Fullt upp

Postat av Cassandra den 2009-09-27 22:24:39


Ledsen för dålig uppdatering. Men denna helg har vart full! :) I fredags när Christofer slutat på jobbet så åkte vi in till stan. De blev en derbybiljett till älkslingen, 2 nya skor till mig och ett par vinterskor till skruttan! De var typ de vi köpte! Men trevligt var de också! Vi fikade och bara hade de trevligt med familjen! Sen fortsatte de med massa mys framför tven! Vi har världens underbaraste dotter! :)

I lördags så var vi på kalas hos Melina som fyllde 2 år :) Stora tjejen! Efter var jag och Christofer på bio på första gången på väldigt länge :) Grymt mysigt var de! Hans föräldrar passade Josefin och allt hade verkligen gått jätte bra! Vi såg flickan som lekte med elden. Så jävla bra!

Idag var vi först och hälsade på Christofers kusin, Josefins syssling som fick en dotter för 2 veckor sen. Hon var verkligen jätte söt! Lik sin storebror var hon också :) Bilder kommer imorn eller nån annan dag på sötnosen! Sen blev de 90årskalas! Min gammelfarfar fyller 90 år imorn! Och självklart var vi där och firade han idag! :) Fem generationskort blev de också :) Tänk, hela fem generationer! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback