Kolmården

Postat av Cassandra den 2011-07-31 20:33:04


Igår hade vi en heldag på Kolmården med mina svärföräldrar, barnens farmor och farfar förstås :)
Vi åkte hemifrån vid halv 8 och var framme vid halv 11 tiden. De skulle vara växlande väder. När vi kom dit så var de lite små kyligt och blåste. Efter några timmar så sprak de upp och de blev mycket fint väder och varmt. Sen på slutet kom regnet, som tur var de så att vi var klara så på med alla regnkläder och gick mot bilen.

Men tillbaka om dagen. Vi hade verkligen en toppen dag. I bilen påväg till kolmården berättade Josefin att hon ville klappa tigrana, Hon är verkligen så söt. Men vi berättade att dom kan man inte klappa och då skulle hon absolut klappa andra djur :) Vi började med att gå till bamses värld. Hon älskade de. Hon kände igen de från böckerna. Vi har nämligen börjat läsa om världens starkaste björn!

Sen efter ett tag där ville Josefin kolla på alla djuren. Så vi kollade på de alla djuren åkte safari, delfinshow m.m. Vi hade verkligen en toppendag! Josefin och Lexus har fått massa fint utan sin farmor och farfar. Så tack för en toppen dag! Bättre kunde den inte blivit. Vi kom hem sen på kvällen runt halv 8-8 tiden!



Bildbomb


2 0 1 1 - 0 7 - 3 0




Kommentarer
Postat av: Carro - Mammaliv & Foto

Super fina bilder! Älskar bilden med björnarna :) Ser att du köpte klänningen med ugglor så tjusig. Kram.

2011-08-04 @ 19:40:52
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Elin

Jättefina bilder allhihopa, ni ser verkligen ut att ha haft det bra på kolmården :) sv: Ja jag tänkte göra en hel serie i samma djungelmotiv med närbilder på några av djuren, och sen så blir det fler serier också :)

2011-08-04 @ 22:36:58
URL: http://elinochalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback