Utmanad av Sussie

Postat av Cassandra den 2009-02-27 22:04:10


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5
personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven
i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som
utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge
samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger
eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Cassandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cool
3. Flicknamn: Cornelia
4. Pojknamn: Cornelis
5. Yrke: Civilekonom
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Cykelbyxor
8. Mat: Couscous
9. Sak i badrummet: Closett
10. Plats/stad: Colorado
11. En orsak att vara sen: Cerveza
12. Något man skriker: Cryyy
13. Film: Cast Away 
14. Något man dricker: Cola
15. Band: Coldplay
16. Djur: Chiwawa
17. Gatunamn: Centralgatan
18. Bil: Citroen
19. Sång: Can't touch this


Jag utmanar; Michis, Emelie, Louise, Denise och Louise


Vardagen | 1 kommentarer


Hittade de jag behövde

Postat av Cassandra den 2009-02-27 15:56:36


Imorse gick både jag och Christofer upp tidigt. Eller han gick upp en timme tidigare än mig och Josefin. Han skulle på utbildning på ett säljar jobb. Så när ha gick så gick jag och Josefin upp för att göra oss iordning. Kvart över ni kom mamma och hämtade oss för att åka till nacka och kolla lite i affärer där :)

Vi var framme vid kvart i 10 och affärerna öppnade hel så vi gick till konsum först för att jag behövde våtservetter som jag hade glömt hemma. Sen öppnade affärerna och vi gicm runt och kollade. Kan säga att jag gillade Nackas köpcenter :) Jag var på jakt efter kläder till Josefin. Hon har växt så mycket så hon har typ inga kläder. Så hon fick 5 byxor och 2 tröjor :) Två byxor och tröjorna hör ihop sen köpte jag tre byxor på lindex betala för två :) Perfekt! Sen bjöd mamma mig på lunch också, tacos! Tack mamma! Efter lunch kollade vi lite till, sen åkte vi hem. Eller vi åkte förbi ica för att mamma skulle handla lite. Så passade på köpa med mig lite hem också :)

Nu har vi vart hemma ett tag, har hunnit fixa lite hemma med tvätten diskat lite. Och nu väntar jag på att min älskling ska komma hem. Han slutar vid fem och kommer vara hemma till kanske sex tiden :) Men ska se om jag sa gå förbi centrum och kolla på en baddräkt till mig. Ska på babysim med Josefin om 1,5 vecka och sen ska jag börjas simma en dag i veckan :)

Men nu ska jag leka med min prinsessa!


Vardagen | 2 kommentarer


Vardagsrum

Postat av Cassandra den 2009-02-26 20:39:22


Nu är vårat vardagsrum klart, eller de har vart de ett tag, men de har stått en soffa ivägen och en fotölj, men nu är båda sålda så nu kan jag visa hur de ser ut här hemma, eller hur de ser ut i vardagsrummet. Så får ni säga vad ni tycker :) Vi är grymt nöjda iallafall och de blev en jätte bra yta till Josefin och leka :)










Vad tycker ni? :)



Hemma hos oss | 10 kommentarer


Torsdag

Postat av Cassandra den 2009-02-26 18:09:18


Då var snart denna vecka snart slut. Dagen började med "promenad" med mammorna. Vi skulle mötas i brandbergen och de blev bara jag, maria och marie med barn. Men Jennie skulle komma till handen så vi betsämde oss för att ta bussen till handen och möta henne där. Medan gick vi runt och kollade lite till hon kom, sen tog vi oss en bit mat och sen gick vi och kolla lite till och köpte med oss fika och gick hem till mig. Kan säga att hela våran hall var full med barnvagnar :P Lite kul! Sen fick barnen leka lite och vi fikade lite och sen efter de gick så åkte vi och handlade barnmat och så till Josefin. Och nu är vi hemma och väntar på att en ska komma och köpa våran fotölj! De var våran dag :) hihi




Vardagen | 0 kommentarer


Ni är underbara

Postat av Cassandra den 2009-02-26 16:00:50


Denise och Louise! Ni är två underbara tjejer som jag verkligen älskar. Tack för att ni finns! Jag blir så glad av att prata och umgås med er. Tack för att ni finns i mitt liv! Eran vänskap går inte att förklara. Denise, var så himla kul att vi lärde känna varann på nytt efter jag kom tillbaka till Vendelsö och är glad att vi umgås fortfarande fast jag inte spelar! Och de är grymt kul att ni bor när oss alltså :) Louise, fan va jag är glad att vi börjat umgås igen efter massa år. Min äskade barndomskamrat! Nu kommer ingen kunna skilja oss igen! För de acepterar jag inte! ;) hihi Ni två är bäst! :D


Vardagen | 0 kommentarer


Imorn ...

Postat av Cassandra den 2009-02-25 23:09:43


... då kommer jag börja ta tag i mina prominader, dom kommer bli varje dag och de kommer vara raska och långa prominader. För nu har jag verkligen bestämt mig. Nu ska jag gå ner i vikt. Kommer inte äta ute länre. Äta bra mat hemma. Sen får vi se hur de går. Men ner i vikt ska jag! Och sen kommer jag unna mig själv och köp ett klädesplagg när jag gått ner viss antal kg. Hoppas de här kommer funka. Nu ska jag bara komma ut!

Kan säga att just nu saknar man en sann vän. En vän man alltid kan prata med, en vän man kan lita på. Men jag får klara mig själv. Men har en bästa vän, min älskade pojkvän Christofer. Utan han skulle jag inte veta vart jag skulle ta mig till. Josefin och Christofer, ni betyder betyder mycket för mig!




Vardagen | 6 kommentarer


Mammas plutt

Postat av Cassandra den 2009-02-25 19:28:15


Kollade nyss igenom bilder från förlossning, bb och hemfärden :) Åhhh, va mammas prinsessa var liten. Nu ser man verkligen hur stor hon blivit. Kolla på sista bilden, hennes snuttefilt/nalle är typ lika stor som henne. Hon hade stl 44 i kläderna när vi åkte hem och de var förstort :P Mammas sötnos.








Josefin i bilder | 6 kommentarer


Egen majsgröt

Postat av Cassandra den 2009-02-25 16:36:06


Min snälla moster hjälpte mig att hitta recept till att göra egen gröt! :) Hade jag faktist inte tänkt på :P hihi


Polenta- eller majsgröt



Ingredienser 4 portioner
9 dl mjölk
1 dl polenta (majsmjöl)
ev. 1 tsk rårörsocker/socker
0,5 tsk salt


Gör så här:
Koka upp mjölken. Vispa ner polentan och sänk värmen. Låt gröten sjuda under omröring i ca 6 min. Smaka av med socker och salt. Servera med kanel eller färska bär och mjölk.




Middag/Recept | 0 kommentarer


Säger; j*vla skit

Postat av Cassandra den 2009-02-25 16:25:21


Vi är ju ute efter majsgröt från nestle. Men dom har slutat tillverka de. Hur kan man få för sig att göra de :( De är den ända gröten Josefin gillar och är utan havre som jag sätt. Havre går nämligen bara rak igenom Josefins kropp. Så de är ju inte speciellt bra för henne. Men någon som vet någon gröt som inte innehåller have, helst inte risgröt. Men jag får hålla tummarna att hon tar nappflaskan! :)


Vardagen | 0 kommentarer


Godmorgon

Postat av Cassandra den 2009-02-25 09:07:31


Josefin har sovit jätte bra i natt, hon vaknade en gång igårkväll och fick lite mer välling, sen somnade hon om och vanade runt halv 7, men de tyckte jag ar lite tidigt att gå upp, så jag tog henne och la henne i våran säng. Vi somnade om och sen vaknade jag av att Josefin höll på att nypa och rivas i ansiktet så då var de bara att gå upp. Hon fick lite gröt, kom på att jag hade de i skötväskan. Och nu sitter vi och kollar på tv och Josefin leker så sött i sin gåstol :)

Idag kommer förmodligen Christofers föräldrar hit på lite fika, sen hoppas jag att en tjej kommer och hämtar våran fotölj, skulle vara skönt och bli av med den också :) Annars ska vi faktist bara ta de lugnt idag! :) Hur ser eran dag ut?


Vardagen | 2 kommentarer


Bad i slasken

Postat av Cassandra den 2009-02-25 00:37:12


Tänkte bjuda på lite bilder nu innan läggdags. Bilderna är från idag då Josefin badade medan vi bakade. Josefin badade då i slasken. De var jätte skoj, iallafall när hon la sig ner på mage så att mamma fick sätta mig upp hela tiden (blev lite hur Josefins perspektiv).  Sen efter 20 min var de inte kul längre så då tog jag upp henne och torkade och busade lite med henne. Hon var hur glad som helst! hihi Men här kommer 3 bilder!




Vardagen | 3 kommentarer


Hoppas hoppas

Postat av Cassandra den 2009-02-24 23:00:21


Idag eftersom vi inte hittade någon gröt och de är slut hemma så fick jag pröva med majsvälling och se om de skulle gå. Förut en gång tog hon välling 1 eller 2 dagar, men sen ville hon inte ta nappflaskan längre. Och idag hände de igen. Hon tog flaskan och fick i sig 240ml välling. Mamma blev så stolt. Direkt när den var slut la jag ner henne i sin säng och hon somnade. Kl 20.00 sov hon och hon sover faktist fortfarande. Igår vaknade hon några gånger under den hr perioden. Jag hoppas verkligen att hon an ta välling. De verkar som om hon blev mättare än gröten som hon alltid fick innan hon gick och la sig.


Vardagen | 1 kommentarer


Grattis

Postat av Cassandra den 2009-02-24 18:14:06


Vill säga ett stort grattis till Taru som nu fått en till dotter :)
Massa kramar från oss alla!



Vardagen | 1 kommentarer


Dagen!

Postat av Cassandra den 2009-02-24 17:25:09


Josefin har börjat bli bättre, hostan har blivit bra, nästan förvunnit och hon är inte snorig längre! Så ídag gick vi ut lite, följde med Kim och lämna in papper, och sen tog vi sällskap till ÖB, hon skulle köpa lite saker och jag tvättmedel :D Sen gick vi upp mot centrum igen och gick på Sabis, hon skulle handla mat och jag skulle köpa gröt till Josefin. För igår när vi var och handlade fanns de inte majsgröt, och när vi var på sabis fanns de inge majsgröt heller. Jag som alltid handlat de där. Maxi fanns de inte heller sist vi var där och inte på coop. Så vart ska man kolla nu? Hon dricker ju inte välling, så måste hitta gröten snart :P

När jag kom hem så åt vi våra semlor som vi köpt och tog liten fika medan Josefin fick sitt mellanmål :) Sen brörjade vi baka igen. Vi bakade chocklad, hallon och blåbär muffins :) Så ikväll blir de fick med muffins. Nu står dom på lite svalning, de kom nyss ut från ugnen.

Undra vad vi ska äta till middag idag, ska börja fixa de nu. Tror nog de blir rester från igår :) Mums




Vardagen | 0 kommentarer


Han är bäst!

Postat av Cassandra den 2009-02-23 21:24:32


Nu sitter jag framför tv och datan, medan min underbara pojkvän diskar. Kan man ha en bättre kille. Christofer ställer alltid upp :) Han städar ofta, tvättar och diskar. Självklart hjälper ja till, men är ganska lat av mig så de blir att Christofer är den bästa av oss :) Han är inte bara bäst på de, han är världens bästa pappa och pojkvän! Han ställer alltid upp för en.

Till middag åt vi ju tacopaj, shit av gott de var, de kommer bli fler gånger. Tog inga bilder på de och orkar inte lägga in bilderna på våra muffins så tyvärr blir de inga bilder från dagens bak. Vi rekomenderar tacopajen!




Världens bästa!
jag älskar dig christofer



Vardagen | 2 kommentarer


Muffins i ugnen

Postat av Cassandra den 2009-02-23 15:04:39


Idag bestämde jag och Christofer att vi skulle baka, så vi bestämde oss för att göra blåbär och hallon muffins. Just nu står några i ugnen och några är redan klara :) Så ikväll ska vi fika med lite muffins. Vi ska även göra tackpaj till middag. Idag blir de som en gottidag! Imorn ska vi förmodligen baka något annat. Vi är skit baksugna :P Haha, de är verkligen inte likt oss :P Bilder på våran bakdag kommer senare ikväll!


Vardagen | 1 kommentarer


Mammas solstråle

Postat av Cassandra den 2009-02-22 23:02:48




Mammas prinsessa, solstråle. Finare tjej finns inte. Mitt allt!  
Jag älskar dig lillan




Josefin i bilder | 7 kommentarer


Massa snö

Postat av Cassandra den 2009-02-22 15:14:34


Usch säger jag till snön. Jag som hoppades på att de inte skulle komma någo mer snö. Blää! Just nu sitter jag i våran nya soffa. Mys :D Så himla snygga och sköna! De var ett bra klipp :)

Undra vad vi ska göra i veckan! Ska ni hitta på? Någon som har förslag? Vet inte riktigt vad vi ska göra, mer än att vara hemma någon dag till med Josefin. Hon är mycket, mycket bättre. Så vi blir hemma imorn och på tisdag ska ajg iallafall försöka ta en prominad. Känner att de behövs. Vill komma ut lite, sen ska Joseifn få leka av sig efter så många dagar som vi vart inne.



Vardagen | 0 kommentarer


Byte

Postat av Cassandra den 2009-02-22 11:01:54


Idag vaknade jag och Josefin vid halv 9. Sen skulle Christofer ta Josefin så jag skulle få sova lite till. Men jag kunde inte somna om. Så de var bara att traska upp. Idag så ska pappa och Christofer åka och hämta våra nya soffor, sen runt kl tre så kommer de en kille och ska kolla på våran soffa och fotölj. Hoppas han kommer köpa den. De skulle vara perfekt. Slipper man tänka på att man ska bli av med dom. Jag och Josefin kommer väl hitta på något skoj hä rhemma medans dom är och hämtar sofforna. Mamma kanske skulle vara här tills dom kommer tillbaka.

Just nu håller vi på småplockar, och nu ska jag gå ge Josefin lite lunch! Bye bye sålänge


Vardagen | 0 kommentarer


Josefins första teckning

Postat av Cassandra den 2009-02-21 21:35:43


Efter mamma gått så tog vi de bara lugnt. Josefin fick middag, vi åt middag. Vi kolla lite på tv och innan Josefin skulle gå och lägga sig tog vi fram fingerfärg så hon skulle få måla sin första teckning :) Hon tyckte de var grymt kul (kanske inte syns på bilderna). Hon hade ärg över hela sig själv. Men de var lite meningen att hon skulle få kladda ner sig. Vi tänkte göra lite hand och fotavtryck, men de vi struntade i de och lät henne forsätta leka med färgen. Hon tyckte de var grym kul att ta tag i den kladdiga färgen och kleta på sig själv och få ner de på ett papper. Hon kanske inte riktigt fattade varför mamma tig fram ett papper som hon skulle rita på när hon kunde måla sig själv :P Men här kommer iallafall 3 bilder på gullungen :)



den andra bilden var inte i närheten av så mycket färg hon hade på sig när hon var klar :)




Josefin i ord | 4 kommentarer


Uppdatering

Postat av Cassandra den 2009-02-21 13:53:14


Blev inge andys lekland för våran del. Josefin hostar och hostar. Så vi tyckte de var bättre att vara hemma. Först trodde vi aknske att de skulle bli lite bättre, men de fortsatte så då vill vi att hon ska vara hemma så hon inte blir sämre. Vi kan åka dit fler gånger. Roligare för Josefin när hon kankse mår bättre. Fast hon är hur glad som helst så är de bättre när hon inte hostar hela tiden!


Vardagen | 0 kommentarer


Ny dag!

Postat av Cassandra den 2009-02-21 10:11:01


Idag mår jag mycket bättre och gick upp tidigt med Josefin som alltid vaknar mellan 8-9 :) Just nu sitter hon i sin gåstol, som hon tycker är jätte kul :) Men har inga AA batterier så kan inte byta batterier så den funkar :( Men får gå och köpa de sen :P

Snart kommer mamma hit, jag ska hjälpa henne att fixa llite låtar till sin nya mobil och även några kort på Josefin. Sen runt halv 2 tiden så ska jag, Christofer och Josefin till andys lekland med ML oc EJ. De ska bli skoj. Får se om Josefin uppsakattar de :) Men de hoppas jag!

Men bättre uppdatering kommer senare :)


Vardagen | 0 kommentarer


Bortglömd!

Postat av Cassandra den 2009-02-20 22:22:06


Ibland känner man sig bara bortglömd! Och idag känns de som f*n! Vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som en klump i bröset, vill bara försvinna! Så nu går jag och lägger mig! Sov gott! Hoppas er fredgakväll var bättre än min!



Vardagen | 0 kommentarer


20 februari

Postat av Cassandra den 2009-02-20 21:52:17


Shit va denna månad har gått fort. Snart är de mars! Och sen är de helg nu igen! Dagen började med att vi hade tvätt tid kl 7 imorse för att tvätta våra sofföverdrag. Soffan och fotöljen ska säljas så de måste se okej ut. Sen har vi tagit de lugnt, vart i farsta centrum en snabbis. Vi har köpt hårspännen till Josefin :) Sen har hon även fått vart ute och lekt. Tror hon tyckte de var ganska kul att komma ut. Hon var hur glad som helst.

Sen på eftermiddag var vi och köpte en gåstol till pluttan. Hon verkligen älskaden. Och snart kommer hon säkert komma på hur man gör, för nu backar hon bara :P Nu kollar vi tv och har de mysigt. Josefin har jätte svårt att sova, hon är så himla övertrött. Mammas bebis. Men nu ska jag fortsätta vara social med Christofer.  Bjuder på två bilder från idag :) Juste, vad tycks om designen? Bytt färg och bild :)







Vardagen | 1 kommentarer


Tack!

Postat av Cassandra den 2009-02-19 22:50:20


Måste säga ett stor tack till Lisa som har ritat av Josefin :) Vi är grymt nöjda, längtar tills vi får bilden i handen :) De här betydde mycket för oss! De är så himla kul att få bilder avritade av våran prinsessa! TACK LISA!



Bilden, ritad av Lisa



Josefin i bilder | 5 kommentarer