Goodnight Tuesday!

Postat av Cassandra den 2011-05-31 23:40:07


Då var denna dag slut. Jag och Lexus hade en underbar dag med Emelie och lilla Tilda idag! Säger lilla eftersom hon bara är 12 dagar och så mycket mindre än Lexus. De är så himla konstigt att se en sån liten för när man tittar på Lexus så är han så stor (och de var inte så länge sen han var så liten), och så tänker man att han också har vart så liten, han var till och med mindre när han föddes och de är sjukt när man tänker så :P Men gud så söt Tilda var :)

Vi kollade i affärer, åt god lunch och pratade en massa! Tycker verkligen de är super kul och umgås med dig Emelie! :) Så skönt när man har samma värderingar (stavning?) om vissa saker, de blir ju inte dom jobbiga diskutionerna. Vi hade en lugn dag eftersom våra stora barn var på dagis! :) De är skönt att båda våra barn älskar sitt dagis och dagmamma så slipper man ha dåligt samvete att man lämnar dom där! :)

Hittade även en helt underbar födelsedagspresent idag till Josefin! Hoppas verkligen hon kommer gilla den. Den kasnke blir en favorit?! Vad tror du Emelie?! ;D Christofer godkände den, skickade mms och när jag kom hem så tyckte han att de var ett bra köp! Så den blev godkänd av honom också ;)

Båda barnen sover och jag funderar om jag med ska göra de. De lutar år de! Men sov gott hörs imorgon igen!


Vardagen | 1 kommentarer


Blandade bilder från skansen

Postat av Cassandra den 2011-05-31 22:32:34


Här kommer lite bilder från gårdagen. Jag finns inte på någon bild eftersom jag inte alls var kläd för att vara med ;)

2 0 1 1 - 0 5 - 3 0




Barnen | 0 kommentarer


Köra bil

Postat av Cassandra den 2011-05-31 17:55:35


2 0 1 1 - 0 5 - 3 0



Igår på skansen var de väldigt kul att köra lite bil också :) De uppskattades verkligen. I början var hon lite blyg och ville inte styra eller tuta, men efter något varm blev hon lite varm i kläderna och körde som en galning och tutade :P hihi


Josefin i bilder | 2 kommentarer


Tisdag

Postat av Cassandra den 2011-05-31 09:27:49


Barnen sov länge idag, de tackar man inte nej till :) Tio över åtta vaknade Lexus, vid halv nio väckte jag Josefin, undra hur länge hon sovit annars. Tror att dagen i går tog hårt på henne :P Josefin är nu på dagis och jag ska bege mig mot stan och träffa Emelie och lilla Tilda. Ska bli jätte kul :) Tror Lexus kommer bli jätte stor eftersom Tilda inte änns är två veckor :) hihi

Men ha en fortsatt trevlig dag!


Vardagen | 2 kommentarer


Idag, måndag är jag glad för att ...

Postat av Cassandra den 2011-05-30 22:15:52


2 0 1 1 - 0 5 - 3 0



Haft en mysig helg med familjen
Idag har jag och barnen haft en underbar dag med Rebecca
De är underbart väder på gång
Hittade en underbar klänning idag som kommer användas flitigt i sommar
Många roliga planer denna vecka
På fredag är de en månad kvar till Josefin fyller år
Vi har två underbara grannar som alltid ställer upp när vi behöver hjälp
Josefins rum är snart klart. Väntar på en sak




Vardagen | 0 kommentarer


Rebecca och barnen ♥

Postat av Cassandra den 2011-05-30 21:56:09


Bästa Rebecca och barnen

2 0 1 1 - 0 5 - 30




Barnen | 2 kommentarer


Rida var en upplevelse

Postat av Cassandra den 2011-05-30 21:37:23


Att Josefin red idag är något hon pratar mycket om här hemma

2 0 1 1 - 0 5 - 3 0




Josefin i bilder | 0 kommentarer


Skansen

Postat av Cassandra den 2011-05-30 20:53:18


2 0 1 1 - 0 5 - 3 0



Som sagt var vi på skansen idag med Rebecca. Vi möttes upp på pendeln. Sen åkte vi vidare och var framme vid skansen vid halv 11 tiden. Sen gick vi in och kollade på alla djuren. Josefin råkade ramla och gjorde illa knäna skruttan :( Björnarna är en favorit. Sen såg hon en häst och då skulle hon absolut rida. Så vi gick efter hästan och till de stället där dom har ridnng. Och min duktiga tjej var så stolt när hon satt på hästen :) Karuseller är också en hit, och våran tjej är så modig och åker mycket helt själv :)

Efter några timmar på skansen så blev Josefin så trött så vi gick därifrån och hon somnade på stört. Så de blev lite shopping. Nya snuttisar till Lexus, en klänning till mig :) Vi har verkligen haft en toppen dag. Tack för de Becca! Måste säga att Lexus har vart så duktig. Inte gnällt på hela dagen. Han är verkligen så snäll :) De är självklart Josefin med. Och hon har vart jätte duktig idag, fast hon försökt testa mig lite. Mer bilder kommer senare!


Vardagen | 1 kommentarer


Pyssla, rita och spel

Postat av Cassandra den 2011-05-30 20:44:04


Josefins lilla pysselhörna i rummet

2 0  1 1 - 0 5 - 3 0



Här kommer en liten titt hur de ser ut i Josefins rum. Vi har fixat en liten pyssel, rita och spel hörna. Vi tycker de är bra då vi kan spela spel vid hennes lilla bord, pyssla eller rita. Är verkligen jätte nöjd. Resten av rummet kommer senare när allt är klart :) Men vad tycker ni? :)


Hemma hos oss | 0 kommentarer


Skansen imorgon

Postat av Cassandra den 2011-05-29 19:52:55



Josefin när hon var på skansen sist
2 0 1 1 - 0 5 - 0 8

Idag är de morsdag! Själv fick jag ett halsband av mina barn :) Annars idag har vi fixat med Josefins rum och bara tagit de lugnt :) De kommer bli så fint när de är klart :)

Imorgon är de måndag och Josefin är som alla andra måndagar ledig. Så imorgon ska vi träffa Rebecca och gå på skansen. De var så himla länge sten vi träffades så de kommer bli jätte kul imorgon och Josefin kommer bli hur glad som helst när vi träffar henne :) Så vi kommer åka tidigt imorgon så en bättre uppdatering kommer imorgon :) Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!


Vardagen | 3 kommentarer


Lexus garderob är uppgraderad!

Postat av Cassandra den 2011-05-28 20:18:14


Idag har vi haft en jätte mysig familjedag! På schemt stod de uppgradera min och Lexus graderob. Jag rensade Lexus garderob i veckan och upptäckte att de inte fanns mycket kläder kvar som han kunde använda. Jag har inga leggins, mina som jag har är de bara en massa hål i :P

Så vi var först en sväng i sollentuna centrum. Men hittade ej så mycket där. Eller jo, ett par leggins och två tröjor till mig (och de var de jag hittade till mig idag :P). Sen åkte vi och kollade lite flygplan på arlanda och de var en hitt. Uppskattades verkligen av Josefin. Sen åkte vi till Kista gallerian och kollade lite där. Vi hittade lite kläder till Lexus och Josefin fick också några plagg (fast de var Lexus garderob som skulle uppgraderas). Lexus fick lite t-shirts, linnen, bodys, byxor, strumpor och en baddress (eller vad man kallar de). Josefin fich två dresser, en tjocktröja och ett par byxor.

Sen har vi handlat lite till middagen och mjölk, yougurt och så. Sen ätit middag och myst med familjen. Imorgon blir de en tripp förbi centrum här hemma då jag upptäkte att ett par byxor jag köpt till Lexus var trasiga. Så vi får se om de finns annars får jag sy :P


Här kommer några av plaggen som följde med hem.
Dom sex första är till Lexus, dom tre andra är till Josefin :)


Vad tycker ni? :)
2 0 1 1 - 0 5  2 8



Vardagen | 7 kommentarer


Friday

Postat av Cassandra den 2011-05-27 21:04:34


Lexus nya sängkläder, helt underbara (dock ej från ikea)

2 0 1 1 - 0 5 - 2 7



Idag har de hänt en hel del. Dagen började med sovmorgon till tio över åtta. Sen gör vi oss iordning och äter frukost och sen dagis. Men precis innan vi går är Josefin lite extra gnällig ovh känner på hennes panna och hon var lite varm. Hon hade 37.8. Så ringer upp och berättar att Josefin får vara hemma. Man vet ju aldrig om de är början på en feber.

Christofer är också hemma och är sjuk. Men äntligen har de börjat vända. Han har vart så förkyld att han inte kan gå två steg utan att bli så anfådd och så svårt att andas för han är så sjuk + feber på de. Han och Josefin mös framför tv och flera filmer medan jag och Lexus tog en tripp till Ikea för att köpa saker till Josefins pysselhörna :) Så nu är allt hemma och nu ska vi bara böja fixa, så himla kul :) Sen åkte vi förbi toys. och köpte lite pärlor och så till pysselhörnan. Hittade en födelsedagspresent till Josefin också, hittade fler dock. Men Christofer ska också vara med och välja :)

Sen åkte vi hem, jag bytte barn med Christofer. Alltså jag och Josefin gick upp till centrum, mötte upp Jessica och barnen. Hade en mysig eftermiddag i centrum. Var där ett tag. Sen gick vi hem igen och gjorde middag. Bakpotatis och kyckling. Och nu sover barnen och nu sitter vi och kollar lite på talang. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Vardagen | 8 kommentarer


Semester

Postat av Cassandra den 2011-05-26 19:28:17


2 0 1 1 - 0 5 - 2 2



Snart är de dags för semester. Christofer har två veckor nu i juni, och sen jobbar han resten sommaren. Men de blir så när man fått ett nytt jobb :) Men vi har lite funderingar vad vi ska göra :)

Djurparker, kolmården, furuvik, parken zoo, skansen
Kryssning, åland, åbo
Dagsutflykter med picknik
Bara en massa mys med familjen


Vardagen | 1 kommentarer


Barnavårdscentralen

Postat av Cassandra den 2011-05-25 19:59:07


2 0 1 1 - 0 5 - 2 4



Idag vid 11 var vi nere på barnavårdscentralen. Idag stannade vågen på 7380g, så han hr gått upp 730g sen förra gången och då var ha nästan 5 månader. Så tycker verkligen att han har gått upp jätte bra på 1,5 mån :) Växt på längden har han gjort också, 2.4 cm. Så nu är han 64.7 cm. Har fått en stor kille.

Att träffa läkaren på 6 månaderskontrollen gick jätte bra och han klarade alla "tester" som gjordes och han var en mycket fin kille :) Alltid lika kul att höra!

Nästa gång vi ska tillbaka är i juli, 6. Då är de 8 månaderskontroll + 3 årskontroll för Josefin. Fattar inte vart tiden tar vägen. Mina barn växer så fort, stanna tiden nu!


Vardagen | 3 kommentarer


Vågar du gissa?

Postat av Cassandra den 2011-05-24 21:45:07


Imorgon står de BVC på schemat, så kl 11 ska de vägas, mätas och 6 månaderakontroll. Undra om han gått upp något. Han vägde 6650g och var 62.3 cm förra gången. Men nu har han vart sjuk och inte alls lika matglad + att han har börjat röra sig mycket mer. De är verkligen svårt och veta. Jag velar fram och tillbaka. Men han kanske väger runt 7 kg nu. De är ändå 1.5 månad sen vi var dära.

De ska bli spännande och se imorgon vad vågen stannar på. Gått upp har han gjort och växt på längden. Men hur mycket. Vågar du gissa?

De har verkligen vart bra att vi har vart hemma idag. Lexus hosta är mycket bättre. Så vi kommer ta oss ner till BVC imorgon. Och eftersom de är 6 månaderkontroll så kan de lyssna på Lexus och se hur de är med hostan och så. Asma medicinerna hjälper, men inte jätte bra när hans hosta vart som sämst, lite hjäper de och de är skönt!


Vardagen | 4 kommentarer


Färgglada tröjan ♥

Postat av Cassandra den 2011-05-24 20:14:37


Sen den underbara tröjan blev förliten för Josefin har jag längtat till Lexus skulle kunna använda den! Den är helt underbar och man blir så glad av tröjan! Lexus kommer också kunna ha tröjan ett tag då den är stor. Ser inte så jätte stor ut på bilden men den är lite förstor. De är väl tur de, vill att han ska den hela sommaren! Så idag efter badet åkte den på (skulle bara pröva den, och se hur den satt)! Åhh, är tröjan inte helt underbar?! Så himla färgglad!

2 0 1 1 - 0 5 - 2 4




Lexus i bilder | 2 kommentarer


Första kläderna förstörda

Postat av Cassandra den 2011-05-24 19:19:50


Idag när Josefin kom hem från dagis upptäcker jag att hin har färg på sin vita tröja och lite på sin klänning. Så de blev snabbt av för att lägga de i blöt med vanish (stavning?). Och de gick inte bort. Okej man ska inte sätta på sitt barn kläder man är rädda om, men man tycker att hon kunde fått ett förkläde eller kunde dom vart snälla och tagit av de. De var inte färg bara nedtill på armarna, utan vid brösten, ryggen. Fråga mig ej hur de kommit dit :P

Efter samtal men mamma och Jessica så ringde jag upp och kollade med Josefins dagis vad de gjort idag. De hade målat med vattenfärg, men vattenfärg brukar gå bort på kläderna. Men två fläckar såg ut som en anslagspenna. Jag är absolut inte sur att kläderna är förstörda, de händer. Men lite irreterande är de för man tycker de kunde satt på henne förkläde.

Har tvättat kläderna och på klänningen är de två små fläckar som ej går bort. Men hon kan använda den ändå. Men hennes tröja är helt förstöd så den kastas.


Vardagen | 8 kommentarer


Nytt

Postat av Cassandra den 2011-05-24 12:20:16


Efter Lexus vaknade förut så har vi myst och lekt lite. Nu sover han igen. Jag passade då på att byta lite bilder i headern. Vad tycker ni?! Blev de inte lite somrigt?! :) Jag är jätte nöjd. Men ju mer somamren kommer så kommer de säkert bli lite mer byten. De är så kul att få lite nya bilder ibland. Känns som hela designen är ny! :)




Bloggdesign | 6 kommentarer


Min prins ♥

Postat av Cassandra den 2011-05-24 09:52:37


Min fina prins
2 0 1 1 - 0 5 - 2 2


Tycker så synd om min prins. Förra veckan åkte han ju på en förkylning men mådde mycket bättre på några dagar. Men i gårkväll kom hostan tillbaka och de var svårt för honom och somna och han har inte sovit jätte mycket i natt. Så idag blir vi hemma. Vi skulle haft en playdate med en kompis och hennes dotter, men tyvärr fick vi skjuta upp de. Vill ju absolut inte ha på mitt samvete att vi smittat dom.

Vi vaknade vid 8 idag och Lexus sover redan så de märks att han inte mår 100% bra. Han brukar vara vaken mellan 3-4 timmar innan han somnar om efter vi vaknat på morgonen. Vi får se om de blir BVC imorgon. Vill se hur han mår innan jag ringer eftersom de blivit framskjutet två gånger. Först kunde inte dom och var tvungen att byt tid, förra veckan var Lexus sjuk.

Så idag blir de en riktig mysdag för oss! Vid tre blir de hämtning av Josefin. Ska se om Christofer kan hämta henne. Han slutar runt tre, så slipper jag gå ut med Lexus när han inte mår 100% bra. Men vi får se hur de blir!


Lexus i ord | 1 kommentarer


Lexus ♥

Postat av Cassandra den 2011-05-23 13:15:25


Fina killen

2 0 1 1 - 0 5 - 1 9




Lexus i bilder | 4 kommentarer


Hello kitty

Postat av Cassandra den 2011-05-23 09:02:18


Under snart 3 år har jag försökt att undanvika Hello kitty för Josefin. Hatar verkligen den katten :P Hon är ju liksom överallt. Men nu, vet ej hur, kanske dagis så har Josefin börjat tycka om Hello kitty. De ska vara kläder och leksaker. Som tur är så överdriver hon inte, de är fortfarande mycket tingeling och pippi :P Men när vi var och köpte lite nya kläder till barnen och Josefin fick välja så pekade hon bara på Hello kitty.

Linnet Josefin har valt själv

2 0 1 1 - 0 5 - 22




Josefin i ord | 4 kommentarer


Idag, måndag är jag glad för att ...

Postat av Cassandra den 2011-05-23 08:43:24


Vi hade en underbar dag ute på gålö med Denise igår.
Vi har en ny spännande vecka framför oss
Ibjudninarna till Josefins kalas är skickade (blev sms, eftersom jag aldrig kom iväg och köpa inbjudningskort)
Jag har världens underbaraste familj
Nedräkning pågår - 1 månad 1 vecka kvar till Josefin blir 3 år
Ett bvc besök med Lexus att se framemot (blivit framåt flyttad två gånger)




Vardagen | 2 kommentarer


My hearts

Postat av Cassandra den 2011-05-22 21:53:18


2 0 1 1 - 0 5 - 2 2




Barnen | 2 kommentarer


Gålö

Postat av Cassandra den 2011-05-22 20:32:34


Idag har vi haft en helt underbar dag ute på gålö med Denise.
Vi möttes upp vid lunchtid och åkte och handlade mat och åkte ut till gålö. Där hade vi de trevligt med massa mys i solen och gick till vattnet så Josefin fick kasta stenar i vattnet. Åkte hem vid 5 tiden och nu gick Josefin och la sig och Lexus sover. Så nu blir de snart mys i soffan framför big brother. Hoppas gurkan åker ut, tycker verkligen inte om den killen.

2 0 1 1 - 0 5 - 2 2




Vardagen | 0 kommentarer


My family ♥

Postat av Cassandra den 2011-05-22 20:01:22


Jag älskar er ♥

2 0 1 1 - 0 5 - 2 2




Vardagen | 0 kommentarer