Lexus favorit

Postat av Cassandra den 2011-03-31 11:06:34


LexusLejonet


De här är Lexus favorit leksak! Han älskar den. Så detta var ett kanon köp till honom. Min sötnos har skaffat sig en favorit! Förutom sin napp och snutte som alltid ska finnas när han ska sova så har han bytt ut snutten till Lejonet när han är vaken, annars skulle helst snutten finnas där när han låg (tex babygymmet eller babysittern). Men Lejonet har fått den platsen nu ;)



Lexus i ord | 4 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2011-03-31 09:29:34


Mitt liv, mitt allt!


Igår blev de tyvärr inget bloggande!
Var först i farsta med Marie, sen hämtning av Josefin, middag hos svärföräldrarna och sen resning bland alla viktiga papper och satt in de snyggt i pärmar och så! Och de gjorde att jag inte satt vid datan igår!

Idag får vi se vad som händer. Just nu ligger Lexus och sover i vagnen! Han somnar alltid när vi lämnar Josefin vid halv 9 på dagis och sen sover han mellan 1-3 timmar! Så tänkte slänga in ett inlägg och sen tänkte jag nog fixa lite här hemma! De ser ut som kaos här hemma! Någon som vill komma hit och städa ;)




Barnen | 5 kommentarer


Mina två älsklingar ♥

Postat av Cassandra den 2011-03-29 22:48:33


Kärleken till er är obeskrivlig! Mamma älskar er!




Barnen | 1 kommentarer


Junibacken

Postat av Cassandra den 2011-03-29 17:41:36


Idag har vi verkligen haft en jätte bra dag och med hade vi ett trevligt sällskap! :)
Har aldrig sätt Josefin så glad! Hon älskade och sprang runt till allt. I början var hon blyg men sen när hon blev varm i kläderna så var de full fart! Hon älskade teatern med pippi! Hon satt jätte fint.  Sångsamlingen var okej. Men då märkte man att hon började bli trött! Sagotåget gick jätte bra och så läskigt tyckte hon inte att de var!

Nej men vi har verkligen haft en kanon dag! Slutade med att hon somnade på tåget påväg hem! Så då måste de vart lyckat! Här kommer de några bilder från dagen!




Barnen | 1 kommentarer


Tisdag

Postat av Cassandra den 2011-03-29 08:22:43


Nu är de dags för äventyr! ♥
Josefin är ledig från dagis idag och igen! Jag, Josefin, Lexus ska till junibacken och ska ha en jätte bra dag! Kameran är med så i eftermiddag/kväll så kanske de kommer lite bilder från dagen! :) Ha de bra sålänge!


Vardagen | 1 kommentarer


Dagens pyssel

Postat av Cassandra den 2011-03-28 18:03:24


Efter jag städat lite idag tänkte jag att jag skulle göra fotavtryck. Har tänkt på de länge men de har aldrig blivit av. Men idag blev de av och resultatet blev 2 jätte fina tavlor som står i vårt fönster i sovrummet! Blev de inte fint? :)




Hemma hos oss | 5 kommentarer


Söta små fötter

Postat av Cassandra den 2011-03-28 10:38:16


Lexus små söta fötter




Lexus i bilder | 2 kommentarer


Måndag

Postat av Cassandra den 2011-03-28 10:25:18


Äntligen är datan på plats igen!
Josefin är ju ledig måndagar så hon håller på röjer i sitt rum! Fick ej leka med henne just nu hon skulle leka själv. :P Lexus sitter här i mitt knä och pratar med datan :P Ska snart börja förbereda lunchen och sen ska Josefin sova lite lunch och då tänkte jag passa på och städa köket och hoppas också Lexus skulle kunna sova samtidigt :) Lättare att fixa om båda sover ;)

Tänkte visa er massa bilder som tagits med kameran. Eftersom jag ej haft en data så jag kunnat visa er innan så kommer de bli massa bilder här framöver :)




Josefin, mamma till Melwin;
skulle gärna vilja ha lösenordet till din blogg så jag kan svara på kommentaren :)


Vardagen | 0 kommentarer


Återkommer ...

Postat av Cassandra den 2011-03-27 21:50:52


... imogon med bilder och så! Datan är hämtad så nu kan de bli roligare uppdatering!


Vardagen | 0 kommentarer


Uppdatering om Josefin

Postat av Cassandra den 2011-03-26 08:30:58


Idag är vi inne på 3e dagen med att utesluta så mycket mjölk som möjligt!
Och vi märker redan en förändring! Säger de är grymt skönt! Efter att ha bytt 4-6 bajsblöjor om dagen ett bra tag så förstod vi att de måste vara något med mjölken! Men läkaren sa förut att de inte var något då testen visar negativt på de! Så då har vi fortsatt som normalt att ge henne mjölk eftersom hon älskar de! Men ju mer man tänker så är de ju inte så jätte normalt att byta så många bajsblöjor om man är frisk. Och eftersom jag är känslig mot mjölken så har jag börjat fundera på om Josefin också kan vara överkänslig mot mjölk! Därför ringde jag i ons ang mjölken! Och då kom vi fram till en plan!

Igår bytte vi ingen bajsblöja hemme efter dagis och på dagis hade bara bytt en! Och vi brukar få byta iallafall minst 2-4 st när hon kommit hem! Så undra om de har med mjölken och göra! Och hon är mycket bättre i magen också! Så de känns skönt att de blir bättre! Så nu kommer jag nog fortsätta byta ut mjölken och så!

Josefin märker ingen skillnad på mjölken och de känns skönt! Jag som själv levt på laktosfrimjölk tycker faktist att vanlig mjölk är mycket godare :P haha! Laktosfrimjölk är inte alls lika gott så de är väl tur att Josefin inte märker skillnaden! Vi köpte jordgubbsfil (laktosfri) och den går ner hur bra som helst!


Josefin i ord | 4 kommentarer


Fredag

Postat av Cassandra den 2011-03-25 09:28:20


Ikväll blir de en riktig myskväll för våran familj ♥
De behövs verkligen! Efter alla motgångar som vi har så behöver vi få umgås med bara familjen! Längtar verkligen, så ikväll kommer de bli nått gott på menyn, tänkte även slå till med lite efterrätt! En kanon fredag kommer de absolut att bli.

Igår ringde jag till barnläkarmottagningen hät i handen för Josefin är jätte skum i magen när de gäller mjölk. Så läkarn tyckte att vi ska börja att byta ut all mjölk, yougurt, fil mm till laktosfrit. Om de inte hjälper så ska vi på en utredning för att se vad som visar. För sist vi gjorde en utredning på mjölk visade de inget. Så därför tyckte läkarn att vi börjar såhär och ser vad som händer. Hon kan ha mjölken i maten, men helst inte! Så nu kommer de typ också bara bli isglass för prinsessan! Maten på dagis har jag sagt att de är okej att de har mjölk i maten. Men hemma kommer jag ej använda mig om de! Så man börjar ta bort mer och mer! Men de är svårt för Josefin på dagis eftersom hon alltid ätit samma mat som de andra och nu ska man byta! Och läkarn tyckte de var okej att hon åt maten! Men de är just dricka mjölken och så som vi ska undvika!

Sen har Josefin småproblem med sina halsmandlar! Dom är stora, då menar jag jätte stora! Och nu börjar hon få mer och mer problem tycker jag! Så i början av maj har vi fått en tid och kolla upp de. Snacka om lång väntetid! :P Men skönast är att de kollas upp så vi vet vad som händer. Men när jag pratade med den personen när jag bokade tid sa hon att de ev kunde bli en operation pga de jag berättade! Men en läkare måste se de och bedömma halsen!



Vardagen | 2 kommentarer


Lexus

Postat av Cassandra den 2011-03-24 11:29:58


Bild tagen av Jessica från förra veckan




Lexus i bilder | 5 kommentarer


Vår skor?!

Postat av Cassandra den 2011-03-24 10:48:35


Måste hitta ett par vår skor/dagis skor. Eller jag har hittat några jag verkligen gillar! Vad tycker ni om dom jag hittat?! Har mina favoriter. För helst så vill jag inte ha vita skor eftersom dom är ute och leker ganska mycket! Så de känns inte så lockade att ha vita skor. Hmm! Jag vet verkligen inte vad man ska göra alls :P haha! Egentligen skulle jag vilja köpa vita! Hjälp mig!


Mina favoriter

 




Jag tycker mest om dom två första, de lutar mer åt svart!
Men dom vita är ju hur snygga som helst också! Dom andra är bättre då de har ett spänna och perfekt när hon ska ta på sig skona själv på dagis! Men vad tycker ni?! Ska jag köra på dom som jag tänka på! Svart eller vit?! Josefin har converse hemma och ett par andra knyt skor. Men jag känner att jag behöver ett par skor utan snöre så fröknarn slipper knyta Josefins skor hela tiden och att hon ska kunna klara sig själv!



Vardagen | 4 kommentarer


Strax tillbaka!

Postat av Cassandra den 2011-03-24 09:11:40


Jag är snart tillbaka! De har vart lite skönt att vara borta dom har dagarna! De är lugnat ner sig lite och mår mycket bättre! Nu väntas de lite förnying här på bloggen så hoppas jag att jag får tillbaka blogglusten och den kommer på topp igen! Hörs snart igen!


Vardagen | 0 kommentarer


Inte på humör = Bloggpaus

Postat av Cassandra den 2011-03-21 08:34:42


Bloggen kan hamna lite på sidan just nu då jag är extremt irreterad på vissa personer och massa andra saker! Och inte för att de ska gå ut här på bloggen så tar jag en liten paus för att hitta tillbaka och kanske få tillbaka blogglusten igen! Trist att detta kan hända. Men men livet är inte perfekt!


Vardagen | 4 kommentarer


Fy alltså!

Postat av Cassandra den 2011-03-20 18:00:20


Nu kom ännu ett j*vla bakslag! Varför?!


Vardagen | 3 kommentarer


Söndag

Postat av Cassandra den 2011-03-20 11:17:13


Idag är Josefin feberfri, hon är pigg, glad, busig! Ja, sig själv. Förutom hon har fortfarande inte den lust att äta. Hon får i sig lite nu iallafall och de är ett plus! Hon har busat och lekt hela förmiddagen och ska nu försöka sova lite! Sen får vi se vad vi hittar på! Kanske ska pyssla lite! Vi får se vad som händer! En myssöndag kommer de iallafall bli. Om hon fortsätter såhär och bara blir bättre så tänkte jag att vi skulle ut imorn och leka :) Men de visar sig hur de blir!


Vardagen | 4 kommentarer


Och så kom ...

Postat av Cassandra den 2011-03-19 15:44:37


... febern. Josefin har inte visat tecken på något mer magsjuka! Hon har varken spytt eller bajsat på över 2-3 timmar (hoppas inte på något mer tecken på att magsjukan)! Hon har bara blivit tröttare och tröttare och jag gick och kände på hennes panna och hon var verkligen varm. Och leta fram tempen och tempade Josefin. 39 grader visade de! Mammas plutt ligger nu i soffan och kolla på Saltkråkan! Så jobbigt att se henne sjuk! Vill ha min glada tjej! Så nu får vi se hur länge hon är sjuk denna gång! Hoppas på kortvarig, så man kan vi tillbaka den matglada och busiga Josefin igen!


Josefin i ord | 4 kommentarer


Underbara bilder

Postat av Cassandra den 2011-03-19 14:39:58


Bjuder på bilder i repris (eftersom jag ej kan visa några nya ännu)



Gud vad jag älskar dessa bilder!
Mina två sötnosar i sina fina kläder från geggamoja :) Till sommaren blir säkert något matchande set därifrån ockå! :) Älskar randigt!


Vardagen | 7 kommentarer


Magsjuka

Postat av Cassandra den 2011-03-19 13:33:59


Jag som verkligen trodde vi skulle klara oss detta år! Men vi tror att Josefin är magsjuk. De är första gången Josefin är magsjuk på sina nästan 3 år (hon har aldrig vart magsjuk, bara spytt pga av hennes jobbiga hosta)! Först trodde vi att hon hade ätit lite förmycket igår. Men de var nog en liten sväng av magsjuka! Hon är huffsat pigg, men hon vill inte äta! Hon säger att hon har ont i magen. Men dricka får i och de är ju alltid positivt!

Nu är monster inc på tv och Josefin kollar i mellan åt. Annars springer hon lite runt här hemma med sin barnvagn! Man kan inte tro att hon är sjuk inte! Föroppningsvis så kommer inge mer nu och hon får bli frisk! Så för oss blir de en myspys lördag! Hoppas eran lördag blir bra!


Josefin i ord | 0 kommentarer


Fredag kväll!

Postat av Cassandra den 2011-03-18 21:32:07


Nu sover båda barnen! Lexus har haft lite svårt att somna men nu äntligen sover han! Vi har haft en jätte trevlig fredagkväll med god middag med min pappa och bror! Vi bjöd dom på potatisgratäng och kött, sallad och bea! Gott! Sen blev de lite kvällmys framför hockeyn och de åkte efter andra. Vi gick och la Josefin efter halv 1a perioden!

Nu ska jag och Christofer fortsätta och ha en mysig fredagskväll! Hoppas ni haft en bra fredag! De har iallafall jag haft!


Vardagen | 0 kommentarer


Fredag

Postat av Cassandra den 2011-03-18 07:28:22


Ännu en fredag är här. Veckorna bara rinner förbi :) Idag har vi inga exakta olaner så vi får se vad som händer :) Josefin ska iallafall till dagis om en timme :) Jag och Lexus hittr väl på något! Handla lite till fredagsmys ska vi iallafall göra! Tyvärr vet jag inte vad jag ska skriva och jag har ingen stor blogglust längre heller. Inge kul med en blogg utan bilder och media markt har inte hört av sig heller :/ Hoppas de gör de nästa vecka!


Vardagen | 3 kommentarer


Ang inlägget nedan!

Postat av Cassandra den 2011-03-17 15:28:18


Tack för kommentarena! Jag har hört lite utav de som skrevs! Och självklart så tänker jag inte på åldern på de sättet, självklart om barnet är stadigt så kan man överväga lite, men de finns ju typ gränser vid åldern pga vad deras ryggar klarar av! Men har läst bloggar och har sätt att folk som sätter sina barn som är mellan 3-4 månader. Då menar jag inte 1, utan säkert 5-10st. Men sen vet jag självklart inte hur stadiga dessa barn är och självklart deras val hur dom gör! Men jag vill ändå höra vad ni anser och vad ni har hört som "gäller".




Vardagen | 0 kommentarer


Vad säger ni?!

Postat av Cassandra den 2011-03-17 08:04:44


När tycker ni små barn kan  sitta i gåstol och hoppgunga? Jag kommer inte alls ihåg när man kan börja med de. Men är de inte som med sittdel på vagnen? Josefin var över halvåret när hon prövade gåstol och hoppgunga. När tycker ni är en rimlig ålder?


Vardagen | 10 kommentarer


Onsdag

Postat av Cassandra den 2011-03-16 11:45:08


Solen skiner och himlen är blå! Funderar på om man kanske ska ta en promenad när Lexus ska sova! Hmm.. vi får se! Eller så blir  de en mysdag här hemma innan de blir hämtning på dagis! De skönaste var att ingen av mig och Lexus blev sämre utan vi blev "friska". Nej men vi båda mådde jätte bra efter nån timme. Så de var väl bara något som var när vi vaknade! :)


Vardagen | 3 kommentarer