Julafton och Juldagen

Postat av Cassandra den 2009-12-25 23:57:29


Såhär såg våran prinsessa ut igår och idag! :)



Vi har haft två julafton iår och så kommer de bli varje år nu framöver!
Igår firade vi julafton med min släkt! De var verkligen super mysigt! Vi var där vid två tiden! Innan hämtade vi upp mormor så hon skulle slippa åka taxi eller kominalt för att komma och fira jul :) Vi började med att fika och öppna presenterna! Från och med förra året så gjorde vi om och öppnade julklapparna först och sen maten! Jag trodde verkligen Josefin skulle uppskatta och vilja öppna presenterna! Men hon var inte allt intresserad överhuvudtaget :P De var de som låg i som var lite roligare! Hon fick bla; docka, docktillbehör, damsugare, mikro, kläder, pengar! Kan säga att hon blev bordskämd iår :P haha! Sen iallfall blev de mat, ojoj vad mycket man åt :P Haha! Vi kom hem runt 8 tiden och Josefin var verkligenhelt slut, de märkte man redan två timmar innan vi kom hem att hon höll på somna! Så direkt när vi kom hem så somnade hon :) Så jag och Christofer tog de lugnt framför en film :)

Idag firade vi jul med Christofers familj och släkt! Jätte mysigt! Massa god mat och så! Sen blev de paketöppning och jultomten kom till och med! Haha! Josefin var förstås jätte rädd! Mammas skatt :) Josefin fick leksaker och pengar och så :) Som igår somnade Josefin runt 8 tiden och var helt utmattad :) Så jag och Christofer har tittat på film och ätit massa godsaker! Lite onyttigt får man faktist äta när man vart tillsammans i 3 år och att de är jul ;)

Imorn blir de att åka till mamma! Mamma fyller år imorn :) Så då ska hon firas! Sen ska vi åka hem till kvinnan som ska ha våran lägenhet och se om hon kan fylla i lite papper om bytet så vi kan flytta fortare! Men troligsvis så blir de flytt i början och februari! Så då har vi massa tid och sälja lite saker och packa :)

Tyvärr har de inte blivit så många bilder under julen! Glömde helt och hållet bort kameran och sen var Josefin inte så himla intresserad av att vara med på kort så har inget att visa!



Kommentarer
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Den där gråsvarta klänningen/tröjan vart är den ifrån? Suuuper söt!

2009-12-26 @ 19:06:25
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: malin

hur gammal är du ? :)

2010-01-07 @ 18:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback