Gott nytt år

Postat av Cassandra den 2011-12-31 16:40:57


För oss blir de ett lugnt nyår. Vi blir bara hemma våran lilla familj. Jag jobbar imorgon 7-15. Så vi bestämde oss för att vi skulle ha en riktigt mysigt familjekväll :) Idag har vi vart ute och lekt och haft e riktig mysdag. Nu strax ska jag börja med middagen och sen blir de mer mys!

Hoppas ni alla får en riktigt bra! Gott nytt år!
Jag hoppas att kunna börja blogg lite mer igen, men de är mycket jobb som står på schemat och kommer hem sent och vill då sova och mysa med familjen! Men ska göra så gott jag kan! :)



Bild från dagens lek
2 0 1 1 - 1 2 - 3 1



Vardagen | 3 kommentarer


Postat av Cassandra den 2011-12-23 11:15:50


Jag är så glad att slippa tänka på julklappar. Jag allt jag någonsin kan önska mig!
Jag har två helt underbara barn som jag älskar mer på denna jord! ♥
Har en underbar sambo. Jag har en familj, släkt och vänner som bryr sig & som jag bryr mig om.




Vardagen | 3 kommentarer


Min vackra dotter

Postat av Cassandra den 2011-12-18 22:58:48



2 0 1 1 - 1 2 - 0 2



Josefin i bilder | 3 kommentarer


Uppehåll igen

Postat av Cassandra den 2011-12-18 20:25:04


Nu kommer de säkert bli ett litet uppehåll igen här i bloggen. Jobbar hela veckan, bara ledig på julafton, de de är mycket jobb ett tag framöver. Tiden utöver jobb kommer gå till familjen. Jobbar nu, mån-tors 11-20, fre 10-18, lördag ledig (julafton), sön-tis 11-20. De är inte korta dagar heller jag jobbar! Men de är kanonkul att börja jobba igen, fast de är grymt jobbigt att vara ifrån barnen. Är inte änns hemma när dom ska sova :(

Men som sagt kommer bloggen hamna lite åt sidan! Men ska göra mitt bästa för att kunna slänga in ett inlägg då och då! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Älskar vårt sovrum

Postat av Cassandra den 2011-12-17 21:54:20




Vi har börjat komma mer och mer iordning i sovrummet. De har verkligen blivit vårt rum :) Vilken känns kanon! Barnen sover kanon bra tillsammans i de andra rummet och Josefin berättar ofta att de är hennes och Lexus rum, och är super stolt över de :)

Christofer fick en byrå i födelsedagspresent och nu är de bara en tv som fattas i sovrummet sen är de klart :) (De är verkligen något jag saknar i sovrummet. Kankse blivit lite bortskämd när man bodde hemma och hade tv på rummet ;) haha) Är verkligen riktigt nöjd och tycker sovrummet är supermysigt. Älskar verkligen vårt sovrum.


Hemma hos oss | 5 kommentarer


Min lille tomtenisse

Postat av Cassandra den 2011-12-17 21:38:49


Mina fina tomtenisse ♥
2 0 1 1 - 1 2 - 1 3

I tisdags på självaste lucia så fick Lexus vara en tomte. Här kommer en bild på min fina tomtenisse. Försökte få kort på båda barnen, men tyvärr gjorde Josefin lite miner eller blunade. Men självklart var hon världens finaste Lucia.


Lexus i bilder | 3 kommentarer


Vann

Postat av Cassandra den 2011-12-13 20:28:28


Första gången jag vinner en tävling. Jag tävlade för ett tag sen om biljetter till Disney on ice och jag vann 2 biljetter den 5 januari hos Atousa :) Snacka om jag är glad. Jag och Josefin ska få en heldag tillsammans och ha en riktig mor och dotter dag med massa skojigheter :)


Vardagen | 1 kommentarer


Ingen tid

Postat av Cassandra den 2011-12-12 22:50:19


Just nu finns de ingen tid åt bloggen! De är mycket jobb för min del. Sen är de mycket som ska fixas innan jul här hemma. Imorgon ska jag till doktorn och kolla upp lite saker. Sen blir de jobb. Barnen har luciafirande på dagis som jag tyvärr missar iår :( Men Christofer och deras farmor och farfar kommer vara dära :)

Men jag ska försöka fixa tid åt bloggen igen! Nu ska jag snart gå och lägga mig, men ska bara slå in de sista julklapparna sen är allt klart. Dock måste vi hitta något spännade till min bror i julklapp. Får se vad som hittas på! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Helg?

Postat av Cassandra den 2011-12-08 22:53:49


Då närmare sig helgen ännu mer, bara en dag kvar. Men för mig är de ingen helg. De blir jobb för min del. Imorgon jobbar jag 11-20, lördag 11-20 och på söndag 17-03. Så jag har en jobbhelg att se framemot. På söndag kommer de bli lite sovmorgon för min del så jag orkar jobba kväll/natt plus så ska jag föröska umgås med mina barn så mycket som möjligt. På måndag är jag ledig så de blir de sova och sen hämta barnen. Då ska vi hitta på nått skoj :) Så de ska inte behöva vara länge på dagis när jag ändå är hemma :)

Sen efter måndagen är de en ny jobbvecka på gång ;) Känns lite skumt att man har börjat jobba igen. De är också därför jag inte bloggat på några dagar. I måndags så var de kick off, sen i tisdags så var de snabbutbildning och igår de vipkväll, alltså första riktiga jobbkväll :) De var superkul, dock mycket folk ;)




Vardagen | 3 kommentarer


Julklappar

Postat av Cassandra den 2011-12-05 12:54:14


Jag, vi är klara med alla julklappar :) Och de har vi vart ett tag nu och de känns verkligen skönt då jag kommer jobba extremt mycket nu innan jul. Vilken ska bli jättekul. Idag är de kick off som står på schemat och imorgon är de snabbutbildning. Sen på onsdag är de vipkväll och då ska jag jobba, men får ändå bjuda med mig några familjmedlemmar och vänner. Sen på torsdag öppnar Max, ledig den dagen. Men sen är de massa jobbpass som står på scemat och därför känns de skönt att då slipper man stressa med att fixa julklappar. Mycket mysigare att få vara med barnen när man ändå är ledig från jobbet :)


Vardagen | 2 kommentarer


Postat av Cassandra den 2011-12-01 21:36:48



gammal bild från i sommras på mina älsklingar ♥
inte den bästa bilden, men de är världens finaste barn


Lexus har vart hemma hela veckan från dagis och imorgon ska båda barnen få vara hemma. Lexus hosta/astma har blivit mycket bättre. Märker nästan inte av den just nu och de känns jättebra så förhoppningsvis kommer han kunna gå till dagis på måndag :) Nu är de slut att få vara ledig från dagis. Jag jobbar och Christofer börjar sitt nya jobb. Måste säga grattis älskling, äntligen börjar de lösa sig :)

Men imorgon får vi se vad vi hittar på. De som måste göras är att ta fram kameran och ta lite kort på barnen. Förhoppningsvis vill Josefin vara med på kort. Hon är lite envis våran tjej och vill helst inte vara med på kort. Men förhoppningsvis kanske man kan få ett kort iallafall. Nu är de inte många dagar kvar tills jag börjar jobba. Så nu ska jag njuta och umgås med mina barn till max! :) ♥


Barnen | 4 kommentarer