Läggdags

Postat av Cassandra den 2011-07-31 23:50:28


Nu är de läggdags för min del!
Nu lägger jag en kanon helg bakom mig. Först kolmården och ikväll har vi grillat med våra underbara grannar som tyvärr kanske kommer flytta. Men träffas kan man göra ändå, kanske tar lite längre tid att åka eftersom man bor port i port nu ;)

Såg nu att de blev massa inlägg idag, hoppas ni kollar igenom alla och ser vilken underbar dag vi hade på kolmården. Älskar verkligen Josefins fina teckning. Sitter fortfarande och skrattar att hon gjorde mig så himla stor. Men men hoppas ni haft en bra helg! Godnatt på er.En bild från i veckan på våran prinsessa får avsluta denna dag


2 0 1 1 - 0 7 - 2 8Vardagen | 2 kommentarer


Lexus hörna

Postat av Cassandra den 2011-07-31 22:31:33


Är ju tvungen att visa hur de blev med allt uppe!
Tycker de blev mycket mysigt! Och han älskar sitt nya gosedjur och sängmobilen tycker han är jätte rolig! De är verkligen kul med lite förnyelse ibland och tycker de blev jätte fint i sängen! :)

2 0 1 1 - 0 7 -  3 1Hemma hos oss | 3 kommentarer


Detta fick Lexus igår

Postat av Cassandra den 2011-07-31 22:21:52


Lexus fick också massa fina saker av sin farmor och farfar.
Vi köpte en sak till Lexus, den gula tröjan! Tycker verkligen den var helt underbar så den var tvungen att följa med hem! Han tackar så mycket för de fina sakerna, sängkläderna är på plats och även sängmobilen (bild 7 och 8).Bild 1 och 2 är samma tröja
Shopping till barnen | 1 kommentarer


Detta fick Josefin igår

Postat av Cassandra den 2011-07-31 22:10:50


Josefin fick lite saker utav sin famor och farfar.
Vi köpte bamse boken till henne! Men resten av alla saker fick hon av dom! Hin tackar så himla mycket!+ en tiger (gosedjur) och ett lilleskutt paraply. Bild 1 och 2 är samma tröja!
Shopping till barnen | 0 kommentarer


Safari

Postat av Cassandra den 2011-07-31 20:55:49


En upplevelse var Safarit, men egentligen var de inte så märkvärdigt! Inget jag skulle köa för i någon timme! Vi fick vänta i 20 minuter de var faktist okej! De var lite kul att åka över djuren och Josefin tyckte de var en upplevelse, fast hon gick runt lite och skulle sitta på olika platser. Lite spring i benen?! haha

Josefins favorit djur är tigrar och lejon. De är verkligen de ända hon pratar om och hon ska verkligen klappa dom. Så hon tyckte de var lite ballt att åka över lejonen!

2 0 1 1 - 0 7 - 3 0Vardagen | 0 kommentarer


Kolmården

Postat av Cassandra den 2011-07-31 20:33:04


Igår hade vi en heldag på Kolmården med mina svärföräldrar, barnens farmor och farfar förstås :)
Vi åkte hemifrån vid halv 8 och var framme vid halv 11 tiden. De skulle vara växlande väder. När vi kom dit så var de lite små kyligt och blåste. Efter några timmar så sprak de upp och de blev mycket fint väder och varmt. Sen på slutet kom regnet, som tur var de så att vi var klara så på med alla regnkläder och gick mot bilen.

Men tillbaka om dagen. Vi hade verkligen en toppen dag. I bilen påväg till kolmården berättade Josefin att hon ville klappa tigrana, Hon är verkligen så söt. Men vi berättade att dom kan man inte klappa och då skulle hon absolut klappa andra djur :) Vi började med att gå till bamses värld. Hon älskade de. Hon kände igen de från böckerna. Vi har nämligen börjat läsa om världens starkaste björn!

Sen efter ett tag där ville Josefin kolla på alla djuren. Så vi kollade på de alla djuren åkte safari, delfinshow m.m. Vi hade verkligen en toppendag! Josefin och Lexus har fått massa fint utan sin farmor och farfar. Så tack för en toppen dag! Bättre kunde den inte blivit. Vi kom hem sen på kvällen runt halv 8-8 tiden!Bildbomb


2 0 1 1 - 0 7 - 3 0Vardagen | 2 kommentarer


Josefins första riktiga teckning

Postat av Cassandra den 2011-07-31 14:38:22


Idag ritade Josefin första teckning
Jag och Josefin satt vid hennes bord i hennes rum och jag bad henne rita familjen. Då ritade hon och jag skrev dirket vilka de var under (upp och ner), därför den snygga handstilen ;) Men hon är verkligen så söt när hon ritar. Först ritade hon sin pappa och sen skulle hon rita mig. Men tydligen är jag jätte stor i hennes ögon, för jag är den största gubben på hela pappret :P Sen fortsatte och att rita resten av familjen och även sina kompisar Nellie och Oliwer :)


2 0 1 1 - 0 7 - 3 1
Josefin i ord | 2 kommentarer


Lexus favorit i lekparken

Postat av Cassandra den 2011-07-29 11:53:31


Jag tror nog att gungan är verkligen Lexus stora favorit i lekparken
Han är oftast så himla glad när han gungar och kan sitta där länge utan att bli uttråkad.

2 0 1 1 - 0 7 - 2 8Lexus i bilder | 5 kommentarer


Far och son ♥

Postat av Cassandra den 2011-07-28 22:06:12


Mina två pojkar
Dom finaste, underbarste killarna i världen.

2 0 1 1 - 0 7 - 2 8Lexus i bilder | 4 kommentarer


Parklek

Postat av Cassandra den 2011-07-28 21:11:40


Efter middagen var vi ute på gården en sväng för att trötta ut barnen lite till så båda två skulle somna som stokar. De verkligen urmysigt att vara ute på kvällarna! Dock så skulle de vara så skönt om de ville ta bort gungan från gården för de är de ända Josefin vill göra och hon kan ju inte göra fart själv så man måste står där och gunga och de är verkligen tråkigaste som finns. Okej ett tag, men inte hela tiden! Men ju mer tiden gick ju tröttare blev Josefin och blev ledsen för lilla minsta! Så då gick vi upp så barnen fick gå och lägga sig, båda två somnade på två sek!

2 0 1 1 -  0 7 - 2 8Vardagen | 0 kommentarer


Eftermiddagsdopp

Postat av Cassandra den 2011-07-28 20:56:49


Christofer var snäll och hämtade upp oss i Gullmarsplan idag. Sen åkte vi direkt hem och plockade ihop lite badkläder och åkte och tog ett dopp innan middagen. Åkte denna gång också till drevan, verkligen ett underbart bad. Så dit kommer vi åka flera gånger om solen visar resen av sommaren :) Josefin älskar verkligen att bada och idag var de extra roligt att bada för idag kom de lite regn (dugg). Men hon fortsatte att bada som inget hade hänt ;)

2 0 1 1 - 0 7 - 2 8Josefin i bilder | 0 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2011-07-28 20:43:22


Idag har jag vart inne på söder och träffat Emelie, Leon och Tilda.
Verkligen en toppen dag har vi haft. Toppen väder var de också! Och när vi åkte var de inte roligt väder, de var kallt så Josefin hade jeans och en tunika, jag hade leggins och svart tröja på mig, Lexus hade långarmad body med jeans shorts. Snacka om att vi alla hade lite förmycket kläder på oss (iallafall för denna värmen). Men barnen verkade inte lida som jag gjorde :P haha Men roligt har båda haft idag. Vi hade med oss lucnh och glass köptes :)

De hade en rolig gunga i parken där vi var och i den fick både Josefin och Lexus plats i. Lite kul att de fick gunga tillsammans :) Josefin sprang runt, gungade, cyklade, kollade djuren. Sen hade vi trevlig sällskap och de var ju kanon. Leon sov dock under nästan hela parkleken, men nästa gång hoppas vi att kanske Leon är vaken och vill leka med Josefin :) Josefin pratade iallafall om Leon hela morgonen tills vi träffade dom.

Sen älskar Josefin lilla Tilda. Hon tycker verkligen om alla bebisar. Hon är så snäll och go, tänk om hon jämt kunde vara så mot Lexus. Men måste bero på att de är syskon ;) haha

2 0 1 1 - 0 7 - 2 8Barnen | 0 kommentarer


27 juli

Postat av Cassandra den 2011-07-27 22:16:40


Idag var vi redo kl nio för att möta upp våran granne och barnen för en tripp till lekplatsen. Först tog vi en tripp förbi centrum för att handla lite frukt och skicka iväg ett paket. Sen gick vi till parken så barnen fick leka av sig. Vi gick sedan hem vid lunchtid och åt lite. Sen gick jag och barnen och vilade och vaknade igen vid två tiden. Josefin vaknade på jätte skumt humör. Va ledsen för allt, ville bara sitta i mitt knä och ville ej gå ut, var jätte konstig. Men efter ha tittat på film i 20 minuter och fått i sig en frukt så var hon som vanligt och vi gick ut på gården och var där till Christofer kom hem.

Christofer gjorde sig iordning sen åkte vi till hans föräldrar för att äta middag! Grillad hamburgare. Verkligen jätte gott! Sen kom vi hem i skaplig tid, la barnen, pratade med Jessica i säkert i en timme och sen plockat här hemma. Skönare att vakna upp till när de är lite rent här hemma ;) hahah! Nu ska jag bara ta de lugnt, sen blir de sängen! Imorgon blir de nya äventyr :)
Lexus igår när han gungade lite här hemma i parken. Älskar hans body, han har två till, en brun och grön! Sånna underbara bodysar. Mina nya favoriter! Dom kommer verkliegn användas flitigt! :)


2 0 1 1 - 0 7 - 2 6Vardagen | 6 kommentarer


Återkommer ...

Postat av Cassandra den 2011-07-26 23:40:49


... imorgon.
Sov gott på er alla så blir de en bättre uppdatering imorgon. De har vart saker att göra hela dagen + att båda barnen har strulat och inte velat sova nu under kvällen.Mina underbara, fina, älskade barn från idag när vi var i parken utan för oss


2 0 1 1 - 0 7 - 26Barnen | 1 kommentarer


Läggdags

Postat av Cassandra den 2011-07-25 23:39:19


Nu är de snart läggdags för min del.
Håller på kollar på slutet på Johan Falk. Missade dock början för var ute på en långpromenad med Denise och sedan körde vi lite i trappor. Kan säga imorgon kommer mina lår vara döda. men de är de värt! Imorgon ska jag och Denise även köra lite fys. För nu ska jag komma igång för snart börjar min innebandy, mindre än en månad kvar så de är verkligen dags att sätta igång! Så nu vill jag få upp min kondis lite!

Imorgon är de dags för nya äventyr. Kameran kommer följa med så imorgon kommer de bjudas på lite mer bilder! Godnatt på er alla!

2 0 1 1 - 0 7 - 2 5Vardagen | 3 kommentarer


Städa städa

Postat av Cassandra den 2011-07-25 13:54:15


Hela dagen har jag plockat, dammat, damsugit och torka golv.
De tar lite längre tid när man ska sysselsätta två barn, paus för lunch :) Nu är de bara vika in massa kläder sen ska alla skåp rensas. Mycket ska ner i källaren och mycket ska kastas. Nu ska de rensas till max så de blir fint i alla skåp :)

Senare idag ska jag söka till en utbildning som jag ska börja plugga i oktober. Har äntligen kommit på vad jag vill syssla med. Så när Lexus går på dagis kommer jag jobba heltid + plugga heltid fast på distans. Så de kommer vara tufft nu i två terminer, med jobb, plugg och familjen. Men de kommer gå galant detta! Blir de förtufft så finns de flera lösningar :)


Vardagen | 1 kommentarer


Idag, måndag är jag glad för att ...

Postat av Cassandra den 2011-07-25 09:52:51


Jag vaknade av helt otroligt mysiga och glada barn
En ny månad är på gång och massa saker som ska göras
Var lite barnfri igår och var på bio med bästa Denise
Har en vecka med massa äventyr
Fast de dåliga vädret idag är jag glad
Jag har världens bästa familjVardagen | 6 kommentarer


Min prins Lexus

Postat av Cassandra den 2011-07-24 17:36:20


Min finaste och underbara prins Lexus i lekparken vid badet från när vi var på semeter
Att få leka och pilla i sanden var riktigt kul tyckte Lexus. De var till och med kul att smaka på sanden. Men jag var snabb med nappen i munnen så han bara kunde sitta och pilla istället.

2 0 1 1 - 0 7 - 2 0Lexus i bilder | 3 kommentarer


Min underbara Josefin

Postat av Cassandra den 2011-07-23 22:29:14


Underbara, bästa Josefin i lekparken nu på kvällen.
Hon sprang verkligen runt i lekparken med massa glädjeskutt! Vem blir inte glad över att se sitt barn så glad. De är verkligen de bästa som finns. Att veta att sitt barn är glad och lycklig får mig iallafall att känna mig hel!
2 0 1 1 - 0 7 - 2 3Josefin i bilder | 1 kommentarer


Mina barn ♥

Postat av Cassandra den 2011-07-23 21:54:00


Idag har vi haft en kanon dag!
Vi har städat lite här hemma. Sen tog vi bilen till mina föräldrar för vi behövde hjälp att pumpa Josefins cykel. Sen tog vi bilen direkt till maxi, vi glömde köpa mjölk igår och så köpte vi även nytt sköljmedel och andra städartiklar som saknades! Så imorgon ska vi göra de sista som damma, damsuga och våttorkas.

Efter middagen tog vi en promenad till en ny lekpark som finns i närheten. De var faktist Emelie som visade mig den och ändå bor inte hon här. Så de är tur att de bodde hos hennes svärmor tror jag de var :) Så vi tog en tripp dit iallafall, Josefin på sin cykel. Hon ska cykla vart vi än går nu :) Vi var nog där och lekte i en timme. Lexus fick gunga och de uppskattades av herren. Sen tog vi en promenad hem. När vi kom hem fick barnen gå och lägga sig på en gång eftersom klockan närmade sig nio. Men nu sover båda barnen och jag och Christofer ska kolla på en film! Men innan ville jag visa två underbara kort på mina barn ♥

2 0 1 1 - 0 7 - 2 3Barnen | 1 kommentarer


Familjmys ♥

Postat av Cassandra den 2011-07-22 21:07:45


Idag skulle Christofer slutat tidigt, vid ett tiden. Men de blev saker som var tvungna att göra på jobbet. Så han var hemma vid tre tiden. När han kom hem så gjorde han iordning sig och sedan åkte vi och handlade. När vi kom hem la vi in maten snabbt och packade badkläder och åkte till drevan för att ta ett dopp i denna otroliga värmen. Vilken lycka Josefin tyckte de var. Hon och Christofer badade ett tag innan vi tog bilen hem igen för middag! Nu är Josefin ute och cyklar med sin pappa, hon ville visa hur duktig hon blivit innan läggdags. Vi har haft en riktig kanon eftermiddag/kväll.

2 0 1 1 - 0 7 - 2 2Vardagen | 2 kommentarer


Min fina badtjej

Postat av Cassandra den 2011-07-22 12:57:28


Min fina dotter
Här kommer flera bilder från badet i onsdags.

2 0 1 1 - 0 7 - 2 0Josefin i bilder | 4 kommentarer


Josefin och Morfar ♥

Postat av Cassandra den 2011-07-22 11:17:47


Josefin och sin bästa morfar i onsdags när vi var och badade!
Josefin är verkligen jätte modig när de gäller att bada. Ibland blir man lite rädd, men som tur är har hon sina puffar när hon flyter :) Hon och morfar hade jätte kul när dom badade. Josefin sken som en sol, fast hon var så blå så skulle hon fortsätta bada med morfar.Josefin i ord | 1 kommentarer


Mina fredagsbarn!

Postat av Cassandra den 2011-07-22 11:05:13


Såhär ser mina fina barn ut idag! :)
De iviger idag sina nya kläder. Josefin med sin fina klänning från Polarn och pyret och Lexus med sina byxor från polarn och pyret. Till har han en helt vanlig vit body från Hm. Detta mönster älskar jag, Josefin älskar bilar så hon blev ju jätte glad idag när hon såg vad hon skulle få ha på sig. Sen tyckte hon att de var kul att Lexus också hade liikadana fast en annan färg :)
2 0 1 1 - 0 7 - 2 2Barnen | 2 kommentarer


Ett paket väntade hemma

Postat av Cassandra den 2011-07-21 22:12:08


När jag kom hem idag väntade de ett paket till mig i köket.
I paketet låg barnens nya mössor. Så himla underbara mössor! Så dom kommer använda flitigt när dom kallare dagarna kommer. Tycker verkligen ni ska kika in hos Therese, en fantasiskt duktig tjej!Lite tips | 7 kommentarer