2 underbara dagar i gävle

Postat av Cassandra den 2009-06-25 10:09:54


Vi kom hem sent i natt från gävle! Och vi gick och la oss på en gång eftersom vi var så trötta :P Dom här två dagarna började med att vi kom till Gävle på tisdagen precis innan lunch kom vi! Emma och lilla Julia mötte oss när vi hade parkerat och sen gick vi upp till dom! Gud så fint dom hade! Fast de var flyttkartonger så var de hur fint som helst :) Där träffade vi även Robin! Vi satt där och pratade en stund och Robin skulle iväg och jobba en stund! Så vi pratade lite till innan vi gick till deras nya lägenhet! Och kan säga fy va de var jobbigt att gå dit i värmen! Men jätte fin lägenhet kommer dom flytta till, helt perfekt när man har en liten, och med perfekt uteplats! Vi gillade den lägenheten jätte mycket! Åhh, tänk om man kunde flytta till något eget! Efter att kollat klart och köpt en dricka så gick vi hemåt igen! Fy de kändes som om jag skulle smälta för de var så himla varmt! Men de gör inget när man har så trevligt sällskap!

När vi kommit hem igen tog vi de lite lungt sen blev de lite lunch. Eller när Robin kom hem igen åt i lunch :) Jätte god kycklinggryta! Sen efter lunchen gick vi till vardagsrummet och tog de lungt och spelade lite tvspel och umgicks :) Sen beslutade vi oss att åka och spela minigolf :) Gud så kul de var! Jag vann då ;D haha! De måste jag få skryta med! Christofer vann bakifrån ;D haha! Barnerna var grymt roliga, men svåra! Sen kom även två kompisar till Emma och Robin dit! Trevligt! Sen fick Josefin gunga lite och så innan vi åkte hem igen!

När vi kom hem så blev de middag! Eller middagen började göras! De blev fläskfile och pommes, mums mums! Dom här två dagarna förstördes mitt viktväktargrej! Men de gör absolut inget! :) Efter middagen tog vi de lugnt i vardagsrummet och kollade på tv och så! Vid halv 12 åkte Robin för att jobba! Josefin hade de jätte svårt att somna, men somnade runt 10, halv 11. Men hon kände nog att vi inte var hemma och ville vara med oss! Men hon somnade tillslut och de var bra :)

Vi var vakna någon timme till innan vi gick och la oss! Vi sov ute i vardagsrummet, så vi kollade lite till på tv innan vi stängde av och somnade! Men jag vaknade tidigt p morgonen och hade jätte ont i huvudet, tror jag drack förlite vatten dagen innan! Men tog en huvudvärkstablett och så blev de bättre :)

Gårdagen bjöds på liten utflykt och shopping! Var på jakt efetr foppatofflor till Josefin, men tyvärr fanns de inte i henne sstorlek, hon har så såm fötter :P Men efter vart borta ett tag åkte vi hem! Först hämtade vi upp en hund, för Emma är hundvakt ibland! När vi kom hem igen så hade Robin vaknat och vi åt lite lunch! Efter lunchen så åkte vi och kollade på golv till deras nya lägenhet! Gud så fint golv dom valt! :) Åhhh! Sen gick jag och Christofer med Josefin till deras nya lägenhet för att Josefin skille somna och de andra åkte bil :) De hade köpt med sig lite fika som vi åt innan Emmas pappa kom med golvet! Han hade lastbil så de var lättast att få med sig 26 "lådor" med golv. När golvet var inne i lägenheten åkte vi tillbaka hem till deras andra lägenhet och tog de lugnt :) Sen när de blev middagstid så gick vi till en pizzeria och åt :) Jag åt kycklingsallad medan dom andra åt pizza :)

Sen blev de packa lite nr vi kom hem! Sen umgicks vi lite till! Men Josefin ville aldrig somna så vi skulle åkt hem när Robin skulle åka till jobbet. Men de vi åkte tidigare för Josefin blev tröttare och gnälligare så vi åkte lite tidigare! En halvtimme innan bara :P Men Josefin somnade på en gång i bilen :)

Tack Emma och Robin och lilla Julia för två underbara dagar och tack för allt!


Nu ska vi fixa lister till lägenheten! Bilder kommer senare under dom här två dagarna!



Kommentarer
Postat av: emma

det var jätteroligt att träffa er :D vill göras om! ni var så himla snälla :) <3

2009-06-25 @ 22:53:51
URL: http://emmzien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback