Mysunge

Postat av Cassandra den 2009-08-31 17:35:33


Josefin har legat och myst mycket i famnen idag, men även har hon lekt som en tok. Hon är verkligen så himla glad fast hon är så snorig. Men de känns som om de är på bättringsväg, för hon är absolut inte lika snorig som igår :) Så får hålla tummarna att de går över snart så vi kan gå ut och leka :D

Min snälla mamma sa att vi fick låna datan + internet en dag till :) Så imorn har jag något och sysselsätta mig med när Josefin sover :) Jag hoppas nu verkligen att Josefin blir lite bättre så vi iallafall kan gå ut och leka lite. Vill inte gå ut med henne än, vill inte att de ska bli värre.

Nu kom Christofer hem och vi ska gå göra lite middag, får se vad som blir, har verkligen ingen fantasi. Tror Christofer får fixa maten idag :D


Vardagen | 0 kommentarer


Jag älskar dig

Postat av Cassandra den 2009-08-31 14:06:14





Josefin i bilder | 4 kommentarer


Sjuka

Postat av Cassandra den 2009-08-31 11:31:53


I lördags hade jag de jätte trevligt hemma hos Deborah! Massa prat och skratt och de var verkligen en lyckad kväll! Under natten vaknar Josefin och jag tar tempen och hon har 38 grader, och jag känner att jag har jätte ont i halsen. Josefin ville inte somna om, så hon fick alvedon och vi gick ut i vardagsrummet och sov. Morgonen kunde jag inte prata, var så himla hes och Josefin var jätte snorig, men febern var iallfall borta och hon var jätte pigg. Så vi började dagen med att gå till centrum för att köpa halstabletter, nässprej, flytande alvedon och tablett alvedon.

Sen tog vi de bara lugnt hela dagen. Och denna vecka kommer vi bara att vara hemma. Jag vill att Josefin ska bli frisk och inte komma ut till mer basiller. Jag mår redan bättre, är inge hes idag, men har fått hosta. Josefin har nu sovit i 2,5 tim så man märker att hon inte mår bra och att hon sovit dåligt under natten.

Mamma kom förbi med deras data för ett tag sen så jag kan kolla runt lite på internet och bara ta de lugnt! Men Chrsitofer ska förmodligen åka och lämna tillbaka den sen :P




Vardagen | 1 kommentarer


Lördag

Postat av Cassandra den 2009-08-29 15:56:08


Just nu är jag hos Denise och umgås med henne :) Jag och Josefin har idag vart och kollat på Denise innebandymatch! :) Josefin skötte sig mycket bra förutom när hon blev lite uttåkad :P Efter matchen åkte vi förbi farsta, fixade en present till Deborah som fyllde år i tisdags och idag ska jag dit på litet kalas :) Sen blev de lunch och nu tar vi de lugnt innan vi ska fixa oss :)

Kl 6 kommer mina svärföräldrar för att ta Josefin tills Christofer kommer hem från aikmatchen! :) Så jag hinner i tid till Deborah, ska lämna av Denise på vägen som ska på tjejmiddag hos sin kompis som fyller år :)

Jag lägger in lite bilder, tårtan fick jag av Louise när jag fyllde år, sen prövar Josefin Louises farmors gamla solglasögon och en liten bild på mig och min underbara dotter! :)

Nu är de väl bara en vecka kvar tills vi ev får internet tillbaka :P





Vardagen | 5 kommentarer


Åka hem

Postat av Cassandra den 2009-08-26 15:22:27


Just nu sitter jag hos mina föräldrar. Josefin och Christofer är hemma. Jag är här och lånar internet. Måste ju betala räkningar. De är ju viktigt att dom blir betalda. Men nu ska jag åka hem till mina favoriter. Bjöd på iallfall en bild nu idag! Så jobbigt att fixa bilder i paint för de är de ända mamma har som jag orkar fixa bilderna i. Så bjöd på en bild från igår när vi var i stan med Carro och Adam, de är våra underbara sötnosar :) Måste säga en sak, trivs verkligen jätte bra i erat sällskap! :) Som jag alltid säger, jag uppdaterar när jag har tillgång till en data!



Uppdatering: Ansökan om dagisplas ändrad. Sökte från och med 1 augusti 2010. Så jag kommer ha min prinsessa hemma i ett år till :)


Vardagen | 3 kommentarer


Våra underbara barn

Postat av Cassandra den 2009-08-26 15:17:09





Vardagen | 0 kommentarer


Mysdagar med Carro och Adam

Postat av Cassandra den 2009-08-25 19:41:05


Igår och idag har vi umgåts med Carro och Adam. Igår var vi bara hemma hos dom och hade de trevligt och jätte god lunch! Barnen lekte och Christofer kom och hämtade mig runt middagstid :) Idag möttes vi runt 9 i stan och god frukost och sen blev de lite shopping och sen blev de lunch med Carros kompis Emelie och sen blev de mer shopping. Och vi var inne på babyproffsen och där fick jag hjälp att fixa stänkskydden på vagnen! Men nu iallafall är vi hemma oss Carro och Adam. Därför passar jag på att låna datan lite :P Jag och Carro ska snart äta middag! Christofer ska jobba sent idag och hämtar mig och Josefin senare :D Vi kom hem med 2 påsar idag! :P De var lite snabbt om idag och igår :D Bilder kommer, när jag har tillgång till dom :) Ha de så bra sålänge! (Carro kanske lägger upp bilder, om ni vill se)



Uppdatering om Josefin: Har 11 tänder och "pratar" mer och mer, säger mer och mer ord!


Vardagen | 0 kommentarer


Inget internet på bra länge!

Postat av Cassandra den 2009-08-22 15:35:19


I förrigår tror jag de var så gick jag tillabak till tre med internet och nu har dom skickat iväg de på lagning. Så nu kommer vi vara utan internet i två veckor. Shit jobbigt! Men just nu lånar jag Denise data :) Ska snart tillbaka hem och fixa inför tjejmiddagen! De blev lite förre ä tänkt, vissa kunde inte och vissa hade ingen barnvakt! Lite synd! Men de kommer nya tåg :)

Så ikväll blir de tjejmiddag för hela slanten! De kommer verkligen bli hur kul som helst! Josefin och Christofer sover hos Christofers föräldrar! Förmodligen senare ikväll blir de utgång! De är verkligen inte jag, men kul kommer de verkligen att bli! Har ju ett underbert sällskap. Ska försöka komma ihåg kameran ikväll så jag kan visa er när jag får tillgång till data! :)


Vardagen | 2 kommentarer


Då var man 21 år

Postat av Cassandra den 2009-08-20 09:59:18


Tyvärr har jag inget internet igen och har inte kunnat uppdatera något! Just nu lånar jag en data på mammas jobb!

I tisdag umgicks jag med underbara Carro och sötnosen Adam hela dagen! De blev lunch massa mys och lek! Slutade med att jag skjussade hem dom och stannade där ett tag och bara satt och pratade :) En helt underbar dag med massa tjejsnack! :)

Och igår fyllde jag 21 ÅR! SÅ nu är man ett år äldre. Hade världens bästa födelsedag! Fick presentkort av älsklingen och Josefin på Ur och penn för att kunna köpa en klocka! Han skulle köpt en klocka som jag ville ha, men de var slut. Vid lunch gick jag till centrum då mamma bjöd mig och Josefin på lunch :) Tack mamma! Sen kom Louise som skulle äta middag med oss ikväll! Hon kom med en tårta! Första gången jag får en tårta av en kompis, blev så glad :) Min underbara kompis :D Fick även en liten present av mamma, pappa och bror, en tröja från bikbok som jag ville ha :D Tack tack! Utav Louise fick jag världens finaste kort med en liten kärlekförklaring! Sötunge :D Sen fick jag en scal (hur de nu stavas) och ett fint armband :) Sen i helgen blir de fördelsdagsfirande av vänner och släkt!

När Christofer kom hem från jobbet åkte vi till Nacka för där hade dom klockan jag ville ha! :) Sen kollade vi lite där, hittade massa saker som jag vill ha :D När vi kom hem började vi med maten,tacos blev de :) Mums! Inget slår tacos! Sen blev de mys och efterrätt, min egna tårta som jag fick av Louise. Hon hade gjort den själv och var hur god som helst! :) Sen på kvällen blev de bara massa mys med familjen! Och sen när Joseifn gick och la sig blev de bara jag och Christofer. Vi kollade på tv och hade de mysigt! :)

Idag ska Jennie vara snäll och hjälpa mig och handla inför lördag då de blir liten tjejmiddag :) Ska bli mycket trevligt! Men nu ska jag sluta här innan ni tröttnar! Men nu vet ni iallafall, vi har inget internet så kanske inte blir uppdatering på ett tag, eller kanske om jag får tag på en data!



Tack till er som Grattade mig här på bloggen! :)


Vardagen | 7 kommentarer


2 dagar kvar

Postat av Cassandra den 2009-08-17 10:32:31


Då var de månad igen och redan inne i vecka 34, och om 2 dagar fyller jag 21 år. Idag kommer förmodligen Jennie och Hugo hit! Barnen ska få leka lite medan vi har de trevligt och så! :) I veckan ska Jennie hjälpa mig och åka och handla till tjejmiddagen på lördag :) Sen måste jag handla till söndag också då min släkt kommer :) De är massa saker som måste fixas, städa och göra klart sovrummet! De är inte helt klart, men snart så :)


Vardagen | 8 kommentarer


Min älskling!

Postat av Cassandra den 2009-08-16 20:05:39





Josefin i bilder | 1 kommentarer


8 tänder

Postat av Cassandra den 2009-08-16 08:33:29


Nu har Josefin 8 tänder. Hittade en tand igår som jag inte märkt. Josefins nionde tand kommer sprika när som helst och sen ser man att den tionde också är påväg! :)


Josefin i ord | 1 kommentarer


Mammaträff + Kalas

Postat av Cassandra den 2009-08-14 23:05:52


Idag var de mammaträff, Michaela fixade ihop hela gänget igen! (Eller försökte, alla kunde tyvärr inte komma). Michis bjöd på supergod lunch och efterrätt! De var verkligen supergott och man gick verkligen inte därifrån hungrig :P Tack så mycket för allt gott! Barnen lekte och hade de kul, medan vi vuxna pratade och hade de trevligt!

Vi åkte hem innan rusningen. Jag hämtade upp Christofer på jobbet sen åkte vi hem och gjorde oss iordning och köpte en blomma och åkte på kalas! Christofers farmor fyller år idag, 92 tror jag de var :P Grattis Inga! De var verkligen supertrevligt och vi kom hem för inte så länge sen. Josefin har vart jätte glad och bara busat omkring! Ville verkligen inte sitta still! Sen fick vi träffa Anki som ska få en bebis den 8 september (om jag inte minns fel). Sen var de självklart trevlig att träffa de andra också! Generationskort togs de också! Så nu ska jag framkalla några till de alla och skicka dom! :)

Men nu ska jag kolla på tv med Christofer, sen blir de läggdags :) Sov gott på er alla!


Vardagen | 2 kommentarer


Josefin 6 månader

Postat av Cassandra den 2009-08-12 22:20:27




När jag gjorde fotobok om Josefins första år så började jag tänka tillbaka när Josefin var ett halv år. Josefin var så liten. Nu ser man verkligen att hon är min stora tjej!


Josefin i bilder | 4 kommentarer


Farsta

Postat av Cassandra den 2009-08-12 21:06:18


Idag plockade jag undan lite här hemma innan vi åkte till farsta med Jennie, Hugo och Marie och Nellie :) Jättetrevligt! Efter farsta besöket åkte vi hem till Jennie. Barnen fick en smaskigt mellan mål men yougurt och bär/frukt! Sen blev de lek! Hugo och Josefin leka bra med varann, imellanåt iallafall :) Sen blev de lite tjaffs om vissa leksaker, men de hör till ;D hihi. Söta Nellie lekte oftast själv :) Sen fick jag iallafall skjuss hem av Marie och Jonas :) tack så jätte mycket! Sen när Christofer kom hem åkte vi och storhandlade, de behövdes verkligen!

Imorn blir de lunch med mamma och sen ska jag klippa mig. Mamma ska passa Josefin under tiden :) Sen blir de tvättstugan! Vet inte riktigt om jag bara ska klippa topparna eller om jag ska fixa till min snelugg lite, klippa upp de igen och göra en snygg frisyr av de :P haha! Vi får se imorn när jag pratat med min frisör :D


Vardagen | 0 kommentarer


Fika hos Kim

Postat av Cassandra den 2009-08-11 19:26:31


Idag började dagen att jag träffade Jennie och Hugo runt 11 tiden. Vi åt lunch och gick runt och kollade i centrum :) Riktigt mysigt! Sen vid 1 tiden så åkte vi hem till Kim för mammaträff och fika! Gud så mycket gott de bjöds på! Tack så jätte mycket Kim. Även var Erika och Elise, Maria och Edda, självklart Jennie och Hugo, Kims dotter Ellen. De var jätte trevligt. Tyvärr kunde inte Marie och Nellie komma :( Men de är skönt att du mår bättre nu gumman!

Efter den trevliga mammaträffen så åkte vi hem och började fixa här hemma :) Nu är iallfall nästan sovrummet klart, bara lite pill kvar :) Men snart så! Nu står maten i ugnen och jag och Christofer ska fira våran två årsdag (som förlovade). Idga blir de inget inlägg om hur mycket jag älskar han, för de vet han redan! :) hihi Så denna kväll kommer bli en riktigt kanon mysig! Så vi hörs mer imorn och bilder kommer från idag!


Vardagen | 2 kommentarer


V 33

Postat av Cassandra den 2009-08-10 10:36:18


Då var de en ny vecka! igår har jag och Christofer haft fult upp, vi håller på att fixa och trixa med sovrummet och de är inte riktigt klart. Vi ska fixa de när Christofer kommer hem från jobbet. Just nu ligger Josefin och sover lite lunch, sen blir de att äta lunch när hon vaknat. Idag ska vi förmodligen träffa Marie och Nellie. Men har inte hennes nummer kvar på mobilen, så jag hoppas hon hör av sig snart :P De är väl de vi ska göra idag! :) Och nu är de inte lång tid kvar tills jag fyller år heller och inte heller till jag och Christofer firar 2 år som förlovade. Imorn är de 11 augusti och de var exakt två år sen vi förlovade oss! Så imorn blir de nog god middag och mys hela kvällen :)  Sen nästa onsdag, den 19 augusti fyller jag 21 år :) hihi. Inte för jag längtar efter att fylla år :P


Vardagen | 4 kommentarer


Smultron är verkligen sommar

Postat av Cassandra den 2009-08-08 21:43:13





Vardagen | 3 kommentarer


Favoriten

Postat av Cassandra den 2009-08-08 14:47:28





Här kommer två bilder på Josefin för några dagar sen.
Josefin älskar verkligen att sitta bak på cykeln, hon är alltid så himla glad och skrattar. Självklart är hennes docka med. Hennes favoritdocka. Den följer typ med vart som helst :) Min sötnos har en favorit docka! :)

Sitter nu och väntar på att Josefin ska vakna, sen ska vi ta bilen till mina svärföräldrar och grilla.
Även dit kommer Chistofers farmor och moster och ingifta morbror :) De ska bli jätte mysigt. Christofer är på Aik match, får se om han hinner komma dit innan jag och Josefin kommer hem. Vi är nog kvar där till Josefin ska hem och sova :) Sen senare ikväll åker jag och hämtar mina föräldrar och bror inne i stan! :)


Vardagen | 1 kommentarer


Bästa kompisarna på stranden

Postat av Cassandra den 2009-08-07 18:53:18





Vardagen | 4 kommentarer


Vi gör annat

Postat av Cassandra den 2009-08-07 10:26:13


Nu när de vart så fuint väder så har vi haft annat för oss! Plus så har vi inget internet igen. Vi har lämnat in de igen hos tre och väntar på att dom ska lösa problemet. Men de gör inget för oss. Vi har ändå gjort andra saker :)

Igår var vi med Carro och Adam. vi var nere på rudan och badade. Innan så lunchade vi :) Men sen var vi iallafall nere på rudan och badade och hade de verkligen jätte trevligt och mysigt. Sen började de dugga så vi bestämde oss för att gå hemmåt. Vi  var ute vid lekparken utan föross. Josefin sov, så Adam fick leka av sig iallafall. Daniella och Alexian var där så vi fick mer sällskap och så fick Adam nån att leka med :) Vi var väl ute iallafall nån timme innan vi gick in och började med maten :) Kyckling i curry med ris! Mums!

Idag ska vi åka och bada! Har kollat upp några saker som jag ska ringa på måndag. Ska ta tag i lite saker. Vi är hos mamma och lånar datan. Josefin leker just nu med sin mormor och morfar så passar på att skriva lite här. Men nu väntar vi bara på att Christofer ska hämta upp oss så ska vi åka och bada :) Kommer bli en riktigt mysdag!


Vardagen | 0 kommentarer


Prinsessan

Postat av Cassandra den 2009-08-04 22:27:45





Josefin i bilder | 3 kommentarer


Min busunge

Postat av Cassandra den 2009-08-04 20:39:01





Josefin i bilder | 4 kommentarer


Fotobok

Postat av Cassandra den 2009-08-04 10:48:22


Har tänkt länge på att fixa en fotbok om Josefins första år och nu när de finns erbjunade att göra de på Fuji. Så nu kommer de bli av! De man måste göra är att skriva minst 100 ord om fotoboken. Så nu är de fixat!

Vad säger du nu? Att nu få dina abslut favoritbilder i en bok som du inte behöver sax eller lim. De du behöver är ett program som lätt går att ladda ner från deras hemsidan. Du får designa helt själv, beskära bilder, lägga till texter i helt i din smak. Och i boken kan du nästan ha hur många bilder du vill. Och de är för att göra boken så personlig som helst! De är ju helt perfekt och kunna göra en bok om sin son eller dotter, dop, bröllop, massa annat. Den är självklart i högsta kvalite och kostar annars 344kr. Och de bästa är att nu får du den helt gratis, de är väl inte helt fel? Eller vad tycker du?



Vill du oxå utnyttja erbjudandet? Klicka HÄR



Vardagen | 1 kommentarer


3 augusti 2009

Postat av Cassandra den 2009-08-04 10:24:18




Josefin igår



Igår blev Josefin 13 månader, helt sjuk för en månad sen fyllde hon 1år. Shit va månaden flög iväg! Igår tillbringade vi dagen med Denise och en snabbis med Daniella och Alexian! Denise kom till oss runt halv 10. Sen planerade vi att vi skulle äta lite picknik nere vid rudan! Kyckling och pastasallad. De blev så himla gott! Vi hade guacamole till! De passade verkligen perfekt! Sen fick Josefin leka av sig lite! Sen blev de att gå hem så Josefin skulle få sova lite! Men de var inte länge hon sov! Sen blev de gropen med Denise, Daniella och Alexian! De var mycket trevligt efter ett tag där gick vi hemmåt igen! Vi gick upp till Denise och Niklas en srund sen gick vi över till oss igen och s gjorde vi mat :) Cristofer hade massa strul på jobbet idag och fick jobba längre än vad som är tänkt! Så Denise höll mig sällskap till runt 11 tiden! Christofer plockade även upp Niklas på vägen hem. Han hade vart på fotboll och sen umgåts med komisar vid gullmars. Sen blev de lite tv tittade för mig och Christofer och sen läggdags :)

Josefin vaknade 6 idag, blä på de :P Shit så trött jag var! Men efter 2 timmar somnade vi om igen och sov till 10 :) Så lite sovmorgon fick vi! Idag blir de umgås med Denise igen :) Trevligt kommer de bli!


Vardagen | 1 kommentarer