Vi gör annat

Postat av Cassandra den 2009-08-07 10:26:13


Nu när de vart så fuint väder så har vi haft annat för oss! Plus så har vi inget internet igen. Vi har lämnat in de igen hos tre och väntar på att dom ska lösa problemet. Men de gör inget för oss. Vi har ändå gjort andra saker :)

Igår var vi med Carro och Adam. vi var nere på rudan och badade. Innan så lunchade vi :) Men sen var vi iallafall nere på rudan och badade och hade de verkligen jätte trevligt och mysigt. Sen började de dugga så vi bestämde oss för att gå hemmåt. Vi  var ute vid lekparken utan föross. Josefin sov, så Adam fick leka av sig iallafall. Daniella och Alexian var där så vi fick mer sällskap och så fick Adam nån att leka med :) Vi var väl ute iallafall nån timme innan vi gick in och började med maten :) Kyckling i curry med ris! Mums!

Idag ska vi åka och bada! Har kollat upp några saker som jag ska ringa på måndag. Ska ta tag i lite saker. Vi är hos mamma och lånar datan. Josefin leker just nu med sin mormor och morfar så passar på att skriva lite här. Men nu väntar vi bara på att Christofer ska hämta upp oss så ska vi åka och bada :) Kommer bli en riktigt mysdag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback