Duktig?

Postat av Cassandra den 2010-01-13 23:10:01


Ja då har jag pluggat på första gången på hur många år som helst :P känns de som iallfall! Sist jag pluggade de var när jag kom tillbaka till skolan jan/feb 2008 för att plugga upp fysik b och religion a till g från ett ig! Var så skoltrött och då sket de sig i dom ämnerna. Men då fick jag möjlighet att komma tillbaka efter ett halvår och fixa de som jag missat och de tackar man inte nej till så tog tjänstledigt under den perioden!

Men har just pluggat lite matte! Är jag inte duktig? :D haha! Inte ett fel har jag haft, känner mig duktig faktist! Antagligen har jag en grym lärare eller så har jag de + att jag minns mycket från när jag läste matte b på gymnasiet. Men jag tror iallfall att de ör lite av båda! Matte är grymt kul tycker jag och jag hoppas verkligen de är därför jag har lätt för matte :)

Imorn blir de tillbaka till skolan för då har jag introdition eller hur de nu stavas för naturvetenskap b, de ämnet har jag inte läst innan, bara a. Så de ska bli jätte kul och plugga de ämnet också! Och de ämnet kommer jag läsa på distans så kommer plugga allt hemma och sen bara göra prov i skolan! Medan matten går jag till skolan på måndagar mellan 6-9 på kvällen!

Nu hoppas jag verkligen att jag klarar de där ämnerna bra så jag kan söka min kostekonomi utbildning i höst! Och de är så jag kommer börja pendla till uppsala :)



Kommentarer
Postat av: Denise - Mamma till Wilgot ♥

sv: Haha aa :D Så söta :)

Japp, allt bra här! Själv då? Kram

2010-01-13 @ 23:15:39
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Nikki

Roligt med plugg igen! Matte är en av mina favoriter också. Vilken kurs är det du läser? Har läst till kurs E och tycker att D kursen är absolut roligast.

2010-01-14 @ 11:30:04
URL: http://nikkimamman.blogg.se/
Postat av: Patricia Lindh Nielsén

MEH! de är väl bara mänskligt att man bryr sig, eller? ;) För mig är de det iallafall.

Du är så förbannat jäkla duktig, och KLART du kommer komma in på skolan!



HEJA HEJA!!

2010-01-14 @ 11:42:58
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Postat av: Nikki

Aha! Men då blir det nog lätt som en plätt för dig =) B kursen är inte så svår.

2010-01-14 @ 17:15:01
URL: http://nikkimamman.blogg.se/
Postat av: W - ung tvåbarnsmamma

såg att du börjat medarbeta i mykidoo . tycker du att du tjänar bra därifrån? deltog själv när jag var gravid med kevin en kort tid men tyckte inte det var någon höjdare. :/ kramis.

2010-01-14 @ 20:31:17
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: W - ung tvåbarnsmamma

låter bra att du trivs med det iaf. :) så länge det finns fördelar så är det alltid något. :)



det är rätt okej med mig. Trött som tusan ungen har slutat sova på nätter av någon konstig anledning :/ själv då? :) kram

2010-01-15 @ 21:38:29
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback