Fotobok

Postat av Cassandra den 2009-08-04 10:48:22


Har tänkt länge på att fixa en fotbok om Josefins första år och nu när de finns erbjunade att göra de på Fuji. Så nu kommer de bli av! De man måste göra är att skriva minst 100 ord om fotoboken. Så nu är de fixat!

Vad säger du nu? Att nu få dina abslut favoritbilder i en bok som du inte behöver sax eller lim. De du behöver är ett program som lätt går att ladda ner från deras hemsidan. Du får designa helt själv, beskära bilder, lägga till texter i helt i din smak. Och i boken kan du nästan ha hur många bilder du vill. Och de är för att göra boken så personlig som helst! De är ju helt perfekt och kunna göra en bok om sin son eller dotter, dop, bröllop, massa annat. Den är självklart i högsta kvalite och kostar annars 344kr. Och de bästa är att nu får du den helt gratis, de är väl inte helt fel? Eller vad tycker du?



Vill du oxå utnyttja erbjudandet? Klicka HÄR




Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste få säga att det är jätte roligt att läsa din blogg..så många bloggar som säger sig handla om barns uppväxt men som sen bara är ett gnällande om hur patetiskt ens eget liv är.

Tack för en rolig och intressant blogg

2009-08-04 @ 12:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback