Bilder från fredags

Postat av Cassandra den 2009-03-31 17:13:36





Vardagen | 3 kommentarer


Inte lika bra uppdatering

Postat av Cassandra den 2009-03-31 16:52:18


De har tyvärr inte vart den bästa uppdatering på ett tag. Men vi har haft ett underbart besök av Jennie och Hugo. De skulle bara sovit från fre-lör. Men vi har haft så himla kul så de har blivit att hon sovit över till idag. Vi har haft de grymt kul! De här måste verkligen göras om. Jennie har till och med fått mig att börja äta frukost. Har aldrig i hela mitt liv ätit frukost, iallafall inte på många år. Men nu kommer jag fortsätta med de. De kommer lite bilder på charmtrollen från helgen inom kort.

Idag så började med en mysig frukost (förutom den lilla olyckan). Sen fixade vi lite här hemma och sen skjussade jag hem Jennie och Hugo. Jag ringde upp Marie innan jag åkte för att jag hade sätt en annons av en syskonvagn som var nedsatt. Och då berättade hon att hon var i VH och kollade i en affär som var hade barnkläder och att de var 75% Så Marie mötte upp mig. Så jag kollade lite, hittade ett par byxor och en tröja. Och så var de så att de inte tog kort och har inte tillräkligt med pengar på kortet för att ta ut (C har pengarna på sitt kort) så Sandra, Maries syster var snäll och lånade mig peng till tröjan och byxan :) Tack!

Sen var jag tvungen att åka snabbt igen för jag skulle möta upp mamma i centrum. Vi kollade lite och hon fixade lite ärenden, sen följde vi med henne till hennes jobb och bara tog de lugnt. Nu är vi hemma igen och Joss sover, hon somnade på vägen hem! Och snart kommer C hem :) Wieee


Vardagen | 1 kommentarer


Snart dags för lite frukost

Postat av Cassandra den 2009-03-31 10:20:46


Jag och Josefin har vart vakna sen halv 9, men gick upp från sängen runt halv tio. Josefin fick nämligen välling vid halv 9 tiden och sen låg vi bara i sängen och tog de lungt. Sen gick vi upp och kollade om Jennie och Hugo hade vaknat. När vi kom in till vardagsrummet så låg Hugo vaken och sen vaknade Jennie efter jag fått ett sms :P

Nu har barnen lekt lite och vi ska gå och äta frukost. Dagen kommer nog bli lugn. Vi har inga planer just nu! Men man får se vad dagen hittar på! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Feber + 4e tanden

Postat av Cassandra den 2009-03-30 15:06:58


Josefin har fått feber. Tyvärr så fick Josefin feber i imorse och var jätte gnällig. Men jag tror de beror på den 4e tanden har sprukit. Så de blev en hemmadag med massa mys! Synd eftersom i hade lite planer för idag!


Josefin i ord | 1 kommentarer


Dop 28/3-09 Nellie Viola Elisabeth

Postat av Cassandra den 2009-03-28 15:44:50


Här kommer lite bilder från Nellies Dop :)




Vardagen | 6 kommentarer


Vilken underbar dag

Postat av Cassandra den 2009-03-27 23:00:53


Dagen började ju med farsta med Jennie och Hugo :) I farsta bestämde vi att vi skulle hem till oss efter och äta god mat och kolla på lets dance och umgås. Vilken superkväll! När vi kom hem fick småttingarna lite mellis och sen tog vi de lugnt och kollade på olika resor! Åhhh va man blir sugen på att resa :D Eftersom jag aldrig vart utomlands mer än finland, danmark. Sen rullade tiden bara iväg och tiden var middgastid, så jag gjorde iordning lite mat till småttingarna. De blev skinka, pasta, ärtor och lite cream freach. Hugo tyckte de var helt okej och var hur glad som helst när han åt. Josefin tyckte väl de var sådär. Hon spottade typ ut maten när jag gav. Men sen så lät jag henne äta själv och då fick hon i sig mycket mer. Och hon tyckte de var roligare att äta själv.

Så efter middagen blev de bad för Josefin och Hugo :) Medan dom badade gjorde C iordning potatisgratängen. Vi åt nämligen potatisgratäng, fläskytterfile, sallad och bea. Gud så gott de var! Mums. Jag som lovat mig själv att skärpa mig med mat och börja äta massa nyttiga saker och gå ner i vikt. Men när man har främmande så får man faktist svulla :D När vi hade ätit klart så var de lets dance. Efter lets dance skjussade jag hem Jennie och Hugo. Så nu ska jag och C kolla på film. Och Josefin sover så sött!

Imorn blir de dop, och sen kanske vi kommer hitta på något med Jennie! Så de kanske blir sen uppdatering! Bilder från idag och imorn bjuds imorn kväll eller söndag!




Vardagen | 1 kommentarer


Omoget!

Postat av Cassandra den 2009-03-27 18:48:11


Säger bara ett ord OMOGET!


Vardagen | 4 kommentarer


Fredag

Postat av Cassandra den 2009-03-27 09:42:02


Om en timme ungefär så kommer vi åka och hämta Jennie för att sedan åka till farsta för att kolla på lite saker, bla en dop present till Nellie :) Vi ska nämligen på dop imorn :) Annars idag ska vi bara ta de lugnt och äta god mat och mysa framför tv och se finalen på lets dance :) Hur ser eran fredag ut?




Vardagen | 1 kommentarer


Mitt mirakel

Postat av Cassandra den 2009-03-26 22:05:23





Josefin i bilder | 3 kommentarer


Ännu ljusare

Postat av Cassandra den 2009-03-26 22:00:48


Dagen började med att vi jag och C gick till centrum och fixade lite saker. Sen mötte jag upp mammorna för att gå på en föräldrargrupp i haninge. De är både gravida och mammor. Idag bjöds de på vofflor, mums. Super gott verkligen! Josefin var verkligen på super humör. Ända tills hon blev trött. Efter att vart där en stund så gick vi upp mot centrum. Där mötte vi även Maries syrra. Vi gick till sandys och höll henne sällskap och fikade. Jag var så proppmätt sen vofflorna så orkade inte äta något till :P Efter centrum besöket åkte jag och Josefin med hem till Marie och Nellie för att färga håret idag igen. Vill ju få de ljusare.

Efter att ha färgat håret och haft en trevlig eftermiddag hemma hos Maries familj så åkte jag med familj till Willys för att handla lite mat och saker som behövdes. När vi kom hem fick Josefin mat, och vi fick mat. Sen någon timme senare fick Josefin välling och hon somnade på en gång.

Håret blev jätte bra, nu är de bara några färgningar kvar så kanske jag har lika blont som jag haft förut ;) Tack Marie för all hjälp, snart eller om några veckor blir de säkert färgning igen ;)




Vardagen | 0 kommentarer


Ljusare hår

Postat av Cassandra den 2009-03-25 20:41:21


Då har jag ljusare hår :) Wiie, nu är de ett bit på väg mot ljusare hår :) Imorn ska jag göra mer slingor så då kommer jag bli lite ljusare! Eller Marie ska fixa mitt hår ljusare! Tack Marie för idag :)

C har vart i stan hela dagen med sin mamma. Och nu när han kom hem berättade han att tre killar hade flörtat med han :P Hahaha

Nu ska jag prata med pojken min eftersom han vart borta hela dagen!


Vardagen | 1 kommentarer


Är så glad!

Postat av Cassandra den 2009-03-25 10:40:54


Åhhh, jag är så himla glad alltså, tyvärr kan jga inte tala om vad de handlar om. Men kan säga att jag mår så himla bra just nu! Allt känns som de kan lösa sig :)

Idag ska vi åka hem till Marie och Nellie och bara ta de lugnt och umgås. Vi ska se om vi hittar någon färg så Marie kan göra massa slingor på mig idag också :) Hoppas jag hittar de iallafall! Skulle vara himla skönt om man får lite ny färg i håret :)


Vardagen | 3 kommentarer


Josefin nästan en månad

Postat av Cassandra den 2009-03-24 23:03:53




Jag bjuder på en liten bild på min prinsessa när hon nästan är en månad gammal.
Hon var så liten, nu är hon mammas stora tjej :)


Vardagen | 4 kommentarer


Josefin har fått ...

Postat av Cassandra den 2009-03-24 10:34:40


... sin tredje tand :) Man har sätt att två till är på väg, men nu har en sprukigt. Så nu har tre tänder :) iallafall två och tredje påväg :) Så snart kommer nog den fjärde också!


Vardagen | 3 kommentarer


Dagens äventyr

Postat av Cassandra den 2009-03-24 10:33:06


Idag ska vi möta Louise inne i stan. Vi ska kolla runt lite sen åker vi vidare hem till oss för att äta god middag, får se vad de bjuder på, men kött har jag iallafall tagit fram, sen får man se vad de blir till. Potatisgratäng? Eller Klyftpotatis? Vi får se! Något smarrigt blir de iallafall. Louise kommer även sova kvar här :) Så de här kommer bli en jätte rolig och trevlig dag.


Vardagen | 0 kommentarer


Lite bilder från idag

Postat av Cassandra den 2009-03-23 19:58:32





Josefin i bilder | 5 kommentarer


Stolt morbror

Postat av Cassandra den 2009-03-23 16:44:36




Här bjuder jag på två bilder från i somras.
Josefin var bara två veckor gammal och de är förska gången vi träffar min familj efter Josefin föddes, pga min familj var på massa gokart tävlingar. På bilden är Josefin och min lillebror, stolt morbror! :)


Josefin i bilder | 2 kommentarer


Hemma dag

Postat av Cassandra den 2009-03-23 10:38:49


Idag kommer vi bara vara hemma, inga äventyr för oss. Jag och Josefin har precis blivit bra igen från en försylning och vill inte gå ut för snabbt så hon blir sjuk igen, mig gör de inget. Men måste tänka på skruttan min. Så vi ska bara vara hemma och ta de lugnt, mysa med familjen och så! Kankse ska låna mammas kamera och ta lite fina bilder på Joss när hon vaknat och har ätit lunch :) Vi får se! Ikväll blir de massa program på tv som måste ses. Men vi hörs säkert senare!


Vardagen | 4 kommentarer


Svar ...

Postat av Cassandra den 2009-03-22 22:02:31


... till Anonym

Japp hon kan hålla i flaskan. Men bara om hon vill och har lust. Men man får vara berädd att hon släpper ibland. De händer när hon dricker välling, för i början när de är mycket välling blir de lite tungt.


Vardagen | 1 kommentarer


Söndag kväll

Postat av Cassandra den 2009-03-22 20:14:50


Då var de söndag kväll och de är verkligen skitväder ute. Blää, trodde verkligen att våren var på väg. Men så kom snön, hoppas den försvinner snabbt. Har inte sätt vädret så vet inte hur de kommer bli i veckan, men håller tummarna på att de kommer bli bra.

Josefin har just somnat eller kanske för 20 min sen. Men efter middag blev de massa lek och hon fick gå lite i sin gåstol som hon älskar :) Sen innan läggdags så fick hon bada lite. För eftermiddag hade hon spillt lite på kläder och sig själv och man får inte bort all tomat när man bara torkar av. Så därför var de lika bra att hon fick bada idag.






Efter badet fick hon  ta på sig pjamas och bara mysa hos mig. Med klockan rann lite iväg och Josefin blev tröttare så jag gjorde iordning välling så hon kunde somna. (såg att jag missat tvättat bort en liten fläkt under näsan när hon badade, De märkte jag när jag kollade bilderna).




Nu sitter jag och väntar på att beck ska börja. Sen får vi se vad som händer. Hur ser eran kväll ut?


Vardagen | 1 kommentarer


Josefin Anna Emilia

Postat av Cassandra den 2009-03-22 18:23:20







Josefin i bilder | 2 kommentarer


Söndag

Postat av Cassandra den 2009-03-22 16:18:45


Då var de snart en ny vecka igen. Idag har vi delat ut reklam. Vi har nämligen börjat dela ut reklam på helgerna för att få in lite extra pengar :) De gick bra, vi gjorde typ klart allt igår så de var inte så mycket kvar igår. Vi gjorde inte lart allt igår för C skulle åka iväg och jobba och ville ta de lite lugnt innan han skulle åka. Men de tog max en timme idag sen så var vi klara. Vi har fått två stora områden som ger mycket bra betalt :)

Nu är iallafall jag och Joss själva igen. C åkte till jobbet för en timme sen. Han började nämligen kl 4 idag och jobbar till 11 ikväll så idag kommer han hem tidigare än vad han gjort dagarna innan :P Jag har just städat här hemma. Medans Joss låg och sov. Så nu ser de fint ut här hemma :)


Vardagen | 2 kommentarer


Nästan ensamt

Postat av Cassandra den 2009-03-21 20:50:24



Min älskling, mitt allt! Bilder på Joss från idag



Va de känns tomt här hemma. Jag är så himla van att ha någon att prata med. Men inte idag, igår hade jag iallafall min familj här. Men nu är jag ensam. Eller jag har ju skruttan. Men hon sover så sött så nu får man roa sig själv. Men de är ju underbart när man kan mysa framför tv på helgerna med C, men de är ändå kul för honom att han får jobba lite nu efter arbetslösheten :) Jag är stolt över dig älskling!




Vardagen | 3 kommentarer


Mammas busunge

Postat av Cassandra den 2009-03-21 17:46:58





Josefin i bilder | 1 kommentarer


Bilder från idag

Postat av Cassandra den 2009-03-21 11:19:43




Här kommer lite bilder från våran lilla utflykt.
Josefin skulle få leka lite, men de var hon inte så intresserad av, hon var rätt så trött så jag gjorde ordning vagnen så hon kunde lägga sig ner och sova. Hon sover just nu på balkongen! Tror hon tycker de är skönare att sova ute i den friska luften istället för att fortsätta sova i hallen men kläderna på, för då sover hon inte lika bra eftersom hon blir så varm. Men tror Joss kommer vakna snart, eftersom hon snart sovit i 1 timme. Så när hon vaknar blir de lunch :)



Uppdatering:
Fick en fråga om de är våran vagn som står i bakgrunde på sista bilden, och svaret är: Ja de är våran vagn :)

Ang vagnen, vi hade en annan vagn, liggdelsen har vi sparat till nästa barn, så sålde vi sittdelen och köpte en ny med svängbara hjul och vit läder. Båda är emmaljunga vagnar, först en city cross och den vi har nu en nitro


Josefin i bilder | 6 kommentarer