Mammas matglada kille

Postat av Cassandra den 2011-09-14 12:25:05


När vi började med smakportioner mellan 4-6 månader så fick Lexus bara kvälvningar efter kvälvningar och han ville absolut inte ha maten. Men sen efter tips så började vi om och gjorde allt som soppa så han skulle börja vänja sig med maten och smaken. Och efter de har Lexus varit våran matglada kille. Han äter och äter och de finns inget stopp. Han kan verkligen äta hur mycket som helst. Och om vi andra äter så ska han också självklart ha.

De är också därför vi ska kolla med hans vikt varför han inte går upp som han ska. Han äter mängder och går inte upp och de känner ju inte så bra. Men hoppas vi får ett svar vad de kan vara. Kanske kan vara någon allergi?! Fast då tycker man att vi borde märkt något, utslag, dålig i magen m.m.

Idag blev de pannkaka till lunch, lite rester från gårdagens middag. Vilken hitt de är! Han älskar pannkaka. Men han älskar försig all mat, men idag tror jag de var extra gått liksom igår eftersom man får äta själv med händer. Vissa saker for han fortfarande inte äta själv ;) Men för de mesta gör han de :D





2 0 1 1 - 0 9 - 1 4




Kommentarer
Postat av: Michaela ♥ mamma till Leon & Charlie

mera fett, mera fett!!! hehe

hoppas han går upp mer i vikt till nästa vecka då!

2011-09-14 @ 13:14:39
URL: http://flavorsofmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback