30 November 2010

Postat av Cassandra den 2010-11-30 20:51:22


Då var sista November här! Idag fick vi en sovmorgon av Josefin, halv 9 vaknade vi! Så de var bara att göra henne iordning och sen ta pulkan till dagis! Sen åkte jag, Christofer och Lexus och köpte lite julklappar. Eller de blev bara en, till Lexus. Tur att ahn sov så han inte såg var de var :P haha! Sen köpte vi sockor till Lexus också! Vi har 4 julklappar kvar och de är svårt, till min bror, Nellie, Oliwer, Jessica och Jonas (De ska få något kul tillsammans). Men hittar absolut inget, tur att de är ett tag kvar till jul :P haha!

Sen vid 3 gick vi och hämtade Josefin på dagis. Josefin hade gjort en jätte fin snögubbe när dom pysslat idag! :) hihi Sen tog vi pulkan till gropen, för vi tänkte att vi skulle åka lite pulka. Men att åka pulka på gångvägen går bra, men så fort vi närmade oss backen så ville hon ej åka och blev ledsen och ville gå. Men hon sa hela tiden att hon ville åka pulka på vägen istället, mammas sötnos!

Så vi lekte lite i parken istället. Hon gud så kul Josefin hade och Lexus sov så himla bra i vagnen medans :) Bjuder på bilder på barnen! :) Den första på Josefin blev inte den bästa kvaliten på bilden, men tycker den var fin ändå, så den fick vara med ;D hihi






Kommentarer
Postat av: emma, mamma till julia [foto]

söta dom är!: )

2010-12-01 @ 19:35:56
URL: http://emmzien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback