosta och tar mer medicin än vanligt är de skönare att ha henne hemma. Ska ringa och prata med en av hennes fröknar på fredag. Pratade med henne igår och vi skulle höras på fredag hur hon mår och om hon blir borta lite längre eller om hon kommer tillbaka tisdag nästa vecka! :)

Men snart iallafall kommer Christofer och Josefin och hämtar oss! Gud så skönt de ska bli att komma hem! Nu har vi vart här i 6 dagar, shit alltså! Vi var här nästan en vecka! Men är glad att de är över. Förhoppningsvis behöver vi inte komma tillbaka! Vi har ju plats kvar om de är så att han blir sämre under kvällen! Och de känns tryggt att de finns plats för oss om de skulle vara så och vi slipper sitta på akuten och vänta!



Kommentarer
Postat av: Sandra - 2barnsmamma

Åh vad skönt att få komma hem, hoppas att han piggar på sig ännu mer nu så att ni slipper åka tillbaks :)

2011-01-11 @ 11:30:30
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Anonym

Välkomna hem

Allt kommer nog gå bra

Kramar

Farmor

2011-01-11 @ 12:37:20
Postat av: Patricia, Snart tvåbarnsmorsa <3

Skönt med permis! Hoppas han blir bra snart!

2011-01-11 @ 13:54:43
URL: http://popblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback