Golden Retriever

Postat av Cassandra den 2008-03-25 17:59:16


Nu sitter jag och kollar runt lite på hundar. Båda jag och Cassandra vill ha djur, men det går typ inte. Lite tråkigt. För om vi skulle skaffa det så skulle min mamma inte kunna komma och hälsa på och inte heller Cassandras mamma och lillebror och inte heller några av våra kompisar. Men vi är iallafall kära i hundrasen Golden retriever. Visst är dom söta? Hur skulle du gjort om du var i vårt läge? Vi kankse väntar på att köpa en hund tills vi bor bättre, men vi får väl se hur det blir.

image16
Visst är det bara för söt ?






Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni kan inte ta hand om en hundvalp när ni har ett litet barn. Barnet kommer ta alldeles för mkt tid och hunden kommer må dåligt.
Vänta några år tills ni bor bättre och barnet har blivit stort, och då kan ni också se om erat barn är allergisk eller inte.

2008-04-01 @ 13:48:14
Postat av: Mathilda

Köp INTE hund när ni bor i en liten 1;a. Det gynnar verkligen ingen och eftersom ni kommer få barn så kommer ni knappast ha någon alls tid till uppfostran
eller promenader!

2008-04-02 @ 09:24:06
Postat av: J

Håller med om att ni borde vänta tills barnet är lite äldre. Storpudel skulle kanske kunna vara ett alternativ? Det är också en apporterande fågelhund, och många allergiker påverkas inte av den. Lycka till!

2008-05-20 @ 13:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback