Balkongmys

Postat av Cassandra den 2012-05-24 18:46:22


Jag är fortfarande hemma och vabbar. Idag har jag och Lexus haft balkongmys. Han mår till och från. Ibland är han pigg, ibland är han väldigt trött och hostig. Så kommer vara hemma med honom imorgon också så han blir bra. Snoret har börja komma också! Vill inte riskera att han smittar någon annan eller blir sämre om jag lämnar honom imorgon. Sen är de ändå helg så då får han vara hemma imorgon så han bli helt frisk :)

Så de kommer säkert bli lite balkongmys imorgon med. Lexus har fått bada i poolen som vi har på balkongen. Där badade han ett tag, lekte med bilarna som fanns i poolen. Så imorgon kommer han säkert vilja bada lite igen. De är svårt att sysselsätta honom i  mellanåt. Att få bada lite i poolen (inte de smartaste när han är småförkyld) uppskattas alltid.2 0 1 2 - 0 5 - 2 4Lexus i ord | 1 kommentarer


Lexus Erik Hans Mikael

Postat av Cassandra den 2012-05-24 18:39:522 0 1 2 - 0 5 - 2 4Lexus i bilder | 1 kommentarer


Lexus gillar att cykla

Postat av Cassandra den 2012-05-22 21:09:362 0 1 2 - 0 5 - 2 2Lexus i bilder | 3 kommentarer


Vabb

Postat av Cassandra den 2012-05-22 19:11:48


Då var de dags för vabbning igen. Lexus började i helgen smått få en jobbig hosta och den blev bara värre och värre. I går så var han på dagis och de sa till min mamma som hämtade att haft en jättejobbig dag pga hostan. Natten var inte alls kul och därför blev de vabb idag och kommer bli vabb imorgon med. Min son, bli frisk nu! Inte roligt detta.

Men idga gick vi ut en stund på gården ändå! Tyckte han kunde få komma ut ett tag i de fina vädret och få frisk luft. De skadar inte och han älskar att vara ute :) Så de blir nog att gå ut en stund imorgon med så han kan få lite frisk luft! :)2 0 1 2 - 0 5 - 22Lexus i bilder | 1 kommentarer


Idag måndag är jag glad för att ...

Postat av Cassandra den 2012-05-21 11:17:07


♥ De underbara vädret
♥ Haft en bra helg fast jobb
♥ I veckan ska vi fixa med balkongen, blommor mm
♥ I helgen är jag ledig, så massa bus med barnen
♥ Jag har världens finaste familj som jag älskar mest av allt!


Vardagen | 0 kommentarer


MIN SON ♥

Postat av Cassandra den 2012-05-21 11:06:44


Gud va denna lilla kille växer och växer. Förtsår inte vad tiden tar vägen. Han är inte min lilla bebis längre. Stoppa tiden lite. Mina barn börjar bli så stora. Lexus är 18 månader. Vart är min lilla lilla bebis nån stans? Gud vad jag älskar dig Lexus! Min fina, helt underbara son!
Lexus Erik Hans Mikael
2 0 1 2 - 0 5 - 19Lexus i bilder | 4 kommentarer


Hur många år fyller du Josefin?!

Postat av Cassandra den 2012-05-12 20:22:08


... Fyraaaaaaaa!


Josefins 4årsdag närmar sig. Eller rättare sagt 1,5 månad kvar. Josefin pratar lite smått att hon fyller år snart. Hon vill ha ett prinsesskalas. Hon önskar sig massa prinsess saker, som trassel, prinsessan och grodan, snövit, askungen, sjönheten och odjuret, ariel, törnrosa mm :) Hon älskar dessa filmer så hennes kalas kommer självklart ha de som ett tema :)

Josefins kalas har börjat små planera. Inbjudningskort ska ha skickats ut i början av juni så folk kan planera eftersom hon fyller år mitt i semestern och vi vill att så många som möjlig ska komma och fira våran prinsessa. Vi har redan köpt klart alla presenter till Josefin, gjorde de för ett bra tag sen och de känns skönt faktist :)

Idag tog vi lite kort på våran prinsessa. Och då fick hon själv visa hur månag år hon fyller :) Här kommer 4 bilder.
Mammas helt underbara, vackra prinsessa!
Du är mitt allt Josefin
2 0 1 2 - 0 5 - 1 2Josefin i ord | 3 kommentarer


18 månaderskontroll

Postat av Cassandra den 2012-05-08 20:35:23


Idag som sagt var de BVC på schemat. Lexus följer sin kurva helt perfekt. Han vägder nu 10,1 kg han är 77.7 cm lång. Min lilla, lilla kille som för 18 månader sen vägde under 3 kg och var under 50 cm. Han börjar bli så stor. Mammas älskade prins.

Eftersom de var 18 månaderskontroll var de också lite tester, kollade om han staplade klossar och de gjorde han så duktigt och snabbt efter välte han ner de och skrattade. Så fick han göra de några gånger. Han fick rita, och han blev lite förvånad när de inte gick att ta bort korken på en krita. Han är van att använda Josefins pennor :) Sen ritade han en fin teckning. Och så fick han bevisa lite mer vad han kunde innan de var dags för sprutan. De gick så bra så! Har en sån duktig kille. Mamma är så stolt hur duktig du är min älskade prins.

Vi ska tillbaka lite tidigare med honom och kolla hur hans tal utvecklar sig. Lexus pratar inget och de vill hålla lite koll och se hur de utvecklar sig så de har koll på de redan nu! Och de känns bra! :) Men förhoppningsvis kanske de kommer igång snart! Men man vet aldrig och därför är de skönt att de håller lite koll på de.Min stora prins
2 0 1 2 - 0 5 - 0 1Lexus i ord | 0 kommentarer


Imorgon börjar jag jobba igen ...

Postat av Cassandra den 2012-05-08 20:22:59


... efter 12 dagars föräldrarledighet. Har ju vart föräldrarledig för de vart inskolning och de fick sluta lite tidigare från de tidigaste dagiset, så de inte behövde vara lediga under helgen gå en dag sen var dagiset stängt (Förra tisdagen). Så fick de ju sluta från förra dagiset en fredag.

Jag kommer vara helt slut när jag jobbat dessa tre pass. De är 3 långpass också! Ja min kropp kommer nog känna att den lever ;) Men jag har längtat efter jobbet, men ändå är de så skönt att vara hemma med mina två underbara barn.

Idag lämnade jag Lexus för första gången på de nya dagiset. De gick så bra. Han blev inte änns ledsen när jag gick utan lekte på med dom andra barnen. Tror han trivs jättebra :) Sen hade de verkligen gått toppen hela dagen. De hade gått kanonbra med Josefin också! Mina älsklingar.

Medan de var på dagis så hade jag telefonen i närheten om något skulle hända. Första gången Lexus lämnades själv där. Så jag hoppades hela tiden att allt gick bra. Men jag träffade Camilla i centrum, åt en bit mat, kollade i affärer, lekte med Benjamin, gick och gick och gick lite till innan barnen skulle hämtas kl 2. För idag stog de BVC på schemat. Camilla och Benjamoin följde med och hämtade och sedan följde de med till BVC.

Sen blev de lite glass i centrum innan vi åkte hem till barnens mormor. Där barnen åt middag! :)Våran dag i bilder
Självklart är de mobilbilder. Men de blir lätt så när den är med dagarna långa
2 0 1 2 - 0 5 - 0 8Vardagen | 0 kommentarer


Måndag, ny vecka

Postat av Cassandra den 2012-05-07 16:33:02


Idag var de inskolning dag 4 och imorgon lämnas Lexus för första gången. Josefin kunde vi lämna efter 2 dagen :) De går jättebra för Josefin och hon är inte alls lika sur, otrevlig. Hon börjar bli vårn glada tjej igen :) Tror hon trivs mycket bättre igen :) De går jättebra för Lexus med. Han leker och har sig, äter bra, somnar och sover bra. Inget att anmärka. Barnen har verkligen hamnat på två jättebra avdelningar. Så imorgon iallafall så är de Lexus första dag själv. Jag är hemma om något händer. Men tror allt kommer gå toppen! :)

Idag efter dagis så gick vi och handlade lite hem och så fick barnen en varsin glas. Vilket vårväder de börjar bli nu. Helt underbart. De är verkligen svårt vad man ska klä på dom. Man vill ju inte klä på dom förmycket eller förlite :) Nu är Christofer på väg hem från jobbet och jag ska strax börja med maten.Mina älsklingar idag
Mobilbilder
2 0 1 2 - 0 5 - 0 7Barnen | 2 kommentarer


Våran dag i bilder

Postat av Cassandra den 2012-05-02 22:10:19Här kommer de bilder från våran dag
Inskolning, lunch och lek
2 0 1 2 - 0 5 - 0 2Barnen | 2 kommentarer


Inskolning dag 1

Postat av Cassandra den 2012-05-02 13:47:32


Idag var de inskolning dag 1. De gick jättebra för båda barnen. Josefin ville inte gå hem idag. De var en timme bara idag. Så vi gick och åt lunch och nu ligger lillprinsen och sover, han vaknar nog när som helst. Josefin kollar på film sålänge. Så fort han har vaknat så ska vi gå ut till parken tänkte jag och vara ute tills de är dags att göra middag. Christofer jobbar till 8. Så idag blir de middag själva igen.

Får se om vi är i våran park eller om vi går till någon annan park och leker. Vi får se. Tänkte iallafall ta med mig lite fika/mellis. De är mysigare att få äta de ute än här hemma :)Mammas prins igår
2 0 1 2 - 0 5 - 0 1Vardagen | 0 kommentarer


1 maj 2012

Postat av Cassandra den 2012-05-01 21:00:35


Idag har vi vart på barnens nya förskola och lekt på gården. Barnen älskade gården. Och imorgon så är de dags för inskolning dag 1 :) Tror verkligen detta kommer bli kanon. De var sån underbar gård. Vädret var verkligen kanon. Älskar detta vårväder.

Sen fixade vi lite lucnh innan vi skjussade mannen i huset till jobbet och sen åkte vi förbi mina föräldrar och fortsatte leka. Pappa skulle fixa lite med våran bil och sen blev vi kvar ett tag.Mina älskade barn under dagen.
Självkalrt vill inte Josefin vara med på så många kort.
2 0 1 2 - 0 5 - 0 1Vardagen | 0 kommentarer


Gokart killen ♥

Postat av Cassandra den 2012-05-01 18:27:27


Min lillebrors gokart är mycket populär av våran lilleman. Kanske blivande gokart åkare när han blir stor. Roligaste var verkligen när morfar gick och drog runt honom vid uppfarten. De var inte en gång utan flera gånger skulle de göras :)Underbara gokart killen ♥
2 0 1 2 - 0 5 - 0 1Lexus i bilder | 0 kommentarer