Lite hjälp kanske?!

Postat av Cassandra den 2010-10-04 12:58:50


Grejen är den att vi vill ha hjälp av just er läsare! Vi vill veta just era favorit killnamn! Eller iallafall killnamn! Vi har ju vårat favorit namn Joakim som vi hoppas att lillebror kommer få heta. Men vi vet ju inte om de blir de eftersom vi måste se honom först! Därför behöver vi flera namn som finns i bakhuvudet när han föds! :)

Med Josefin hade vi Josefin under hela graviditeten. Sen när hon föddes så var hon verkligen en Josefin och jag hoppas verkligen att de är en liten Joakim som befinner sig i min mage :) hihi!



Kommentarer
Postat av: HUSnrNIO

Jag minns inte vad vi hade för liten samling med namn innan lillebror kom till världen (har det antecknat i hans minnesbok) men när han väl kom fanns bara ett (var med bland förslagen) och det var Malte=) Lycka till med namnspånandet. Vem vet, kanske det är en liten Joakim=)

2010-10-04 @ 13:10:50
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

=) Vår går också i arv! Dottern hade den före lille M. Fin och bra tycker jag!

2010-10-04 @ 13:25:51
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Em

Hej! Hittade hit genom Lowe - vilken tur, för här var det mysigt! :)



Vi har bara ett förstahandsval när det kommer till pojknamn, så det håller jag helt girigt för mig själv ;) Men det finns många fina! Vårt problem är att vi bara lyckats hitta ett som både jag & min sambo gillar... Håhåjaja...



Jag älskar Malte, Melker, Ivar, Joar & Vidar, men min sambo är brittisk & det låter helt fel när han försöker uttala namnen. Sedan tycker han de är rätt fula också, haha :p Om ni gillar lite mer namn från vår egen generation (med tanke på Josefin & Joakim) så kan jag hosta upp en hel rad; Johan, Jesper, Lukas, Andreas, Emanuel, Martin, Erik, Gustav, Fredrik, Oliver, Axel, Christian, Mattias, Filip...



Det är så svårt med namn. Jag älskar äldre, riktigt svenska namn, men de får absolut inte vara för överpretentiösa och konstlade. Min syster är mer för klassiska namn som är mer representerade i vår egen generation. För mig blir det frontalkrock. Linnea är ett superfint namn tex. men jag har säkert 5 vänner & bekanta med det namnet, i min egen ålder. Då funkar det inte på en bebis i mitt huvud ;) Så allt beror ju på vad ni själva har för associationer kring namnen i fråga.

2010-10-04 @ 14:23:30
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/
Postat av: Katrin

Vilken söt liten dotter du har =)



Ja du, vi hade också problem med pojknamn.. Men några vi hade var: Leo, såklart ;) Liam, Noel, Noah, Emil.. ja ngr jag kom på iaf ;)

2010-10-04 @ 15:15:24
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Sanne - mamma till lykke

Mina favoritnamn är Charlie och Leon. :) Hade nog garanterat blivit Charlie om det var en pojke jag hade fått. kram :)

2010-10-04 @ 17:25:09
URL: http://lykkeochjag.blogg.se/
Postat av: Love Oliwers mamma <3

Mina favorit killnamn förutom Oliwer är ...

Milan(uttals som fotbolls laget), John, Julian :)

2010-10-04 @ 17:32:39
URL: http://mommyatnineteen.blogg.se/
Postat av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

klart du klarar det cassandra :) vi ska kämpa tillsammans :)



pusspuss<3

2010-10-04 @ 19:58:51
URL: http://shiiitonge.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback